Äntligen hemma

Det blev en promenad till borsökna idag, skönt med en lite längre promenad:) När vi väl kom fram och plingade på dörren så var det ingen som öppnade :P haha, Vi slog en signal och de berättade att de skulle komma hem om en stund, så vi satt på gräset och hade mysigit ett tag, Sen fick Liam träffa sin nykläckta faster, När bebben grina så började Liam också att gråta, Min lilla sötnos,Kanske också ville ha lite uppmärksamhet,även om han fick massor såklart :)

När vi kom hem så blev det för Liam att hoppa ner i sängen direkt, han somnade på bara någon minut , då var det bara att börja fixa tacos för mig och älsklingen, Nu ska vi nog kolla på någon film och ta fram chips och dipp.

Imorgon får det bli en liten hemma dag, fast med promenader också, Måste komma ut lite, Tänkt att jag skulle fixa garderoberna nu i flera dagar, men det är bara Liam´s som är klar så har en hel del kvar att kolla igenom,Men skulle vara skönt att få det gjort innan flytten så ska ta tag i det imorgon.
Dagen får väl börja med ett bad tillsammans med Liam :) Massa gröt till oss och sen en promenad kanske. Så att man har ork till att rensning sen.

Kommentarer
Postat av: Sara - Alicias mamma

Fick dem en tjej? :)

Allt bra med er? Vi är hemma nu igen

2009-07-25 @ 07:29:56
URL: http://saralovdahl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0