16.e Februari

Vad var det med den här sidan igår då? Gick varken att lägga upp bilder eller skriva ett inlägg.
Jätte segt var det också !

Men hoppas på att det ska gå lite bättre idag, Såg precis att ja vunnit lite kläder på tradera, Blev två fina randiga bodys för 6kr, en jätte fin mjukisdress för 15 kr och ett par byxor och en till randig body för 15 kr. Riktiga fynd för så frächa kläder, mycke ja har vunnit där har sett näst intill helt nytt ut så tycker det är ganska bra att köpa sådär med tanke på hur snabbt de små filurerna växer ur kläderna, Blir jätte dyrt att sitta o köpa allt nytt hela tiden =P

Bakade min tårta igår också, den blev ju inte direkt så snygg som jag ville ha den men den smaka helt okej iallafall, Har då gjort mycket godare men den dög, smaka precis som prinsesstårtor man köper fast med mindre grädde och sånna tårtor är inte de bästa ja vet så kan ju vara därför. Nästa gång ska jag nog sno Sara´s tips om att blanda Hallon,blåbär och banan eller några andra bär och frukter. Kanske det inte blir lika sött som det annars lätt blir.

-Tårtbotten, tre delar
-Vaniljkräm
-Jordgubbs sylt
-Grädde
-Marsipan
-Blockchoklad



Haha Snygg va ? ;)



Imorgon kanske syster kommer hit , Hon sa det idag iallfall men man vet ju aldrig vad hon är på för humör imorgon, Vet inte vad vi ska hitta på men nått ska ja se till att det blir iallafall.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0