29:e April

Godmorgon !
Idag är min älskling ledig från jobbet :) Och just nu ligger han och sussar ,Så vi tänkte storhandla lite senare vid 15.30 men vad ska man hitta på innan.
Kanske kan ta med honom till tuna park för att kolla lite Xbox spel, haha vill ju ha nått kul sedan skulle jag också vilja ha något nytt klädesplagg till MIG, har inte köpt nått till mig sen . ..  ja ja vet inte när, nångång innan Liam kom till i magen. Jo nått har jag väl köpt under den tiden men inte är det mycket, kan inte komma på nått nu sen han föddes. . Hmm...  Nja . det är bara han som stått i cenrum, roligare att kolla grejer till honom :)

Ingen som är vaken och vill ta en liten promenad ? Kan ju ändå inte somna om för Liam kommer väl inte vilja sova än på ett tag så ut och röra på sig är ju aldrig fel :)

Kommentarer
Postat av: Heidi

Kört mitt morgon pass på cykeln, sen måste jag ju packa. Vi får nycklarna till lägenheten imorrn kl 11 (: Har inte ens ackat hälften, haha. Mupp man kan vara ibland :P

2009-04-29 @ 08:18:27
URL: http://metrobloggen.se/FitnessDaniella
Postat av: Heidi

Det skall bli så skönt att få ha en tvåa igen, älskar min etta men den blir lite för trång för två men så sjukt fin. Jaa absolut(: Jag måste ju komma å kolla hur ni har fått det oxå (:

2009-04-29 @ 08:41:34
URL: http://metrobloggen.se/FitnessDaniella
Postat av: Linda

ja helt underbart att grilla :) jättegott. hoppas det blir grilling i helgen också :) hehe händer på välborg då? :)

2009-04-29 @ 08:42:07
URL: http://metrobloggen.se/LindaAllerhed
Postat av: sara

Ja jag vet :P

2009-04-29 @ 09:34:11
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0