Hemma igen !!

Nu har det gått en vecka sen vi kom hem från Danmark.Den resan var inte alls mycket att hurra för. vi hade skit väder största delen av tiden,men visst var de ändå kul att komma bort ett tag.
Det gick väl inge vidare för min bror den här gången, han vurpa så nu finns det knappt nått kvar på bilen.
Usch. Tur att man missa den vurpan. har ju sett det nu på film men man hade ju blivit livrädd om man stått där och sett hur han bara föll ner och bildelar flög omkring.
Ne nu får ni ta de lite lugnt med den där sporten tycker jag !!

Så var det midsommar i helgen. . Inget speciellt tycker jag just nu, var annat när man var lite yngre då man gilla att dansa runt stången och leka lekar på kvällarna hos grannen, Som iof kan vara kanske kul även i vuxen åler, men det missade jag de här året.
Fick träffa min kusin Sandra äntligen, Och nu fick man veta att du vänta barn:) GRATTIS<3
Det var trevligt att träffa er och hoppas att det inte ska behöva ta "månader" tills vi ses nästa gång nu.
När vi skulle åka hem så tog vi en sväng igenom Eklången för att visa Andreas var uffe var uppväxt och där jag och sandra lekt mycket som små, men när vi kom fram till Huset som Mormor sålt för ett par år sen så blev man bara besviken ! Va fan har dom gjort???!! De har ju inte gjort nått åt huset alls, Inte för att det behöve göras så mycket men nu kan man ju snacka om att det såg förjävligt ut ! Trappen var trasig och trasiga fönster och tomten såg ut som dom sket i totalt. . Usch det var inte kul att se det där.
Så vi åkte därifrån för att visa min bror´s hus.
Trevligt att åka förbi och hälsa på dom sådär på midsommar också:)

Då har det gått 12 veckor nu då:) Oron börjar släppa lite men ännu går man full av oro och läskiga tankar&Drömmar !
Längtar <3
Älskar Dig fredrik
Du betyder ALLT<3På väg. ..

Nu är det full stress.  vi ska åka imorgon kl 9.00 och vi har inget tält,liggunderlag eller sovsäckar. . haha, Och ringer man till pappa så säger han bara att allt löser sig på vägen dit. Som vanligt. . Ingen stress där inte, ALLT går ju att köpa sen.. Ja får väl se hur vi löser det där.. Nu ska man hinna duscha,äta och handla innan man ska sova. Jag som hade tänkt att baka bullar ikväll. . Får se hur det blir med de , nu är jag så slö att jag inte orkar göra eller tänka på något alls, Men gott vore det ju:) 
Väntar just nu på min älskling som skulle komma hem med mat till mig. . Och dig:P
Sen ska vi gå och handla allt som behövs tills i helgen.
Ska börja packa lite kläder och så nu. . Ha en Underbar Helg !!
Tillbaka på Måndag om allt går som det ska  :D
Smycken Från : www.Frozza.se Gå in och kolla !


Trött på . .


Jaha, ännu en dag på jobbet har gått, Skönt att jag bara har imorgon kvar sen blir de att  åka till Danmark på torsdag morgon .
Min Bror ska tävla där nu i helgen så ja tänkte att  det kunde vara skoj att följa med och kolla + att man får komma bort några dagar från stress och allt vanligt man alltid gör !
Fick idag veta att de kanske måste ta bort folk från jobbet. Hoppas verkligen inte att man blir en av dom ! Inte för att det är världens bästa jobb, men kan inte tänka mig att stå där en vacker dag utan jobb. . Att inte ha nån inkomst?! Och inte bara det, Vet ju inte alls vad jag vill  göra så skulle säkert gå för många dagar då man bara går o funderar. Stackare ! Alla som är arbetslösa,Men som VIlL jobba ,det måste verkligen vara jätte jobbigt att gå hemma hela dagarna,Men så finns det ju också dom som inte orkar eller dom som inte sköter sitt jobb och får därför sluta, det är bara rätt !!
Vi har ett par stycken som kommer sent väldigt ofta,och som skiter i jobbet för att de ligger bakis en torsdag,tex, Det är NI som borde åka först av alla !!
Synd bara att det finns dom som är gruppledarens små älsklingar som kan sköta sig hur som helst men ändå inte får nå skit för de !! Och som sedan får stanna för att gruppledaren tycker att ni är så bra o aldrig gör nått fel !! Usch ! Helt fel !
Nä nu känner jag att jag börjar bli väldigt arg bara på tanken. . Till nått annat-

Som sagt vi ska till Danmark :D
www.predatorracing.se

Kärlek & Lycka <3

Hejsan
Då var det dags igen !
Ska försöka göra mitt bästa, Sist gick det väl si sådär med bloggandet..
Men nu ska ja försöka komma igång lite igen, Nu när man ändå inte har speciellt mycket annat för sig  på dagarna efter en tröttsam dag på jobbet så kan det vara trevligt att få skriva av sig :)
Har en hel del att göra , så det får bli att sätta igång direkt !
Tänkte bara berätta lite om mig själv.

En oftast Glad men blyg tjej som är just nu världens lyckligaste och hoppas på att jag alltid kommer att vara det också. Har ju MIN Underbara pojkvän Fredde som gör mitt liv värt att leva, Han betyder ALLT! 
Sambos & Förlovade<3 Allt går som på räls och han är det bästa som hänt mig!! Allt är bara Så rätt & Perfekt !
Just nu så börjar vi tröttna på lägenheten så vi kollar runt lite efter hus här omkring,Än sålänge så går det väl si sådär, finns inte mycket att hurra för men vi kommer att hitta vår önskade lya en vacker dag :D

Sen har jag ju såklart min kära familj och mina underbara vänner som betyder väldigt mycket<3Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0