17:e April

Godmorgon alla glada !!

Idag vaknade jag absolut på rätt sida =)
Vaknade klockan 07.00 prick och matade Liam, Sedan hoppade jag in i duschen,åt en kiwi och nu ska jag ut på en snabb promenad :) Ska gå med Fredde till jobbet och sedan tillbaka, kanske en vända nån annanstans också.
Nu måste jag klä på Liam och sedan blir det ut i friska luften, ser ut att bli bra väder idag också, kanske min Fredag blir så lyckad som jag hoppats på ?! :D

Kommentarer
Postat av: Linda

gud vad kul att läsa att du mår så bra idag :)samma här faktiskt :) solen skiner, då kan det inte bli bättre :D



okej vad skönt, vill inte heller ha någon annan bedövning men man vet ju aldrig när det väl gäller haha. nej mamma frågade om det gick bra att hon drocg ut henne själv och det gjorde det :) alla andra stod och tittade på. mamma sa att det var det bästa hon gjort. förstår inte hur man orkar :P åh vad kul att höra :) bara längtar till jag blir gravid :) fast jag väntar nog lite till men gud vad underbart det kommer bli :) åh vad kul, jo precis, jag och matte har varit tillsammans i lite mer än 2½ år och jag evt att det kommer vara han och jag så känner mig väldigt trygg :) åh vad gott med vofflor. gjorde pannkaka till frukost idag ;P haha händer annars idag då? du har ingen msn?

2009-04-17 @ 08:57:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0