. . .

Äntligen hemma igen..
Ja vi tog oss ner på stan tillslut iallafall, Hittade julklappen till Fredde som ja tänkt köpa, med de blev två saker så allt blev ju ännu bättre, sen hittade jag en julklapp till Selma och en liten grej till Malte också men där ska vi hitta nått mer sen.

Kallt var det idag, Usch,men ändå bra att man tog sig all ork för att komma ut i lite frisk luft, annars hade jag väl suttit inne hela dagen och bara slöat.

Nu ska jag ta och städa upp lite som jag inte lyckades hinna innnan jag skulle gå, måste laga mat också ,Älskling ska på julbord så antar att han inte kommer hem och ska äta innan det iallafall.
kanske ta och baka nått idag,
Sen får det bli mjukiskläder,filt, kanske lite godis och mys framför tv:n...

Tar igen denna dag imorgonLinnea, Då får det bli mer skratt och glada miner :)


Depp dag?!

Igår åkte vi till Ikea i kungens kurva, Shiit vad den Ikea är jobbig att gå i, men vi hittade ju en hel del som vi skulle ha med oss hem, en byrå,hyllor,spegel,lampor, massa baby saker som vi skulle ha , men tyvärr så var spjälsängen slut som vi skulle ha, Jätte tråkigt för att vi åkte till ikea nu för att slippa göra de precis vid jul och man vill ju gärna ha allt sånt gjort snart, men vi får väl ta en åktur till västerås och hoppas på att den finns kvar där.

Så gick vi in på media market och där fanns tyvärr inte den julklapp ja tänkt ge till mina syskon, så får väl kolla vidare efter det eller helt enkelt komma på nått annat,men jag hittade min Björn axen Volym tång nu äntligen. men då hade ju fredde tänk ge mig den i julklapp så de får han göra :) Haha, nu vet jag ju iallafall att ja kommer bli väldigt glad när jag får hans julklapp med tanke på att jag velat ha den väldigt länge,men jag har vart för snål bara:P

usch, vaknade 10.38 och var helt död idag, Känner ingen ork för något alls, Vill bara ligga hemma o kolla på tv eller nått, men har ju lovat Linnea att vi ska ner på stan och kolla julklappar, Kan hon inte ringa och säga att hon inte orkar ner på stan idag och bara vill ha film mys istället,haha, skulle vara mycket trevligare känner jag just nu.
Gick väl och la mig strax innan 02.00 nångång så kan ju vara därför,men har ändå sovit länge så man tycker väl inte det, kanske också är för att man var ute och gick hela dagen igår,Det tar på en att gå i affärer en hel dag.
Och Mor min frågade om jag skulle med till stockholm idag igen, de skulle åka med hennes jobb vid 08.00 imorrde och komma hem vid 19.00 ikväll så kände att ja inte skulle orka det, och det var tur att jag inte sa att jag skulle följa med för det hade jag aldrig orkat som läget är nu.

Åhh , Måste väl ta mig i kragen nu snart och ta en dusch och sådär om vi nu ska ner på stan,Är jätte tråkigt väder idag också det gör mig ännu mer deprimerad, bara mörkt,grått,blött och trist helt enkelt.
Men träffar jag Linnea så brukar humöret stiga ganska snabbt så skojjig som hon är,alltid pigg&glad :)
För det mesta iallafall.

Shiit,nu har man gått upp så mycket i vikt att jag inte ens kan ha min förlovnings ring,Om det nu inte är vätska som redan börjar bildas i kroppen, men har inte märkt nån speciell skillnad än så, inte på fötter,ben osv.Mådde skit när ja va tvungen att sätta ringen på en kedja runt halsen,har ju aldrig tagit av mig den!!
Känns tomt och helt fel att ta av den för att bära den runt halsen,men får ju snart ta på mig den igen,Och man vet ju att det verkligen är värt att ta av ringen för en stund när man vet vad som väntar oss <3

En bra dag

Hallå Hallå...
idag har jag vart riktigt duktig, Började med att kag tog en promenad till Tuna Park för att möta upp Fredde, vi gick där en sväng och kollade lite, sen träffade vi på pappsen, och gick till MAX för att äta, Mm Greeen målet blev de för mig:)
Sen åkte vi till jysk och kollade på en byrå som vi vill ha, Tänkte köpa den direkt men vi ska till ikea på fredag så vi väntar och kollar där först.
Sen gick vi till underbara hem, Skulle kolla på ett köksbord med 6 stolar för bara 5000kr som vi sett i ett reklamblad, men de var väl sådär,gillade inte dessa stolar så mycket , men hittade ett jätte fint  annat bord där som hade mycket finare stolar men som tråkigt nog var nästan dubbelt så dyrt. så de blir väl att tänka på saken, men fick med oss en taklampa till vardagsrummet iallafall,Nu har vi bara lampor till de andra rummen kvar, får väl se om det finns nått skapligt på ikea.

Efter det så tig vi en promenix till stan för att bara ta bussen till Stenby.
Blev att laga mat snabbt,mamma kom förbi när vi satt och åt, Vi åkte till willys och handlade, Sprang in en sväng på Rusta också och fick med mig lite julsaker hem. haha, stackars Fredde som inte vill ha nått julpynt. Ah lite måste vi ju ha.

Tyvärr så blev det ju ingen tacos med Linnea idag, Men hoppas på att det blir av imorgon eller i helgen istället :)

Nu sitter vi här och mumsar godis och kollar på tv, ska försöka komma i säng lite tidigare idag så att man inte sover bort hela dagen imorgon.Ska till barnmorskan och kolla hur allt är, Hoppas på att allt är som det ska så man kan känna sig lugnare för en stund, sen ska vi dit igen strax. ska börja gå varannan vecka nu, såå skönt att slippa vänta i fyra veckor på att få veta hur lillen mår.

Natti Natti !


Tuna park

Usch vad kallt det är ute, Men ändå skönt på nått vis, Jag och sara tog en promenad till tuna park ,hade tänkt att jag skulle hitta lite julklappar men blev bara en till mamma och sen lite julgrans kulor.
fick man äta lunch tillsammans med Älskling idag också:) slapp äta själv idag också då. Men känner att ja snart måste äta nått igen,Ändå var de bara 2 timmar sen vi åt.

Var och kollade på julgran idag också, Men fan vilka priser om man ska ha en stilig en, vill ju ha en tät med mycket barr & grenar :) men då får man visst betala 800kr för en gran som är nästan lika lång som en själv. 
Så det får vänta, får väl kolla runt lite mer ,är väl ingen ide att fråga Fredde för han tycker inte om julpynt alls så han är väl bara glad om han slipper se nått här hemma men de kan han GLÖMMA. haha, ja vill ja lite julmys,förra året hade vi en julstjärna i ett fönster och det var de ända, så det här året blir det som jag vill med lite mer julsaker.

Nu ska jag gå och kolla om jag kan baka något ,allt för att inte bara ligga i soffan för då somnar ja väl bara och det vill jag inte.
  


Tråkig Söndag

Söndag !!
vad ska man hitta på, nu har jag iallafall tvättat , Nått som behövdes, vi hade en hel del men nu är det borta :D
Ska nog ta och hämta upp det sista nu strax sen försöka komma på nått att äta, Så tråkigt att laga mat till en själv ,men får väl skylla mig själv, var ju jag som tjata på att han skulle hitta på nått annat än att bara sitta hemma, så han åkte till garaget med chrille.
Hmm, vad ska man hitta på idag då?! Tråkig dag än sålänge, men är väl såhär en söndag ska vara eller? Inte enligt mig, ja vill komma ut, i det kalla jobbiga vädret , haha, Igentligen inte, men känns så trist att sitta hemma i ensamheten, Funderade på om ja skulle ta och baka något, men nu såg jag att vi har inte allt som behövs så då måste jag gå och handla och det är ju inte vad ja vill just nu.

Fan,Kom på att nu är det inte alls långt kvar till julafton, Och jar har inga julklappar alls, Jo en till min syster, Skulle ha köpt lite julklappar i Ullared men då tänkte jag ju bara på vår lilla bebis och gick och var irriterad på alla människor som man alltid är där,man vet att det är mycket folk men ändå ska man dit och vara sur för att det är så mycket folk överallt.

Nä nu ska jag ta och laga något ätbart,börjar bli lite snurrig nu.

Vagnen



Vår fina vagn, men finare i verklighet än på bild;)

Snö


Hemma

Jahaa, Så var det fredag, vart en hel vecka hemma nu då.. men känns som bara en helt vanlig helg, Tiden går så fort, men det ändrar sig säkert om nån vecka, då kommer man väl bara gå runt o klaga på att dagarna går så segt istället.
har ju fått en hel del gjort denna veck aiallafall, Hämtat vagnen, vart i ullared och shoppat,rensat ur ett par kartonger och ändå vilat en hel del.
Just nu så tvättar jag, så ska strax gå ner och lägga i nya maskiner, sedan blir de väl att plocka några kartoner idag också så man får bort allt från lillens rum, Nu vill man ju bara göra iordning det till ett fint litet barnrum , men måste först inhandla lite hyllor,en säng osv..
Idag kanske vi ska åka och kolla på nytt matbord och en byrå till hallen. får väl se om de saker vi ville ha finns kvar nu,hoppas på det.

Fint väder idag också,Soligt och Fint. Tråkigt med Snön och det kalla men tyvärr så måste man ju gå igenom den årstiden också, Skönt sålänge det inte är blask och regn.

Missade ljuspartyt igår hemma hos Linnea också, men mådde inge vidare under dagen sen när man väl mådde bättre så var det fullt upp, fixa massa här och sedan laga mat ,äta och plocka undan,tiden bara flög iväg,men vi han med att titta på en film också innan det var läggdags.

Ikväll ska jag till faster Annika som firar sin 50års dag ,Blir väl där ett litet tag iallafall, Kul natt träffa lite folk för en gångs skull sen får man väl se hur länge ja orkar vara kvar. Grattis Grattis !! 

Snö?!

Äntligen hemma igen, Skönt, var en lång  och jobbig bilfärd, Inte alls min grej att sitta stilla så länge just nu, Vill bara röra på benen. Men trevligt var det iallafall, Shoppade en hel del , Speciellt till lilla babyn<3
Tråkigt var det att man hela tiden skulle gå och behöva tänka på hur mycket man hade att handla för, Nästa gång blir det till att ta med mer pengar så man slipper gå och plocka ur saker här och var.

Vi får ta och åka tillbaka nästa år nångång, slutet kanske. Så man kan handla lite julklappar och så,Nu blev det ju inte en ända julklapp,jo lite Choklad kartonger iof, Vet inte vad ja ska hitta på nu till alla. får bli nått snabbt och enkelt, de borde ju förstå mig nu när jag har så mycket annat att tänka på :)

Hela dagen har jag bara slappat, Sara kom förbi på morgonen så fick sällskap vid frukosten, sen gick vi hem till henne för att äta och bara vara, Var väl kanske inte världens roligaste sällskap just då,Antagligen för att jag har lågt blodtryck som de blir sådär, men det gick över  efter en liten vila,en promenad ute i snön och sedan lite mat, nu känns det mycket bättre.

Tråkigt att det snöar bara, vill inte ha snö riktigt än, räcker ju med att de skulle va snö mellan 20:e-30:e december ungefär.

Nu ska jag gå och äta några pannkakor sen blir det väl slappa framför tv:n ett tag, kanske hittar man nån bra film man kan kolla på tills älsklingen kommer hem ikväll.

Söndag



Igår åkte jag och Linnea till västerås, i den lilla Pärlan.. haha..Var en mycket trevlig dag, Äntligen fick jag min hylla jag ville ha till badrummet, och massa andra små prylar som: Blommor,vaser,korgar,krokar m.m


Maten som vi båda sett fram emot där blev väl inte direkt så lyckad som vi ville,kotlettrad med pommes,sås och grönsaker,Båda hade ätit den rätten där förut och vart jätte nöjda men nu var det bara kladdigt och köttet smaka inte alls som de gjort förut, så lite besvikna vart vi, men skoj var det.


Hemresan där emot blev en aning längre än vad vi räknat med, såg ingen Eskilstuna skylt så det blev en tripp till Arboga  för att sedan åka  mot Eskilstuna, Ingen lyckad hem rea med andra ord, de hade kunnat tagit ca en halvtimme men nu tog de bra mycke längre.


Sedan när ja kom innanför dörren så hade Freddes Mor & Peter kommit så då blev de att fika och snacka skit :)


Imorgon bär vi av till Ullared, Åker väl vid 04.00 tror ja , för att hoppas på att komma hem skapligt sen, stackars Linnea ska ju upp och jobba på onsdag igen.

Så nu ska vi åka och handla lite mat som vi kan ha med oss på vägen dit, sen bara in i duschen snabbt för att sedan hoppas på att man kan somna skapligt.


Älskar Min Fredrik<3


Sista dagen...

Då var det sista dagen på jobbet idag, Både skönt & lite tråkigt, vad ska man göra nu, vila,vila & vila..
Får väl gå gå knacka på hos sara var o varannan dag :p  Ne men nått ska man väl alltid hitta på, ska bli skönt att få sova lite längre på morgonen iallafall.
idag sov jag två timmar när ja kom hem från jobbet, så skönt,det behövs för att man ska orka vara uppe såhär sent på kvällen, men man måste ju det också för att jag och älsklingen ska få lite tid tillsammans också, känns som om att ja går och lägger mig strax efter att han kommer hem från jobbet varje dag.
Men som tur är så är han förstående och vet ju att jag Älskar honom ändå ;)
Blir väl inte piggare efter att lillen kommit ut heller men annorlunda blir det ju iallafall, är en väldigt stor omvandling kan jag tänka mig,men då blir han ju mer delaktig också, Vill att han också ska kunna känna som jag gör när lillen rör sig i magen men det är ju svårt de, han får känna utanpå iallafall, men är ju en helt underbar känsla,så tråkigt för alla grabbar som aldrig kommer att få uppleva den. eftersom att det inte ens går att förklara hur det känns ibland,eller ganska ofta då ioförsig. Men dom har väl annat som de får uppleva som inte vi får göra.

Vilken snäll gruppledare man har, Fick en super söt nalle av henne igår , eller jaa, den var väl mer till lillen, så den stora mjuka grodan sitter nu och väntar på lillens rum.
Stort Tack !

Imorgon kommer lille Malte hit, och sedan Linnea som ska vara barnvakt med mig, vi ska väl ta en sväng till tuna park pratade vi om idag, Hoppas på bättre väder imorgon bara så kan vi ta en promenad dit, är inte så kul att gå om det regnar, får se om ja hinner förbi sara en sväng då på morgonen också på en fika eller så:)

Nu ska vi gå och lägga oss här så att man orkar med hela dagen imorgon.
Natti Natti


Onsdag !!

Två dagar kvar på jobbet ..skönt !
idag blev de att göra pizza med Johanna, var trevligt att träffa dig igen och Pizzan blev ju jätte god den..
Tack för blommor&Choklad :D

Nu bär det snart av till Ullared med johanna & Linnea, Ska bli skoj de, Köpa julklappar och lite saker till lillen<3
På tisdag åker vi, som tur var fick Linnea ledigt, Annars hade de inte vart bra humör på jobbet inte, haha,

Nu har vi ju hela helgen bokad:
Fredag : Taco ?
Lördag: Barnvakt till lille Malte
Söndag: En tripp till Ikea

Om det nu blir så som vi pratade om idag.Hoppas på de.
Fick veta att vår barnvagn kom idag, så nu får vi hämta den när vi kan och vill, Nu börjar de kännas att de verkligen närmar sig. åhh , Längtar <3

Nu ska jag ta o kolla lite på tv och mysa lite med älsklingen <3

Halloj..

Underbart!!
Idag var vi hos barnmorskan, det började med att vi fick stressa dit för att vi var lite sega på morgonen, men när vi väl var där så fick vi sitta och vänta på henne i ca:15min.
Hon tog alla prover som vanligt och allt var bra fast jag hade lite lågt blodtryck, men inte så att jag kände av det själv så det var skönt det,hon mätte magen och vi ligger precis på linjen där det ska så det känns skönt,ännu härligare var det när vi fick lyssna på lillens hjärtljud, låg runt 130-135 nu, annars har det varje gång legat på 140, är det då en liten pojke som de flesta säger?!:)  Som tur är så spelar det absolut ingen roll vad de än blir.
Men man är ju så nyfiken så man går ju på allt som alla säger nästan, eller går och funderar på allt som alla säger iallafall, att om magen ser ut si å så så är de en pojke  och går man upp mycket på lår och rumpa på är det en flicka .osv 
Själv hade jag nu gått upp till 63kg, haha, ja man undrar var det kommer att sluta när dessa veckor som är kvar har passerat eftersom jag redan gått upp 17kg. det är väl nu som vikten kan stiga snabbt dessa sista veckor.

Idag lyckades jag göra jätte god mat till mig själv,blev pasta och en sås på lövbiff,mini majs,bönor och champinjoner,kanske inte låter sådär jätte gott men det kan ja lova att det var !
Åhh vilken snäll far man har,idag kom han hem till oss med en tvättmaskin han köpt, fick ju det i födelsedags present av honom men vi vänta med att bestämma oss för en tills vi flyttat,ska bli skönt att äntligen kunna tvätta hemma.

Nu har jag bara tre dagar kvar på jobbet sen går jag på havandeskap, ska bli skönt att få vila sig lite för sen kan ja tänka mig att man kommer ha fullt upp och lite sömn när lillen kommer <3

Nu ska jag steka pannkakor till älsklingen sen blir det att gå och sova..
Natti Natti


föräldragrupp...

Då har vi sista dagen på föräldra gruppen avklarad idag.. skönt det.
Men det har ändå var ganska nyttigt tror jag, man har nog lärt sig en hel del som kan vara bra att veta.
Imorgon så ska vi till barnmorskan igen äntligen , alltid lika nervös innan, men sen när vi fått höra att allt är bra med den lille så är det en jätte lättnad och man mår mycket bättre.. får se vad de säger imorgon, Jag återkommer då:)
sedan ska vi börja gå varannan vecka så då blir det inte lika lång väntan.
Nu är det inte lång tid kvar <3


Ultraljud



En underbar känsla <3 En enorm längtan <3

Dålig dag !!

Bra början på en dag.. jag vakna lite tidigare än vanligt kände att jag hade hur lång tid som helst på mig innan ja skulle till jobbet, och idag hade ju jag och linnea bestämt oss för att gå 10 minuter tidigare så vi inte skulle vara sist på jobbet..
jag bestämde mig för att ta bussen  06.15 men den kom såklart inte fören 06.35 så kom till jobbet då alla redan börjat iallafall, usch va arg jag var på den där jäkla busschaffören, sedan gick jag stressad hela morgonen av att Lilla pontus tjatar om lägenheten som han ska köpa  som jag inte vet en susning om när den blir klar, ahhh !!!  Sen kommer städ nissen på jobbet med sin stora vagn och kör in i mig, Rakt i magen, SMÄRTA !  fan vad ont de gjorde, att han inte har nån koll alls, han bara går och kollade där efter sitt skräp !
 jag bestämde mig sedan för att ringa försäkringskassan angående min havandeskaps penning som jag nu väntat på i 7 veckor och börjar tappa tålamodet för jag vill veta om jag får sluta den 17:e november eller inte, men som sagt, de har ju ingen aning om något alls, bara massa knas hela tiden.
Så min arbetsledare tog luren och slog de en pling , har ingen aning om var hon sa men hon fick de att säga att de lova att höra av sig inom två arbetsdagar , för att nu fanns inte ens mina papper kvar där längre vad hon kunde se på försäkringskassan !  Usch och fy vilken jäkla dag.
Som tur är så har jag ju Linnea som står ut med en,  hade inte du vart där hade man nog gått ihjäl, men lite skratt skrapa vi ihop under dagen iallafall<3

Nu när jag kom innanför dörren så låg ett brev från försäkringskassan, första tanken var att det handla om föräldrapenningen, men icke sa nicke, det var ett beslut om havandeskap och jag fick äntligen veta att jag kan få havandeskap från och med den 17:e november, snacka om  att de är snurriga på försäkringskassan alltså.
Men nu är det bara att vara glad att allt har löst sig.

Nu får det bli att diska och små plocka lite sen lägga mig framför tv:n och slöa nån timme då det sen är dags för sängdags, Ska försöka vara lite piggare och gladare imorrn tänkte jag , Det är ju som sagt  FREDAG :D

Sorry

Shiit !!
 Nu har det hänt mycket, vart utan internet ett bra tag och har inte kunnat / haft tid att skriva . dåligt av mig !
Vi har precis flyttat till Stenby. . och jag känner redan att ja kommer trivas mycket bra här. Även fast lägenheten ser ut som den gör med kartonger överallt osv.
så skönt att äntligen ha fått allt klart, Pontus min kära vän ska köpa vår andra lägenhet och han flyttar in redan nu i helgen som kommer. Kommer nog kännas ganska knasigt att komma hem till honom nu när man själv är van att bo där. haha , men nu behövde vi större och det är jag jätte glad över att vi hittat.
 För snart är det ju dags för den lille att komma ut till stora världen, Bara två månader kvar nu ungefär.
så i helgen blir det att ta en sväng till Ikea för att handla på oss lite saker ,som en spjälsäng tillexempel, Vi som inte ville ha en vanlig tråkig säng till vår lille men nu får det nog bli det, Vi har letat och letat men hittar ingen speciell som vi fastnat för.
Åhh , nu vill jag bara börja pyssla till rummet som lillen ska få här men man har ingen ork längre, nu är det fullt av kartonger och man har ingen ork till att börja kolla igenom de där, men funderar på om jag ska ta mig i kragen o kolla lite ikväll så man får bort det snart. annars är det väl lätt hänt att det står kvar där ett bra tag till och det vill vi ju inte.
Nu är det dags för att hoppa in i duschen under tiden som pannkakan står i ugnen.

Tack Linnea för all hjälp med flytten ! Du betyder så mycket för mig, vi har alltid lika skoj <3

RSS 2.0