. . .

Mamma kom hit förut och så tog vi en promenad till Tuna Park, det var kallt men ändå var det ganska skönt att gå ut och gå.
Vi gick och letade present till lilla Leona som fyller 1 år  imorgon, Och en liten sak fick vi med oss iallafall, Svårt att hitta nått,man har ingen aning om vad de har för saker så.
Sen hittade jag såklart två bodys till vår lilla älskling också,Nu Ligger han här brevid i soffan och trycker,Tror nog han har lite ont i magen. Hoppas att de går över snart <3

Nu har vi precis käkat pizza och så åkte ändå en stor skål med godis fram nu direkt efter :) Mumms det, Nu ska jag lägga mig ner brevid mina grabbar och vila lite.

Älskar

Kärlek <3


 


30:e Januari

Nyvaken och hungrig men här sitter jag, Tänkte ta mig nått litet att äta sedan gå tillbaka till sängen strax.
 Liam ligger och sover så sött och Fredde åkte precis till jobbet,Idag slutar han iallafall tidigare än vanligt, vid 17.00 nångång tror ja han sa :) Måste verkligen städa lite här idag,Känns som om det ligger saker överallt i lägenheten där det inte ska ligga, Men igentligen så går det nog på en schilevipp att plocka undan allt tror jag.
Kanske kan passa på att tvätta lite idag också,ska gå ner sen och kolla om det finns nån tvätt tid, det jobbiga är ju att då måste jag plocka på Liam alla kläder och bära med honom varje gång jag ska ut i tvättstugan.Det är så jäkla bekvämt att tvätta hemma men när man har lite mer tvätt så vill man ju ha bort allt på en och samma gång så skulle vara skönt att tvätta där nere för en gångs skull, Annars kanske jag kan ta och fixa en tvätt tid tills i helgen föresten för då va väl Fredde ledig och kan hjälpa till :)
 Nä, nog skrivet om det, Nu ska jag gå och äta nått sen sova en stund till.



Glömde ju gratta Malte den 28:e Januari !!
Han blev då 2 år, Blir kalas på söndag då ska vi fira :)
GRATTIS !

Helt slut

Det tar på krafterna med en liten bebis, Blir väldigt lite vila. Men jag är ändå världens lyckligaste :)
Men har tyvärr inte haft tid att sitta här idag heller, Passade på att sova när Liam sov idag på dagen sen har det bara vart fullt upp.
Åhh min älskling kom hem från jobbet och hade med sig en paket till mig, Så underbar han är <3 Fick en ny mobil, och det behövdes väl kan man säga, Fast min andra tycker ja ju själv är jätte bra men andra klagar :P haha, Sen ser man inte speciellt bra för att jag råka ha en nagelfil i samma fick som mobilen en gång så den har slipat lite.. Stort TACK ÄLSKLING <3  Älskar dig !

Lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera här men som det vart nu så har jag bara inte haft tid och ork att sätta mig här, Det hoppas ja ni har full förståelse för :)

Då var det fredag igen då, Får se vad som händer då, min kära mor kanske skulle komma hit imorgon,Jag gav som förslag att vi kunde gå och fika eller nått men får se vad som händer, Kanske träffar Pontus imorgon också eftersom det inte blev av idag.
Nu ska jag gå in och sova en stund tills sötnosen vaknar och vill ha mat igen,då är det bara upp och hoppa.
Natti Natti

En dag. . .

I mycket glädje och tårar. . .
Har varken haft tid lust eller ork att sätta mig här idag, Får ta och skriva ett par rader imorgon om denna dag istället. Godnatt !

. . .

Tog en rask promenad till Tuna park idag vid klockan 13.50, skulle vara där klockan 14.00 hade vi planerat för då skulle älsklingen ha lunch, Så blev lite stressigt men ändå var det väldigt skönt att gå sådär lite snabbare än vanligt :) Kom lite sent men det gjorde inte speciellt mycket, Vi han ju äta i lugn och ro plus att vi han gå och kolla lite, Klar med present till Malte nu och så hittade jag två linnen och en tröja till mig på cubus sen gick jag vidare till Gina där jag hittade fyra  tröjor/linnen till, Så nu har jag lite till att använda, haha, men kom på att jag har två fulla kartonger och två väskor med kläder som jag var tvungen att rensa bort då magen börja växa, Nu Kan jag ju ha allt det igen, eller ahh,alla byxor är nog fortfarande lite tajta att få på men snart kanske jag kan ha de också så är nog ganska onödigt att köpa mer kläder nu.

Varje gång Liam har somnat idag har jag tänkt att jag också ska gå och sova en stund, men de tre gånger jag precis gått och lagt mig så har han vaknat innan jag knappt hunnit stänga ögonen, Så här sitter man trött som tusan. Han vill väl inte att jag ska sova antar ja , haha.

Men nu kom älsklingen hem så då kanske jag kan gå och sova en stund snart, men fick för mig att jag ville äta lite glass med choklad sås innan.

Bilder på vår lilla älskling när han badar och torkas :)

bada   
 


Älskling <3

Min underbaraste <3

Åhh <3 Vad tiden går fort, Så liten han ser ut här :) Tror det var samma dag som vi kom hem från bb eller dagen efter .

27:e Januari

Det blev inget skrivandes igår , hela dagenb hade jag fullt upp, det började med att jag var tvungen att gå till jobbet för att fylla i en ny ledighets lapp, trevligt att träffa arbetskamraterna:P  men saknar det inte speciellt mycket, själva jobbet då alltså, men fick reda på idag att de ska ta bort fler folk och som jag redan var helt inställd på så var jag tyvärr tvungen att gå jag med. Vet inte om det känns bra eller dåligt, visst är det jätte tråkigt att veta att man inte har nått jobb längre , speciellt de här tiderna nu när det inte finns nått jobb alls, känns som om mer än hälften är arbetslösa just nu. Ändå känns det ganska bra pga att då vet jag att jag kommer där ifrån nångång, är ju inte speciellt ett jobb där jag vill stanna hela livet, Men som läget är just nu så hade jag gärna stannat nått eller två år till kanske. Nu är jag ju mamma ledig ett tag framöver men sen då? Vad ska jag göra ?! Ingen aning om vad jag vill göra så är väl bara att söka ,söka , söka !!
Sedan efter jag vart på jobbet igår så åkte jag ,Fredde och Liam ner på stan, där träffade vi Frida och Fia så vi tog en fika och sen blev de att kolla lite presenter nu igen, Nu är jag iallafall klar med kusinerna, Så har pappa och brorsans barn kvar vad jag vet, sen fyller säkert nån mer man känner, skulle inte förvåna mig , haha..
Blev även ett par brallor och en body till Liam.
Sen kom Fredde´s mor ner på stan och träffade oss, hon skulle med oss hem , Passa på att umgås med sitt barnbarn lite när hennes man var på träning :)

Idag började Fredde att jobba, Så här sitter jag och Liam i ensamheten, Men ganska trevligt det också, Tänkte väl gå på en promenad om ett tag. Sa att vi kanske kunde komma och göra Fredde sällskap på hans lunch:) Så slipper ja äta själv också.

Igår fick även Liam bada i baljan för första gången, och det verkade han gilla super mycket, inte ett ord att bara låg där och tittade med sina underbara ögon :)  Kommer lite bilder senare idag.

Nu ska jag gå och mysa lite med min underbara son <3


25:e Januari

Sitter här och kollar film :) Har precis ätit aprikos kräm och jätte goda baguetter från ugnen, jätte gott, de ända som kanske inte var så bra med det var väl att det ända vi ätit idag var på max, där blev det som vanligt när jag ska äta där ett Greenmål,så jäkla gott i jämförelse med alla andra.

Vår lilla älskling ligger i soffan och drömmer nu igen, han ligger där och rycker ibland, Så söt så.

Idag var vi över hos Sara ,Kim och Alicia också, Lämna en tack present för att de körde oss till sjukan när det var dags för lille Liam att komma ut, och för att de kom ju med pizza en dag också, Så snällt av dem :)
Och Liam blev lite grinig där men när vi väl kom hem så var allt bra igen.. Så skönt det, Jobbigt att höra sin lille son bara skrika och man inte vet vad som är fel, Men var antagligen bara magen nu igen för efter ett par pruttar så verkade allt vara bra.

Nä nu ska jag passa på att umgås och mysa lite med min kära fästman här när Liam ligger och sover också, Blir inte så mycket tid för det annars :P  Tss..

Bye Bye !!


24:e januari

Vaknade vid 7 imorrse och kunde inte somna om, så blev det gamla vanligt idag också, tvätta,äta,plocka,duscha och slöa. Nu ska vi snart åka till Ärla jag och Liam.
Mor skulle till coop innan sen skulle hon hämta upp oss, Så man vet ju inte riktigt när det blir.
Tråkigt väder det var idag då, nu vill man inte vara ute ju,ska det inte bli vår snart :)  Sol och fint, skulle vara helt underbart, men det verkar som om vi får vänta på bättre väder ett tag till. 


23:e januari

Idag har jag och Liam vart på stan, fixade lite saker sen träffade vi på Pontus :)  Då  gick vi och fika på Åhlens där  vi också köpte lite gosedjur till Liam, han fick  en jätte gullig av Pontus.
Ja var tvungen att skicka iväg Älsklingen till coop för att köpa godis:) haha, är jätte sugen på det nu och så är det ju ändå helg nu så de passar perfekt, har kommit fram till att vi bara ska försöka äta det på helgerna, eller jag har kommit fram till det han var tvungen att hålla med. Tss..

Ännu ett kort på världens sötaste kille<3



Nu har jag precis tvättat vår lilla prins, så fin så <3
Nu ska jag själv hoppa in i duschen så får det bli mys framför tv:n sen och imorgon kanske ja ska åka till Ärla så Liam får träffa sin mormor,morfar,moster och morbror :)

Sötnos

Sötnosen <3

Kärlek<3

? ? ?

Man känner sig helt hjälplös och otillräcklig när sitt barn bara skriker och skriker,  man är nära till att bara börja gråta flera gånger om. Jag har haft en sån dag idag, inge kul alls, Han har skrikit oavbrutet sen imorrse, eller han sov ca 2 timmar mellan, efter varje gång han ätit så har det bara börjat om, man provade ALLT ! Massage,napp,mata,vagga,vagnen osv,, men tror det bara var magen, nu har han äntligen somnat  och precis innan så pruttade han för fullt, Så jag hoppas på att han mår bättre sen när han vaknar, Kan ju var något som jag åt igår.

Så idag blev det inte till att åka till stan, får se om älsklingen mår bättre imorgon så kanske vi kan ta det då, och kanske gå förbi hans morfar också :)

Så kom ju Linnea förbi idag :) Jätte kul att träffa dig igen gumman, Kanske kan bli av i helgen också.

God morgon

Sådär nu har jag precis matat och bytt blöja på Liam,Slängt in en maskin tvätt, och plockat undan lite skit, De gamla vanliga som man gör näst intill varje morgon nu eftersom Liam somnar direkt när han ätit så är det lika bra att passa på.
Men börjar fundera på att gå och lägga mig nån timme till snart så att man inte är allt för seg senare på dagen.
Kanske får besök av Linnea idag :) Hoppas på att hon mår bra nu för hon har ännu inte träffat vår lilla älskling.
Saknar dig ju gumman, Var allt för länge sen vi sågs nu !
Så kanske Frida skulle komma förbi också, De vore väldigt trevligt det också :)
Först ska jag väl ner på stan en snabbis har jag planerat men nu så såg jag att det var så himla tråkigt väder så ja vet inte om ja har nån lust, Hoppas på att det blir bättre fram mot 12.00 ungefär.
Ska in och vila en stund till nu.
Bye

21 januari

Det blev en runda på tuna park idag, hittade iallafall present till min kära kusin, får hoppas på att det duger :)
Sen så blev det visst fyra fina bodys och två par byxor till Liam också.

Och så kom ju Liam´s Farmor, farbror Oskar och Peter, och Liam bara låg och sov under hela besöket , Haha, som vanligt.

Funderar på att gå och lägga mig snart, helt slut, Men känns så tråkigt att gå och lägga sig redan nu.
men har ju en dag framför mig imorgon också, då tänkte jag kolla om det finns nån tvätt tid , och sen kanske ner på stan en snabbis eftersom att det inte blev av idag.
Nu ska jag först mysa lite med våran älskling som börjar vakna till lite här.



Att någon kan vara så underbar  <3 <3 <3


Kärlek

 Världens Lyckligaste

Vet inte om man kan må bättre än vad jag gör just nu, jag har ju världens underbaraste Pojkvän/Sambo/Fästman ;) Och absolut världens underbaraste son. Kan det bli bättre?!
Älskar båda två så otroligt mycket , de betyder allt för mig <3
Kan inte riktigt fatta att jag är mamma ! Svårt att ta till sig, Men ändå känns allt helt underbart och man kommer in i rollen direkt, Förut undrade man om man verkligen var redo och "Hur ska jag klara det här ?" Men allt har ju gått jätte bra och för varje dag känns det bara ännu bättre.

. .Mina Älsklingar. .
. .Ni är bäst . .
<3

Imorgon så kommer Liam´s Farmor på besök, Ska bli trevligt, Hon har ju bara träffat honom en gång och det var ju den dagen då han kom hem från BB, nu har han ju blivit en stor pojke, hela 10 dagar gammal<3 ska vi först ner på stan en snabbis och fixa en sak sedan bär det av till tuna park igen,Ska fixa lite saker där också, tillexempel så måste jag kolla presenter, Min pappa, två kusiner och min brors barn fyller snart så får se vad jag lyckas hitta på där, Sedan är det ju snart alla hjärtans dag också :)


. .Vår Älskling. .
. .Det vackraste som finns. .

   



Nu Kom precis min älskling hem från garaget och med sig hade han en kebab pizza , Mumms, ja som började bli lite hungrig, Brevid mig ligger Liam och sover, han gör en massa söta miner, han drömmer väl något, Blir lite nyfiken på vad men det lär ju få bli hans lilla hemlighet.
Nu ska vi äta och sen blir det film och mys !


//Världens Stoltaste

Söndag. .

Idag blir vår lille 1 vecka gammal :)
 Vi har firat de genom att suttit inne hela dagen:P haha, Så skönt att bara ta det lugnt, han har sovit näst intill hela dagen så jag har fått letat upp saker att göra för att inte bli allt för rastlös..
Men senare på dagen så kom mamma och syster förbi och hälsade på:) Och Liam fick massa presenter, Ett jätte mysigt Lamskinn,mjukis byxor,body,hängslebyxor,en jätte fin tröja , en nalle och massa filtar :D Tack Tack !

Nu ska jag kolla på film sedan blir det väl läggdags, Får se om jag kansk egår ut en sväng på promenad med Sara & Alicia imorgon :) Men det beror väl på när vår lille sötnos vill vakna.




 

. . .

Igår var vi på BB igen för kontroll och allt var jätte bra med vår lilla skatt <3  Känns  jätte bra att få höra det.
Efter kontrollen så åkte vi till tuna park, Först in och visa upp vår lilla älskling på Freddes jobb och sedan gick jag och Liam en sväng på tuna park och kolla kläder och lite prylar medans Fredde skulle stanna och ha ett litet möte på jobbet:)  Hittade en del, Köpte en body,ett par byxor,två overaller, en väska och en filt.

Idag har vi vart och storhandlat på  Willys, Så på lillens första vecka så har han hunnit vart  med om en hel del.
Han var så duktig att han låg och sov under hela resan, eller han vakna till ibland och kolla läget med somna lika snabbt :P

Sedan kom Freddes far med familj och hälsade på, Även Chrille och Therese kom förbi en sväng :)

Nu ska jag nog gå och sova, Suttit nu och väntat en timme på att Liam ska vakna här så ja kan mata han sen sova men bara för att jag väntar på vill han inte vakna verkar det som, Trodde han skulle vart hungrig igen kl 01.00 ungefär men han verkar mer väldigt trött.


Natti Natti

15:e Januari

Ännu en dag har gått, Nu börjar man bli väldigt trött, Kan inte sova alls, mina grabbar bara sover och sover på nätterna ,förstår inte varför inte jag kan göra det ?!  Men jag får istället ligga och titta på de som är så söta när de sover <3
Sover en kort stund sen vaknar jag igen hela tiden, nu börjar det kännas av också på dagarna, idag har jag suttit i soffan hela dagen nästan, eller min morgon började med att jag fick mata Liam klockan 07.00 ungefär sen somna han om igen och jag gjorde ett försök men lyckades inte somna om så jag gick och slängde in en maskin tvätt,gjorde frukost och plockade undan lite saker här och var i lägenheten.



Åhh , Sara,Kim och Alicia kom förbi idag också en snabbis, Stort tack för de fina kläderna till lillen<3
Nu när man såg Alicia så tyckte man hon var jätte stor ju..Jaa och tiden gårsnabbt och snart är vår lilla krabat sådär stor han också. 

Sedan kom mamma på besök också, Så snäll att hon gått och köpt en bröstpump åt mig som hon skulle komma förbi med, kände att det behövdes nu, och även av henne fick vi en tröja och ett par byxor till Liam, Tack Tack !

Igår var Johanna här och hälsade på:) Liam fick ett par gulliga strumpr som han tackar för.
       

Imorgon ska vi tillbaka till BB  för 1 veckas kontrollen :)
Ska bli spännande att se vad sötnosen väger och så, Hoppas att allt är bra med honom också, men det verkar ju som det nu, Och idag har hans mage vart bra också så tror det kan ha vart mjölkprodukter som många sagt att de kan vara känsliga emot.

Sedan efter att vi vart där så ska vi till Freddes jobb en sväng, så får det bli en snabbis inne på tuna park också medans vi ändå är där, fattar inte alls hur jag ska orka med den dagen men på något sätt löser det sig, Så jobbigt att promenera nu bara.

Slänger in lite fler kort på våran älskling<3

                                


Stackarn. .

Usch , sitter här och är jätte nojjig, Lillen har ont i magen eller nått, tror det verkar vara gaser eller något sånt, kanske nått jag ätit han är känslig mot, Kanske kan vara mjölkprodukter,tydligen en del som brukar reagera på det, åt pannkakor idag så kan ju vara det , men så jobbigt när man inte vet vad som är fel, man bara märker att något är det, Frågan är vad.
Men jag gjorde precis lite massage på honom och då blev han lugn och sedan kom världens prutt.. nu ligger han och kikar runt lite och tyst är han också så hoppas på att han är bättre och att det bara var för mycket gaser..Kommer väl aldrig kunna sova nått inatt nu när man är så orolig att nått kan vara fel.
Får helt enkelt hoppas på de bästa, Han verkar ju må bra nu iallafall så det känns mycket bättre :)

Godmorgon

Precis kommit upp ur sängen efter att ha myst och matat Liam<3
 Han somna om så fint nu brevid sin far så ja tänkte att jag strax skulle gå och fixa lite frukost till oss.
Ser ut att vara jätte skönt ute idag, soligt och fint, kanske man kan ta en kort promenad ute här i stenby iallafall istället för att börja med en långpromenad till tuna park.

Shiit vad tvätt det blir när man fått en till liten familjemedlem, Vi har vart hemma i två dagar och har redan en jäkla massa tvätt som måste tvättas, tror det är 6 maskiner, så jag la precis i en maskin för att få bort lite iallafall.

Åhh Sara, Hoppas ni inte bär på några sjukliga magsjuke bakterier nu, Vill ju träffa er och att ni ska få träffa vår lilla älskling, kanske kan ta en kort promenad ute idag iallafall ?!  :)  
 
Nu måste jag börja med frukosten innan mina grabbar vaknar <3


13:e Januari

Halloj
Tänkte att jag kunde slänga in några ord här , Hade tänkt att jag skulle gå och tvätta och fixa den lille men han somna så gott nu efter maten så känns ju onödigt att störa han med det nu.
Känns helt underbart allt det här, kan inte fatta att det är sant, att JAG, Just JAG har fått världens finaste lille pojke <3
Kan börja gråta av lycka när jag tillar på honom, Världens lyckligaste <3

Idag var vi tillbaka på BB för att göra PKU-prov, Kunde int ekolla när de skulle sticka vår lilla bebis i handen, Usch, läskigt ju.. stackarn. men det gick ju bra det där, han gav inte tt ljud ifrån sig, han var så duktig.
så vägde vi honom idag igen också, Nu Vägde han 3575gram :)  Så han ökar i vikt som han ska, han är väldigt duktig med maten och allt går jätte bra.

Imorgon tänkte vi att vi skulle ta en promenad till tuna park, men får se hur det blir med den saken, Just nu så tror jag inte att det kommer att bli så, När vi gick upp till Ica så kände jag att jag ALDRIG kommer orka gå till Tuna park imorgon, Om det känns sådär så stannar jag hellre hemma nån dag till och bara myser med vår älskling.
Tänkte att vi skulle köpa en overall "Då de overaller vi har är väldigt stora för honom, märkte vi, även fast de bara är st 56 på de minsta vi har" ,och lite kläder som han kan ha nu, Vi har mycket kläder i storlek 56 men vår lille krabat har storlek 50 så de kläder vi har är lite stora för honom, men det går ju att bara vika upp ärmar och så ioförsig men vi vill ändå ha nått mer i hans storlek, nu har vi bara ett väldigt fåtal kläder i storlek 50, tänker ju inte köpa massa kläder i st 50 heller för de kommer han ändå inte kunna ha om bara ett litet tag men nått känns ju kul att få gå och köpa :)

Nu ska jag titta lite på tv och vänta på att vår älskling ska vakna så vi sen kan gå och tvätta och dona med honom innan sängdags :)

Älsklingen




Världens Finaste !
Nu ska han få gå ut på sin första promenad i vagnen :)
Vi ska upp till ica en sväng och handla lite, och lämna ett paket.

Världens Finaste Pojke

Nu är han äntligen här hos oss vår älskade pojke  <3


Liam föddes den 11 januari , klockan 01.31 Han vägde 3705 gram  och var 50,5 cm lång



Kommer skriva mer imorgon istället för nu vill jag bara mysa med vår sötnos :)


Världens lyckligaste Mamma <3




 <3. .Älskar er så otroligt mycket. . <3
<3  Fredrik & Liam<3

<3


9 Januari

Haft en riktigt härlig dag idag, Vaknade upp kl 09.00 , låg ett tag och fundera på om jag skulle gå upp eller inte, Sen kom jag fram till att det skulle ju vara skönt med en promenad.
Så jag följde med Sara till vårdcentralen en promenad dit på 40 min och sedan hem också på samma tid så det är ju jätte bra att jag var ute och rörde mig lite idag, sen när jag kom hem så åt jag pannkaka och efter en stund så gick jag och la mig, sov nästan två timmar iag igen:) Jätte skönt..

Senare kommer Sara och Alicia hit ,då ska vi kolla på film , ska bli trevligt det.

Mmm, nu ska jag fortsätta mummsa på glassen jag har här vid sidan om mig och kolla om jag hittar nått bra på tv.

Ingen liten idag heller. . .

Lillen ville visst inte ut idag heller.. Undrar när h*n tänkt sig att komma ut till oss:)
Får se om jag orkar upp imorgon nu då så att jag kan följa med Sara till vårdcentralen med Alicia, Tror hon skulle få en spruta , stackarn..beror ju på hur den här natten blir, om jag vaknar flera gånger så har jag en känsla av att jag inte kommer orka, men Fredde börjar jobbet vid kl 09.00 så då kanske jag vaknar till när han ska gå, eller om man kanske tar en frukost med honom till och med <3  Ska försöka komma i sängs snart.. men tog precis en lång skön dusch så nu blev man ju lite piggare, Kanske inte så smart !.. och så är det inte så kul att gå och lägga sig med såhär blött hår så ska vänta lite till iallafall men bestämt mig för att jag ska ligga där inne 00.30  så får de hur det går med den saken.

Men Godnatt på er och sov så gott ..


....

Sitter här och kollar på film igen,  nu blev det "Girl Interrupted" också det en gammal film, men efter att ha kollat halv vägs så tycker jag den är ganska bra den också. Ska tydligen vara baserad på en sann historia också.
Ska ta en liten paus i filmen nu så får jag kolla vidare sen, För jag  tänkte vara duktig och ha maten klar  när älsklingen kommer hem strax efter 20.00 :)
Ska laga kycklinggryta och ris.. Inte alls hungrig själv just nu, för bara en halvtimme sen så tog ja två lussebullar från frysen och gjorde mig lite nyponsoppa men kommer nog bli hungrig när jag väl  fixar maten.


Äntligen har jag fixat in kortet på datorn, men blev inte speciellt bra bild eftersom jag tog kortet med mobilen på ultraljusdkortet, ska skanna in ett sen ist så blir de nog mycket bättre.  var iallafall en underbar känsla att få se den lille krabaten där i magen.  längtan är stor <3


Åhh, vad jag längtar efter vår lille, skulle vilja ha H*n här hos mig NU ! <3

Lilla magen :)


   
  
 



v.10    v.15    v.20    v.24    v.32      v.36       v.39     v40

I den ordningen sitter bilderna. Tråkiga är att man inte lyckas tagit exakt från samma håll och med samma tröja och avstånd eller så jämt då hade det vart lite lättare och roligare att se hur det förändrats, men det spelar ju ingen roll, snart är vår älskling ute hos oss och tanken var ju bara att ha lite kort från att h*n ligger i magen:)

8:e Januari


Filmen var ju helt okej den, kanske inte en bland de bästa men den funka iaf :)
Nu har jag äntligen fått i mig lite mat och  ett par toffifee sitter jag och mummsar på nu.
Tänkte gå och vila, Känner mig si sådär, Fryser som tusan fast jag sitter här påpälsad som tusan, men hade ingen feber nyss iallafall så hoppas på det bästa !  Har inte tid med att bli sjuk nu inte ! :)

Fick ett mess nyss också om att jag har ett paket att hämta på posten, Det är julklappen från jobbet , så får väl hämta den imorgon när jag ändå ska ut och promenera med sara till fröslunda.

Härligt !!

Kom precis hem nu, Shit vad det är kallt ute.
Allt var jätte bra hos barnmorskan, den lille mådde bara bra :) Så himla skönt att höra,Mysigt att få lyssna på hjärtljuden också. och växer det gör h*n så de knakar :)
Nu fick jag en ny tid nästa vecka på torsdag då jag är i vecka 41+1, Men jag hoppas på att vår lille har kommit ut till oss då<3

Nu blir det mys framför tv:n, Ska kolla på nån film som hette "Nära & Kära" Får vi se om den är bra då, Hoppas på det, Den var ju från 2006 så skulle inte förvåna mig om ja redan sett den, och det kommer jag väl på då efter halva filmen som vanligt. Har lagt fram två sköna filtar,på med mjukis kläderna och tofflor, så nu är det bara att lägga sig ner och njuta  och ha det bra :)



                                                                                                    

      

        Älskar Dig Fredrik <3

urr. . .

Här sitter jag och fryser som en tok ! usch, sovit jätte dåligt, Gick och la mig nångång strax efter 00.00 som vanligt men kl 01.00 så låg jag där och kunde ändå inte sova, usch ! När jag välk somnat så var det dags att vakna kl 02.34 igen, YES Tänker man då, Hur fan ska jag somna om nu, låg där ett tag och fundera men somnade väl om efter en liten stund igen efter många vridningar och vändningar  för att hitta ett bekvämt sätt att ligga på,som dock är väldigt svårt just nu.
Nu ringer kl 06.30 !! Fan jag vill absolut inte upp nu, låg kvar en stund men insåg att jag var tvungen efter som att jag ska till barnmorskan och där ska vi vara 08.30.
Måste ju hinna äta ,duscha och vakna till lite innan man ska åka.. Men fyy faan vad kallt det är, Inte van att gå upp såhär tidigt nu för tiden, Vill bara krypa ner i den varma sängen igen !
Nu Måste jag fixa frukost , blir det gamla vanliga : Gröt, äggröra,smörgås och ett äpple :)

Hör av mig när jag vart hos barnmorskan igen , Bye Bye !

Grammisgalan

Sitter här och kollar på grammisgalan, brukar inte direkt kolla på de sånna här galor osv, men idag fick det bli det.
Men är det så bra ?  ah ja vet inte, de går ju att kolla på iallafall, lite musik är ju alltid bra de.
en hel del man aldrig hört talas om?! Haha, eller så är det väl bara jag som inte är så mycket "Med" i musiken nu för tiden.

Ja imorgon ska vi till barnmorskan igen :) 
Alltid lika kul att få höra den lilles hjärtljud, och man är alltid lika super nervös när man ska dit,  usch, så rädd att nått ska vara fel eller så, men har haft turen att alltid gå där ifrån med ett glatt humör och det känns väldigt bra !

Kanske det blir av att gå en liten promenad imorgon med Sara också ?! 

Nu ska fortsätta kolla på tv men kolla förbi imorgon vettja :)


7:e januari

Nehe, ingen bebis än sålänge..Idag när jag vaknade så kände jag att jag var tvungen att försöka hitta på nått, så gick upp,åt frukost, sen åkte vi till sveaplan och kollade på möbler med pappsen, Så fick det bli en fika också, efter det så åkte pappa tillbaka till jobbet och jag ville inte hem så vi bestämde oss för att gå en sväng på stan.
Skulle ju inte ha nått speciellt alls men kunde va trevligt att göra nått annat än att bara sitta hemma, Blev en längre tid på stan än vad jag tänkt så nu var man ju helt slut när man kom hem, Skulle försöka sova men kom då på att jag skulle ringa min kusin Sandra :) och vi pratade visst i hela 20 minuter, haha, så då hann jag ju bli hungrig under den tiden också, Så blev inge vila här inte, ska nog gå och lägga mig nån timme nu iallafall, känns som om att det behövs nu när jag sover så dåligt på nätterna.
Hoppas på att min kusin Sandra, hennes käraste Andreas och deras lille bebis Axel kommer i helgen och att vi får träffa dem, skulle vara väldigt trevligt.
om inte annat så kanske vi annars ligger på bb med vår lille krabat då :) Det vet man ju aldrig<3

Haha, När man ställde sig på vågen igår och det stod 70.4 kg så blev man ju inte lite ställd, När det för bara 9-10månader sen stod 46 - 47 kg på vågen.  Haha, Får väl bara vara glad att man äntligen gått upp i vikt då,så mycket som man försökt jobba på de innan... bara att vara tyst och le.






<3 <3 <3

. . . .


 

Idag har vi vart och kollat på köksbord, Bordet var bra men stolarna va väl sådär så det blev inget idag heller tråkigt nog, Nu vill vi ju ha nytt !
Åkte en sväng med mor & far till underbara hem också, men där fanns det inte heller nått vettigt, fick med oss en ljusgrej, en fin bricka med spegel och där på stod det tre glaskuber med ljus och stenar i, fin den.


Sen kom Linnea hem till oss, vi började med att plocka ner alla jul saker som stått här och var, och så plocka vi ner granen, så tråkigt, känns som om det inte stått där alls länge och sett så fin ut. Men man måste ju ta ner den nångång, kan ju inte ha granen kvar hur länge som helst, nu är allt klart iallfall och vi behöver inte tänka mer på det fören nästa år igen :)
Sen kom vi fram till att vi skulle göra tacos, Jag och Linnea fick bege oss till Ica för att fredde skulle få ta en  rökpaus ! Så snällt av oss !! men inget jag gillar alls. Usch ! haha , men måste ju vara snäll mot min lilla älskling ibland iallafall.
På ica såg vi att de hade billigt lösgodis, Självklart var vi tvugna att plocka lite, fast det blev en hel del, vi stod där tillslut men en varsin påse och ingen av de gick knappt att stänga igen ! Shit , blev godis för ca 60kr var. Men gott var det, har precis suttit här och knaprat i mig lite av det, och våran tacos blev också väldigt god, Fan Linnea, att du alltid lyckas med den gröna ! Så duktig !


Blev sedan en taxi hen för Linnea och jag och Fredde kollade på film, det blev "stop loss" Den var faktiskt ganska bra, trodde inte de först när man såg att det skulle va en del krig, Men den var bra och det var inte speciellt mycket krig alls ! Så kolla på den ni, ett tips! :)


Imorgon är det den 7:e januari, "eller det är den 7:e redan nu eftersom klockan är efter 00.00 men ändå"  och det är dagen då lillen är beräknad, men jag antar att han inte vill ut imorgon heller, Låång väntan det här, Även om det nyss kändes som om jag gjorde det där testet och fick se ett älskade + !
Får väl se när h*n planerat att komma ut , Ska till barnmorskan den 8:e igen, får väl se om jag hinner dit eller om det hänt att han vill ut imorgon kanske:) kan hoppas på det .
Lycka !!

Nu ska jag strax gå och sova Så godnatt och sov så gott !


5:e Januari

Halloj !!
Imorrse väckte min sötnos mig kl 07.00 och fråga om jag ville äta frukost med honom, Klart jag ville det när han stått och bakat scones :)  så duktig så, Sen åkte han kl 8 och då gick jag och la mig i sängen igen, hade tyvärr svårt att somna om men när ja väl lyckats så ringer mobilen vid 09.15, Linnea ! men orkade inte prata för då visste jag ju att jag inte skulle somna om igen, men ja lyckades,då är det bara det att mamma ringer kl10.00 och frågar om jag ville med till Tuna park , och så skulle hon handla på coop, men det orkade jag inte så jag låg kvar i sängen ett tag till innan jag tänkte att det var lika bra att gå upp.

Fick städ nojja när ja väl gått upp så ja börja med att diska, torka och damsuga, tvätta 2 maskiner också, som sagt kan det va skönt att ha det gjort.

Jaha, var det slemproppen som  gick idag ?! Lite osäker,men tror nog att det var det, Ringde ju och råd prata med Sara ;D  och sen kolla ja lite på internet, och jaa, det var antagligen den. Hört och läst en massa storys om att det är jätte äckligt och blodigt osv, Så man har ju bara tänkt att man märker om den skulle gå, men så illa var det ju inte, Visst det var inte speciellt gosigt men man har väl bara läst om de värsta och hört om de värsta som vanligt , haha..
Så nu går jag här och väntar på att det ska sätta igång, vill ju ha ut vår lille nu, börjar få lite långtråkigt om dagarna nu. finns inget att göra än att städa,baka och fixa, vill ju inte direkt gå ner på stan och kolla i de här läget, trist när de flesta jobbar också, Men men,Inga värkar än tråkigt nog, fast slemproppen kan ju ioförsig gå redan två veckor innan det är dags så.. men så länge hoppas jag verkligen inte att det ska ta, då kommer man ju längta ihjäl sig .

 Mamma kom förbi efter sin runda på tuna park,  Vi Prata, åt lite mat och fika :)  Så trevligt så.

Nu ska jag gå och sova nån timme, sen kanske ut i friska luften en sväng ?


Haha, det där var en stund sen:P ett antal kilo lättare där och lååångt fint hår som jag saknar !!


God morgon

Eller godmorgon kanske det inte är, själv var jag uppe för 2 timmar sen , Inte sovit sådär jätte bra inatt och sen kunde jag inte somna om så gick upp och duscha,åt frukost och platta håret som man nu inte gör allt för ofta, Ingen ork till att platta håret och fixa och dona nu varje dag, känns bara onödigt och jobbigt, haha..Men nu känns det roligare när man väl gör det för att det inte blir av så ofta längre, annars så var det en del av min morgon,varje dag.
Åhh vilket härligt väder det ser ut att vara, men det är säkert kallt där ute, Vi som strax ska promenera till Tuna park, Får hoppas på att värken i magen försvinner bara, Annars kommer jag väl aldrig klara av att gå där kan ja tänka mig. Är väl helt slut när jag kommer dit också, men måste röra på mig lite, suttit hemma nu i två dagar och lillen kommer ju inte snabbare för de inte.

Nä, nu ska jag lägga mig i soffan här en stund tills Fredde är klar i duschen så vi kan gå :)



4 Dagar. . .



Nu är det bara 4 dagar kvar till beräknat datum :)   Hoppas på att du kommer snart ! Vi Längtar efter dig ju, även om det är riktigt mysigt att ha dig i magen också<3
Skulle inte förvåna mig om den lille vill stanna två veckor till där inne bara för att vi längtar såå :-P

Idag har jag bara slöat, haft ont i magen halva dagen så har inte orkat gjort speciellt mycket, men sen gick det över och då bakade jag lite idag igen, idag blev det havreflarn,chokladkakor och knäck kakor .
Skulle ha träffat Lina idag också men det blev ju inte av som vanligt, men nu var det för att jag inte hade nån ork och lust när jag hade ont i magen att ta mig ner på stan.

Ska försök ata mig utanför dörren imorgon iallfall, En promenad med Älskling till Tuna Park  kanske och sen kanske träffa Johanna, mamma kanske man också skulle träffa, Så får se vad som händer.

Usch.. Vill ha bort all denna snö ! Varför ska det börja snöa nu för ?Räcker med snö runt julen sen kan de försvinna. Nu vill jag ha VÅR :)


Baka

Tänkte att jag skulle göra ett nytt försök på bondkakor, Sist blev de ju inte riktigt lyckade även om de vart helt okej och gick att äta, den här gången har jag iallafall haft i mandel som vi skippa sist för att vi trodde att Fredde inte ville ha det i som vi sen fick höra att han visst ville ..
Men nu skulle degen ligg ai kylen några timmar, Så under den tiden tänkte jag laga mat,byta sängkläder och städa undan lite här och var, antar att städa och tvätta är inte det första man vill göra sen när lillen kommit ut till oss.
sen senare tänkte jag gå till ica och hämta ut ett paket, vad det nu kan vara, kanske nått från Lundmyr ?! haha
Blir nog att baka lite muffins ikväll också, Jättegoda chokladmuffins ska jag göra, så sen får ni komma på fika :)


 
Känns helt knasigt nu, Nyss måde jag inte speciellt bra, var trött i hela kroppen och kände mig helt död, kunde knappt sova om nätterna osv, på nyårsafton var det hemskt ! hade ont hela dagen och natten, Men sen dess har ja mått så jäkla bra :) Såhär som jag känner mig nu har jag inte gjort på ett par veckor.
Kanske är för att det är nytt år eller något :P vem vet !
Känner mig helt enkelt som en glad nykär prinsessa, Men kan man bli nykär i någon efter 1 1/2 år ?! jaa tydligen :D
Så  glad att jag har dig Älskling <3  Du betyder allt !!


01-01-09

 En helt underbar dag utan en ända ond värk :) Igår hade jag ont hela dagen men också några få korta pauser.
Slutade vid 03.30 ungeför inatt.. Svårt att veta men nu antar jag att det bara var förvärkar, Längtar ju inte direkt till de riktiga värkarna kommer nu när det var så illa som det var igår, usch..
Men ändå så vet man att man kommer ett steg närmre lillen hela tiden :) Känns jätte bra det !

Nu ska jag snart försöka få Fredde med på en promenad, men det får bli en kort, Orkar inte gå så mycket, men känner att idag måste jag gå en sväng iallafall, har blivit väldigt dåligt med promenader de sista dagarna.
Sen när vi kommer hem så ska jag nog vila en stund.
Får väl se hur lätt det blir att få med honom ut,  Inte speciellt kan jag tänka mig, men det är ju värt ett försök, han får allt ställa upp, jag kan ju inte gå ut och gå helt ensam heller.

Stackars Sara, hoppas att du inte råkat på magsjuka,Kan ju hoppas att  det bara var nått du ätit. Krya på dig !! VILA nu..

Gott Nytt År !!!!

Gott nytt år på er alla !!!!
 Då  var det äntligen 2009 :)
Och vår lille älskling ligger fortfarande kvar i magen <3
Nu vill vi ju att du ska komma ut tilll oss !
Bara 7 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum :)
Ha en UNDERBAR kväll / Natt, Vi själva ska kolla på film här och ha det mysigt nu,Det är väl en bra början på det nya året ?! :)


RSS 2.0