Fredag !

Jaha då var det Fredag igen., veckorna går så snabbt . men nu har jag iof bara jobbat 3 dagar denna vecka.
Blev en tripp till akuten på tisdags kvällen vid 21.00. hade ont i hjärtat/bröstet o så hade de gått ut i hela armen.
gick o klaga på att de gjorde ont halva dagen sen ringde ja min kära mor och hon sa att ja skulle ringa till sjukvårdsrådgivningen direkt.
Hm, där jag förklara hur ja kände då de sa att ja måste åka upp till akuten direkt.
jag hade ju ingen aning om att de kunde vara nått allvarligt. usch, men som tur var så var alla prover bra och det var inget fel alls. Konstigt men fick höra att det kunde vara nån muskel eller nerv som är lite knas. Så tog o massera lite och allt blev bra, nu när det kommer tillbaka så vet jag var jag måste massera lite så de går över.
.
Men så fick jag träffa Sara och hennes dotter Alicia både i onsdags och en stund i torsdags. Så jäkla söt.
Längtan är STOR , Men nu har ju ändå halva tiden gått och tiden går så fort nu.
Känner den lille sparka varje dag nu, Helt underbart<3
 Så blir de till att kolla barnvagt i helgen igen då.
Måste bestämma oss snart så den kommer i tid, Man vet ju aldrig om det kanske blir för tidigt. men hoppas på att Han/Hon kan vänta tills efter nyår iallafall. så det inte blir i slutet på året:)

Letar lägenhet för fullt, Ska kolla på en i stenby nu i helgen, sedan en i övre nyfors på måndag.
Bara kollar o kollar , men aldrig nån som är riktigt bra. och nu när de börjar bli lite tajt med tiden är det ju såklart att man inte ska hitta nån.
Vill ju gärna ha flyttat innan december !

Nu ska jag gå och vila lite tills min UNDERBARA <3 kommer hem från jobbet då vi ska göra pizza

Så himla mysig bild


Sparkar

En helt underbar upplevelse att få känna den lille röra sig i magen.
Nu har älskling också fått känna några sparkar, när han håller handen på magen<3
ojoj, vad tiden går fort, var hos barnmorskan och fick lyssna på hjärtslagen. wow, va mycket bättre man mår efter att man fått veta att den lillen mår bra där inne.

idag var jag och älskling på tuna park för att köpa lite saker, blev lite underkläder & en tröja till mig, men han hittade tyvärr inget idag.
Men han prova nu att äta wok mat, och det gillade du ju:P Mmm, det som är så gott, kanske inte har världens bästa ställe just på tuna men gott är de. 

Jaha då var vi och kollade på barnvagn i helgen.
finns ju inga som man fasta för direkt men sen är det ju också ganska svårt att komma överens om vad man ska ha för nån. haha, jaa, men det löser sig väl annars får vi ha en var ;)
Emmaljunga vill ju jag ha en speciell ja sett, men icke han, så svårt, känns så tidigt att kolla på barnvagnar o sånna prylar nu, men det ska man tydligen göra, hade vi bestämt oss nu så hade den ändå inte kommit till affären fören i mitten av oktober, så nu börjar de bli dags att kolla runt.

Lina & jag som skulle börja vara duktiga o promenera. gick inge vidare, men nu måste vi allt skärpa oss, börjar lägga på mig för mycket nu på för kort tid:p kan bli jobbigt sen när ja vill gå ner dessa kilon igen.
vill iof aldig väga så lite som ja gjorde förut men har det gått upp såhär snabbt nu så kan ja tänka mig att det kommer gå upp en hel del till fram till januari då lillen är beräknad. jag trivs som det är nu så vill inte bli den där äckligt pinnsmala tjejen igen.

Ne nu när älsklingen ändå är nere och tittar på fotboll så skulle ja ju kunna gå å lägga mig tidigt. men så svårt att sova utan dig, allt blir bara så oroligt.
men får väl ligga & mysa med lille magen ikväll, aldrig fel det heller, Bara UNDERBART <3

Älskar dig Fredrik<3


Fredag!!

Jaha då kom ja precis hem efter att ha stor handlat på willy's med älskling och min kära mor.
Inte kulatt komma hem med alla frys varor till oss inte. Usch vad jobbigt det är, Vi har en liten frys så man får bara gå å tänka på vad man kan handla för att det ska få plats och ändå blir det alltid för mycket så man måste sitta o rensa igenom allt..Skulle behöva ett helt stort kylskåp och en hel frys brevid, Skulle vara perfekt! Får se om vi lyckas hitta de nu när vi ska flytta.

Och mor som ska ha stort kalas imorgon var tvungen att köpa mycket mat o prylar till imorgonkväll då hon väntar besök.
Ska bli trevligt att få träffa släkt och bekanta som man annars inte brukar träffa speciellt ofta !

STORT GRATTIS
På 50Års dagen
Mamma

<3
 
Var ute och shoppa med Sara för nån dag sen, Jätte trevligt att träffa dig igen gumman.
Hittade ju då äntligen den lilla pingu som ja letat efter.
Min bror's lilla pojke fick en sån i julklapp eller om de va när han fyllde 1år ochj nu är den helt utsliten och den låter heller inte längre när man trycker på foten.
Så nu ska han få den utbytt äntligen. Kommer nog uppskattas väldigt mycket så galen som han är i den söta figuren
Tog ett fint litet kort på pingu !

Mage v,17


Glömd

Ojoj , Nu ser man va mitt minne är  dåligt.. Hade helt glömt bort denna sida. eller att jag hade en iallafall, Jag fick för mig att jag hade tagit bort den ju, men skulle prova nu och det gick ju hur bra som helt att logga in..
Men får väl skylla på att ja har en massa annat att tänka på nu, Vart mycket nu på sistonde.
Det ända ja gör vid datorn är väl nästan spela kort, leta lägenhet och msn:P
Men  ska försöka påminna mig själv om det här, även om inte en jäkel läser vad ja skriver så är det skönt att få skriva av sig ibland.. Kan tänka mig att allt ja skriver om inte är speciellt kul att läsa heller så:P
Så man kan väl säga att ja gör de för min egen skull, bara en kul grej o som sagt kan ibland vara könt att skriva av sig.

Sitter här och det är min sista semestervecka, Usch, måste gå och lägga mig nu så att ja börjar dra mig tillbaka till de tider ja måste hålla sen när jag börjar jobba igen.
Kommer aldrig komma upp på morgonen annars, Det har ju vart så skönt att sova till 11,00 varje dag nu i 3 veckor:)

Och i vikt ökar man kraftigt:P haha, Att den lille krabaten ska göra att ja lägger på mig så mycket.. Förstår inte varför, haha.. men det är vl lika bra, slipper man se ut som en jäkla pinne, usch, förstår mig inte på de töser som gör allt för att bli pinnsmala ! Lagom är BÄST !! tss Även om man lyckas klaga en hel del själv ibland på att det går så fort  uppåt just nu.

Äntligen fått se den lille krabaten, Helt underbart att få höra att han/hon mådde bra där inne.
7 januari är han/hon beräknad att titta ut<3 Tror helt på att det är en pojke , Har  haft den känslan sen v 8 ungefär:)
Men lika lycklig vad det än blir.. 
 och nu är man ju redan i v.19.

Måste gå och lägga mig nu. Orkar knappt hålla ögonen öppna längre.

Natti Natti. . Byee

RSS 2.0