30:e Juni

Underbara tisdag, dagen började med att Hanna och David kom hit, vi tog oss en promenad till Tuna park för att jag skulle lämna tillbaka en klänning, sen kom även Natalie och tvillingarna , Såå söta. Vi fick present av dem, fina byxor och en fin body :) Tack Tack !
Sen efter några timmar där så gick jag hem för att mata Liam innan det var dags för oss att åka till borsökna badet med Maria,John och Melwin , Jätte trevligt att sitta där, Melwin och John badade medans jag, Maria och vovven Saga satt på filten och bara snacka skit :) Det får vi göra om tycker jag, Kom precis hem här och då gick vi bara upp för att lämna vagnen sen gick vi ut igen och gungade lite, Liam tyckte att det var jätte skoj, fast han sitter ju inte speciellt bra i gungan änsålänge men det gick bra ändå.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag laga pizza.

Liam gungar







Natalie´s sötnosar




29:e Juni

Idag har vi vart nere på stan, lämnade tillbaka lite kläder pga fel storlek,Sedan gick vi vidare till Eskilsparken där Fredde skulle in i en affär och kika på högtalare men de hade stängt så istället gick vi till la luna och köpte pizza sen satte vi oss i parken på en filt och mummsade pizza, Liam låg och sov i vagnen brevid under tiden vi åt. Sen gick vi vidare mot en hus visning, ett litet hus på söder, det var dock väldigt litet + att det var väldigt mycket små jobb att fixa till, lister satt knasigt och fult spacklat osv, nån som bara ville få det klart snabbt ser det ut som.Så det var inget för oss .
Vi traskade sedan vidare mot sveaplan där vi kikade lite på Barnens hus och Eskilstuna möbler sen blev det även en snabbis på coop.
Det var underbart att komma hem efter dessa långa promenader hela dagen i värmen, Nu börjar det närma sig läggdags, ska kika lite på Beck först bara.


Älsklingen sitter och äter mat

 

Köpte en mummsig klass idag, Farbror Cola heter den, Fredde köpte Långa Hallon den var riktigt god den också.



Hittade även en liten strumpa till min mobil, Den var så söt så jag var tvungen att köpa den :)



Liam fick en söt snuttis som han låg och myste med här innan han skulle hoppa ner i sängen


Sommar !



Hallå där, nu är jag tillbaka :)
Har haft två jätte bra dagar , som vi tillbringade med familjen i Ärla.
Wow vilken värme vi har haft, helt underbart, igår så blev det lite kubb och kort spel med syrran, sen var det väl inge mer speciellt som hände där inte, Idag så doppade jag fötterna i poolen !! Haha, ett under, mer mer än så av kroppen blev  det inte, jag är inte direkt så mycket för att bada här i sverige, sjöarna är äckliga och poolen lockar inte så jätte mycket den heller, Utomlands så går det jätte bra :)
Lite skillnad mot för ett par år sen då jag ägnade hela dagarna i poolen, man gick upp för att äta typ, det var tider det, jag och grannen Camilla var som vattendjur. Sen så bakade jag även kakor idag också, Mummsiga knäck kakor blev det.
Liam fick vara utan blöja halvadagen också, om inte mer, måste vart jätte skönt för honom, han kissade ett antal gånger, speciellt då vi sprutade lite vatten på han, det var väl så svalkande och skönt, sen kissade han även ner sin morbror då han satt i knät , tss..

Nu sitter jag hemma och har precis kollat klart på en film, Liam ligger och sover i sin säng, han var väldigt trött efter denna långa dagen i värmen, Stackarn, man vet inte riktigt vad man ska hitta på då det är dunder vartm i solen,skuggan och inne. Nästa gång kanske han kan få bada lite så att han blir lite svalkad, samma sak nu när vi la honom, Han har bara blöja men ändå är han jätte varm, fönstret är öppet men vad gör det för nytta ?! Det var 25 grader ute då vi la honom vid ca 21.30.

Nehe, nu ska jag mysa lite med min käraste här brevid om han vill stänga datorn vill säga :) Haha , Det får han lov att göra annars får jag hota med att jag går och lägger mig, idag har vi ju vart tillsammans i två år så vi måste ha lite mys pys innan läggdags


Här är lite bilder på våran underbara prins, de är tagna under dessa två dagar.
Världens sötaste, så himla go då han ligger i sin säng på morgonen och myser med sin Ior som han fick av sin mormor då han precis var hemmkommen från bb :)


  

  

  

Återkommer. ..

Nu blev det en paus från bloggandet i två dagar, men återkommer ikväll  !

28:e Juni

2     år





Mumms filibabba

Dagens kvällsmål fick bli potatisgratäng,fläskfile som vi la in i jätte god chili marinad, grönsaker och grönpeppar sås.Himla gott !




Nu åkte skålen fram med otbågar, så jäkla gott, så ska man egentligen köra de i micron en stund så blir det ännu bättre :)  Haha. har ni provat de ? Fast det får inte bli för länge för så blir de svarta och det är inte direkt meningen, de ska bara bli lite varma och jätte goda.

Mat i magen

Väldigt trevlig tjej som var här och kikade på lägenheten, och hon ville antagligen ha den också :)
Nu kan man ju alltid hoppas på att det blir 1:a augusti istället . Om vi nukan flytta in tidigare i radhuset.

Liam fick potatis och blomkål efter vårat besök, det verkade han väl gilla lite, Men inte lika bra som med palsternackan.
Jag fick för mig att jag skulle göra en skinka och broccoli paj. Ska precis sätta mig ner för att äta nu sen måste jag ut och promenera lite, nu blev som vanligt inte alls dagen som jag tänkt mig, vart inne halva dagen, phuu, tråkigt !

   
 

Såhär fin blev min paj


26:e Juni

Godmorgon
Underbart väder, jag vill bara UT ! Men måste tyvärr diska och vänta på att de som skulle kolla på lägenheten har vart här, Det skulle bli runt 11.00 så det blir precis lagom, efter det får Liam mat och sen ska jag också få nått i magen innan vi ska ut och promenera, funderar på att bara gå och sätta mig nånstans.
Hade tänkt att gå ner på stan idag också men det får vi se senare om det blir av eller inte,kanske fråga om mammsen vill med ner en sväng efter jobbet :)

Nä nu måste jag diska , så att jag hinner njuta lite på balkongen innan jag får besök .

25:e Juni

En dag med mycket promenad. vi tog oss först till baby proffsen, där vi skulle kikapå en bilbarnstol, Men den såg inge vidare ut alls, Såg bara billig och tråkig ut, Haha, så det blev det ingen,Men vi fick hem ett parasoll till vagnen iallafall, Gräsligt ser det ut men Liam slipper ju solen iallafall, Måste tänka på det i fösta hand :) Kan se rätt gulligt ut på vissa vagnar men inte på våran inte,haha, Så det blev väldigt mycket skratt då vi satte på det där parasollet på vagnen.

Sen började vi promenera mot centrum, där vi kikade lite,Fredde hittade lite kläder och så fick Liam lite mat ninnan vi skulle börja traska mot tuna park, Där köpte jag en klänning, som jag ska prova här hemma och se sen om jag vill ha eller inte är inte helt säker ännu, men har 14 dagar på mig att bestämma och kika på andra också.
Sen när Fredde hämtat det han skulle på jobbet och vi kikat lite på bilbarnstolar där så började vi gå hem till Stenby igen, väldigt skönt med en lång promenad ute i värmen. 


  

Liam och jag hade det jätte mysigt idag när vi kom hem,Haha han började snutta på underläppen, haha, så jäkla söt, så låg han så jätte länge.



Han gillar även att mysa med råttan, svansen verkar vara godast :)

  

Nu börjar det närma sig läggdags för min del, ska bara plocka lite här hemma innan, för imorgon ska det komma en tjej och kika på lägenheten så då vill man ha det lite halv fräscht iallfall.
Jag la även Liam 20.45 som jag skrev igår och det gick väl hyffsat, Han skrek några minuter sen gnällde en stund när han väl insåg att jag inte skulle komma in,men sen låg han och sov 21.10 :)

Duktiga kille !

Idag blev det inte ärla som jag hade tänkt, men det blev en promenad på 2 timmar istället, väldigt skönt, men varmt vill säga , Men ska inte klaga nu när värmen äntligen här här :)
Liam var vaken hela tiden under promenaden så han var inte den gladaste sen när vi kom hem, men somnade tillslut och sov någon timme, Så ikväll blev det jätte bra, vi la honom i sängen klockan 21.00 och han sover redan nu :) Jätte skönt, Så imorgon ska jag försöka lägga honom lite tidigare ändå, kanske kvart i eller så.Får börja lite i taget, men vi har redan fått honom att somna en timme tidigare än vad han brukar, så det funkar ju iallafall.



Efter våran promenad så blev det lite mat och sen så träffade vi Johanna,Vi tog en promenad till vilsta där vi satt ett tag, jätte skönt, Nu ska vi ta och mummsa lite dajmtårta här hemma, det var ett tag sen, ioförsig på midsommar men ändå.






24:e Juni

Godmorgon !
jätte fint väder ute idag också, igår var vi på parken zoo hela dagen med syster men idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske åka ut till Ärla och vara ute i det fina vädret, alltid kul att spela kubb osv,om jag stannar här så vet jag inte riktigt vad ja ska göra, Ska kika buss nu så får vi se när den går om jag hinner eller inte, Liam ligger fortfarande och sover ,eller han somnade precis om efter att ha fått lite mat,så nu vet man inte när han vaknar igen,och vill inte väcka honom heller, han ska få sova ut idag.

Underbart !

Underbar dag !!
Vi tog en promenad till coop i värmen, skulle träffa Maria och Melwin som satt där och väntade på oss, jag var ju sen som vanligt,måste lära mig det där ! Sara kanske vill hjälpa mig om hur man gör =p Haha,Hon är alltid så duktig med att komma i tid :)

Sedan gav vi oss vidare till babyproffsen,där vi gick och kikade ett bra tag, dock så fick inte Maria hem det hon var ute efter, hoppas att det finns på sveaplan nu då :)  Jag fick med mig ett par jätte söta halkskydd till badkaret,små grodor, men satte några på kaklet brevid så att Liam kunde sitta och kika på dem istället .
Sen fixade de min vagn lite också, Jäkla skit som redan är så utsliten och gnisslar efter 5 månader, Men nu smörjde de sen osv, får se om vi får byta sen, skulle komma tillbaka med kvitto som jag inte hade med idag.

Vi tog en sväng förbi jysk också, där det bara var jäkligt rörigt och jobbigt,grejer överallt och man bara gick och snurra omkring där inne och klaga på hur de ställt allt överallt,men fick med mig två filtar hem iallafall.

När vi sedan kom tillbaka till Tuna park så åkte Maria hem och jag sprang in på MAX där Fredde satt och väntade, han hade beställd åt mig så det var bara att slå sig ner :) Sötnos !
Jag gick sen och matade Liam som var jätte hungrig,Kanske var mycket just för allt bajs han tryckt ur sig, Så skönt att han äntligen blev bra i magen iallafall.katrinplommon fungerade riktigt bra.

Det var så himla fint väder så jag kände inte alls för att gå in i denna tråkiga lägenhet, så jag stannade vid Stenby gård, la en filt på gräset,pysslade till med lite fika och leksaker, Sen satt/låg vi där och busade och bara hade det mysigt så att vi helt glömde bort tiden,19.30 så ringer Fredde ,jag som trodde att klockan var typ 18.00 ! Haha, så skönt hade vi det där i gräset.

Man kan aldrig få nog av bilder, Här är en massa på min underbara finaste <3

  

  

  

  

  

Efter vårat myspys ute i solen så gick vi hem och badade, första gången jag badar med Liam, och det var ju jätte mysigt. Det var absolut inte sista gången det inte, Han plaskade sådant och han verkade också gilla att bada tillsammans mycket mer än när han får bada själv, Det ända som är lite jobbigt är ju att han ska ha ljummet vatten och ja brukar annars vilja ha så det nästan ryker om det :) Men för hans skull så skulle jag kunna bada i is <3

Imorgon blir det ingen sovmorgon,så måste vi upp vid klockan 08.00, för syrran sk akomm ahit och sen ska vi traska till parken igen och ha det trevligt, hoppas på styrålade sol imorgon också, Sist var det inte så kul då det regnade, fast det kan bli jobbigt om det är för varmt också ioförsig.
Nu sk ajag kolla klart på filmen vi kikar på sen är det läggdags.
Natti !


22:a Juni

Underbart väder ute, vi gick för en liten stund sen upp till ica, där vi köpte katrinplommons pure till Liam, Han har ännu inte bajsat så nu tycker jag att det är dags att komma ut, Får se om det hjälper, han verkade gilla det iallafall. Sen tog jag upp honom i famnen och skulle gå till sovrummet och på den korta stunden så hade han redan hunnit slockna, Han var jätte trött efter att ha vart vaken sen tidigt imorse.

 




Nu ska jag laga lite mat och sedan ska vi träffa Maria och Melwin, vi ska ta en promenad till babyproffsen och se om vi hittar något skoj.

Ha en underbar dag och njut av solen nu när den väl är här :)


Knas väder



Såhär såg det ut här i Stenby igår när man kollade upp mot molnen

Söndag

Knasigt väder vi har det , ena stunden är det strålande sol och jätte varmt, andra så spöregnar det, Så har det gått till och från hela dagen nu.

Nu har vi precis ätit, idag blev det kebab pizza, Fredde köpte med sig då de åkte från garaget , Nu sitter vi och kikar då Chrille spelar Xbox, haha, Det går väl si sådär kan man säga.

Liam har inte bajjat på heeela dagen lång, annars brukar de kunna hända  iallafall tre gånger på en dag, Hm, Han som käkat som tusan idag, Men det kommer kanske ut ikväll istället, Bara han inte får ont i magen så är jag nöjd :)

Prinsen ligger här brevid och leker med sin mobil

 

21:a Juni

Nu är det riktigt fint hemma hos oss, Jag har plockat och donat hela morgonen,Så var det precis två killar här och kikade på lägenheten, nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar så att jag kan hänga upp den och sen slänga i lite till i maskinen. Lite sugen på att baka också, men vet inte vad, ska kika lite i böckerna om jag hittar nått skoj.
 Liam ligger ute på balkongen och sover i vagnen och Fredde åkte till garaget för ett tag sen.Men ska ringa och kolla om han vill äta snart för min mage börjar kurra.

Liam var jätte duktig idag också med maten, han fick potatis och palsternacka, han mummsa i sig allt utan problem, han blev bara lite arg då det var slut,Men jag ammade tills han var nöjd :) Så imorgon kan han få lite mer mat nu när jag vet att han gillar det. Vatten däremot gillar han inte speciellt mycket ,Men han vänjer sig väl snart med det också.

Min kladdgris



Mor & Son




20:e Juni

Halloj !
Då var det lördag då, vi har vart inne hela dagen, hade precis besök av Fredde´s mormor och morfar, snart ska vi hänga tvätt innan det är dags för att gå ut på en promenad, bäst att passa på nu när det är lite finare väder, Hoppas att vi slipper regn sen bara.
Vet inte riktigt vad man ska hitta på idag, allt är stängt så man får väl bara gå en promenad utan ett mål, men måste iallafall komma ut i friska luften, viktigt för Liam också att få komma ut lite, just nu så ligger han och sover, ska försöka lägga ner honom i vagnen sen utan att han vaknar.

Vad gör ni denna tråkiga lördag dag ?



Fredag !

Igår var jag och syster på parken zoo i regnet, men vi hade hyffsat tur med vädret ändå, det duggade för det mesta men kom även en del korta skurar mellan varven, Men ett paraply gjorde att färden mellan djuren kunde fortsätta :)
Vi satte oss och fika vi flamingos och sen gav vi oss vidare mot karusellerna, vi ville ta lite lotter och så, Bestämde oss först för att dra i ett snöre , haha, vinst varje gång  ! Då fick vi två små söta nallar, så tog vi en lott i ståndet brevid, där vann vi en liten grej som man kikar i och allt bara snurrar , Haha,sen gick vi vidare till godis hjulet, där vi vann en påse Gott&Blandat, Shiit va glad man blev över den påsen, var så godis sugen efter en dag  på parken i regnet.
Sen gav vi oss vidare till chokladhjulet ,stod och kolla då ett gäng stod och skulle snurra hjulet, alla nummer utom två var upptagna men vi bestämde oss för att vänta så att vi kunde få de nummer vi hade bestämt oss för att ta innan ( 3,6,13,14) De innan oss vann en liten 100g chokladkaka då blev vi ännu mer sugna på att spela,Haha, men när vi väl stod där med alla nummer framför oss så kom jag på att det kanske var bättre att ta nummer längre ifrån varandra istället för brevid varann, Så vi stog och funderade på om vi skulle ta bort 13 eller 14 och byta ut mot 19. Tillslut så kom vi fram till att vi såklart skulle ha 13 bara för att alla säger att de är otursnummer, Alltid jag och vara tvärt emot ! Men så snurrade han igång hjulet och jag stod och hoppades på en grön lampa och nått av våra nummer, men så stannade allt upp i huvudet då jag såg att det var den röda lampan som lyste !! WOW ! Nu ska det fasiken bli nått av vårat nummer tänkte jag, och såklart blev det nummer 13, Han såg ganska chockad ut när han kom tillbaka och såg att den röda lampan lyste och vi stod där båda två tysta som möss med hakan i backen, Phuu ! VI VANN !!Jag som aldrig har turen att vinna. Tackar stort för alla choklad vi fick med oss hem, 2000gram. Jag som älskar choklad :)
En riktig tur dag hade vi.

 


Idag så var vi ute i Ärla och åt massa god mat, Jätte härligt väder,Solen var framme nästan hela tiden, helt underbart !
Blev dock till att åka hem tidigt, jag hade velat stanna längre men med tanke på att man inte har något körkort så var jag tvungen att åka hem då vi skulle få skjuts av morbror.Men det kommer fler tillfällen :)
Nu ska vi mummsa lite godis här, och kika på film.
Liam har äntligen somnat, eller jaa, nu var det väl ca 40 minuter sen men innan de så skrek han hur länge som helst, Som imorse, gick inte att få tyst på honom vad vi än gjorde, Och känner inte igen skriket heller så nått knas är de, funderade på om det kanske är tänder på gång eller något, annars var han väl bara en aning grinig idag, man har ju sånna dagar också. Hoppas att det är bättre imorgon bara med min lilla skrutt<3

Älsklingen


19:e Juni

Godmorgon !
Trött som tusan, Gick och la mig klockan 00.00 sen låg Liam och skrek massor 02.50, han drömde väl något för det var svårt att trösta , Han fick lite mat och fick sedan ligga mellan oss, jag var för trött för att lägga tillbaka honom i sin säng =P Sen var det bara att gå upp igen 07.00 då han ville ha mat igen.Sen somnade jag om till 08.00 då han tröttnat på att ligga och bara titta rakt upp i taket,Så nu vet jag inte hur jag ska klara av kvällen, kommer väl vara jätte trött sen,Men jag får väl bara lägga mig lite tidigare om man klarar det.

Nu ska jag gå och äta lite frukost sen blir det att bada Liam, innan det är dags att åka ut till Ärla för att träffa familjen. 

18:e Juni

Idag blev det ingen sovmorgon,gick upp 06.30 för att mata Liam och sen var det bara att hålla sig vaken tills strax efter 08.00 då syster Amanda skule komma hit, Nu sitter vi och kollar på barnprogram här hemma, ska strax bli frukost sen ska vi gå till parken zoo tänkte vi, hoppas bara att vi slipper spöregn iallafall. just nu så ser det inte så lovande ut men vi ska iallafall börja gå så får vi se hur vädret blir,kan ju alltid hoppas på att regnet väntar några timmar med att falla ner :)


17:e Juni

Godmorgon !
Fint väder även idag, Mycket skönt, Hade tänkt dra med mig syster till parken zoo men pappa hade tyvärr redan hunnit åkt in till stan, så det kanske kan bli av imorgon om hon vill det, Men hörde att det kanske skulle bli regn ?Ska vi behöva nöjja oss med TVÅ dagar med  fint väder sedan ska det bli regn IGEN !? Usch vad tråkigt,Kan vi inte få det fint på midsommar för en gångs skull. 
Vet inte riktigt vad som händer idag,Liam ligger och sover ute på balkongen och har en känsla av att han kommer sova ett tag till, så jag ska  nog försöka få lite gjort här hemma iallafall, Tvätta lite sen ta disken som vi inte orkade ta igårkväll.
Men sen så måste jag ut i det fina, Får väl bli en långpromenad om inget annat dyker upp.

Vad ska ni hitta på ?

Härligt väder & en duktig Liam

Liam var jätte duktig hos sköterskan då han skulle vägas,mätas och få vaccination,Nu vägde våran prins 7150gram och var 66cm lång :) Han ligger efter kurvan perfekt, så han får alltså allt vad han behöver genom bröstmjölken, Men jag ska fortsätta med lite smakportioner varje dag sen kanske han ska börja få ersättning ibland om man ska ut nånstans och jag inte känner för att sätta mig och amma, Ska fortsätta amma en stund till, speciellt på morgonen och på kvällarna sen på dagen om det är så att jag inte ska göra något speciellt,så kan han få ersättning då jag inte har haft tid/ork till att pump ur, Med tanke på att jag tycker att det känns ganska jobbigt att amma honom nu när han är så stor, plus att han inte riktigt får ro då det är folk eller mycket ljud omkring, han vill bara ligga och titta och lyssna då ,sen så tar det jätte lång tid att amma då, sen känner jag ganska mycket stress utav det,. Skönare att känna att jag kan mata honom var som helst utan att jag hela tiden måste ha närhet till amningsrum eller en bra stilla plats.

Härligt väder idag,vi har varit ute en hel del,Sara & Alicia följde med oss till bvc och efter vaccinationen så satte vi oss på gräset och åt mazariner, dock så blev det en väldigt kort stund för att vi tyckte det blev kallt att sitta stilla i skuggan

 

Liam sover så sött



Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska byta sängkläder och diska tänkte jag innan jag ska sätta mig ner och ta det lugnt igen innan läggdags.

16:e Juni

Härliga väder !!
Jätte skönt ute idag, jag och Sara tog en promenad med våra småttingar till coop ,där Sara handlade lite sen hittade hon även ett par skor till Alicia och henne själv :)

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, Blev bara pommes och korv , orkade inte göra något annat, inte sugen på nått alls heller.Måste bli bättre på att laga mat till mig själv när jag är hemma,men så tråkigt att stå och laga mat när det bara är man själv som ska äta.

Liam ligger och sover,Han kanske behöver vila lite nu så att han inte är allt för trött då vi ska ta spruta :) 

Här sitter han i vagnen igen då vi var ute och gick idag.




 

15:e Juni



Liam sitter och kikar i vagnen

Måndag

En dag med mycket promenader och mycket shoppande, Dageb började 07.30 då Liam vaknade och ville ha mat, sen bestämde jag mig för att vi inte skulle sova vidare utan för att gå en promenad, la undan en tröja igår till Liam som jag tänkte gå och köpa idag, så 09.30 började vi traska mot Tuna park,köpte tröjan,matade Liam och tog en sväng inne på coop där det i slutändan bara blev en dricka iallafall.
Sen blev det en rask promenad hem (Endast 10 min) Från tuna park till Stenby, där jag bara sprang upp i lägenheten och bytte på Liam sen bar det iväg till Willy´s med min mamma och mormor, för att storhandla, När vi kom hem så slängde jag i mig en liten pizza bit,matade Liam och sen en rask promenad till Tuna park igen, för att då träffa Maria och Melwin, Haha, Våran shopping asså, Helt sjukt, massa beslutsångest,penga slöseri,rea och likheter, men Mycket fina kläder fick vi med oss hem iallafall, Jag köpte två par jeans till Liam,ett par ljusa och ett par mörka,Sen en snygg skjorta och ett par shorts, Det kunde ha blitt massa mer men som tur var så valde jag tilslut bort lite, Kunde ju inte köpa allt, han har/får så mycket kläder så det både räcker och blir över, Hinner ju inte alltid använda allt så mycket som man vill bara för att man vill variera hela tiden :)
Blev en del timmar vi gick omkring där inne, riktigt trevligt hade vi.

Nu ska jag gå och borta tänder och sedan krypa ner under täcket,helt slut efter denna skojjiga dag :)
Imorgon så ska Liam vaccineras ,phuu stackarn,jag som ville ha med Fredde denna gång men han jobbar och det fanns ingen annan tid som passade oss heller.Men det ska nog gå bra,ska bli kul att se hur mycket han växt denna månad också.


14:e Juni

Vilket piss väder vi haft idag, Det har regnat här hela dagen lång, utan några avbrott alls.
Så idag kom mammsen och syster hit, Riktigt trevligt att ha de här, Vi åt lite mat och så sen tog vi oss till Tuna park, kikade lite kläder, hittade en tröja,ett par shorts och en pyamas till Liam, sen hittade jag väl även en klänning till mig, men är lite osäker på om ja sk aköpa den eller inte, Det har ju så stor roll vad man har till osv. Så ska kika imorgon igen, för jag hittade en jätte fin tröja till Liam som vi ska köpa , la undan den idag för att fråga Fredde vad han tyckte också :)

Hoppas på liyte bättre väder bara så att man slipper gå i regnet , Nu ska jag gå och mysa lite med min tjuris som vägrar sova där inne i sin säng, Ändå är han jätte trött ser man när man väl är inne och kikar på honom.
Han kanske bara vill mysa lite :)

Marknad

Idag blev det en dag med lite vila, vi åkte först ner på stan och träffade Lina, Sen åkte jag ,Liam och Lina till vilsta marknad och kikade lite, kom hem med 8 par strumpor till Liam ,2 par till mig, och sen ett hals smycke där de rista in Liam´s namn och ett hjärta :) Så nöjd så, Men funderar på om vi kanske ska ta en sväng där imorgon också, om vädret är okey, idag klarade vi oss från regnet ett bra tag, sen kom det lite dugg med inget som gjorde oss nått.

När vi kom hem så fick vi besök av Liam´s farmor och Peter,De tog väl mer hand om Liam medans vi lagade mat och åt, Fast det var väl antagligen för Liam som de kom hit också, haha. 

Nä nu är jag jätte trött så ska gå och borsta tänderna sedan krypa ner under täcket.


 

13:e Juni

Haft en underbar morgon med min lilla skrutt, Vi gick precis upp ur sängen:)
Massa mys & massa skratt.

 



  
 
  

 Idag vet jag inte riktigt vad som händer, Om vädret var okej så skulle jag och Lina kanske ta en sväng på vilsta marknad, Men i tidningen står det att det ska bli regn så då känns det inte så kul att gå där och kika, Jag ska nog ta en snabbis på Tuna park också för att se om jag hittar en klänning där, Sen ger jag upp med mitt letande så får det bli de som blir när den dagen väl är här.

12:e Juni

Usch vilken tråkig morgon vi haft, Liam bara sov och jar hade inget alls att göra, Eller egentligen så behövdes det dammsugas och diskas men det hade man ju ingen lust med såklart, Så satte mig framför datorn och så kom jag och Lina fram till att vi skulle ta en fika på stan, Kände egentligen inte alls för att åka ner på stan i regnet men sen kom jag fram till att jag inte kunde sitta hemma hela dagen heller. Så ner på stan i spöregnet, men det kom lite mindre droppar när jag väl hoppade av bussen nere i centrum så det var skönt.
Vi började med att ge Liam mat, sen gick vi och åt lite själva också, Blev det istället för en fika, men sen blev det klännings jakt, Hade kollat in ett par stycken som jag ville prova, När jag gjorde det idag, så satt såklart ingen bra ! Phuu , va jobbigt där är, när man hittar super fina kläder men så sitter de inte alls bra på en själv. så nu vet jag inte vad jag ska ha på mig på bröllopet, ger snart upp med letandet känns det som, Så blir de ett tråkigt linne och några jeans eller leggins, SÅÅÅ TRÅKIGT !! Men vad ska man göra, hittat flera vita klänningar som är jätte fina såklart men de ska man ju inte ha på bröllop så det är ju bara att glömma. Sen hittade jag en svart idag men det känns ju inte heller speciellt kul.
Men det ska jag nog själv ha på mitt bröllop, haha, bara för att alla andra har vitt, eller så skulle jag kunna ha en vinröd :) 
Ah vi får väl se sen när den dagen väl är här, skulle inte förvåna mig om jag vill ha en vit när man väl är där. Så tråkigt .

Nu har vi precis ätit tacos, Liam fick smaka lite avocado, och det gillade han såklart mer än potatis bara för det . Sötnosen, Men ska ge honom potatis nu ett par dagar sen får han prova nått nytt efter det istället. Då märker man ju av om han är känslig mot något också.



  




Föresten så måste jag ju berätta att jag inte klarade av dessa 30 dagar utan godis,chips och dricka. På studenten så tog jag några bitar och sen har det hänt därefter igen.
Kollade på vågen och 4 kilo mindre stod det så då var det bara att börja käka igen, haha.
Så ikväll har vi en stor skål framför oss som vanligt och det känns bra , ska bli riktigt gott.

Vad ska ni göra denna fredags kväll ?


Dags för nytt. .

  

Älsklingen fick smaka potatis idag, Tänkte att du är han ändå 5 månader och har bara fått bröstmjölk så då var det dags att prova lite annat. Jag har vart så duktig att hel ammat honom nu i 5 månader så nu ska jag börja vänja honom vid annan mat också, Han ska få potatis nu i några dagar sen ska jag prova något annat :)
Man märkte ju att det var en stor förändring men ner i magen kom det iallafall, han gjorde lite knasiga miner men han spottade inte ut det.
Vi får väl se hur går imorgon också, Men det ska nog inte vara något problem att börja prova lite annan mat vid sidan om amningen. Min stora kille är ju så duktig så ♥ 

Systrarna





Jag och systeryster :)


Parken Zoo

Då var vi hemma igen, efter en dag på parken zoo,Jag,Liam,syster och mamma.Mycket trevligt och perfekt väder hade vi också, varken för varmt eller för kallt, precis som det sk avara när man traskar omkring där tycker jag, Åt glass,kolla på djuren, denna gång såg jag ju massa djur iallfall, Sen åt vi på MAX , idag igen ,haha, Fredde kom ju hem med det igår också.Glömde kamera så fick ta alla kort med mobilen, Inge vidare bra kort men bjuder på dessa iallafall :)




    
  
  
  
  
  
  
  
  



Godmorgon

Nu har jag badat Liam, och fixat klart mig själv, så kom precis mamma och syster hit, vi ska åka till parken zoo och kika på djuren , om de är ute, alltid när jag är där så lyckas de ligga och sova så man knappt ser dem.

Nä nu måste jag äta upp min gröt och sen pumpa lite mat till Liam :)

'



  


11:e Juni

Liam 5 Månader


GRATTIS



Bild från Januari-09

Onsdag. .

En riktig inne dag har det varit idag, vädret har inte alls vart lockanden att gå ut i så jag stannade inne istället , bakade bullar, både vaniljbullar och kanelbullar fick det bli idag , Sen kom Robban "Koivu" och Sabine på fika, Mycket trevligt. Var ju som sagt två månader sen vi sa att vi skulle ses, men det har inte blivit av, Nu får vi ta det snart igen men inom en lite kortare period tycker jag.

Sen kom min kära far förbi, hjälpte oss att få bort en massa skit ur lägenheten, som alla kartonger från nya möblerna, några påsar med tidningar och lite andra små kartonger, Så nu har vi lite mer plats i stora garderoben igen.Vi åt lite nybakta bullar också såklart.

Liam är hel vild, han ligger ingte still en sekund här i soffan, Nu försöker han krypa också, men får inte riktigt grepp för fötterna att trycka ifrån sig, Det är nog inte långt kvar innan han tar sig fram iallafall, Nu snurrar han ju sig iallafall hela tiden genom att dra sig och trycka ifrån med händerna :) Bara skönt om det tar lite längre tid så att vi slipper jaga redan nu , haha.
 

  



Nä nu ska vi göra Liam klar för läggdags sen tänkte jag kanske ta mig ett bad när han väl somnat.

10:e Juni

Godmorgon, Säger jag nu strax efter klockan 13, haha Men jag känner mig helt död, Ändå log jag och drog mig tills strax efter 10.00. När jag kom upp så låg Liam och sprattla på golvet i skratt och Fredde hade diskat och städat undan i köket , Så rar så, Sen tog jag med mig Liam för att ge honom lite mat ,låg kvar och myste ett tag ,slumra till och när jag kom upp igen så stod älsklingen och bakade scones, Mumms ! Åt lite gott, sen blev det en snabb dusch och nu sitter jag här, Ska strax börja vika massa tvätt så att jag sedan kan lägga in de i garderoberna på sin rätta plats, Först ska jag fixa till en bulldegh så att den får jäsa under tiden jag fixar tvätten :)

Liam ligger och sover, Han är verkligen världens sötaste kille !!


9:e Juni

Idag blev det ingen sovmorgon här inte, vi var uppe klockan 07.00 som vabligt då Liam ville ha mat, i vanliga fall brukar vi ligga kvar och sova ett tag till men idag skulle vi få besök vid 09.00 , Hanna och David kom och hälsade på, Mycket trevligt, skiljer bara 6 dagar på de små liven. Hanna var så duktig och stekte pannkakor som vi sedan mummsa, Tack tack.
Måste göras om snart igen, men då får vi kanske komma och hälsa på hos er istället tycker jag :)

Här ligger sötnosarna

  

Liam ligger och sover,sitter här och funderar på om jag också kanske ska gå och lägga mig snart, Imorgon måste det städas lite, sen ska Heidi och jag ta en sväng i gamla stan, efter det ska vi få besök av Robban och Sabine, Ska bli trevligt, Hoppas på att hinna klämma in en promenad också, med Sara kanske om hon inte har andra planer :)



Det finaste som finns, Har verkligen världens bästa killar, Älskar er såå <3


Underbar dag. .

Åhh vilken underbar dag det har varit, började med massa mys på morgonen, vi bara tog det lugnt och busa lite innan det var dags att gå ut på promenad, träffade Sara och Alicia sen gick vi en promenad här i stenby, Var ute i nästan två timmar iallafall, det var jätte skönt, När Sara och Alicia hade gått hem så låg Liam och sov i vagnen så jag ville inte gå in med honom, så tog en promenad på 40 minuter till ungefär :)
Väl hemma blev det tvätta lite och en massa lek och mys, skönt att inte ha hela dagarna planerade, då finns det ingen stress och man tar bara dagen som den kommer, Jag passade på att baka lite tekakor samtidigt som jag lagade mat, Ville ha maten klar idag igen då älsklingen kom hem från jobbet, Och det fixade jag galant idag med.
Efter Maten så badade jag Liam sen tog jag ett långt varmt bad jag också, Med massa bubblor :) såå skönt att bara få ta det lugnt och inte tänka på något alls, Efter badet blev det lite kvälls fika med nybakat bröd och jätte gott te från Kobbs.



Lust & Fägring
Svart te med smak av passionsfrukt, mango, grädde och karamell.





Här är lite bilder från i helgen på min sötnos Liam :

Min lilla knubbis :)

 

En tröttis



Slöar hos pappa i soffan

 

Myser i sängen

  

Lördag

Lördag

Dagen började med att det kom en kille och köpte Fredde´s sista högtalare, så nu har vi inga kvar =P och han letar efter nya men de han vill ha duger inte för mig, Tycker alla bara är så stora och fula, haha, Vi får väl se vad han hittar på för något. Sedan blev det att baka scones till frukost ,Himla gott det, snabbt och enkelt. Då kom Sara och hennes syster Malin hit också, Jag skulle fixa Sara´s hår till hennes kusins bröllop, Med tanke på att det blev lite stressigt så kunde jag inte fixa och trixa som jag hade tänkt, utan det fick bara bli lockar och lite vågor, sen satte vi upp två fina blommor också :



Sen var det dags för oss att traska ner mot rinman där Fredde´s bror Alex skulle springa ut , vi gick i regnet från stenby till rinman, inge vidare alls, men när vi väl var nere så slutade det efter en stund, skönt det, tråkigt väder för studenterna, det hade ju kunnat vara soligt och fint istället, men det verkade inte vara så många som var ledsna över vädret, de var lika glada ändå :) Roligt att se, skulle verkligen kunna göra om den dagen alltså, helt underbart kul !
När vi hängt prylar runt halsen på honom så bestämde vi oss för att gå en sväng i stan, kikade då alla åkte runt på sina flak och hade det trevligt, Vissa kanske var lite väl onyktra , stackarna, fast iof så har de bara sig själva att skylla.
Sen skulle vi ta en buss till stenby tänkte vi, Fick stå och vänta i en timme typ, under den tiden hade vi lika gärna kunnat gå och vara hemma en stund också, Ah, vi var slöa och det fanns ju ändå en hel del att kika på.
När vi väl var hemma så var det bara att ge Liam mat och fixa presenten vi skulle ge till Alex, Blev två champagne glas och en flaska gott =P Vi knöt fast glasen korsade på flaskan och fixa lite med snöre och krumelutter :) Så fint så, fast det såg mer ut som en bröllops present. När vi hade mummsat i oss massa smörgåstårta och annat gott så var det efter några timmar dags att åka hem, Fredde skulle ner på stan och kika men jag ville hellre stanna hemma, då Liam ändå skulle sova och jag kände inte alls för att gå ute i detta skit väder som det var,Så jag och Liam gick och la oss i sängen och somnade strax efter 22.00 :) Jätte skönt faktiskt.

Lite bilder från dagen :

Alex på flaket






Liam ligger i vagnen med hans snygga lurar

 





SÖTNOS <3


8:e Juni

Dålig uppdatering , JAG VET !
Men har inte alls vart på humör för att sitta framför datorn, Sen i lördags så hade jag fullt upp så när jag väl fick tid över så ville man inte direkt glo in i en skärm. Sorry !
Haha,men säkert inget ni lider av,Tänkte återkomma lite senare med massa bilder och skriva lite om vad som hänt i helgen.

Men just nu så ska jag bara ta och äta lite frukost sen gå och mysa lite med min son :)

Här bjuder jag på en bild iallafall, Liam sitter i knät hos sin farmor.


Äntligen !!

Äntligen är man hemma igen, Blev inga kakor bakade idag för att Liam fick besök av sin mormor ist :) Sen åkte vi till tuna för att jag var för slö för att gå i blåsten, men hem gick jag iallafall, med en väldigt hungrig Liam , phuu, stackarn, men nu har han fått mat i magen och ska strax sova, själv så kurrar magen för fullt men det får vänta litet tag till, måste duscha innan så att det är gjort, sen efter maten får det bli läggdags ganska snart så man kanske är på något bättre humör imorgon.

Storm !

Shiiit vad det blåser ute, Träden här utanför gungar fram och tillbaka, snart går de väl av eller nått, Var inte kul att gå hem i det här vädret, Men ändå skönt att få vara ute lite, tog dock ett bra tag att gå dit då jag hade motvind hela vägen, as jobbigt ! Men fram till tun apark kom jag iallafall, gick och gjorde Fredde sällskap på MAX då han skulle äta där, Sen traska jag och Liam vidare till apoteket och sen hem igen, Nu har jag fått i mig lite mat,diskat och slängt i lite tvätt i maskinen, Vet inte om Liam´s mormor skulle komm ahit idag kanske ?! :) Skulle vara trevligt iallafall, Fast sen ska vi vara på tuna park igen klockan 17.00 då vi måste hitta presenter, då får man en till promenad, så skönt, fast hoppas att det inte är lika skit väder då, blir bara jobbigt att gå då.

Liam har sovit nu ett par timmar, han ligger fortfarande kvar i vagnen, petade nyss lite på honom men han ville inte vakna, han bara öppnade ögonen kikade argt och sen somnade om =P Haha, men jag vill ta av honom ena tröjan, blir varmt för honom där ju. Fast det var ganska lugnt än sålänge.

Funderar på om jag kansk esk ata och baka lite kakor innan det är dags att gå ut igen, Mjoo, det ska jag allt ta och göra !

På väg. .

Skönt att Sara ringde för en stund sen, då fick jag veta att jag kunde gå och hämta ut mina piller på apoteket här på tuna park också, Trodde inte man kunde hämta ut där, så nu slipper jag gå ända ner på stan för att hämta ut det där.

Nu ska jag och min älskling börja traska, han somnade precis i sängen och det var kanske inte så lyckat, nu måste ja försöka klä på honom utan att väcka honom, annars somnar han väl säkert inte om. Brukar kunna vara så iallafall. Storm ute nu ju, hoppas att det inte är så kallt som det ser ut bara, inge vidare kul att gå då.



5:e Juni

Godmorgon !
Vilken skit väder vi har alltså, Jag som tänkte gå ner på stan idag, men nu tappade man lusten helt till de.
Nu vet jag inte vad vi ska hitta på, måste iallafall till apoteket så får väl antagligen ta mig till tuna park eller om jag går ner på stan.Stan känns ju mer lockande med tanke på att jag var på tuna park igår, och så ska jag dit idag igen vid 17.00 för att träffa Fredde och kolla presenter.
Liam ligger kvar i sängen och sover, och bara för att han somnade om så kunde såklart inte jag göra det, Så tänkte äta lite frukost och göra mig klar så att vi kan gå ut på promenad sen i detta skitväder, hoppas att det inte regnar sen bara.

Sötnos !



Igår kväll så fick Liam bada, så satt vi och myste efter, han fick även inviga sin nya badrock :)

   

4:e Juni

Blev inget öppna idag, Liam somnade så fort jag la honom i vagnen och skulle gå, Men det var ju tur det för sen fick jag höra att det ändå var stängt. Vi gick itsället till Tuna park som vanligt, Började på coop där jag skulle handla lite krims krams och sedan gav vi oss vidare till mekonomen, När vi stanna till ett bra tag, en timme ungefär, haha, Passade på att mata Liam där medans vi väntade på att Micke skulle komma och umgås med oss :) Vi tog en sväng på tuna innan det var dags för att luncha med Fredde, Mumms ! Kebab blev det idag, så ikväll får det bli potatismos och fiskpinnar.

Liam ligger i nya vagnen, La i lurvisen så låg han mycket bättre :)  Han fick det riktigt mysigt då vi var ute och gick i stormen =P



När vi kom hem så började det städas, tvättat lite har jag också gjort,så nu sitter jag här och väntar på att få hänga upp kläder igen och sedan slänga in mer i maskinen.




Finaste


Tårtkalas

Här mummsas det tårta för fullt, Gott som tusan är det :)
Liam ligger och sover och jag funderar på att göra honom sällskap där inne snart, måste bara vila en stund efter tårtan, Kanske inte speciellt bra att sitta och äta tårta efter 23.00 på kvällen strax innan man ska sova, men det är himla gott.

Imorgon ska jag försöka komma upp i tid, innan 09.00 iallafall, sen kanske man kan ta och promenera till öppna förskolan, hade också tänkt att  kanske ta en promenad till ica maxi, det är ju en bra bit att gå så får se vad man känner för imorgon.

Imorgon ska Liam få inviga sittvagnen iallafall, han gnäller så mycket när han är vaken och får ligga i liggvagnen, han vill vara upp så vi ska prova, Men han ser ut som en liten myra i sen där vagnen, haha. Sötnos <3



En trött. .

Jag är riktigt trött idag alltså, Liam somnade precis så jag funderar på om jag också ska vila en stund,så att man är lite pigg och glad när karln kommer hem :)
Micke kom hit på besök idag, vi åt tårta och hade det trevligt, synd att det bara blev en så kort stund men han skulle iväg till jobbet, får helt enkelt ses snart igen.
Gick en promenad här i stenby med Liam efter det, minst en timme var vi ute, jätte skönt, kikade runt på massa fina hus här i stenby, finns mycket mysiga ställen man aldrig ens tänkt på.
Vi gick också och hämtade ett paket på posten, det var lite finkläder till Liam, köpte en vit skjorta,svarta kritsträcks randiga byxor och väst och så en fin liten svart fluga, dock så var det inte riktigt som jag trott och tänkt, han får nog vänta med att ha de där på sig för det var ganska så stort, kanske om två månader eller så.Men det var jätte gulligt iallafall.

Nu blir det att vila en stund innan sötnosen vaknar igen, han har vart jätte grinig idag,så hoppas att han sover en stund nu, det verkar som om att det behövs,han har inte velat äta tidigare på dagen och så heller, bara velat haft uppmärksamhet och bli ompysslad  typ , Fast det är väldigt mysigt de också, bara jobbigt när han inte ens vill leka själv i 1 minut då man gärna skulle vilja plocka undan lite här hemma också, annars brukar han ju kunna ligga själv och roa sig jätte länge, Nu när vi kom hem från den långa promenaden så ville han iallafall äta och det känns bra, alla har ju sina bra och mindre bra dagar så det är bara att hoppas på att han är gladare imorgon :)

3:e Juni

Idag blir det en riktig hemma dag, med lite små promenader :)
Strax ska jag äta lite sen blir det upp till ica och lämna paket på posten ,ska även köpa lite prylar till min tårta jag tänkte göra idag.

Igår så montera Fredde ihop våra nya möbler , mycket fina.
Kul med lite nytt, nu vill jag bara ha en ny matta sen är jag ganska nöjd faktiskt :)

Nu går det inte att mysa med Liam på morgonen i sängen längre,haha, lägger man honom på ett ställe så ligger han nån helt annanstans efter en kort stund, han vill inte ligga still alls, rullar och vrider och vänder,drar sig osv, Så söt vår prins,Så nu får mamma se till att bli lite morgon pigg :)


Bilder från i Mars månad





Tuna Park

Nu är vi hemma igen efter en tur på tuna park med Maria och Melwin, Var meningen att vi också skulle gått till babyproffsen men ingen av oss va så sugna på att gå dit i regnet så det blev bara att kika i lite affärer ett par timmar sen hem igen, köpte två bodys och ett par shorts till Liam :)

Idag ska vi åka och hämta köksbordet och vardagsrums bordet , Så Liam får stanna hemma med farmor och peter den stunden, känns redan jobbigt att ja ska lämna honom, haha, Även fast de är en så kort stund, men men då får de förbereda sig lite. Tss. . :)

Nu ska jag ta och diska lite medans Liam ligger och sover i vagnen, han somnade såklart precis när vi var 1 minut hemifrån som alltid.

2:a Juni

Godmorgon
Idag fick jag gå upp tidigt, eller jaa, 08.45 iallafall, Liam somnade strax efter 18.00 igår sen sov han fram till 00.00 då han vakna när vi skulle lägga honom i hans egen säng, (Han somnade i våran säng innan) och då fick han ny blöja och lite mat sen somnade han om lika snabbt igen och vaknade inte förns 07.00 :) Så nu är han pigg som bara den, Han ska
strax få lite mat igen innan jag själv tänkte fixa lite frukost, får nog bli samma goding som igår, Frukost måste nästan vara de bästa på hela dagen :) Såå gott ! Kanske är för att jag alltid är så hungrig på morgonen.

Idag var det inte speciellt roligt väder, står i tidningen att det ska bli runt 12 plusgrader, sen lite regn.
Jag mår iallafall bra idag, har inte känt av något alls, så hoppas att det håller sig så nu framöver,
Liam är helt tokig här, han försöker komma fram till alla leksaker men ställer sig bara upp på knäna och flyttar sig så då åker han ner med huvudet i golvet bara, Han måste lära sig att flytta på armarna också =P
Sen har han hittat sina fötter nu också de senaste dagarna, som han pillar på hela tiden :) Händer mycket nu, nått nytt varje dag känns det som <3





Hos läkaren. .

Hos läkarn gick allt bra, Liam var jätte lugn och låg snällt i vagnen medans jag satt och diskutera med läkaren, och så lyssnade han och hade sig, vi kom väl inte fram till nått speciellt faktiskt,kan vara brist på några vitaminer,dåligt med sömn,mycket oro och framförallt stress, Vi tog lite blodprover så nu får jag vänta en vecka på svar, hoppas på att allt är bra men det tror jag, blir nog bara värre när jag går och oroar mig för vad det kan vara också, Men nu känns det mycket bättre, efter mycket vila och försöka tänka på annat,

Passade på att mata Liam nere på stan då jag var klar hos läkarn,sen gick vi och kikade lite på shorts till honom,hittade några stycken men köpte inga, vill fråga och visa Fredde först och se vilka han tycker :)
Sen träffade vi Maria,john och Melwin, Och Liam blev rädd för Melwin när han satt och prata så glatt, haha, måste vart för högt ljud eller nått, men tycker det är lite konstigt med tanke på att han själv låter ganska ofta likadant, haha, Men imorgon kanske han är lite gladare då vi kanske ska träffas igen, och då ta en tripp till babyproffsen.



♥ 


1:a Juni

Spännande dag det har vart, Jag gick upp, åt frukost, massa frukost, det blev äggröra,smörgås och yoggi med flingor och ett glas mjölk, Sen skulle jag gå och mata Liam då jag kände mig jätte yr när jag ställde mig upp, brukar få så ibland när jag  reser mig för snabbt så jag tänkte att det går över om några sekunder, men det gjorde det inte, Jag drack massa vatten och satte mig ner en stund, då kändes det bättre, sen matade jag Liam ,men började frysa som attans, Varför det är ju super varmt ute, tidigare innan frukosten var jag tvungen att ta en iskall dusch för att det var så varmt !? Hm, Men Jag la mig under täcket och det blev väl lite bättre men kände mig fortfarande helt skakig, Skulle bära upp Liam men hade inte ens nån ork till det, vågade inte riktigt chansa heller så han fick ligga kvar ,kände mig ju så yr så man vet ju aldrig om jag skulle ramla ihop eller nått,fick ont i bröstet, men tänkte att det säkert bara var pga av jag blev orolig vad det kunde vara med mig, Gick och vila en stund till, sen kändes det lite bättre, så jag gick och badade Liam, sen kom det tillbaka, mådde även illa då, Nu gav ja upp och ringde min läkare, de sa att jag kunde komma dit och kolla, med tanke på att jag ätit bra, hällt i mig massa vatten och vilat mycket så tyckte de att det var bäst. Är ju hemma själv med Liam och alla jobbar eller är upptagna , tänkte att det skulle kännas bättre att ha någon här istället för att sitta själv om jag nu skulle kolapsa eller så, man vet ju aldrig, Men Men, Nu får jag vila,vila vila istället  tills klockan 14.00 då jag ska till läkaren.

Ny badad :)

 

 

Mor´s dag

Idag var det alla mammors dag,Jag gick vid 11.30 imorse till tuna park för att träffa min mamma och min mormor, vi gick och kikade på skor sedan tod vi en fika, Det blev en mummsig bakelse för att fira våran dag :)
När jag kom hem strax efter 16.00 så blev det lite mat i magen, hade bara fått i mig en smörgås och en bakelse på hela dagen, vi gick och la oss i sängen en stund efter att jag ätit, man var helt slut av denna härliga värmen vi haft idag, + att jag inte hade ätit kan jag tänka mig, sov ca 1 och 1/2 timme , så skönt .

Så svårt med kläder tycker jag, idag hade Liam bara på sig en kortärmad body och ett par tunna byxor som jag kavla upp till shorts, men han var jätte varm iallafall, Vad ska man ta på egentligen, man vill ju att han ska ha kläder men som en sån här dag så skulle han nog kunnat ligga i bara blöjan, fast han fick vara mycket uppe och det var bättre:)  I vagnen blir det riktigt varmt, det blåser ju inget där heller och det gör inte saken bättre.Får väl försöka hitta några tunna bodysar eller något, fast tycker alla verkar vara ganska lika. Några tips ?

Skönt att det var lite svalare inne på tuna park iallafall, då somnade han så gott i sin gammelmormor´s knä sedan fick han hoppa ner i vagnen och sova ett tag till.
 

Hoppas på samma värme imorgon också iallafall, även fast jag inte alls vet vad jag ska hitta på, tänkte försöka tvätta lite, sen tar jag väl  en promenad som vanligt, Fredde ska åka och kolla på högtalare, antar att han kommer komma hem med de också så som det verkar, haha, ja vi får väl se.
Jag skulle ha bakat tårta idag till mig själv, Tss. .men det kanske jag kan ta imorgon istället, var inte alls sugen på tårta idag när jag kom hem.


Liam sitter i sin baby sitter och kikar medans mamma äter mat :)


RSS 2.0