27:e Februari

Sjuk? Börjar ja gå mot förskylning? Känner mig jätte trött i kroppen, dunkande huvudvärk och somnar så fort ja lägger mig ner. Skulle mata Liam förut och somnade sj'älv direkt, sen nu när jag vakna vid 09.00 så gick jag upp och trodde att jag skulle orka gå upp för dagen, men ja slängde i mig lite frukost sen mata Liam igen och vi vaknade nu ! 11.20??  Och det känns som om jag skulle kunna gå o lägga mig igen, orkar knappt bära honom nu, kroppen hänger inte riktigt med :P Hoppas opå att man känner sig lite piggare efter att vi ätit och tagit en dusch för sedan ska jag ju möta upp Linnea vid hennes jobb. Vi tänkte ta en sväng på stan, men nu kom tuna park på tal istället så får väl se vad det blir .
Med detta väder så känner man ju nästan bara för att stanna hemm o ligga och mysa i soffan framför en film eller så:)
Men NEJ ! nu ska jag komma ut idag, vill ha nya skor (Som jag tjatar om) och idag ska det bli av ! Några "Gympadojjor :)" ska jag allt hitta.

Woow !! Nu kommer solen fram, det sa bara pang !
Nu ser det helt plötsligt helt underbart ut ute


Nu ska jag passa på att hoppa in i duschen och sedan äta lite mat, Innan Liam vaknar och också ska äta , sen måste vi gå och möta upp Linnea sen :)

Nybadad

Bakade tekakor som blev mer som bullar, haha, Plattade de väl inte tillräckligt, Men goda blev de iallafall, nu vet jag ju till nästa gång hur mycket man måste platta dem, Kan man ju inte veta första gången =P

Badade min lilla prins, för en liten stund sen, Han verkar gilla det mycket, Iallafall när han ska torkas, Alltid lika glad då .
Fick dock inte alls bra kort med mobilen denna gång , Haha, jätte suddiga.

   

Nu ligger mina grabbar i sängen och myser, Jag ville vara vaken en liten stund till, men kom på efter si sådär 10 minuter att jag kanske också skulle ta och lägga mig , Går jag nu direkt så blir ju klockan inte över 00.00 för en gångs skull.
Hm, Jo jag ska nog göra det.

Natti Natti

26:e Februari

Idag hade jag tänkt att jag skulle städa och fixa massa här hemma. men istället blev det en promenad med Sara , sedan hem till henne och äta våfflor, Och när jag väl kom hem så skulle jag mata Liam och då somnade vi självklart och vaknade nu, Så inte mycket som blev gjort idag inte, men ska nog börja nåla upp  gardiner ,och baka tekakor,sen kanske man hinner med något annat också innan Liam´s Farmor kommer hit :)

Trevligt

En väldigt trevlig dag, Jag och Liam gick hem till Sara & Alicia efter vår lilla promenad, där blev det att äta goda semlor som var väldigt goda men också väldigt mättande, huh..


Sedan blev det att åka hem till Frida :) Hur trevligt som helst, Vi träffades vid sveaplan där jag köpte hårborste ,kam och en näs sug till Liam på barnens hus, och på coop hittade jag två böcker till honom på bok rea, de kan han ju få på två månaders dagen :)
Vi gick hem till frida och åt mat och sen bara myste, satt och prata om allt möjligt och hade det allmänt trevligt, Och Liam var på toppen humör den här gången, hur mysig som helst, så mycket som han "Pratat" idag har han aldrig gjort , Och skratta en hel del, eller ler som han gör då. Och denna gången så fick Frida hålla honom lite längre, Sist så gallskrek han bara hela tiden vi var där och när hon skulle hålla honom, det var inge kul alls, bara jobbigt.
Kanske är det hans minifom droppar som gör honom på lite bättre humör, hoppas att det är åt de hållet det går nu iallafall.



Vi skulle träffas en sväng på fredag igen , då skulle vi ta en snabbis på stan, Ska försöka hitta nån bok där jag kan skriva om Liam, hans första riktiga smile,första tand ,när han börjar krypa osv. Kan vara kul att ha det och visa honom sen.
Sen ska jag leta skor också, måste ju ha ett par nya som sagt.

Nu börjar klockan bli mysket och jag måste snart gå och sova,vill lägga mig i tid, Känns som om jag säger det varje kväll men det är väl för att det aldrig bli av, blir ändå alltid att man sitter uppe nån eller ett par timmar till. Men idag ska jag verkligen försöka komma i sängsenast 00.00.

Nä Liam ligger och sprattlar i soffan, Ska gå och mysa lite med honom nu istället innan vi ska sova.


Natti på er !

25:e Februari

Halloj !
vilket jätte fint väder det är idag då.
Jag ska strax ut och gå en sväng sen blir det hem till Sara och äta semla :)

 Tänkte att jag skulled skicka en bild på Liam till tidningen idag,sitter bara och funderar på vilken man ska ta ?
 

. . .


Vi kollade precis klart på en film "passengers" Den var ganska bra men väldigt konstig,  Men jag förstod nog allt tillslut ändå=P

Haha, de visar big brother på tv, helt jäkla värdelöst ju.
 Men de finns säkert de som sitter och följer de där gamla avsnitten nu också.
Är du en av dom kanske?? ;)

Nu ska jag strax gå och sova , sitter här men lillskrutten i knät och myser, känns ju tråkigt att lägga honom i sin säng men är väl det jag måste göra nu annars kommer jag snart somna med honom här.



<3  <3  <3

Städning

Ja nu har jag städat en hel del här tycker jag men ändå är det inte som man vill ha det,jag diskade,damsög och plocka bort massa saker. Vi har inte kommit i ordning ännu och vi har bott här i ett par månader nu,man orkar inte helt enkelt, Liams rum är just nu nån slags garderob där man lägger in allt man inte vet var man ska göra av för tillfället. Ska bli kul sen att inreda hans rum , fixa och dona lite, Fast vem vet, då kanske vi inte boir kvar här när han ska ha eget rum, de dröjer säkert iallafall ett halvår innan han behöver eget rum, innan känns det rätt onödigt. Men man skulle ju vilja fixa till det  ändå:)

Jag rensade bort jätte mycket kläder som jag gav bort till Amanda och Wilma men resten som inte Wilma eller Amanda kunde ha det får väl slängas, eller ja, Allt är ju fint och frächt så känns tråkigt, kanske kan slänga de till myrorna eller nått sånt istället, Vissa saker har ju till och med prislappen kvar för att jag bara handlar och handlar och sen glömmer man bort att använda det. Eller nått man köpt på rea bara för att man tycker det var fint sen använde man det ändå aldrig. Nån som har nått annat förslag annars var man kan göra av allt ?
Så mycket kläder man samlar på sig , det är ju inte klokt, Har rensat bort MASSOR men ändå har man en jäkla massa kvar, har inte plats för det i nån av garderoberna så vet inte hur jag ska lösa det här nu, Vill ju ändå ha kvar det här som jag kollat igenom nu :P haha. . Ska försöka göra om lite i garderoberna, kanske kan byta ut lite kläder för omväxlings skull bara, byta lite då och då =P

Nu ska jag börja steka pannkakor !

24:e Februari

BVC
Nu har vi vart på bvc och Liam var jätte duktig:)  så tyst och snäll så..
Nu vägde han 5230g  och är 56,5 cm lång.
Sara och Alicia följde med och efter så gick vi till lidl, där vi inte hitta mycket alls så det blev att gå in på Ica när vi var påväg hem istället.

Tänkte att jag skulle gå hem till Sara och Alicia nu men Liam verkar ha väldigt ont i magen nu igen:( jätte jobbigt, stackarn, Men idag skulle Fredde försöka hinna in på Apoteket och köpa minifom droppar, hoppas på att han ska bli bättre av det. Skulle vara mycket skönare både för han och oss.



.K.Ä.R.L.E.K.

    

.K.Ä.R.L.E.K.






. . .

Hade en Trevlig dag  idag, vi var hemma hos Sara och Alicia, Sara bakade tekakor och kubb.. och de där tekakorna var ju jätte goda, Så ja ska sno de receptet och försöka mig på de jag också.

Imorgon ska jag gå en liten promenad igen, och så ska vi till bvc imorgon, trodde att det var på onsdag men såg nyss att det var imorgon, Ska bli kul att se hur lillen har växt och så =)

Nu ska vi kolla klart på filmen sen blir det läggdags . Natti Natti


23:e Februari

Godmorgon på er alla !


 Vilken underbar dag eller vad säger ni? Vaknade upp med toppen humör idag, Ingen aning om varför, kanske sovit bra inatt.
Så snöar det inte idag heller :) Så jag ska snart gå ut på en liten promenad, Väntar bara på att Liam ska vakna till och vilja äta först, Hör att han ligger och muttrar nu så det borde ju bli ganska snart.

Sen kanske det blir att gå hem till Sara & Alicia efter det :)

Äntligen fick jag på mig min ring :D Har ju inte kunnat haft den på flera månader så nu känns allt bättre igen, Haha.



Sen fick jag för mig att jag skulle sätta i piercingen i naveln, Men den gick inte att få igenom helt,blev tok förbannat så jag bestämde mig för att sitta och pressa tills att den gick igenom, och det gjorde den tillslut :) Nog för att det gjorde en aning ont men det börjar gå över nu.


. .Nu kan jag lägga upp mina bilder på Axel och Liam..

   
 

Nu måste jag mata min lilla prins här,innan han äter upp händerna helt.



22:a Februari

                                                       
Jätte mysig dag för mig och Liam, vi har legat i soffan nästan hela dagen och bara haft det mysigt.  Skulle gått ut på en promenad men precis när vi var klara för att gå och klä på oss så såg jag att det snöade jätte mycket så då ville jag inte gå ut längre .
Får se till att ta en liten promenad imorgon istället då. Har ju ändå inget annat för mig som vanligt.

Nån mer som bara sitter hemma och tråkar och hellre vill ta en fika eller så?? Då ställer jag gärna upp :)  Så hör gärna av er .
Så tråkigt att inte göra något alls en hel dag, men vissa dagar känner jag  bara för det, kan vara riktigt skönt att bara ligga hemma och mysa lite,speciellt nu sen min lilla älskling kom till världen<3

Men man blir lätt rastlös och uttråkad när det händer fler dagar i rad =p




Varför går det inte att ladda upp bilder ? Eller är det bara jag som har det problemet, Har försökt hela dagen ,kommer bara in på ladda upp sen kommer ja inte vidare. Ja som hade massa söta bilder på Liam och Axel :)
Men de får väl vänta nån dag till då..

Om den 21:a Februari

Igår hade jag verkligen ingen lust alls till att sitta här, Så ska berätta lite idag om vad som hände igår .

dagen började med att min mor kom hit, vi fick för oss att vi skulle till tuna park för att kolla om man hitta något när man ändå hade massa rabatter, Inte direkt den roligaste resan dit, det var fullt med folk så man tappa lusten till att gå där så fort man kom innanför dörren.
Så där stanna vi inte speciellt länge, vi kollade lite snabbt i några affärer sen gick mamma till coop och jag gick in på micro så att Liam skulle få hälsa på sin far lite =)


Sen åkte vi hem och åt lite mat och senare så kom min kusin Sandra och hennes bebis Axel :)

Jätte trevligt att få träffa henne igen, jätte länge sen vi sågs, kanske beror på att det är en hel del mil mellan oss, hon bor längre ner i landet :P

Så söta när de låg där, men de brydde sig inte om varandra speciellt mycket, kanske lite för små ännu.

Bilder får jag sätta in lite senare för nu gick det inte att ladda upp de.

 


21:a Februari

Ni får ursäkta men idag orkar jag verkligen inte skriva, just nu så vill jag bara gå och krypa ner i sängen.
Återkommer imorgon istället.

En liten bild jag tog vid 07.30 denna morgon då jag titta ut från sovrums fönstret :)


Fredag !

En hel dag hemma nu igen :) Gick inte utanför dörren idag heller, Blev att baka kokos kakor efter att Fredde åkt, sedan fick Liam bada och bli ompysslad ett bra tag. När Fredde kom hem så laga vi mat och idag blev det lövbiff,pommes,sås och sallad, Gott var det ! Sen fick jag för mig att jag skulle baka bröd, Blev två stora limpor, Nu ska jag strax gå och smaka hur de blev, borde ha svalnat snart.

Lite bilder från dagen :)

.kokos kakorna.



.Liam som badar.



.Torkas.



Brödet som ser ganska bränt ut här , finare i verklighet ;)



Jag och en trött Liam <3





. . .

Nyss pulat i mig pytt i panna och ägg, Men det gick inte att få i sig allt, så fick bli en billys pizza också inte speciellt förtjust i nått av det men orkade inte laga någon vettigare mat idag, vi ville att det skulle gå snabbt så de fick duga, Fick bort lite skit från frysen nu iallafall, haha.

Nu åkte precis Fredde till garaget , sitter här och funderar på vad jag ska göra, om jag ska ner på stan en sväng eller bara gå en sväng till ica och hämta ett paket sen hem igen och bara vara.
Tror det lutar mer åt ica hållet. Kanske man kan åka ner på stan imorgon en sväng kanske, Måste hitta några skor till mig, Sen ska jag ju få träffa min kusin och hennes bebis imorgon :)

Nu ska jag diska och sedan bara slöa tills Liam vaknar, så ska jag nog ta en promenad till ica sen när han ätit.


20:e Februari

Godmorgon !
Haft en super mysig morgon, Efter att vi vaknat så låg vi kvar nästan två timmar och bara myste :) Helt underbart.
Nu var vi däremot tvugna att gå upp för man började känna sig lite hungrig, Så ka laga lite frukost nu sen kanske ut i det fina vädret, Solen skiner idag igen :)

Får se om man kanske tar sig ner på stan en sväng också, det får vi se senare under dagen hur det blir med det.

19:e Februari

Idag gick jag , Liam , Sara och Alicia till tuna park, Jag bytte en tröja och Sara köpte en gullig baddräkt till Alicia, Sen hittade jag ju tre bilar till Liam också, Riktigt fynd där ;) haha, Mådde inge vidare efter att ja lagt de i vagnen men det gick över lika snabbt det, De ska han få sen när han blivit lite större.

Sen blev det hem och laga tacos igen, Var jätte gott, Blev att äta sen åka till Frida och Patrik, där fick jag jätte goda kokos kakor som kom precis ut från ugnen :) Och sen var det dags för Liam att vara tråkig och jobbig , Nedå, men han fick ont i magen så han skrek näst intill hela tiden jag var där. Men han somna när jag la ner honom i vagnen så han var tyst hela vägen hem sen.
Nu ligger han på sin pappas bröst och gosar, Jag mata honom nyss och somna som vanligt till en stund under tiden, så jäkla trött.

Sötnos<3



Nu ska jag också gå och lägga mig , ont i huvudet som tusan så det får bli att hälla i sig massa vatten och hoppas på att det ska bli bättre inom kort !Fast är väl antagligen för att jag fått för lite sömn och ätit dåligt idag , Måste skärpa mig och försöka äta bättre, idag blev det frukost vid  10.30 och sedan mat vid 16.30 och för nån timme sen  år vi scones och drack lite te, sen två äpplen där emellan under dagen.

Godnatt på er !

Hemma

Hela dagen blev att sitta hemma, Vi har inte ens gått utanför dörren idag. Så kallt ute så orkade inte gå ut på promenad idag.
 Men det blev tyvärr inget bakandes heller, Hade ju planerat att baka bullar men såg att jästen jag köpte för några dagar sen hade gått ut igår och då ville jag inte använda den så petig som ja kan vara så sånt där.
Blev istället en dag med att hänga tvätt,diska,plocka undan massa skit överallt som låg där det inte ska ligga och sen en hel del mys med lilla älsklingen.

Nu börjar han vakna till här också så ska väl strax mata honom och sen hade jag tänkt att gå och gör mig iordning för sängen, Var så skönt att somn atidigt igår så vill lägga mig skapligt idag också, men då hoppas jag på att jag inte blir sådär super pigg vid klockan 04.00 som jag blev inatt.


Måste bara lägga till att jag har världens finaste grabbar, Älskar de så otroligt mycket ..Ni är mitt  ALLT ! <3





 


18:e Februari

Min kära son vill aldrig somna, nu har han vart vaken sen 08.00 ! jag somm vill in i duschen, haha, gäller att ha tålamod, ja busar o stojjar men han verkar inte bli tröttare, bara ligger o tittar sig omkring, fast å andra sidan så kanske han sover länge sen istället så ja hinner plocka lite här,duscha och vila :) vem vet.



Trodde att jag skulle bort idag så Fredde passa på att jobba idag med, han skulle vart ledig men ska vara det på fredag nu istället:) måste vara skönare för sen jobbar han ju lördag och söndag. Nu blev det inte så att jag ska bort så får se till att fixa och dona lite här hemma istället, kanske baka nått idag  då?:)


Natt/Morgon

Ja vad kallar man den här tiden rund 04.30? För mig är det nog natt nu, men jobbar man så kallar man det väl morgon :p
Igår skulle jag mata Liam vid 22.30 sen efter det så tänkte jag ta bort smink,kläderr och de vanliga som ja brukar göra innan jag ska sova, men vaknade nu, hade visst somnat under tiden ja matade honom där i sängen. Usch, länge sen jag vaknade upp med alla kläder, dubbla brallor till och med, efter att jag var ute i Ärla, där måste man vara påklädd för deras kyla:p haha, sen allt smink ! Fan, de värsta ja vet att somna med smink, känns så äckligt dagen när man vaknar och ögonfransarna klibbar ihop så det ser ut som om man har en två fstora kletiga fransar, tss..

Nu var det dags att mata Liam igen så det var väl tur att jag vakna till, (även om de var jag som väckte honom lite försiktigt) för att bara få mata honom och sen gå o ch sova igen utan att behöva tänka på det, annars hade jag väl fått sova nån timme och ändå behöva gå upp igen.

Men nu känner jag mig knasigt nog  jätte pigg . är väl för att jag somna så tidigt, är jag inte alls van med, annars brukar klockan kunna bli fram mot 02.00 iallafall. Men ska nog försöka börja lägga mig lite skapligare (innan 00.00) iallafall nu.
 Man är ju jätte trött fram mot kvällen annars.

Nu ska jag kolla om det är nått skoj på tv, som jag antar att det inte är, men värt ett försök iallafall, mysa lite med Liam som ligger här och lipar, vet inte vad han fått för sig, har väl upptäckt att han har en tunga som han kan dra in och ut i munnen, haha, så söt.

Sen blir det att försöka somna om en sund igen .

17:e Februari

Inte ofta man är uppe såhär tidigt på morgonen, men som sagt, tänkte iof ändå gå o sova nån timme till för nångång innan 10.00 så kommer syster hit :)

Sitter här och försöker få Liam att rapa men han total vägrar som vanligt, men gäller att ha tålamod för annars ligger han med magont sen istället.

Vad kan man hitta på för skoj idag då? Svårt att veta vad en 11 åring vill göra såhär på förhand så antar att det visar sig när hon kommer.
        

..Liam  . . . . Jag . . . .Amanda..
Blir en hel dag med oss :)


 


Liam & Jag



Kan inte beskriva hur mycket jag älskar min lilla skruttis. Men det är vääldigt mycket !
Tråkigt att aldrig hans kära far vill vara med på kort, får helt enkelt ta kort på oss själva ;)


16.e Februari

Vad var det med den här sidan igår då? Gick varken att lägga upp bilder eller skriva ett inlägg.
Jätte segt var det också !

Men hoppas på att det ska gå lite bättre idag, Såg precis att ja vunnit lite kläder på tradera, Blev två fina randiga bodys för 6kr, en jätte fin mjukisdress för 15 kr och ett par byxor och en till randig body för 15 kr. Riktiga fynd för så frächa kläder, mycke ja har vunnit där har sett näst intill helt nytt ut så tycker det är ganska bra att köpa sådär med tanke på hur snabbt de små filurerna växer ur kläderna, Blir jätte dyrt att sitta o köpa allt nytt hela tiden =P

Bakade min tårta igår också, den blev ju inte direkt så snygg som jag ville ha den men den smaka helt okej iallafall, Har då gjort mycket godare men den dög, smaka precis som prinsesstårtor man köper fast med mindre grädde och sånna tårtor är inte de bästa ja vet så kan ju vara därför. Nästa gång ska jag nog sno Sara´s tips om att blanda Hallon,blåbär och banan eller några andra bär och frukter. Kanske det inte blir lika sött som det annars lätt blir.

-Tårtbotten, tre delar
-Vaniljkräm
-Jordgubbs sylt
-Grädde
-Marsipan
-Blockchoklad



Haha Snygg va ? ;)



Imorgon kanske syster kommer hit , Hon sa det idag iallfall men man vet ju aldrig vad hon är på för humör imorgon, Vet inte vad vi ska hitta på men nått ska ja se till att det blir iallafall.

 

15:e Februari

 
Godmorgon !
Jag är verkligen jätte trött men tvingas hålla mig vaken av Liam som verkar vara hur pigg som helst, skrattar så fort man kollar och petar lite på honom, haha, Så söt !  Köpte en leksak till honom igår som spelar några olika melodier och den verkar han gilla :)
 Är väl alltid roligare om det är lite ljud kan ja tänka mig.

Drömde att jag åkte till Nyköping över en helg , Hade super trevligt, Precis som förr :) Haha.
Träffade världens goaste kille, Mange, Min Bästis<3 Tråkigt nu att vi inte hörs och ses lika mycket, Nu har vi inte setts på 1 år till och med va?! Helt sjukt vad tiden går fort. Men lovar att så snart jag kan så ska jag ta mig till Nyköping och hälsa på dig,Jennifer och lilla Joel :) Saknar dig massor gubben ! Är ju bara en månad mellan våra små pojkar. De måste ju också få träffas och busa lite.



. .Jag och Magnus. .

 Ser ut som om det ska bli ganska fint väder idag också , Kanske blir en promenad idag igen, Men då får det bli åt andra hållet, nu har jag gått gångvägen till Tunapark nästan varje dag, är ju iof väldigt skönt ändå, Inge folk,inga bilar , lugnt och skönt helt enkelt, Sen ska jag ju baka tårta idag, Får se hur det går !

Nu ska jag gå in och lägga mig i sängen igen, Får ligga där och mysa med Liam och hoppas på att han blir lite trött och somnar iallafall nån timme till så jag kan bli lite piggare sen:)

Kärleken. .

         


. .Älsklingen Ligger och myser i sängen. .


I

LOVE

YOU


14:e Februari

 Alla Hjärtans Dag !

Den här fina dagen började med att jag klev upp i en tyst lägenhet och åt frukost och fixa lite medans mina sötnosar låg och sov.
Sedan gav jag Fredde hans paket som var en t-shirt och en tjocktröja och Liam fick sitt lilla paket som innehöll en jätte söt miranda nalle.

Sen ville jag ut och gå i det fina vädret, solen lyste ju så fint, men var väldigt svårt att få med sig Fredde, Ville ju verkligen ha han med mig men han sa bara att han inte ville och att vi skulle vänta, Men jag blev lite irriterad innombords för att jag tänkte bara att då blir det för sent och man hinner inte ut i de fina vädret, Så jag beslöt mig för att ta med mig Liam ut på en promenad så vi kom iväg själva och Fredde sa att han kunde komma efter ett tag, Nu förstår jag ju varför, Min älskling hade ju fixat med blombud till mig, Därför han ville att jag skulle stanna hemma en stund till, men envis som jag är så hade jag ju gått ut redan då, Han kom iallafall och mötte upp mig vid Tuna park när blommorna väl kommit hem och han tagit emot de själv,, så vi gick där en sväng där och kika och sedan hem och då fick jag ju se det fina när vi öppnade dörren, Då stod det massa Fina rosor och en söt liten nalle på byrån i hallen :) Världens gulligaste <3 Älskar dig såå!!  Usch vad jag kände mig dum när vi kom innanför dörren där.

Skulle ju ha bakat tårta idag , men det blev ju inte heller av för att jag istället ville ut och promenera, Så det ska jag se till att göra en imorgon, Ta igen den här dagen lite kanske=P



Jag och min UNDERBARA <3

God mat och bästa sällskap !

Jaa då har vi precis ätit potatisgratäng,fläskfile och en god sallad, Jätte gott ! Ska precis börja kolla på en film nu och så åker väl godis skålen fram sen lite senare som vanligt, En helg utan godis fungerar ju inte ; p

Måste väl plocka undan på bordet nu medans Fredde är och byter blöja och sätter på vår lilla gosse pyamas.

Imorgon är det alla hjärtans dag och då ska jag överaska mina grabbar med en mummsig tårta och lite presenter :)
Sedan frågade Fredde om vi kanske skulle ta en snabbis till tuna park för att kolla nått åt mig ;) Haha..Blev ingen överaskning där inte , Tss..Vad jag vet nu iof :p   Men Älskar dig ändå <3  Kan jag ju passa på att leta efter nya skor åt mig också, Det behövs verkligen nu.

Ha en underbar fredags kväll nu med mycket myspys !

Glada Liam. .

. .Sötnos. .




Världens sötaste !!
Nu börjar han reagera när man busar lite med honom :)
Jätte mysigt !
Men nu blev han så trött igen efter mycket mat och mycket bus så han somna här i famnen. Tänkte att jag också skulle passa på attt sova en stund nu så man är lite piggare till kvällen :)

13:e Februari

Jaha då var det Fredag den 13:e idag .. Men än så har dagen vart bra, Ingen otur här inte, Kanske kommer senare.
Tog en Promenad med Sara & Alicia till apoteket och så skulle Sara möta upp en vän vid tuna park, sedan blev det att gå hem igen direkt. Skönt att bara gå fram och tillbaka för en gångs skull, Annars brukar man ju alltid springa in på tuna o kolla i affärer men det blev de inte denna gång, Känns ju som om man är där lite allt för ofta :P  Blir väl så nu när det är så kort bit att gå och att det är ganska härligt att gå just den vägen.

Nu börjar lillen vakna här så tänkte mata honom och sedan försöka må mig en tupplur innan älsklingen kommer hem vid 17.00 , Kul att han slutar lite tidigare idag iallafall och ledig hela helgen :)

12:e Februari

Måste först och främst gratulera HONKA ! Grattis Grattis på dig !

Idag har det var hen skön dag hemma, Liam har sovit näst intill hela tiden sen imorse, Jag har hunnit damsuga och plocka lite, sen kom också Johan och söta seline på besök :) Trevligt att prata lite, var ju ett bra tag sen.

Nu funderar ja på om jag ska sätta mig och plugga lite på körkortet, Efter som det kom på tal nyss så tänkte ja att det är lika bra att passa på innan man glömmer bort det igen ;)

Sen ska jag nog ta en sväng här i Stenby kanske, Kan väl inte sitta inne hela dagen, även om det ioförsig vore väldigt skönt, Skulle kunna kolla på en film eller något, Ta igen natten , då jag inte fick sova många timmar alls.


 


11:e Februari

Idag blir vår Älskling 1 månad <3

Sötnosen <3

Kommer precis ut från en lång skön dusch, helt underbart, Känns som om det är de ända stället där jag verkligen kan slappna av och stoppa upp all stress.
Känns som världens längsta dag, Började med att jag var tvungen att hoppa in i duschen och fixa allt för att sedan hinna med bussen som gick vid 10.00,Åkte till pappa och hämtade ett lås, Alltid bra om man måste ställa vagnen utanför nånstans, Som man tillexempel var tvungen att göra på bvc idag.
Vår lille gosse vägde hela 4730gram och var 56cm lång.

Efter besöket på bvc så gick vi hem för att laga mat och då kom också Honka,P och Malin hem till oss, Vi bestämde oss för att ta en promenad till tuna park idag igen, jag och malin promenera men Honka och P slöade och tog bilen.
Hittade iallafall nått till mina älsklingar idag som de ska få på alla hjärtans dag, så nu slipper man tänka på det.

Just nu känner jag bara för att sitta hemma hela dagen imorgon, Inte göra något alls, Kanske gå en liten promenad för att komma ut en sväng i friska luften :)

10:e Februari

Sara var precis över och snacka skit och tog en fika :) Trevligt det, Blir inte att vi ses så mycket nu för tiden, Som man trodde att det skulle bli, Men Kansk eblir mer sen när Liam är lite större och jag orkar :P haha. .
Kom ihåg att ring mig imorgon bara ;)

 Nu tänkte jag ta tag i lite disk och plock medans Liam ligger och sover.
Sen kommer Malin hit , Får se vad vi ska hitta på för skoj, Kanske kan bli en liten promenad iallafall, Kan vara skönt att komma ut lite .

kallt. .

H
är sitter jag och huttrar, Fryser som tusan, Ändå säger alla att det är så varmt här inne men det tycker ja inte att det är.
Undra om man snart ska gå och lägga sig , Komma i sängs innan 00.00 för en gångs skull, fast då har ja ju iof bara 10 minuter på mig så de tror ja inte att jag hinner, Måste ju tvätta mig och borsta tänder och så innan.

Idag när vi var hos Freddes mormor och morfar så fick vi jätte god mat, Det blev stek med potatis och sås :) Mumms det !
Sen så ställde sig också hans morfar sig på vågen en gång och sedan en gång till fast med Liam i famnen, och då räkna vi sedan ut att han vägde hela 5 kg precis ! Fast då hade han ju ioförsig en body och byxor på sig, Ska bloi kul att se på onsdag om våra beräkningar stämmer . Isåfall så växer han ju väldigt bra :)

Snart alla hjärtans dag också, Undra vad man ska hitta på för mys pys då, nått vill jag ju göra för mina underbara grabbar<3  Vi får väl se om jag kommer på nått, Skönt att Fredde är ledig då iallafall :) Så vi kan ha mys hela dagen<3

 Nu börjar det bli dags att stänga ögonen känner jag, de åker nästan ihop, sitter här och blinkar för fullt. Kanske ja hinner sova 1-2 timmar innan Liam ska äta igen. Kan ju hoppas på det iallafall.




Sitter här och kollar igenom massa kort ja har på datorn :) Kul att se, Tänk vad mycket skoj man har gjort här i livet !
Här bjuder jag på en bild från min 20års fest , Johanna och jag :)
Hade mycket trevligt denna kväll.

Ha de gött allesammans !

9:e Februari

Jätte fint väder idag, Solen är framme och det ser helt underbart ut.
Jag och mina grabbar ska strax gå ut i de fina, vi ska till Freddes mormor och morfar, de skulle bjuda på mat.
Vi hade tänkt att ta en sväng på stan också men nu blev det så sent som vanligt, jag var uppe i tid och fixa och dona men pojkarna bara låg och sov, och ville inte komma upp.

Hoppas att detta fina väder håller i sig nu, vi vill inte ha mer snö och regn !

Nu måste jag börja klä på min lille son och sedan börja dra mig mot bussen.



. .Världens Finaste. .


Hemma

En hel dag har gått och jag har ännu inte gått utanför dörren, Idag har jag och Liam bara vart hemma och haft myspys, Och så kom P förbi på en fika och kollade lite på hockey. Trevligt det också. .  

Fredde tog en tripp till Sthlm idag och hem kom han med sig ett antal nya högtalare, som jag då tycker var helt onödigt men men, Alla har ju sina saker som de tycker om.
Nu sitter han här så nöjd och lyssnar hur de låter med de nya, Jaaa , ja säger då det

Ne,nu är min lilla älskling hungrig så det är bara att ge honom det han vill innan han väcker hela huset :)

Natti Natti !



Mammas Älskling <3

7:e Februari

Grattis Far  ! 

Jaa, idag var jag och Liam hemma hos pappa & morfar blir det ju också då förstås, Han fyller idag så det blev fika och presenter, han fick en jäkla massa choklad,själv gav jag honom en ask med choklad hjärtan, när han öppnade den så sa han att han fått tre stycken precis lika dana, plus att han fick två paradis askar också, Mumms, skulle också vilja ha massa choklad men vågar tyvärr inte äta det, eller inte så mycket som jag skulle vilja, Älskar ju choklad men så många som säger att barnen kan vara väldigt känsliga mot det och jag orkar inte chansa, vill inte ha en hel dag med skrik , han skriker så mycket ändå =o P  

Nu kom jag precis innanför dörren här hemma och då är det dags för nästa besök direkt , Fredde´s mor och Peter ska komma över :)   Är ju alltid trevligt men just nu skulle jag bara vilja sova, helt slut, Somna i bilen påväg hit och hade gärna legat kvar ett tag till. Men det är bara att bita ihop och försöka vara trevlig iallafall, kan vara svårt ibland med mitt humör som jag kan ha när jag är såhär trött.

Ne nu plingar det på dörren så jag ska väl avsluta här. Ha det underbart !!


6:e Februari

Idag blev de inte att umgås med Frida, Liam var för grinig så ville inte ta med honom ner på stan, men efter ett par timmars sömn så blev allt bättre, Vi gick upp till Ica och mötte Linnea vid 16.00 efter att hon slutat jobbet, Stod där en bra stund och klura på vad vi skulle äta och om vi skulle vänta med att äta tills Fredde slutat jobbet eller om vi skulle fixa nåt till oss själva, Men vi kom fram till att vi skulle ta en fika när vi kom hem och sedan laga mat lite senare så han också fick i sig nått . Hade super trevligt :) Att vi inte hittar på nått sånt oftare, Fika , laga mat och bara mysa med godis och en massa prat i soffan.

    

Vad gör alla nu för tiden ?
Man hör inte från någon alls längre, Är alla så upptagna ?!
Känns som om man har tappat hälften av de man umgicks och prata mycket med förut.
Så tråkigt att det ska bli så,Men det är visst smällen man får ta när man slutar festa ;) Haha ! Eller ?

Nu ska jag mysa med älsklingen framför en film och med en skål godis :)
Passa på medans Liam ligger och sover och inte tar all uppmärksamhet ;)
<3 <3 <3

Halloj

Godmorgon !
Mat ! Mat ! Mat ! Fattar inte vad som händer, Haha, är hungrig hela tiden nu, varje gång ja vakna inatt så jände jag att jag ville ha nått att äta , men kom fram till de varje gång att det var för jobbigt att gå och fixa något, och om ja skulle ätit så skulle ja vart tvungen att borsta tänderna osv. Nu har jag iallafall kommit ur sängen och matat Liam så ska ta mig nått att äta strax :)
Sen blir det in i duschen för att sedan ta en promenad i snö ovädret till tuna park.
Kanske blir att kolla lägenhet idag också :) Får hoppas på att det blir så och att den är bra! Vill ju ändå bo kvar här men är lägenheten MYCKET bättre så tar jag helllre den,  jobbiga grannar här så.
Låter som om de bygger om varje jäkla dag ! Igår borrade de hela dagen och de låter ju inte lite i dessa betongväggar, idag låter de som om att de hamrar och slår i varenda vägg och på golv.

Nu ka jag hoppa in i duschen och sedan äntligen ta mig nått att äta:) Bye Bye !


4:e Februari

Då var det redan den 4:e Februari, Dagarna går så fort nu, Tycker vår lille älskling växer så de knakar :) Och tyngre blir han, Undrar vad han väger nu, ska till BVC nästa vecka igen så då får vi veta. Idag gick vi inte upp ur sängen fören 12.30, Var jätte skönt att bara ligga och slöa hela morgonen, Men det behövdes nog med tanke på hur många gånger man fick gå upp inatt, Liam vakna varannan timme nästan hela natten, Fick ägna ett hel del tid åt att massera och försöka hjälpa honom att få ut lite gaser, Han hade väldigt ont i magen vad det verkade som och det fick vi ju se ett par gånger också i blöjan, Men sen blev det bättre äntligen :)  Efter att vi gått upp och ätit så åkte vi till Willy´s och handlade massa mat och så blev det en sväng inne på rusta, där hittade vi en hatthylla och skohylla, men när vi kom hem och Fredde kollade på det så såg vi att det var en del som hade en spricka. Kanske det man får vänta sig när man kommer hem med saker från rusta?:P Ah vi får väl åka och byta det sen nåndag.

Imorgon ska kanske Liam´s farfar komma hit och sen så skulle väl Fredde försöka klippa sig så antar att vi kansk egår till Tuna park igen och kollar om de har nån klipptid där så kan vi försöka hitta något till Pappa också som fyller den 7:e februari, Då tänkte jag att jag och Liam skulle åka dit och fira honom lite , Fredde jobbar i helgen så det skulle vara trevligt att åka iväg så man inte bara sitter hemma i ensamheten :)

Satt och kollade på alla bilder på lilla magen nyss, Man saknar de där små sparkarna lite grann, Men självklart så är det ju ännu underbarare att ha den lille här hos oss<3 Tänk att en så underbar liten människa ligger här inne.

Nä nu har jag tjatat på min kära sambo att jag vill äta nått ett bra tag men han verkar ju aldrig bli mer hungrig så ska gå och fixa lite tekakor och te till mig nu iallfall =)  


Mys. .

Nu börjar jag känna mig väldigt trött, ska fixa iordning så ja kan gå och lägga mig nu,Sitter bara här och väntar på att Liam ska somna, sitter och vaggar honom i famnen här .<3


Godnatt & sov gott


3:e Februari

Sara och jag gick till tuna park idag med våra små sötnosar, Var ganska skönt att bara gå omkring där i lugn och ro för en gångs skull, Eller ja menar att det var skönt för att det inte allt var mycket folk, då slipper man bli så stressad som man lätt blir om det är fullt med folk.
Så åt vi där också, Börjar tröttna lite på den där wok maten nu,har nog ätit de för många gånger, Nästa gång ja ska äta där får det bli något annat,kanske deras kebab som var helt okej faktiskt.

Imorgon är Fredde ledig,så får se vad som händer då, Om han nu inte har andra planer än att umgås med mig och Liam förstås =P  Jag kanske skulle träffa Frida också :)  Skulle ju vara väldigt trevligt det också, Får helt enkelt se vad som händer imorgon. Ingen ide att planera för mycket heller, Ska ju prova äta pannkakor idag igen så får vi se om det var pannkakorna som Liam reagera på sist då han gallskrek i timmar av magont, Hoppas att det inte var det, men kan inte bara välja bort att inte äta det för att han "Kanske" reagerar på det, händer det samma sak nu så vet jag ju ändå att det är pannkakor jag inte borde äta så mycket av så det är lika bra att testa igen för att verkligen veta.

Nu ska jag plocka lite här hemma sen börja steka så maten är klar tills älsklingen kommer hem från jobbet :)


2:a Februari

En mycket trevlig dag, idag kom Frida hit ,jätte kul att träffa henne igen:)  så tog vi en promenad till jobbet och fixa de sista ,så nu dröjer det innan man ska dit igen, jobbar september och oktober ialllafall vad jag vet just nu.
vi har myckedt att prata om gumman, Såå  himla glad jag blev idag:)  helt underbart <3  sedan kom ju poppe förbi också, satt och fika och snacka skit . en trevlig och lugn dag helt enkelt.

nu sitter jag här och försöker få min son att rapa men det verkar ju vara helt omöjligt, tänkte att efter det så ska jag sova nån timme om han nu vill det vill säga.

1:a Februari

Idag blir vår Älskade Liam tre veckor :) Så fort det går, idag satt han i baby sittern och  drog i leksakerna som hänger där, Kul att se när han sträcker sig efter de. Haha och just nu ligger han och snarkar i den, eller vad han nu gjorde för läte, nu slutade han iallfall.



Idag var vi hos Malte och firade honom, han fick en massa fina presenter, det var trevligt att få komma dit, nu träffar man ju inte de så ofta som man gjorde förut längre. Har mer haft min tid hemma med Liam nu så har inte blivit av att åka till Ärla och så nu men snart kommer man väl börja hälsa på där lite oftare igen :)

Igår var vi och firade Paulina och Leona, De fick också en massa fina presenter, var kul att träffa släkten igen, Länge sen de med. Får se om det blir av att gå och fika eller nått i veckan med faster Minette också:)
Fick en massa fina kläder till vår lilla älskling med oss hem också, Sen blev det en babysitter och bärsele som absolut kommer komma till mycket användning :)  Tack Tack !

RSS 2.0