Tråkiga väder !!

Vilken tråkigt väder vi har nu då, det bara regnar, vad är det för sommar ? Jag vill ha det soligt och fint, nu går man bara runt och blir deppig av det tråkiga vädret, mycket pga att man sitter inne då det är såhär. Men idag har ändå vart en hyffsad dag, vi gick ut och gungade med Liam en stund iallafall, det gillar han jätte mycket, skrattar och skrattar :) Sen tog vi även en sväng till ica , så det blev att vara ute lite iallafall.
Sen åkte Fredde till garaget då kom mamma hit, Så trevligt så. Hon åkte precis hem och nu sitter jag här och väntar på att Fredde ska komma hem med pizza , Mumms ! Ingen vidare bra mat idag alls, tidigare på dagen så blev det våfflor och nu pizza, phuu, Måste skärpa oss, men man orkar inte laga mat nu när klockan blev så mycket.
Bakade även en gräddfilskaka som jag egentligen hade tänkt att bjua mamma på men den blev klar strax innan hon skulle åka hem igen, Kanske blir en fika i helgen eller så istället.

Liam somnade precis i våran säng, han har bara sovit en timme och 20 minuter  på hela dagen så förstår att han var trött.


Kommentarer
Postat av: åsa

Hehe det kommer nog gå bra, kul att få lite tid med pappsen oxå:) Jo kan förstå att det kan bli skönt att få komma i väg och jobba igen, =), men kommer nog bli tufft dem första arbetsdagarna utan liam, fundera på hur han har det osv hehe. Jodu här går man bara och väntar, hoppas den lilla vill ut, 3 dagar kvar till beräknad men säkert längre än så :P

2009-07-24 @ 00:45:59
URL: http://matttssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0