En bra dag

Hallå Hallå...
idag har jag vart riktigt duktig, Började med att kag tog en promenad till Tuna Park för att möta upp Fredde, vi gick där en sväng och kollade lite, sen träffade vi på pappsen, och gick till MAX för att äta, Mm Greeen målet blev de för mig:)
Sen åkte vi till jysk och kollade på en byrå som vi vill ha, Tänkte köpa den direkt men vi ska till ikea på fredag så vi väntar och kollar där först.
Sen gick vi till underbara hem, Skulle kolla på ett köksbord med 6 stolar för bara 5000kr som vi sett i ett reklamblad, men de var väl sådär,gillade inte dessa stolar så mycket , men hittade ett jätte fint  annat bord där som hade mycket finare stolar men som tråkigt nog var nästan dubbelt så dyrt. så de blir väl att tänka på saken, men fick med oss en taklampa till vardagsrummet iallafall,Nu har vi bara lampor till de andra rummen kvar, får väl se om det finns nått skapligt på ikea.

Efter det så tig vi en promenix till stan för att bara ta bussen till Stenby.
Blev att laga mat snabbt,mamma kom förbi när vi satt och åt, Vi åkte till willys och handlade, Sprang in en sväng på Rusta också och fick med mig lite julsaker hem. haha, stackars Fredde som inte vill ha nått julpynt. Ah lite måste vi ju ha.

Tyvärr så blev det ju ingen tacos med Linnea idag, Men hoppas på att det blir av imorgon eller i helgen istället :)

Nu sitter vi här och mumsar godis och kollar på tv, ska försöka komma i säng lite tidigare idag så att man inte sover bort hela dagen imorgon.Ska till barnmorskan och kolla hur allt är, Hoppas på att allt är som det ska så man kan känna sig lugnare för en stund, sen ska vi dit igen strax. ska börja gå varannan vecka nu, såå skönt att slippa vänta i fyra veckor på att få veta hur lillen mår.

Natti Natti !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0