Lördag´s mys

Idag har det vart städning hela dagen, jag har tvättat en hel del också, Så skönt att få det gjort, Sedan fick vi besök av Liam´s farfar, hans fru och hennes dotter och två små söta pojkar, Liten söt bebis och spralliga lilla Max. Mycket trevligt :)
Nu sitter vi här och mummsar godis, som jag skulle vilja sluta med men det är inte så lätt när karl´n kommer hem med en fullproppad påse. Måste försöka dra ner på det iallafall, svårt är det med man måste ju.
Ska kika lite på tv och sedan blir det nog läggdags i skaplig tid då jag har haft fullt upp hela dagen lång, Ingen vila alls för min del idag.

Länge sen man slängde upp lite bilder, En hel del har hänt sen dess:

 

  

 

  



Såklart så har jag massa fler bilder men de kommer upp en annan dag .

Tänka sig att Liam snart är 10 månader, Bara den här sista månaden har det hänt så himla mycket, Han ställer sig upp överallt, fått 4 tänder, kryper och drar sig fram i all hast, vinkar, hittar lampan om man frågar, Mycket händer nu, kanske han går till jul ? :P


Äntligen Fredag. .

Brukar man säga men så känner jag inte alls idag, Jag vill bara må bra, slippa denna jobbiga förskylning, Sen så vill jag att Liam ska må bra, så himla jobbigt att se honom såhär ju  :( Nu tänklte jag iallafall ta en kort promenad här i stenby för att få uppleva lite frisk luft som jag inte gjort på snart en vecka.


Nu har jag tröttnat !

Nu vill jag bli frisk så att jag har ork till att gå utanför dörren i friska luften, Tråkigt nog så har Liam också råkat ut för denna förskylning nu, han är jätte snorig,nyser och hostar :( Stackars liten, tror faktiskt att de är första gången han är sjuker :( Nu ska jag ta hand om min älskling lite innan det är dags för honom att sova.


Torsdag

Det verkar bli ännu en dag med en jobbig förskylning,  Idag känner jag mig inte lika hängig i kroppen men har fortfarande ont i halsen och täppt i näsan, Jag som gärna hade velat jobba denna sista vecka, Men lär inte kunna jobba imorgon heller. inte så kul att komma dit såhär och det skulle nog inte arbetskamraterna heller gilla så antar att det är lika bra att stanna hemma, så får jag väl dra med mig Liam nångång nästa vecka då jag måste plocka ur skåpet och lämna in kort osv. Nu ska jag hoppa in i duschen sen vila en liten stund tänkte jag.


Sämre

Idag mår jag ännu sämre, Denna jäkla förskylning  måste försvinna snart,har ingen ork alls i kroppen, nästan så att jag knappt orkar prata. Det blev inte bättre idag heller då Fredde skulle åka på fotboll, jag orkar inte jaga Liam alls just nu, och nu är han ju inne i den perioden då han ska röra allt allt allt ! Sen så vill jag helt inte vara nära honom nu när jag mår som jag gör, Allt för att försöka få honom att slippa bli sjuk, Fast det är nog väldigt svårt när man bor under samma tak men man kan ju iallafall försöka hindra det lite genom att inte vara på varandra hela tiden. Visst , Fredde åkte ju 17.00 så det är inte så länge innan det är dags för Liam att sova, Ska försöka lägga honom strax efter 19.00 här, då borde han somna tycker jag då han inte sovit så jätte mycket idag,Faktiskt nästan inget alls.
Jag ska också krypa ner under täcket så fort Liam somnat, Får se om man kan somna också med tanke på den täppta näsan, Det blev värre då jag tog näs spray, Fick jätte ont och torr i  så det vill jag inte använda igen,Kul att man till och med lyckas vara en av de 1000 som får så av näs spray som det stod på förpackningen.
Usch nu känner jag mig bara jätte negativ och tråkig så ska låta er slippa läsa sånt trams.
Just för att jag mår såhär så blir det väldigt sällan jag har ork till att sitta här och skriva, man blir bara dåligare och dåligare men händer det inget kul så känns det inget roligt att skriva ner det heller.
Får hoppas att veckan som kommer blir lite bättre och att vi kan hitta på lite saker istället för att sitta inne och uggla hela dagarna :)


Aldrig BRA !

Åhh blir så trött på det här, När ska jag få må bra  ?! Antingen så är det att jag är sjuk, ont någonstans, stress, trött, olycka, osv.  åhh jag vet inte allt som händer. Förut så vart jag aldrig sjuk och mådde största delen av tiden riktigt bra. Varför kan det inte vara så nu, Är det för att jag haft turen att lyckas få en underbar familj ? Får man sämre immunförsvar och är med om mer olyckor när man fått barn eller ?! Det är inte så det ska vara , Blir galen på det här !!!!!!

Jag vill ha det som nu men må som förr :(


Tisdag

Godmorgon
Här sitter jag och ska strax gå ut med Milo, Men han är så himla slö på morgonen att man får dra ut honom ur hans lilla hus så jag tänkte att han ska få sova en liten stund till nu när jag ändå har tid över.
Ska ta och dricka mitt kaffe och äta upp smörgåsen innan tänkte jag.
Idag hoppas vi på fint väder va ?! Det gör jag, Man blir så mycket gladare då.

Hejsvejs


Måndag

Idag var jag sen till jobbet, Kom på mig sjäklv med att sitta och äta frukost 06.20, vid den tiden brukar jag packa ihop det jag ska ha med mig och sen åka, men det regnade som tusan så det var bara skönt att vara lite sen, för att när jag väl kom iväg så hade det minskat. Fick kakor ( Damsugare)  på jobbet idag av en super snäll arbetskamrat, Så himla gullig, sist fick jag en parfym och gången innan de två jackor och ett par byxor till Liam.
Så dagen blev en riktigt bra dag med andra ord, gott till fikat och sen slutade jag lite tidigare, åkte en timme tidigare, jätte skönt, Fredde målade om här hemma och jag tog en promenad med Liam, ville inte ha honom inne så det luktade lite om färgen, Men sen vädrade vi och nu känner man inte speciellt mycket längre. Men super kallt det är de, urr..

Liam´s tredje tand är på G nu, man ser hur det är en spricka och att tanden ät precis under tandköttet så den tittar nog upp när som helst, så kul , allt händer så fort :)
Jag har även kämpat med att lära Liam vinka då man vinkar till honom eller då man säger att han ska vinka, och idag så lärde han sig det äntligen, Så halva kvällen gick vi och vinkade till varandra, haha, Så gullig min lilla skrutt.
 Får hoppas på att han är lika sugen på att vinka imorgon också om hans mormor kommer hit på besök :)

Nu ska jag gå ut en snabbis och sen blir det att krypa ner under täcket.


En tripp

Vi ville dra med små killarna på en liten tripp till Ärla, så vi åkte och hälsade på min mamma och bror där, det blev lite fika och en promenad sen åkte vi tillbaka till stan , blev att hämta mat på Spicy hot  och sedan hem till oss för att äta.
Nu sitter jag här några timmar senare och ska äta igen, men nu blir det bara smörgås och te.
Sen tror jag faktiskt att jag ska sova ganska snart, Blir nog runt 21.00 iallafall, haha, helt slut.


Nea&Jag

Sitter här och pratar med Linnea, Liam somnade precis i vagnen ute på altan och Milo ligger ute i solen och steker :)
Vi tänkte kanske åka till baby proffsen om ett tag beroende på när Liam vaknar och så.
Jätte härligt väder idag, Vad hittar ni på för skoj då? Idag är det ju verkligen ett måste att gå ut på promenad och njuta av det fina vädret :)


Huvudvärk !

Varför kan inte denna förbaskade huvudvärk bara försvinna ?! Nu har jag haft den till och från hela dagen.
Ska gå och vila en stund tror jag, Fredde kom precis hem så det är lika bra att passa på innan klockan blir för mycket.


Trevligt besök

Oj vad man har babblat de sista timmarna nu, Min kusin Sofia var här och hälsade på, Jätte trevligt att ses igen :)
Började dagen med städning och bus med grabbarna, Sen plingade det på dörren.
Nu gick hon precis och jag sitter här och funderar på om man ska äta något eller om jag ska vänta tills ikväll, Man har ingen lust att stå och laga mat till sig själv. Känns så tråkigt, och nu känns det som om att klockan är så mycket att vi ändå ska äta snart när Fredde kommer hem från jobbet.
Kanske ska ta mig en smörgås+kaffe iallafall så att man får något i magen.
Båda liven ligger och sover så gott här hemma, Måste väl väcka Liam snart så att han kan somna ikväll också.
Vad händer ikväll då? Blir det hem hemma kväll med film och mys eller ska man åka iväg ? Det återstår att se när min käraste kommer hem :)


Tänk. .

Tänk om han alltid kunde välja rätt låtar som passar honom, Då är han verkligen BÄST !


Lördag

Godmorgon
Sitter här på golvet och skriver, samtidigt som jag leker med Milo, kastar en gummi anka som han springer och hämtar hela tiden, haha, så himla lätt roade .
Liam sitter med sitt nya pussel som han fick igår av sin mormor, det gillar han mycket, Han har tröttnat på alla sina leksaker så när det kommer något nytt så släpper han det inte, Snart har han suttit med de där pusslet i en timme utan en tråkig min.
Vad ska man hitta på idag då ?
Fredde jobbar så jag man är ju lite låst när man har lilla vovven och Liam, Men vi kan ju alltid roa oss här hemma. Kanske skulle träffa kusinen Sofia i helgen också, Men har inte vågat höra av mig ännu, man vet ju aldrig hur länge alla sover så det blir nog bäst att hon hör av sig när hon kan istället :) Hoppas att det blir av, Sista tiden känns det som om att jag varken träffat eller pratat med någon, Efter jobbet har man ingen ork att göra något oftast sen vill man ju umgås lite med familjen sådär på kvällen när man inte träffat de på hela dagen :P haha.
Sitter nästan inte alls vid datorn heller ,  blivit jätte dålig på att läsa bloggar, förut hade jag ett flertal som jag läste varje dag, så man undrar ju nu vad alla har för sig och vad som hänt :) Sår sitta och kika igenom alla sen när jag verkligen har tid till det, har bara två veckor kvar på jobbet nu också sen ska det bli bättring på allt läsande och skrivande det lovar jag.
Nu ska jag pyssla om mina grabbar lite och försöka plocka lite här hemma.


Sthlm

Som sagt, Igår så var jag i sthlm hela dagen lång, Vi åkte 09.08 och kom en strax innan 21.00.
En lång dag med trevligt sällskap,shopping och en tröttsamt lång tågresa.
Jag hittade inte speciellt mycket som jag hade trott att jag skulle men fick med mig lite prylar iallafall, en kofta, ett linne, en annan topp , en tröja och ett halsband till mig sen en present till Fredde och ett par krokar i form av apor och bilar till Liam´s rum.
Hade en jätte trevlig dag, vi hade tur med vädret också, det blev inget regn som vi hade små aningar om så det var skönt.
Något som jag inte uppskattade lika mycket var väl den långa resan dit och hem, Med dessa byten man fick göra, när vi åkte dit så var det bara ett byte till annat tåg, men på hem resan så åkte vi först tåg i 20 min sen buss i 50 min när vi var framme med bussen i strägnäs så fick vi stå och vänta i 20 minuter på att tåget skulle komma som då tog 15 minuter hem sen, Tur att man inte åker dit speciellt ofta, kanske lite väl sällan istället, minns knappt sist jag var där. Men det är kul att komma till en annan stad och kika lite.

Idag blev det att jobba , kom även fram till att jag bara har 13 arbetsdagar kvar nu , sen ska jag vara mammaledig igen.
När jag kom hem från jobbet idag så fick jag även se våra sovrum, och det blev jätte bra, Hur mycket mysigare som helst, En aning tråkigt vitt i Liam´s rum men där ska det ju ändå upp hyllor och tavlor sen så då blir det lite roligare.
Jag är super nöjd med vårat sovrum, där kommer jag absolut att trivas, Imorgon är det dags för de att måla om i hallen uppe och trappen :)

Linnea har varit här under kvällen, haha, alltid vi och våran stress, vi lyckas alltid hålla på med maten samtidigt som Liam måste ha välling och göras klar för läggdags, Milo ska ha sin mat och gå ut och vi står där med våran mat , fullt upp, Men det löser sig alltid tillslut efter mycket stress och skratt. Idag åt vi taco paj, gjorde två olika varianter så att vi skulle ha till matlåda imorgon också. Sen fick jag även åka med i hennes lilla pärla idag, Så söt liten bil hon skaffat.

Nu ska jag gå ut en sväng sen blir det nog att krypa ner i sängen då jag måste upp tidigt imorgon igen.


9 Månader

Våran älskade Liam blir idag hela 9 månader , tiden bara springer iväg, tänk att snart måste vi lämna vårat lilla charmtroll på dagis, Phuu ! Hur ska jag klara det, fast det blir ju roligare för honom som får träffa lite andra barn, är ju tyvärr väldigt sällan just nu som han gör de, pga jobb osv.
Nu har även hans andra tand kommit upp, allt går så fort, vad är här näst ? Snart så går han, springer, pratar och jaaa allt , Man hinner ju knappt med.

Tänk vad liten han var :)




Nu är det dags för mig att sova så att jag orkar med dagen imorgon. Natti natti


Söndag

Idag har det vart en riktigt härlig dag igen, Tog en promenad med Liam till Tuna park där vi handlade lite på coop och även inne på H&M . Sen stannade vi till vid stenby gård för att kolla på djuren som han gillar att göra :)
Nu har vi precis plockat undan i rummen där vi ska få nya tapeter.
Imorgon bär det av till sthlm för min del,ska kika lite kläder och prylar, åker mest för att få komma bort lite och se något nytt, länge sen man var där också så det ska bli kul.
Det tråkiga är väl att det nu tar längre tid att åka, ca två timmar sa de att de tar, måste byta tåg osv, Usch. men jag hoppas verkligen på att vädret blir bättre än vad det är här nu, Bara regnar här utanför för tillfället.
Nu ska jag gå och bada med Liam :)

 


Plock & Fix

Denna härliga lördag så har jag tvättat och fixat hela dagen känns det som, Skulle ja vart ute på lilla tomten och planterat lite växter och krattat upp löv men det blev inte av,Det får jag kanske tid över till imorgon, Då ska vi iallafall ut och promenera,sen ut i lekparken med Liam och även plocka bort och flytta lite möbler och saker från sovrummen så att det finns plats för de som ska tapetsera :)
Ska bli jätte kul att få se hur det blir, Just nu så har vi knall blått i vårat sovrum och det är ju verkligen gräsligt, i Liam´s rum så är det någon vit tapet med nått mönster och ca 50 hål i väggen på ena långsidan, fattar inte vad de haft på väggen men det är stora hål överallt, Tycker det kan vara för mycket bara det är ca 5 hål men det här ser verkligen ut som en Grevé ost.

greve5 

Nu ska jag och min älskade sambo kolla på en film, Ungarna ligger och sover så gott så nu är det lugnt här, haha, Annars är det fullt upp hela tiden,springa och jaga den ena efter den andra överallt.
Men de är ju världens underbaraste killar så det är klart att man springer efter och ser glad ut  :P


Måste även lägga in kort på mina underbara

Linnea & Liam


  


Höst

Vilket härligt höstväder vi har idag !
 Jag kom precis hem från jobbet , så himla skönt att sluta tidigare på fredagar, speciellt då det är såhär fint väder ute. Jag ska ta mig något litet att äta strax och sen så tänkte vi ta en promenad till tuna park där Fredde ska kolla mobil och jag tänkte kolla efter ett par skor.
Fick även veta i veckan nu att på Måndag så ska vi få nya tapeter i sovrummen och kanske även i vardagsrummet :) Och när vi kollat färg så ska de även måla om i hallen på övervåningen och  i trappen.
Sen har vi fått för oss att vi vill måla om trappen vit också men det får vi se hur det blir med de funderingarna.
Nu ska jag mysa lite med Liam innan vi ska gå.



K ä r l e k


Varför så pigg ?

Både igår och idag så har jag vart jätte pigg vid den här tiden ?! Annars har jag vart helt död vid 21.00 då jag jobbat, Visst är det trevligt att man får lite mer tid med sin sambo men jag är bara tröttare imorgon när jag ska upp för att jag aldrig kan somna på kvällen. Nu tog jag precis en dusch också så nu lär det väl ta ett tag innan jag kan sova, Får väl sitta här ett tag och kika lite sedan blir det nog lite tv tittande ett tag så att man blir lite trött.
Nu har jag bara tre dagar kvar på jobbet sen är jag ledig i hela tre dagar :) haha, skönt med lite längre helg,Ska till sthlm på måndag för att shoppa lite hade jag tänkt, men nu har jag tappat de humöret igen så vi får väl se vilket humör jag är på då om jag hittar något eller inte, Något hittar man väl alltid ioförsig.
Imorgon efter jobbet så ska jag träffa underbara Linnea igen, Kanske gå en promenad, laga mat, glo på tv och bara ta det lugnt.




Tisdag

Oj vilken morgon, Jag har tid över till annat för en gångs skull, Milo och jag var precis ute i kylan men nu ligger han och sover igen :) Så skönt att få sitta en liten stund innan det är dags att åka till jobbet, annars har jag alltid något att göra sen är det bara att åka iväg.
jätte kallt ute nu ju, Hoppas att det blir bra väder idag under dagen iallafall, eller tills att man slutar förhoppningsvis.
Idag ska jag nog ta mig en promenad när jag slutat jobbet, först hem och äta lite mat kanske bara.
Idag är det tisdag äntligen, och vem har namsdag idag då?? Haha tänk på den ni. Hörde det precis på radion.
Nu är det dags att börja klä på sig för ännu en ny dag på jobbet.
 Ha en underbar tisdag nu.


Mys med grabbs

Liam & Milo

 

 

Sitter här med mina fina små killar och myser, Fredde är i garaget men kommer väl om ett tag skulle jag tro, Jag tänkte att jag skulle natta Liam nu, Bleb lite knasigt idag då han somnade 16.00 en kort stund, då är han såklart pigg vid den här tiden. men jag hoppas att han somnar snart så att jag får lite egen tid här hemma, fixa och dona lite. Inte ofta man har tid till att sitta här heller, När man väl har tid för annat än killarna och städning så är det iof inte alltid man vill sitta här, skönt att bara få vara ibland.
Dagen idag gick kanon snabbt på jobbet, kan ha varit för att jag vart hemma ett par dagar nu :) Hoppas att dagen imorgon går lika snabbt.


Vi äter majskrokar


Foto


Nu var det ett tag sen det kom in lite bilder här, men jag har inte haft ork att lägga in de på datorn men nu blev det äntligen av,Tar ett par stycken som tagits under de sista dagarna.

Snygga Liam



Leker i sandlådan



Gungar

En liten gnagare



Syskon kärlek :)



Världens sötaste lillgubbe

 


Varför ?

Alla säger verkligen olika om allt, Ring till sjukrådgivningen,previa och barnmorskan, Men ingen säger samma sak konstigt nog, Nu vill jag inte berätta här vad det handlar om men man blir ju så förbannad, Klart att man bara blir ännu mer orolig nu när alla säger olika ? Någon mer som vart med om det ? Usch vad trött jag blir på det. Skulle träffat läkare idag men nu helt plötsligt så måste jag avvakta och se hur det är om ett par dagar ??!

Om man ska bortse från allt detta så är jag konstigt nog på super bra humör idag, Allt känns jätte bra . vädret är jätte fint,städat och fixat här hemma,all tvätt är tvättad,håret är plattat,Milo och Liam sover och jag ska snart ut på promenad :) Så himla skönt när det är såhär lugnt och stilla, annars är det fullt upp med att jaga Milo och Liam överallt, Det känns verkligen att ibland behöver man två timmar i lugn och ro, snart borde de väl vakna och då blir det fullt upp igen men nu har jag haft det lugnt ett bra tag så man får vara nöjd :)

Nu är det dags att äta, världens snabbaste mat tror jag, kan väl inte säga att det är sådär super gott men det funkar då man inte orkar göra något annat, snabbisar och stekt korv :P


Fredag

Sitter hemma idag igen, försöker få tag i läkare, ska på undersökning idag, just nu så väntar jag på att de ska ringa upp mig igen för att få veta lite mer om var jag ska och när.
Sen tänbkte jag även ta en promenad till tuna park med Liam, hittade lite kläder där som vi bara måste ha ;) Haha. Vad ska ni ha för er denna fredag då?


Duktiga

Tvättat, städat, lagat mat, diskat. . oj vad vi är duktiga här hemma, Liam somnade precis och jag ska strax gå ut och hänga upp den sista tvätten i torkskåpet men såg att det regnade så tänkte vänta lite om det nu skulle få för sig att sluta :) Skulle ha tagit en sväng till tuna park idag och köpt en overall som jag la undan till Liam igår men det har jag ingen lust till alls nu när det blev så tråkigt väder.
Kanske kan ringa och fråga om de kan lägga den tills imorgon istället men då måste ja ta det efter jobbet och det vet man ju aldrig om man har ork till :P Fast har vart hemma nu flera dagar så det borde man ju ha.


Tre dagar

Tre dagar hemma nu, Phu. . Men imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen :) Skrev ett jätte långt inlägg igr om allt som vart osv men när jag skulle spara & publicera så hände något och jag loggades ut, Man blir ju inte lite sur då, Orkar tyvärr inte ta upp allt igen, Men som sagt, Sitter hemma ännu en dag, tisdags var jag hemma pga att jag inte kunnat sova något efter hund bettet, Det blev bra tillslut men fortfarande ömt, på tisdags kvällen så åt vi tacopaj, jag som inte hade ätit så jätte bra de senaste dagarna moffade såklart i mig av den goda pajen, Strax därefter så kom allt upp igen,Mådde inge vidare, kräktes ett par gånger och det bara bubbla i magen, Men bara några timmar efter så mådde jag bra igen, Jag ringde till sjukrådgivningen för att kolla om det kunde vara något som hade med bettet att göra (med tanke på att alla sa olika hela tiden dagen innan) Men de trodde inte de, så antingen var det en väldigt kort magsjuka eller bara för att jag ätit så mycket paj. Fick iallafall inte gå tillbaka till jobbet fören tidigast på fredag sa de på rådgivningen, med tanke på att det är så mycket baciller här och var just nu.

Nu ska jag ta och äta lite frukost sen är det dags för att tvätta.


RSS 2.0