kväller

Nu har vi ätit gott och älsklingen gick till ica för att köpa lite godis, vi skulle ju sluta med det men bara för att man säger det så blir det värre, är godis sugen hela tiden , haha, Nu har vi iallafall en skål framför oss :)

Liam ligger i sin säng, dags för honom att sova, även om inte han verkar tycka det, han ligger där inne och pratar lite för sig själv, han somnar väl snart hoppas jag, man tycker ju lite synd om honom men han måste lära sig också.

Nu ska jag kolla lite på tv och bara mysa :)

Valborg

Jahaa, då var det valborg igen, Inget speciellt alls, Har inga planer än för vad som ska ske ikväll men nått kansk eman borde hitta på, får se om älsklingen har några planer när han kommer hem.
Ställde ut Liam på balkongen, är ju jätte fint väder och han sover som en stock när man är ute i friska luften , Tänkte att han får stå där och sova medans ändå jag ska fixa mig lite och så,ska väl kolla vad vi kan hitta på för mat sen också, Fredde skulle komma hem vid klockan 14.00 ungefär och då vill jag ha det klart så att vi kan göra något annat sen om han vill :) 

Vad ska ni hitta på ikväll då?

 

30:e April

Godmorgon !

Fy vilken natt, Inte alls nått jag är van vid, Liam vaknade inatt 01.30 då vi skulle gå och lägga oss, han hade somnat i våran säng så när vi skulle lägga honom i hans säng så vaknade han, Phuu, men han åt lite mat och fick ny blöja sedan somnade han om efter bara en kort stund, Sen tänkte jag, (Åhh va skönt ,då kommer han väl sova till en 08.00-09.00 ungefär.) Men icke det, han väckte mig 05.30 och ville ha mat då igen, Jag somnade om när jag matade honom och vaknade igen 07.00 av att han låg och flaksa med armarna så han slog till mig hela tiden, haha bara att upp och byta blöja sedan får man sitta här nu och spela Jätte glad för att han verkar vara på nått super duper bra humör, bara skrattar och donar,sprattlar som om att han aldrig rört sig, haha, Sötnos, Men igentligen så vill jag bara gå och sova, helt seg i skallen,men får väl antagligen vänta med det nån timme eller två.Han vägrar ju ligga still och mysa i sängen så det kan jag ju glömma, han vill bestämt vara uppe.

Välling & Mys pys

Ja här dricks det välling, Men inte är det Liam som får det ännu utan det var jag som blev super sugen på det idag så jag köpte det, Och det var ju lika gott som jag hade för mig, haha.

Vi var en sväng på tuna idag, skulle byta in lite Xbox spel, men såklart glömde vi spelen hemma så det får vänta till imorgon kanske, vi hittade iallafall kläder till Liam nu igen, idag fick det bli detta från H&M :

     



Sedan åkte vi och handla på Willy´s, haha, denna gång då blev det strax över 2000kr, snacka om att vi hade mycket att packa upp när vi kom hem. så nu klarar vi nog oss ett tag .

Såå skönt att äntligen vara hemma, när vi packat upp allt så gick jag in och mata Liam i sovrummet, slumra till en kvart eller nått, riktigt skönt när man stått upp hela dagen, Liam ligger fortfarande och sover, Fredde åkte till garaget, sen kanske han skulle komma hem med Pizza :) Hoppas på att han gör det , orkade inte laga mat idag.
Åt lasagne på Tuna park, den var riktigt god, har ätit den förut där men nu var den ännu bättre . Bara + till den.

Nä nu ska jag lägga mig i soffan en stund och kika lite på tv.



 

                        


29:e April

Godmorgon !
Idag är min älskling ledig från jobbet :) Och just nu ligger han och sussar ,Så vi tänkte storhandla lite senare vid 15.30 men vad ska man hitta på innan.
Kanske kan ta med honom till tuna park för att kolla lite Xbox spel, haha vill ju ha nått kul sedan skulle jag också vilja ha något nytt klädesplagg till MIG, har inte köpt nått till mig sen . ..  ja ja vet inte när, nångång innan Liam kom till i magen. Jo nått har jag väl köpt under den tiden men inte är det mycket, kan inte komma på nått nu sen han föddes. . Hmm...  Nja . det är bara han som stått i cenrum, roligare att kolla grejer till honom :)

Ingen som är vaken och vill ta en liten promenad ? Kan ju ändå inte somna om för Liam kommer väl inte vilja sova än på ett tag så ut och röra på sig är ju aldrig fel :)

:)

Åhh sådär, dagen har vart jätte härlig, Vi har vart hemma och myst hela dagen, och jag fick en hel del gjort här hemma också  när Liam sov.
19.30 bestämde vi oss för att gå en liten promenad, gick och köpte mjölk och sedan en sväng i stenby innan vi mötte upp Fredde, Väl hemma så lagade vi potatismos och fiskpinnar , Himla gott de.

Liam hade sin fina tröja som hans gammelmormor stickat ,Sen fick det även bli vantar och mössa för att han var lite snorig imorse, hehe, vill ju inte att min sötnos ska bli förskyld heller :)


28:e April

Idag känner jag för att bara vara hemma och slöa, känner mig trött i hela kroppen, fick väldigt dålig sömn inatt också, Så idag får det bli att sova lite middag senare.
Måste väl ut på en kort liten promenad också för att vi ska få lite frisk luft, Men då får det bli en lungn skön promenad och ingen rask jobbig en , det känner jag inte alls för idag :)

Just nu så ligger Liam och sover, jag har precis ätit upp min havregrynsgröt och väntar på att tvätten ska bli klar så att jag kan hänga upp den. Bara några minutet kvar så det är väl lika bra att jag går och lägger in de kläderna som redan hänger på linan torra i garderoben.

<3 <3 <3



Du är världens underbaraste ! Det bästa som hänt oss och vi älskar dig över allt annat, Kommer alltid finnas vid din sida.  Vår Underbara älskade
 Lilla busunge :
Liam,Lucas,Fredrik

Mamma&Pappa Älskar dig SÅÅ !

Sömn

Jag behöver vekligen mer sömn, måste gå och lägga mig tidigare, men med dessa datorer så fastnar man ju alltid uppe sent. Borde gå och lägga mig strax efter Liam somnat, då får jag ju sova 8-9 timmar innan han ska upp igen, helt perfekt skulle det vara. Men som sagt, så duktig är jag inte även om jag borde det.

Nu har jag iallafall bestämt mig ! MÅSTE gå och borsta tänder nu och sedan krypa ner under täcket, Och sen bara hoppas på att morgondagen blir lika lyckad som denna måndag :)

Natti Natti

Hemma

Nu är vi hemma igen, har haft riktigt trevligt och ätit en vääldigt mumsig tårta, Selma fick en massa fina presenter och blev jätte glad över att få träffa sin lilla kusin :)

Nu sitter jag och Fredde här och funderar på vad vi ska hitta på att äta, Vill ju att det ska gå snabbt och också gott , Hehe, Men jag är ioförsig inte så jätte hungrig efter all fika men måste få i mig nått vettigare idag också. 
Ska gå och kika vad som finns i skåpen . 

Älsklingen



Selma och fina tårtan

 

Kalas

Jaha,, då var jag hemma igen, Fixade till min fina lilla present, blev ju helt dugligt :) Hoppas att hon blir nöjd.
Fick nyss slänga i mig en pan pizza, Blää på det säger jag bara, klara halva sen åt jag smörgås istället :) Blir väl lite fika också snart på kalaset sen får jag väl äta nått vettig när jag kommer hem.

Sitter här och väntar på att min kära mor ska komma, Hon borde ju vara här snart tycker jag så ska börja fixa Liam så att han är klar tills hon kommer :)

Promenad

Huhh, varmt, Fan det är jätte vart i våran lägenhet, hjälper ju inte att ja alla fönster och balkongen öppet med tanke på att det är ännu varmare ute, haha, men ska inte klaga, Nu ska jag gå hem till Sara och Alicia, hade tänkt att mata Liam innan men han vägrar ju vakna.Så får helt enkelt ta det hos töserna istället.
 
Vi tog precis en promenad till Tuna park , jag, Sara , Alicia och Liam :) Köpte en grej till anna som jag nu ska hem och pula lite med hos Sara :) Får vi se hur detta resultatet blir, nu har jag iallafall en liten present till henne.

27:e April

Godmorgon !
Idag var man tvungen att gå upp klockan 06.00 för att  Liam ville äta, kanske för att han somnade tidigare än vad han brukar igår.

Idag blir det nog att till åka hem till Liam´s kusiner för att fira lilla Selma som fyller 4 år, jag sk anog passa på att fira Anna lite också som fyllde 30 år för någon vecka sen , då vi inte kunde komma den dagen.
men vi skulle komma runt 17.00, så måste ju hitta på nått innan, blir väl att bara vara hemma och mysa, ta en lite promenad och så.

Frisörer ?

Jag behöver tips och råd nu !

Behöver veta vilken som är Eskilstunas bästa frisör ?  Nått förslag på några vettiga ? :)

Skriv gärna en kommentar om var du tycker det är bra.

Jätte snällt om man får lite hjälp :)

26:e April

Idag har jag inte ens haft tid eller ork till att slå upp datorn, Dagen började med att mata Liam som vanligt, sedan blev det att städa i sovrummet, byta sängkläder,dammsuga och att tvätta lite, sedan gick jag och Fredde ner på stan och kolla lite, bara för att få komma ut lite + att han skulle hämta lite saker som han köpt av en kille :)  vi åt på American pizza och sedan började vi traska hem i regnet, men det slutade regna ganska snabbt som tur var .
När vi kom hem så kom Fredde´s mormor och morfar hit . en mycket trevlig dag.

Jätte skönt väder idag också, hoppas på det hela veckan.

Xbox

Älsklingen kom hem hit med sin vän Markus, Och vad hade de med sig. . Jo ett Xbox som Fredde köpt :)
Får vi väl se hur mycket det kommer att användas men ska dagarna fortsätta såhär för min del så kommer det nog att bli till mycket användning, om jag nu fattar mig på det, haha

Nu har jag precis matat min lilla superhjälte så han somnade så sött, nu ska jag glo på film med min andra älskling. <3
Natti Natti !


Ojdå

Sitter här och är hur sugen som helst på DAJMTÅRTA ! Haha. Men tyvärr så har vi ingen här hemma så det får vi vara utan.

Nu Åkte precis älsklingen iväg igen, denna gång med Markus, vet inte riktigt vad de skulle hitta på men han skulle inte vara borta allt för länge lovade han =P Bra att han roar sig när han väl är ledig iallfall.
Men Imorgon så ska jag fasingen ha en dag med min familj, vare sej han vill eller inte, haha, Kanske kan dra med honom på en promenad eller nått innan hans Mormor och Morfar skulle komma hit på besök  iallafall:) 

Humöret har gått upp, Äntligen ! Haha, vet inte varför men nu är jag iallafall inte lika grinig som jag vart den sista tiden, man blir väl lätt de när man inte träffar mycket annat folk på tre dagar =P Men bestämde mig för att jag kan inte sitta och muttra hela tiden, Ska helt enkelt njuta av tiden med min lilla prins ( Det har jag ju iof alltid gjort) även om vi så sitter ensamma i flera dagar eller om vi har det fullbokat, han trivs iallfall bättre här hemma och leka och busa än att ligga i en vagn nere på stan en hel dag, och det förstår jag verkligen, vem skulle vilja göra det,tråkigt att alla bara kommer med det förslaget, att ingen vill. . .kanske Grilla / kolla på film / Spela spel / Ha myskväll med mat & Dryck / Baka / Gå promenader / eller bara sitta och snacka skit helt enkelt.
Även om jag är en liten shopping nörd och tycker det är super kul så måste man börja hitta på annat, för Liam´s skull och för ekonomin.

Fredde har pratat om att han vill ha Xbox nu hur länge som helst, eller aa, han pratade också om playstation 3 , men jag har bara sagt NEJ ! Hela tiden, men idag slog mig tanken, varför inte ? Jag sitter ändå bara hemma o tråkar vääldigt ofta, och när Liam sover så skulle det ju sitta perfekt med ett Xbox eller annat spel, haha, Ja vi får väl se hur det blir med den saken.  Nu har jag plötsligt ändrat mig efter så lång tid det var tanken som slog mig efter dessa tråkiga dagar .

Nu ska jag gå och bada min lilla älskling sedan får det bli mys pys för hela slanten <3

Våran lilla bebis alldeles nykläckt <3 <3 <3


. . .

Liam har äntligen somnat, Tycker så synd om min lilla skrutt men det blir nog bra snart, kanske det kommer upp tänder eller om han bara är allmänt bitig utav sig, läste precis att det är väldigt olika, vissa får tänder runt tre månader,vissa vid ett halvår osv, Men också att vissa av barnen hade hållt på och bitit och snuttat på saker jätte länge innan det var dags för en tand, Så man vet ju aldrig, läste om nån som till och med föddes med tand, usch, läskigt ju.
Ja vi får väl helt enkelt se när de dyker upp.

Nu ska jag iallafall roa mig med att platta håret, Allt för att få tiden att gå=P Sedan kanske man kan gå ut på en liten promenad , Fredde kanske vill gå hem från garaget sen, kan ju alltid fråga iallafall .

Vad blir det för mat idag då? Ingen aning om vad vi ska hitta på, inte sugen på något alls för tillfället.

Lördag

Jaha, då åkte Fredde till garaget nyss, jag sitter här med Liam i knät, han är jätte grinig och biter på allt han får tag i , knske tänder på gång, verkar nästan så, han vägrar ta nappen för den vill han bara bita på då och då ploppar den ut lika fort, phuu stackarn..


25:e April

WOW ! Vilket väder det är, redan tidigt tidigt på morgon så var det helt underbart ute, vad det såg ut som iallafall.
I Tidningen står det att det ska bli mellan 16-19 grader, Med en STOR sol :)

Herregud alltså ! Nu har det vart ännu ett bakrån, på Nordea igår, helt sjuk, händer ju massa skit i den här stan varje dag , ena dagen är det inbrott på jc där de tog sig in ännu en gång genom taket, andra bankrån och vad händer sen ? Det återstår att se, för inte finns det en dag då det inte händer något. Men med tanke på det där med Tuna park ? Fattar inte, hur många gånger ska det behöva hända innan de larmar ALLA butiker ? De borde kunna fixa till allt efter ETT inbrott men icke sa nicke, det måste hända ett flertal gånger, usch säger ja bara.

Nä  nu ska dagen få börja med en Smoothie ! Nu ska jag testa mig fram , så får vi se vad resultaten blir.



En. .

Väldigt lång dag, Jag hörde inget från Frida så jag gick ut på en till promenad , gick till coop för att köpa en rödlök, haha, kunde gått till ica jag vet ! Men  jag ville ha en promenad som drog ut lite på tiden så man slapp att bara sitta hemma själv och tråka,fick ju även med mig 3 böcker och present till syrran,lite godis till kvällen och en mango till min smoothie:) Fast den får jag vänta med till imorgon, då sk ajag göra en mummsig smoothie hoppas jag på.
 Liam han har sovit heeela dagen lång nästan, Han var vaken när jag gick ut första gången men somnade i vagnen efter nån timme, sov till klockan 16.00 då han fick mat och somnade  lika snabbt igen sov till att klockan var 18.30. . så inte fick jag mycket sällskap av honom idag inte =P

Nu har vi ätit gott och jag är proppmätt, som vanligt, fattar inte att jag aldrig ska lära mig , äter och äter tills det tar slut sen sitter man där mätt som tusan.


Trött på. .

Denna ensamhet. . Varför blir det aldrig av när man bestämmer att ses ?! Så jäkla tråkigt.  Fattar bara inte varför man ska bestämma något igentligen, för min del så verkar det ändå aldrig bli av, vet inte vad alla gör men upptagna är de.
Jag får sluta planera och ta dagen som den kommer, då blir jag inte lika arg,sur,ledsen,besviken. . . hmm, på att det inte blir av.

Det är tur att jag iallafall har min älskade lilla prins hemma hos mig hela dagarna annars skulle man ju gå under av uttråkan, och att jag har Fredde också när han väl är ledig.

Jag har ju mina promenader som jag får roa mig med under dagarna, nu när det är såhär himla fint väder så ska jag nog ut på en till promenad lite senare,Älsklingen slutar ju strax efter klockan 17.00 idag så då får man ju lite sällskap igen :)

Har bestämt att idag får det bli tacos, var nyss på coop och inhandlade lite saker, Passade på att äta lunch med Fredde så slapp man göra mat till sig själv här hemma, så tråkigt att stå och laga mat sen ska man bara sätta sig och äta själv. Bara det att det int eär så ekonomiskt att äta ute varje dag, men men. . Kollade lite på datorer idag, små bärbara, vill haa!  Såg två stycken som jag skulle kunna tänka mig, nu var det ju bara priset som gör att man får lägga den drömmen på hyllan ett tag istäållet, haha, Vi sitter ju med var sin bärbar här hemma så kanske är lite onödigt med en till ?! Ah vi får se i framtiden hur det blir med den saken. Hittade även lite böcker som Liam ska få nångång, han är ju lite för liten än men snart kan han nog börja kika i vissa utav dem :)

Underbart väder, så skönt att man bara behöver slänga på sig ett linne och ett par leggins, slippa alla jackor och jobba vinterkläder. Detta fick det bli idag, Det bjuder ja på ;)  haha



Min älskling ligger kvar i vagnen och sover så jag ska lägga mig på soffan ett litet tag och bara slöa, det är jag allt värd
efter en lång promenad =P


24:e April

Fredag igen då, Shit va tiden går fort, det var ju nyss fredag.
Jag var uppe klockan 07.00 som vanligt då Liam ville ha mat, men idag så ville han visst bara ligga kvar och mysa efter maten, annars vill han alltid upp så det tackar jag för:) Skönt att bara ligga och dra sig några timmar. Vi somnade en timme också, Nu var det dags för mig att äta frukost sedan tänkte jag ta med Liam ut på en promenad.
Idag får det bli en rask promenad till coop och tillbaka, se om jag slår mitt rekord på 9 minuter till tuna park, haha
Ska köpa lite frukt så att vi kan göra smoothie. Mumms ! Jag har ju köpt de här brämhults men kommit fram till att det borde vara mycket billigare att göra själv, de där kostar ju 20kr st och det blir ju en hel del när man dricker 1 och ibland 2 om dagen =P

Liam sitter här brevis i sin babysitter, som nu börjar bli lite för liten känns det som, tråkigt för den är ju så smidig, och han gillar ju att sitta där också. Står att den är upp till 9kg men de vetefan, hur skulle det se ut ? Liam väger strax över 6kg och jag tycker han ser för stor ut för att sitta i den där, ah, vi kanske kan köpa en ny som är för lite större barn :)


Torsdag kväll

Den ser nästan precis ut som alla andra, vi åt lite mat när Fredde kom hem från jobbet, Men idag blev det ju lite tidigare för att han slutade 18.30 :)  Sedan hade vi massa mys i lilla familjen , och plockade undan lite skit i Liam´s rum, som inte ska vara där, måste få ordning nångång så vi tar lite i taget , haha. Nu somnade Liam precis efter en liten måltid, väntar bara på att han ska vakna igen, skulle inte förvåna mig om han vaknar strax och vill vara uppe nån timme, Men icke sa nicke, Ikväll blir det sova för hela slanten, jag ska strax gå och borsta tänderna för att sedan krypa ner under täcket.

Sååå glad blir Liam när han får se sig i spegeln. . Han måste verkligen gilla sig själv ;)




Vår lilla prins <3




Nä men. . Nu kom älsklingen med lite gräddfilskaka, då måste jag sitta uppe en liten stund till, måste ju iallafall ta mig en liten bit eller två kanske.




Godnatt 

Klubbar

Sitter och funderar på om jag ska gå med i nalle phu´s baby klubb, Men är ju med i Go´boken så det kanske kan räcka, Men de små söta phu vännerna är ju så himla söta :)

  

Nu kom älsklingen hem så jag ska gå och fixa lite , kanske kan laga mat åt honom :)

Liam och jag har gosat och busat massor nu senaste timmen, men han blev väldigt trött och somna här brevid på soffan.

   

Sötnos


Suddigt men mysigt





       

Tog lite suddiga bilder på mig och Liam i väntan på en rap i amnings rummet, haha

Tuna Park

Ja som sagt, Det blev inte att träffa Frida idag heller, Ovanligt va ? När vi väl säger att vi ska ses så blir det ändå inte av, Men pallade inte sitta hemma och bara vänta så jag slog en signal till min älskling och frågade om vi skulle luncha tillsammans, och det ville han . . Såklart ;)  Sen gick vi ett varv på Tuna park innan det var dags för honom att gå in och jobba igen, själv så gick jag och matade Liam sedan fortsatte vi vår vandring där inne en stund till, Hittade presenter till Selma som fyller 4 år snart så nu har man det avklarat. Nu ska jag bara hitta något till min syster som också fyller ganska snart , har en sak till henne som jag köpte för ett tag sen men måste ha något mer , Så ska kika lite i helgen.

Liam ligger och sover i vagnen så ja funderar på om jag kanske sk agå och plocka ur diskmaskinen,ta bort lite tvätt från linan och kanske plocka lite till här och var, vi får se hur mycket jag hinner innan det är dags för matning och vila igen :)


9.15

Usch, helt seg , åt lite frukort för att hinna piggna till lite innan vi skulle gå, men tror inte vi gör det idag, det får bli nästa torsdag ! Så vi spikar in det nu , Liam har inte ens fått på sig kläder ännu, han ligger och sprattlar i sin pyamas här och jag har ingen lst att stressa till tusen för att hinna gå dit, det får bli nästa gång helt enkelt.

Men vad händer idag då ?
Jag sk abörja fixa iordning oss sedan ska vi ta en promenad, måste kolla om det finns någon tvätt tid också, Det behövs kan ja lova, sen kanske vi skulle träffa Frida också :)

23:e April

Godmorgon !

Klockan är 08.00 och jag har precis matat Liam,Han somnade så sött men jag kan inte somna om, Ska väl göra ett nytt försök om ett tag för att jag är väldigt trött känner jag så det behövs nog nån timmes sömn till nför att orka med dagen,så kan vi börja promenera mot öppna förskolan sen.

Mätt och belåten

         

Öppna

Ska kanske gå till öppna förskolan imorgon eller om jag ska vänta en vecka till, är ju en liten fegis, har ju ingen aning om vilka som går dit,hur många eller var man ska gå knappt, och jag är ju inte den som "Pratar" massa direkt, men är Liam uppe som han brukar och äter i lagom tid så ska jag nog gå dit iallafall, trött på ensamheten här hemma så skulle vara trevligt att träffa lite folk nåndag i veckan. Så får han träffa en massa andra bebisar :)
Sång är då inget för mig,haha, men han kanske tycker det är roligt.
Ingen som har nån liten i samma ålder som Liam som läser detta ? Eller skillnad med bara några månader ? Skulle vara kul att träffa några fler som har barn i samma ålder :) Så kan han få träffa lite andra barn också, Fast det får han ju göra om jag nu börjar gå till öppna förskolan :) Måste ta mig i kragen och gå dit, nu när han äntligen har blivit bra och inte har den där jobbiga koliken längre. Det är ju därför jag inte gått dit tidigare också.

Nu har Liam äntligen somnat så jag ska också gå in till sängen,innan klockan blir allt för mycket, känner att jag behöver mer sömn så ska skärpa mig nu ett par dagar och lägga mig lite tidigare, kanske till och med börja sova middag nån timme , Det är ju super skönt, så är jag utvilad när Älsklingen kommer hem från jobbet också, kan ju kanske vara lite trevligare. men imorgon slutar han ju 18.30 , Whooo ! Får man ju lite mer tid tillsammans, haha

Älskling



F  i  n  a  s  t  e  < 3


Mys



  

Bara en massa mys

Men nu måste jag tråkigt nog dra mig ifrån min lilla älskling för att laga mat istället, ikväll blir det korvstroganoff och ris. Sen får det bli en massa mys framför tv:n innan läggdags.

22:a April

Javisst, tankarna är många, Att allt bara kan komma sådär på en och samma kväll är helt sjukt och jätte jobbigt.
Idag är det lite bättre men det kanske beror på att jag sovit lite mer inatt,Vill inte tillbaka in i depp tiden igen, Nu har jag ju Liam , jag är överlycklig över det, Då ska jag väl ändå inte behöva må såhär.
Men det är väldigt mycket som händer nu och det är väl antagligen därför,och att jag har svårt att sova nu gör saken bara värre.
Men jag ska kämpa på, För Liam´s och Freddes skull, de får ju lida om jag inte mår bra det är inte alls meningen att de sk abehöva göra det.
Har mina älskade grabbar som jag älskar mest av allt ! Ni är underbara <3

Idag kom johanna över och det gjorde mig glad:) Satt och pratade massa skit och hade det trevligt.

Nu får det bli att mata Liam sen hoppas jag på att kunna vila nån halvtimme, var precis ute på en 40 minuters rask promenad, Underbart !

varför?

Det är frågan jag ställer !
Ska det behöva vara såhär ? Tårarna rinner ner för kinden av tanken.. Vill inte, vill inte !

Skulle vilja skriva av mig massor här just nu, Men tyvärr så kan jag inte det, det får finnas kvar i mitt huvud istället, Känns om om jag istället bara behöver ta en paus från det här ikväll, orkar inte skriva, känner mig bara tråkig och som INGET  just nu!

Nu blir det att gå och sova istället, se om humöret gått upp lite tills imorgon.

Natti !





 


21:a April

Goood morgon  !!
Shiit vad trött jag är, min son har fått för sig att vända på dygnet eller nått, han sov fram till klockan 00.00 ungefär sedan skulle han ha mat och så, och vara jätte pigg fram till klockan 03.10!! Då jag var tvungen att byta blöja för att han la av en riktig brakare, Kul va ? NEJ  Men kunde inte låta honom ligga med det där så det var bara att dra sig upp igen. Sedan när han äntligen somnade så hade jag svårt att somna, försökte vara elak och väcka Fredde men det var också hopplöst ! haha.
7.30 ville Liam upp igen, fattar inte hur han kan vilja gå upp samma tid varje dag även fast han sovit halva eller hela natten,phuu. . men idag får bli en dag hemma ! Orkar absolut inte ta mig ner på stan osv.

Nu sk ajag ta med mig Liam in till sovrummet och se om han vill ligga still och mysa lite , kanske till och med somna om en stund =P

En morgon med Liam

   
  

K Ä R L E K

20:e April

Har precis ätit pasta och skinksås, jag är proppmätt ! Huh..

Dagen började med städning här hemma, sedan kom Micke över på fika innan det var dags för mig att ta mig ner på stan och träffa lilla Heidi, Det var trevligt, vi åt god mat och snacka massa skit, det behövdes, prata ut lite :)
Sedan tog jag en promenad hem till Stenby igen.
var skönt att ta en liten kvälls promenad, inte ofta man gör det inte :)

Nu sitter vi och kollar på tv, "Spårlöst" Handlar om Sofia , som letar efter sina föräldrar,
Vi umgicks mycket för några år sen, hm, minns inte riktigt när vi umgicks sist men länge sen det var det iallafall.
Kul att se en bekant på tv :)


 

Sitter och kollar på barbapappa body´s till Liam, Så himla gulliga ju, får väl se om man kan göra nått fynd ,haha.

Imorgon kanske det blir att träffa söta Frida och lilla miraklet i magen :) Hoppas på det,skulle vara trevligt.

Nu ska jag gå och kika på min lilla sötnos,tyckte att jag hörde nått inne från sovrummet :)


 



En väldigt glad liten skrutt när han ser sig i spegeln

 
<3 <3 <3


 


Gokväll

Bakade gräddfilskaka idag, Jätte god
blev den :) Fredde´s mormor´s recept. 
Bra att jag lyckas med den iallafall,bondkakorna som Fredde´s mormor gör är super goda, men de har jag inte lyckats lika bra med som henne ännu.

Idag skruva Fredde ihop Liam´s bord och stolar, så himla söta, tråkigt var bara det at det var sprickor i vissa ben så de måste vi gå och kolla om vi får byta eller pengar tillbaka.

Nu sitter jag och kikar lite på tv, ska väl gå och lägga mig om en stund.

Imorgon ska jag vara hemma först och bara vara, ta de lugnt och bara mysa med mina älsklingar, sedan runt klockan 14.00 så ska jag börja traska ner mot stan för att träffa Heidi.Ska bli trevligt, vi har ju en hel del att prata om.


19:e April

Nu har jag plockat en hel del här hemma, ska väl damsuga och sådär idag också, Liam ligger och sover så jag tänkte att jag skulle få lite gjort, och det har jag fått,Tänkte att jag ska skruva ihop Liam´s nya möbler, men har inte haft nån ork till det, Fredde kanske vill hjälpa till ikväll sen när han kommer hem från jobbet istället. Nu ska jag väl bara äta och fixa iordning mig , det hoppas jag på att jag hinner innan han vaknar och vill äta, för då kan vi bara gå ut direkt sen när han ätit :)

Jätte skönt ute idag ju, bara att det blåser lite men ändå väldigt skönt.

Nu ska jag gå och fixa lite mat .


Mmm

God mat och bästa sällskap !
Har precis ätit jätte god potatisgratäng ,till det blev det fläskfile , Mumms det !
Till efterätt blir det dajmtårta :)
 
Idag fick man träffa Sara och Pontus en stund efter min lilla vandring på stan, Köpte jackan jag ville ha till Liam, sedan blev det en body och 2st snygga haklappar ;)

Idag känner jag inte alls för att sitta här framför datorn, vill bara plockan undan resterna på bordet och sedan bara mysa med mina grabbar, Ska strax mata Liam sen ska han få gå och sova i sin säng, se hur det funkar men han brukar ju bli väldigt trött efter maten så hoppas att det ska gå bra och att han somnar fort utan att man behöver kela allt för länge =P

Nu börjar han bli gnällig och vill ha mat,
Ha en underbar kväll !

. . .

Nu ska vi äntligen börja promenera mot stan, ser ut att vara jätte skönt ute också ! Nu Hoppas jag på att jackan finns där nere , annars får ja kanske kolla om jag hittar någon annan men det är ju just den vi vill ha till honom.
Sen kanske jag ska gå och träffa Sara och Pontus också, får kolla lite först hur lång tid jag ägnar på stan :)

Vad sk ani hitta på denna fina dag ?

?

Tänkte att jag skulle gå in till sängen och mysa lite med Liam innan frukost, men han somnade på ca 30 sekunder, haha, trötter



Så jag klev upp igen och in i duschen, Måste väl gå och äta något snart också,men idag är jag inte alls sugen på havregryns gröt så ja väntar lite, det är ju gröten ja bestämt mig för att jag måste äta nu varje morgon=P

Ingen som vill ta en sväng på stan idag ?


18:e April

Godmorgon !
Äntligen lördag eller vad säger ni ?!
Nja för mig känns det som vilken dag som helst, kanske är för att jag går hemma varje dag :)
Inga planer alls, funderar på om man ska vara hemma och bara mysa med Liam, fixa och dona lite här hemma, Kanske ska ta mig ner på stan en snabbis för att kolla om en jacka finns på H&M , det finns en kvar här på tuna park men den är en storlek för liten så ska kika på stan, annars får jag väl vänta tills den kommer ut igen på nätet.
kanske finns någon där ute som vill ta en liten promenad ?

Läste igår i tidningen att de ska lägga ner hällberga och hållsta skolor ! Det gillade jag inte, varför ska de barnen behöva fixa skjuts eller åka buss varje dag till skolan, det är ju så bra som det är nu, Allt för att spara in lite pengar, synd att bara ta bort nån skola här i stan då det ändå finns så många, eller varför inte ta bort något annat som kostar !

Och så hoppas vi på lika bra väder idag.



Kväller

Hade mycket trevligt hos Lina, kul att ses igen:) Snackade skit,åt mat och så busade hon med Liam , han var riktigt glad där ett tag :)
Sedan åkte jag till tuna park och mötte upp Fredde klockan 20.00, vi gick till coop för att köpa med en dricka hem men det blev lite mer än så, pringles chips ,dip, och bord och stolar till Liam, ska jag försöka bygga ihop imorgon kanske,kanske måste städa upp lite i hans rum innan man ställer in det också ioförsig.

Så nu sitter vi här och mummsar chips och kollar på en film, ska nog strax börja dra mig till sovrummet, men Liam vaknade nyss och är pigg som en räka :P Så har ingen aning om hur man ska lyckas få honom att sova. Jag kan ju inte sova själv om inte ser att han somnar.

Här är två bilder på vår älskade son igen <3





Fredag

Hur tusan lyckas man med lasagne ??
Nu hade jag den inne i ugnen så länge som det stod på förpackningen och i alla böcker, men inte va den klar inte, fick stå inne 15 min extra och ändå var den inte riktigt klar, plattorna var inte färdiga alltså, Visst den gick att äta men det är inte så lasagne ska vara ! Hm, Kunde ju inte ha den inne längre heller för den blevju bara mörkare och mörkare på toppen så var ju tvungen att ta ut den innan det blev bränt.
Ah den dög iallafall men måste nog lära mig hur man lyckas med den där för att jag ska vara riktigt nöjd .

Nu ska jag strax gå till Ica och hämta en dator som jag sedan ska gå och lämta till Fredde på Tunapark och sedan bär det av
till Lina, Tar en promenad i det fina vädret, hon bor vid kloster kyrka så det är ju inte allt för långt, speciellt inte nu när det är så fint väder :)


Nått förslag på vad man kan göra för mat ikväll, med tanke på att Fredde slutar 20.00 så vill man ju att det ska gå hyffsat snabbt och vara gott också :D ??


Skönt

Det var verkligen jätte skönt att ta en promenad såhär på morgonen :) Det måste jag göra oftare.
Kom hem och åt frukost, Havregrynsgröt sedan la vi oss i sängen och vilade, eller ja ,Liam fick lite mat och så slumra vi till, men efter 30 minuter så var vi uppe igen.
Ringe precis pappsen och fråga om han ville äta med mig & Liam, och det ville han, så han skulle komma här runt klockan 12.00 ,då ska det bjudas på lasagne tänkte jag, Hoppas att jag lyckas bra denna gång, Sist så glömde jag stänga av "Start" på ugnen så den blev stenhård uppe på och helt svart ! haha.

Nu ska jag mysa lite med Liam innan det är dags att börja med maten :)

17:e April

Godmorgon alla glada !!

Idag vaknade jag absolut på rätt sida =)
Vaknade klockan 07.00 prick och matade Liam, Sedan hoppade jag in i duschen,åt en kiwi och nu ska jag ut på en snabb promenad :) Ska gå med Fredde till jobbet och sedan tillbaka, kanske en vända nån annanstans också.
Nu måste jag klä på Liam och sedan blir det ut i friska luften, ser ut att bli bra väder idag också, kanske min Fredag blir så lyckad som jag hoppats på ?! :D

En dag. .

Imorgon hoppas jag på bra väder, bra humör och att jag kommer vara jätte pigg hela dagen !!
Sen får vi se om det slår in eller inte, skulle ju vara kul.
Idag träffade jag på Elena på Tuna park, Fina magen där :)
Många gravidmagar ser man när man är ute nu för tiden, och barnvagnar överallt känns det som :) Riktigt babyboom nu. . eller så är det bara för att ja själv har fått som man lägger märke till alla andra mer.

Liam ligger och sover i nu, i skaplig tid denna kväll. Måste lära honom att han ska somna runt 21.00-22.00 försöka iallafall, lite svårt att hålla honom vaken när han börjar bli trött, han somnar ju sittandes,liggandes,i badet eller vad man är försöker med :) 

Nu ska jag gå och borsta tänderna och krypa ner under täcket, och se fram emot en riktigt trevlig dag imorgon FREDAG !

En bild på den lilla familjen ! Dock väldigt dålig ,men det är tråkigt nog den enda jag har. Älskar er såå mina underbara grabbar <3



Våfflor

Ja nu ska jag strax börja göra våfflor, sugen på det som attans, Sen kan man väl ändå bara äta några stycken innan man mår illa. Liam och jag somnade nyss i sängen, inte direkt meningen , men man blir trött efter nästan en hel dag på tuna park, haha, Hittade en del kläder och så til lLiam, Men vi ska köpa det imorgon istället för att jag glämde min rabatt kupong hemma =P Måste ju vara smart !

Ska nu gå och börja med maten, kanske man kan få det klart innan Liam vaknar och vill ha närhet igen :)


Promenix

Ja då ska vi börja traska mot tuna park, Ska bara dit o kolla lite, vet faktiskt inte alls varför vi ska dit, men älsklingen ville ju komma ut lite också, så det fick bli det :)
Kanske man hittar nått skoj också, haha.

Dags att ta bort lite bajs i blöjan och ta på snyggingen kläder sen blir det hopp i vagnen och ut i friska luften :D

Han ser verkligen ut att gilla min morgon puss ;) Haha



16:e April

Godmorgon allesammans !

Har myst i sängen ett par timmar, men Liam somnade nu då var det inte lika roligt längre, Tänkte att jag skulle gå och lägga mig en stund till men så blev det inte, inte ännu iallafall, och snart känns det ganska onödigt, klockan är ju redan efter 10.00.
Funderar på om man ska äta något snart, nu börjar jag bli hungrig, ska fråga älsklingen om han vill äta också annars väntar jag en stund till så man får sällskap, haha.

Idag ska jag trätta Honka och Frida lite senare , ska bli trevligt, Antar att ja får ta mig ner på stan då=P

Natt

Nu sitter man här igen och klockan har gått över 00.00 ! Varför kan jag aldrig lära mig att lägga mig lite tidigare, Nu kommer jag inte få sova speciellt länge med tanke på att Liam åt 19.30 sen somnade han, annars brukar han äta vid 22.00 nångång, Nu kommer han säkert vakna vid 03.00-04.00. Phuu. ..
Måste iallafall lägga mig nu så att jag vaknar sen när han gapar efter mat :) Så att jag inte somnat så djupt att jag inte hör honom, min lilla älskling<3

Bullarna blev jätte goda, blev inte för mycket kanel alls, inte för min smak iallafall:)





Natti Natti. . .



Äta,Äta

Ja det är vad jag gör nu för tiden, haha, äter ja inte mat så fikar jag, annars går ja och ätre,frukt,godis,kakor,smörgås. . Hmm, Men det är ju ingen som lider utav det här inte, Eller om Fredde eller Liam gör det de vet jag iof inte, Tss.

Nu står bullarna på jäsning, och medans de gör det så passade vi på att baka scones som vi just nu sitter och mummsar med the och marmelad.

Liam har för en gångs skull somnat i sin säng, annars somnar han alltid på soffan och vi får bära in honom , men nu la jag honom där direkt, tog ett bra tag innan han somnade men tillslut så :)

Nu ska jag gå och pensla bullarna för att sedan slänga in de i ugnen, Får vi se hur resultatet blir, Själv så tror jag att det blev väldigt för mycket kanel men de blir säkert goda :)

Härlig onsdag

Vilken härlig dag det har varit idag, gick ut med Sara & Alicia en sväng tidigare på dagen ,Alicia gungade och vi satt och prata massa skit bara :) Hon är ju så söt lilla tösen . Duktig också som redan ställer sig upp,tänk vad tiden går fort,det känns som om vi nyss satt där på balkongen med bebisarna i magen, du hade bamse mage och jag berättade för dig att jag också skull eha en liten :) Minns det som igår, Det går så jäkla fort allt.

Sedan kom Johanna förbi ,mycket trevligt att träffa den tjejjan igen också, trist att det bara vart en liten kortis men bättre än inget,och så kom Liams mormor också för att låna en locktång :)

Mitt i allt så stog jag och lagade mat,idag blev det pommes och kotletter,jätte gott det !

Nu ska jag strax gå ner till tvättstugan för att hämta det sista där nere, och sen tänkte jag ta och baka kanelbullar =D
Fredde åkte ju nyss till garaget och fixa bil så då kan ju ja lika gärna baka lite.

15:e April

Godmorgon !
Jag är helt jäkla slut, fredde och jag var uppe tills klockan slog nått på 02.00, sen somnade han såklart på 5 sec och jag kunde inte somna, låg där tills jag såg att klockan slog 03.17. Sen bestämde jag mig för att jag inte kunde ligga och kolla vad klockan var hela tiden, somnade väl ett tag efter, men har som sagt ingen aning om vad klockan var =P Men så var det bara att dra sig upp klockan 07.00 då Liam låg och prata i sängen brevid, han fick mat och så låg vi och bara myste nån timme innan jag bestämde mig för att gå och slänga i en maskin tvätt, med tanke på att vi har en jäkla massa tvätt som ligger nu, dåliga på att tvätta så tillslut så MÅSTE man göra det för att man har så lite att välja mellan, Haha.

Sedan börjad ejag skrura toaletten och torkade av överallt i badrummet, blev riktigt fint måste jag säga, blir så extremt dammigt inne på toan, fattar inte varför ??
Pratade en stund med min underbara Magnus under tiden jag städade också, Alltid lika trevligt att prata med honom <3

Nu ska jag gå och ta en dusch innan lite frukost , eller om man nu ska laga mat på en gång, för sedan ska jag gå över till grannen Sara &
Alicia :) Länge sen man träffade de töserna nu.

Haha, Linda har fått mig på träningstankar ! Nu vill jag bara börja med en gång, men när kan man börja träna magmuskler efter förlossningen ? Rådfråga lite med en barnmorska för en månad sen, då hon sa att man skulle vänta ett tag och sedan börja med att träna sido musklerna, för att magen inte dragit ihop sig som den skulle behöva innan man börjar träna, Hm, Men nu har det ju gått 3 månader ganska precis så kan man sätta igång ?
Får väl fortssätta med mina promenader tills jag tagit reda på hur man ska göra:) Lika bra att vara säker ,hehe.



14:e April

Idag var jag och Liam hos Freddes mormor och morfar, bakade gräddfilskaka och åt god lasagne :) Men Liam låg och sov i vagnen ute hela tiden, vi fick väcka  honom tillslut för att han skulle hinna äta innan vi skulle till vårdcentralen. Fick sällskap av de hela vägen dit :)  Liam var jätte duktig, men blev väldigt ledsen just när hon  stack honom,nästan så att jag höll på att gråta själv, har aldrig sett honom så, man såg att det verkligen var ledsen han var ,gjorde väl så ont . stackars älskling. men han fick massa tröst och efter bara en liten stund så skrattade han igen <3

Imorse hittade han två fingrar, som han hellre föredrar än nappen:)


Mmm. .

Sitter här med trötta ögon, kollat massa barn prylar på internet, och man hittar ju en hel del skoj . får däremot vänta lite med att köpa något, men senare så ska jag köpa en hopp boll,gung ko,bobbycar och en massa små prylar jag hittat :)
Vår lilla prins är värd lite skojjiga saker.
Och nu vill han ha lite mat innan det är läggdags, så det ska han få,Imorgon ska jag och Liam traska till Freddes mormor & morfar, där vi ska baka gräddfilskaka och ha det trevligt, sedan ska jag och Liam gå vidare mot vårdcentralen där han ska få sprutor, phuu, vet inte hur jag ska klara av det men de får ja försöka göra, när vi var på bb så kunde jag inte kolla eller vara i närheten då de skulle sticka honom och så, usch, stackars lilla älskling. Men vet ju att det inte är någon fara men känns så läskigt iallafall, Ville ha Fredde med imorgon men han jobbar ju så jag får helt enkelt försöka klara av det själv denna gång .

Nu ska vi fixa oss för läggdags. Natti

Bakning & Lek

Ja det är vad jag har gjort denna dag än sålänge.
Jätte mummsiga bullar, ska baka ett lass till sen tänkte jag , nu blev det vaniljbullar så ska göra kanel bullar senare :)
Så mysigt  att baka men vet inte var jag ska göra av allt, fullt med bullar och bröd och grejer i frysen så ja behöver inte fylla på så mycket där direkt, och så äter vi inte sååå mycket fika bröd här hemma  så jag slänger väl ett lass till familjen i Ärla, där går det alltid åt.
Kom in på en fika vettja ;) Här finns det gott !



Liam och jag har även övat en massa idag , Han blir bättre och bättre på att hålla upp huvudet, nu börjar han tycka det är kul att ligga på mage, Han kan ligga jätte länge nu innan han blir sur över att det är jobbigt,håller även upp huvudet hela tiden nu till skillnad från förut då han bara banka ner det i golvet hela tiden ,efter en kvart så tyckte jag det räckte,gav honom mat och så somnade han, men ska gå och klä på honom nu så ska vi gå ut på promenad,har ju suttit inne hela dagen så måste ut nu :)

Så söt våran älskling.

   

 

  

Dreglar gör han också en hel del, man ser hur det rinner på sista bilden =P haha
Världens underbaraste kille
.Ä.L.S.K.A.R.

13:e April

Morrn morrn. .
Helt seg idag, även efter en lång dusch så känner jag mig lika seg i skallen.. Ingen ork till nått alls, Men hoppas på att Linnea hör av sig snart om vi nu skulle ses idag, blir väl säkert inte så som vanligt när vi bestämmer det men man  kan ju alltid hoppas :)

Idag var det inte lika roligt väder heller,men ut på promenad det ska vi sen iallafall, måste komma ut i friska luften.

Nu ska jag iallfall ta och byta i sängen, Liam kissade ner hos oss imorse, Jäkla blöjor att läcka.



.Älskling.
. .Liten men tuff . .
. . .Pappsen kom hem med den till honom igår. . .
<3

kväller

Ja då var det snart dags för läggdags, haha.. ska gå och mata Liam nu sen blir det nog att läsa en stund innan man somnar, Skulle vara super skönt att somna runt 21.00 :) Blir ju alltid efter 00.00 vi lägger oss. Så det känns ju väldigt tidigt nu, är ju till och med ljust ute fortfarande. Nä nu kallar Liam, måste mata honom så att han kan sova för natten sen han också. Godnatt och sov så gott  !


Helt ointresant, men jag har den för mig själv. . . .

Söndag

Åhh vad det var skönt ute idag också, jag tog en promenad med Liam, Men inte ville han sova inte så han fick hänga på armen, se naturen han också =P  Riktigt mysigt, tänkte gå och sätta oss i parken men där var det fullt med barn som lekte och stojja och jag kände bara för att ha det lugnt och skönt omkring mig så vi gick vidare och sedan hem istället, Åt dajmtårta och lekte lite med Liam. Sen skulle han få ligga utan blöja ett tag för att lufta rumpan , haha, han tyckte väl att det var så skönt att han somnade direkt, Så nu vet jag inte vad jag ska göra,kan inte gå och lägga mig och vila nu igen för att jag ska lägga mig runt 21.00-22.00 idag har ja bestämt, Kommer ändå inte vara nått roligt sällskap till Fredde om han nu är hemma då så då kan jag lik agärna sova tidigt, får ju gå upp klockan 07.00 nu varje dag, Faktiskt riktigt skönt, när klockan är 11 känns det som om den är 15.00 eller nått, tss. hinner göra mycket och bara vara, bara det att man blir lite tröttare fram mot kvällen.

Älsklingen i vagnen, kunde inte ens ha jackan på honom, en kort stund sen var han jätte varm så då åkte den av, Skönt att man slipper alla jobbiga vinterkläder nu också :)

 


DU betyder allt <3

Härligt !

Precis ätit god rotfrukts wok med champinjoner och nudlar, Mumms det !
så himla lätt och snabbt att göra också, man tar bara och river en morot,lägger det i pannan med champinjonerna låter det fräsa i 3 minuter ungefär,sedan har man i skuren paprika och riven vitkål och låter detta stå ett tag på plattan och sedan lite kryddor och sen är det klart :D haha, fast jag saknade purjolök och nått mer att ha i, Det får bli nästa gång.

Liam somnade som vanligt nyss i babygymmet , jag som tänkt att vi skulle ut och gå nu när jag ätit, Men denna gång struntar ja i att han somna, ska klä på honom och sedan får han somna om i vagnen istället, för nu klarar jag inte av att sitta här inne längre, vet inte riktigt var jag sk agå men det får väl bli en liten rundvandring i stenby bara antar jag .


sover

Nu ligger min sötnos i sängen, han fick precis lite mat och så somnade han så sött, Så jag tänkte också ta mig en lite tupplur ett tag till, får vi se om vi ska ta en promenad sedan när han vaknat till och så sen.
Skulle åkt på 30 års kalas :) Mén det ser ut som om det kanske inte blir så nu, det visar sig senare på dagen, kanske inte står ut med att sitta hemma längre och inte göra något alls, Sk aiof slå Linnea en pling om ett tag och se om hon ville ses eller så senare, Kanske hon vill ut och ta en liten picknick eller så:D

12:e April

Nu är vi vakna här hemma, Fredde åkte precis iväg med Carro ! Någon som han annars aldrig umgåtts med på fritiden men nu helt plötsligt så passar det.. Kul jul, De ska åka till jönköping, Hoppas de får jäkligt kul och tänker på oss som bara ska sitta här hemma och glo i ensamheten . Inte så jäkla kul det inte.Ska försöka komma ut lite med Liam iallafall, han lämnar mig iallafall inte här för en annan tjej. . . inte änsålänge=P

Det må vara svartsjuka. . .Men vem FAN skulle tycka det var kul

Detta lär ju bli en underbar dag !!



Kärlek

Prata

Liam har börjat prata för fullt :) Så kul när han ligger där och "gurglar" hela tiden när man pratar med honom, Vår Sötnos ! <3   Man är ju så nyfiken på vad han vill ha sagt och vad han tänker på hela tiden:) Han ser bara så lycklig ut när han ligger här och pratar och skrattar så det är ju iallafall en sak som är toppen, Han trivs hos sina kära föräldrar helt enkelt :)
Blev en aning sent idag, Och Liam är vaken,pigg och glad ser det ut som, inte bra alls, han ska ju sova den här tiden, men han sov från 18.30 till 23 nånting. Hm , kanske för att allt folk har hållt han vaken under dagen som han var så trött och istället så pigg nu. Men vi ska iallafall lägga oss nu, får hoppas på att somnar snart iallafall.

Godnatt och sov så gott !

Phuuu. .

Vad kämpigt det börjar bli, vet inte var jag ska ta vägen, är bara arg,lätt irriterad,ledsen sur och fan ja vet inte allt, Jag vill bara krypa ner under täcket och lägga mig där tills det har gått över, Är så jäkla röksugen nu, och har vart de de senaste dagarna att jag inte vet vad ja sk ata vägen snart ! Fan jag har ju inte rökt på ett år , hur kommer det sig att det ska bli som värst nu, Jag som har kämpat på så bra , förut kunde ta flera veckor mellan varje rök sug men nu kommer det varje dag, blir påmind av fimpar på marken,folk som går och röker och denna underbara lukt när man går förbi nån som står och puffar, Men NEJ !! Jag ska klara det, så jag fortsätter att kämpa på, skulle heller  ALDRIG  kunna ta ett enda litet bloss sålänge jag ammar, och sen vill jag ju inte heller röka , men ska det vara såhär så behöver jag Hjälp ! Haha. Vad ska man göra, går och mummsar godis o saker hela tiden men det hjälper inte ett dugg, det som är värst är att mina  ÄLSKLINGAR får lida för det , eller det är väl mest bara Fredde, Liam är jag lugn och fin med, så han märker nog ingen skillnad, om det inte skulle vara för att man är lite mer stressad när det är som värst.

BARA ATT KÄMPA PÅ


. . .

Jaha, det har ännu inte blivit någon promenad, Liam åt sen somnade han så ja ville inte börja stöka med honom , ta på kläder och så, men jag ska väl börja gå vid klockan ett om han vaknat då, för klockan tre ska vi vara hos Freddes mormor och morfar, tänkte ta en promenad dit och det är i skogsängen så blir kanske en tripp förbi stan också, Måste hitta nått till min bror´s kära Anna som fyller 30 år :) ska firas på söndag och jag är som vanligt så duktig med att vara dagen innan och leta present. phuu, vet inte alls vad jag ska hitta på. Nått förslag denna gång ?

Nu ska jag ta tag i att platta håret istället så man har det gjort :)

11:e April

Liam vaknade och ville ha mat 8.30 nu imorse, han somnade strax innan 21.00 igår, Vet inte vad som hänt, han måste vart riktigt trött eller bara inte hungrig, eller så kanske han har sagt till innan men att jag inte vaknat ?! Hm Ingen aning om det ioförsig. Stackarn isåfall. Men nu har han fått mat och han är på riktigt bra humör igen ,Ligger här brevid och pratar sådant :)  ja tänkte fixa till morgonfrillan lite,kasta på lite mascara och sedan ta med mig Liam på en sväng ute i det fina vädret.




Lång Fredag

Ja då har jag vart i ärla hela dagen, Blev lite promenader och mycket god mat och gott fika efter :) Dajm tårta blev det denna gång.
Katten kom in tillslut, mamma hittade honom gömd i ett rum på övervåningen, Stackarn hade hela benet skadat, man såg hela benet :s var inte en hårtuss kvar , han kunde inte gå på det benet men det var skönt att det bara var benet som var skadat , det hade ju kunnat gått ännu värre.

Liam sitter och väntar i soffan . . .
Älskar dig Sååå !! <3


Liam fick sitt första påsk ägg av sin mormor och det innehäll en fin ram,en bok och en stor nalle =D Tack tack

     
 




Vi gick även till lekparken, Jag ,Liam,mamma,Amanda,Anna,Malte och Selma, Mycket trevligt :

  
  



En mycket trevlig dag . Ändå slutar den men dåligt humör,trött som tusan och stressad över hur mycket det är att göra innan man får sova : Äta,duscha,byta sängkläder,bada Liam,mata Liam och få en stund att sitta för att ta de lugnt innan man hoppar i säng, Känner mig inte alls i topp just nu, vill bara sova ! vara ifred och bara tänka , Ta det lugnt och må bra med mig själv!?, Vad kan man göra för att man ska må bättre med sig själv och sitt utseende?!? Förbättra självförtroendet helt enkelt ? Hjälp behövs här snälla !

Visar full topp på utsidan, längst ner inombords. .
Helt fel

Godnatt

Min älskling

Såhär stilig fick han bli idag <3



?!?

Vem kör bara iväg när han har kört på en katt och ser att den blir skadad ??
Pratade precis med pappa och deras katt blev nyss påkörd, och grannen såg att han bara körde iväg sen, så nu går alla där och letar efter katten som bara försvann haltandes, De måste ju hitta stackarn , man vet ju inte hur skadad katten är, usch  !  Arg och ledsen !!

 Nu ska de komma hit klockan 11 istället, så ska vi åka och ta hål i öronen och sedan hem till de i Ärla direkt.

Liam har vart vaken sen 07.10, Haha, och man ser att han börjar bli en aning trött på ögonen, Nu är det dags för blöjbyte och sedan ta på lite kläder :)

10:e April

Godmorgon.
Då var det långfredag idag då, och jag är uppe med tuppen som vanligt, blev genast på jätte bra humör när jag kollade ut genom fönstret,jätte fint ute och solen skiner :)

Nu ska jag strax pula i mig lite frukost och sedan hoppa in i duschen för sedan kommer far och syster , vi ska ju åka och ta hål i hennes öron .

Äggen klara

Sådär ! Nu hittade jag äntligen mina påsk ägg som jag gömt undan , haha, hittade de i en kartong med massa ljus prylar inne i garderoben, inte konstigt att jag inte hittat de innan. Nu har jag precis fyllt alla med godis och ska precis börja laga pizza igen, så himla gott :)

Idag städade jag halva morgonen, sedan bar det av till tuna park för att äta med mor och syster, slog mitt rekord, haha, gick till tuna på 10 minuter exakt ! :D annars brukar det väl ta 12-15 när jag kollat klockan, tss.. Och så färgade vi håret på syrran idag iallfall, blev ju bra det förutom att det blev en aning ljusare än vad jag hade velat ;) Men de är bra, då kan hon vänja sig vid det innan och sen se om hon vill ha mörkare eller inte, Imorgon ska jag med henne och ta hål i öronen, se om hon lyckas bättre med de denna gång, sist så tog hon ur de men satte inte i några nya så de växte igen. 


GLAD PÅSK !

9:e April

Godmorgon !
Kom precis upp ur sängen, vi har vart vakna sen 8 men jag och Liam kände bara för att lihgga och mysa hela morgonen, Nu började jag bli hungrig så det var dags att stiga upp.

Jag har haft två dagar med besök av min syster Amanda, Har vart jätte trevligt:
I tisdags så kom hon hit runt 08.00 började med att äta god frukost som vanligt =P sen klockan 12 var det dags att gå mot Tuna park där hon hade klipptid klockan 13.00 ! Och det blev jätte snyggt, Hon har bara haft jätte långt,rakt,tråkigt hår, men nu klippte hon lite etapper och så:)
När vi väl kom hem så skulle vi ganska snart åka till babyproffsen för att hämta våran sittdel till vagnen, Och den var himla fin den, väldigt vanlig färg men det fick bli den med tanke på att vi inte hittade nån annan vettig, fanns ju fler snygga som var mer "Pojk " men lika bra att ta en neutral så kanske man kan ha denna till nästa bebbe också :)
 
Igår så kom hon hit igen vig klockan 08.00 , Jag öppnade dörren nyvaken med morgonrocken på, trodde att de skulle komma lite senare igår men icke sa nicke !
Vi bakade kanel gifflar,åt våfflor sedan bar det av till tuna park igen för att hämta Freddes bank kort till handlingen och för att köpa hårfärg då vi hade tänkt att färga hennes hår , Men det han vi inte, vi kom inte hem tidigare än 15.30 ! Och jag som hade sagt till våran mor att när hon skulle komma från jobbet 15.30 så skulle maten vara klar så att vi bara kunde äta och sedan åka och stor handla, men jag gjorde mat i all stress i hopp om att hon skulle vara lite sen, och det var hon, maten var klar 15.50 och hon kom 15.55 , haha, klarade mig precis, Det blev jätte mummsig spagetti och köttfärsås,
efter det så åkte vi och handlade, det regnade ! Ingen jag gillar alls, Men idag ser det ut att vara bättre iallafall.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på ännu, tänkte ta mig lite frukost nu , sedan baka vanilj bullar till Fredde som han hade på önskelistan:) blir kanske att träffa Frida sen ,Och  kanske mor och syster skulle titta  förbi idag igen också.

Liam´s nya skor, dock lite för stora ännu.:)




8:e April

PAUSE

Ber   om   ursäkt   för   min   dåliga   uppdatering  ,   Men   jag   har   haft   så   mycket   annat   för   mig   att   jag   inte   haft   Tid / Ork   att   öppna   datorn   ens   en   gång .  Men   jag   återkommer   imorgon med   vad   som   hänt   dessa   två   dagar .
Här   är   lite   fina   kort   som   tagits   :)

Amanda  och  jag



Syster  ,  Jag  ,  Liam

   

Liam   Ligger   och   sover   i   vagnen  ,  det   var   så   soligt   så   vi   fick   täcka   över   med   hans   nya   snygga   filt   : )



Suddig   bild   på   mig  , Syster   Amanda

 

Liam´s   nya   hobby ,  han   blir   toklig   om   man   tar   bort   händerna ,  Gnager   hela   tiden  ,  haha, SÖTNOS

   








2009-04-09 @ 00:42:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kväller

Ja då var det dags att börja fixa och dona för läggdags, Så trött i kroppen just nu att jag inte ens orkar gå och borsta tänderna som jag suttit här och tänkt att jag måste göra nu i snart en timme, blir att man bara drar ut på det.
Liam har precis somnat om här på soffan, han vaknade till en stund förut ,fick lite mat och låg här och bara myste med sitt fina leende :) Men nu har han precis somnat så då tänkte jag också att jag skulle ta mig i kragen och gå till sängen.
Imorgon kanske jag får hem ett par super söta Puma skor som jag köpt till Liam =D , Hoppas på det, även om han iof inte kan ha de riktigt ännu men snart så.

Idag köpte vi även tre jätte gulliga pyamaser, en keps och en ur snygg filt med döskallar på till Liam <3

Jag blir tokig ! Förra året köpte jag massa påskägg som jag skulle fylla med godig och ge bort, men av nån anledning så blev det inte så, jag såg alla ägg låg här i en påse i garderoben bara för några veckor sedan men nu när jag skulle ta fram de och fylla med godis så var de borta ! Har letat överallt känns det som men jag hittar de inte, imorgon tänkte jag att jag kanske skulle kolla om de har råkat åkt med ner i källaren då vi slängde ner lite tomma kartonger, men kan inte tänka mig det, Men måste ju kolla nu när jag köpt en massa godis till alla ungar :)  Känns både tråkigt och onödigt att köpa massa nya ägg, så vill hitta de där, som tur är så har jag några dagar på mig iallafall.

Nu blir det att gå och borsta tänderna sen krypa ner i sängen . Natti Natti..
2009-04-07 @ 00:04:45 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


6:e April

Underbart väder ! Efter en liten sovmorgon idag så gick lilla familjen här till ica för att handla lite nybakade frallor till frukost och hämta ett paket på posten :)
Nu har jag precis tagit en lång skön dusch och vill ut i det fina vädret , så vi ska gå till Tuna park för att lämna ett par skor , och så tänkte jag handla lite på coop.
Så trevligt när älsklingen är ledig , får man lite sällskap såhär på dagen.
Tänkte om man kanske skulle ta och baka bullar ikväll, om Fredde får för sig att åka till garaget så kan jag ju göra det iallafall :)

Nu ska jag gå och borsta tänderna och fixa det sista här innan vi ska gå .
2009-04-06 @ 14:22:22 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


HJÄLP !!

Jag gick in och la mig förut, somnade och sov så gott, men när Fredde kom in och la sig så vaknade jag , lyckades tillslut somna om, men vaknade efter en timme igen av en hemsk dröm ! Usch, har försökt somna om nu hur länge som helst men det går bara inte, Vad kan man göra ? Jag orkade inte mer, så fort jag stängde ögonen så kom bara alla dessa hemska bilder upp, Även om det bara var en dröm så fattar jag inte, borde ju kunna somna om !
Försökt att väcka Fredde nu ett antal gånger men han säger bara "Mm, aaa" sen somnar han ändå om den jäkeln, behöver ju han som kramar om mig nu =P hehe.  få väl ta och lägga Liam mellan oss, han ligger ändå bara och vrider och vänder på sig hela tiden nu.

Ska väl försöka att somna om på nytt snart, kan ju hoppas att man tänker på annat då.

2009-04-06 @ 02:27:27 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Badat

Nu har precis min lilla skruttis fått bada, så mysigt så, nu börjar han växa ur baljan så snart får han nog börja bada i badkaret :)
Han somnade som en stock nu när han precis var klar, hoppas bara att han vaknar om nån timme igen och vill äta så att han inte ska sova sin natt sömn nu, då måste jag ju upp jätte tidigt imorgon för att mata honom =P 
IDa gvar det helt underbart, han somnade igår vid 20.30 hos sin farmor, vi kom hem och sedan vaknade han vid 23.00 och åt, somnade direkt efter maten och sov ända tills klockan 08.00 ! =D Jätte skönt för mig, som iof ändå gick och la mig efter klockan 1 som ofta annars men lit emer fick jag ju sova inatt iallafall, annars brukar han vakna vid 06.00-07.00.



Nu ska jag sätta mig oc mysa framför tv:n med godis skålen =P
2009-04-05 @ 20:51:26 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()


Trött

Jag hörde att Liam började vakna till inne i sovrummet då jag fixa lite i köket, jag gick för att hämta honom men fick för mig att jag bara skulle lägga mig brevid en stund och mysa, men jag somnade och vaknade nu , härligt att sova nästan två timmar sådär , tss, dock så blir vi sena med maten nu och jag känner mig bara tröttare än innan, haha.
Så det fick bli nått snabbt och enkelt idag igen, pommes och korv.


Jag har världens finaste killar
Älskar er såå <3




2009-04-05 @ 18:36:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


5:e April

Halva dagen har  redan gått och det ändå ja gjort som tagit upp halva dagen är  att jag åkte till Maxi för att handla, kom precis hem , nu måste jag ju plocka upp allt och sedan fixa nått litet att äta till mig eftersom att Fredde kommer hem från jobbet strax efter klockan 17.00 och då ska vi ju nästan äta direkt igen =P vet inte vad vi ska hitta på för gott då, några förslag ?
Liam somnade precis och det ser så jäkla skönt ut så man blir ju riktigt avundsjuk, ska nog gå och lägga mig brevid honom i sängen sen när jag fått nått i magen, en liten stund iallafall, kanske man är lite piggare ikväll sen.

2009-04-05 @ 15:22:13 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Hemma

Borta bra men hemma bäst :)
Nu har vi kommit hem från Susanne och Peter, Liams Farmor , Det var trevligt, åt god hemlagad pizza och bara hade det trevligt, Liam har inte varit så glad på länge, han skrattade hela tiden, haha, Så söt, Sen somnade han så gott och ligger fortfarande och sover :) Nu ska jag och Fredde också gå och lägga oss tänkte vi, Han ska ju jobba imorgon och ja vill inte heller vara allt för trött även om jag inte riktigt vet vad jag ska göra men det visar sig imorgon.

Natti natti
2009-04-04 @ 23:58:53 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


4:e April

Nyvaken sitter jag här med Eskilstuna kuriren, det står att det kan bli mellan12-14 + grader idag !! Helt underbart ju, och det ser ut att stämma med tanke på att just nu är det jätte fint ute.
Så idag kanske det blir att vara ute en del efter städningen här hemma, måste plocka undan lite iallafall.

Nu ska jag ta och äta lite havregryns gröt, sen hoppas på att Liam somnar snart så att jag kan hoppa in i duschen,

2009-04-04 @ 11:09:59 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


3:e April

En dag med myvket promenader, men började dagen med att dusch a,äta och fixa, sedan bakade jag en rulltårta, gick till Tuna park och lämnade den på Freddes jobb så att de kunde fika lite :)
Sedan gick jag vidare mot slagsta, där jag träffade Andreas, jätte trevligt att träffas och prata lite,m var länge sen det,  när vi sagt hejdå så gick jag till öb , handlade lite godis till mina påsk ägg som jag ska ge bort, dock så vet jag inte omdet blir så mycket över, sitter och mummsar massa nu :P haha måste ju unna sig något efter dessa låna promenader :)
 Sedan blev det en sväng hem till Frida på söder , mycket trevligt, synd att det blev så kort tid bara, för efter en stund så skulle jag till parken och träffa ara och Pontus .   Nu Är jag äntligen hemma och ska kolla på film med älsklingen, vi la in Liam i sin säng nu  ikväll, länge sen vi satt helt själva här i soffan, annars så brukar Liam alltid så sova kvar här när han somnar på soffan men idag fick det bli sängen :) Han trivs lika bra där inne <3

Nu ska jag kila, ha det gött !
2009-04-03 @ 22:44:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


2:a April

Tog en promenad med Sara och Alicia idag när vi vaknat och Liam fått i sig lite mat, det var jätte skönt ute, Vill ut nu igen men känner att jag behöver vara hemma lite också, stackars Liam vill inte ligga i vagnen hela dagarna, så idag nu blir det iallafall till att vara hemm aett tag till, ska leka lite med Liam och sedan baka jitterburgare tror jag de hette, aldrig hört talas om men de blir säkert goda, ringde precis min mor och frågad eom hon ville komma hit sen efter jobbet men hon skulle bli sen på jobbet så det blev inget , Fredde åkte precis iväg med chrille så nu sitter jag här ensam med Liam igen=P Ska busa lite med honom nu sen baka iallafall så får vi helt enkelt se vad som händer sen :)




Något man inte får nog av <3
Liam
Här är Liam bara mellan 2-3 veckor , kan inte fatta hur fort tiden går, känns som om jag nyss fick mitt + men det var ju ändå ett år sen.
2009-04-02 @ 14:59:23 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Natt !

Nu är det natt och jag är super trött, ska strax gå och lägga mig, Men har knappt någon ork till att gå och borsta tänderna. Blev att baka spröda potatismjöls kakor ca 60 st och sen gjorde jag maränger, men marängerna blev inge vidare direkt, våran ugn måste var knas, de blev inte alls som det har blivit annars när jag gjort ändå gjorde jag precis lika nu som alltid innan, Hm, nått knas var det med de går att äta, det är ioförsig inget som jag är sådär jätte förtjust i men det är kul att baka. Imorgon ska jag prova ett par kakor som jag hittade i boken idag, aldrig sett de förut men de såg riktigt goda ut så jag måste pröva att baka de imorgon . Minns inte vad de hette nu men de kan jag återkomma med imorgon så kan jag berätta om de blev goda eller inte också.

Nu råkade jag peta på Liam så att han vakna, ska gå och byta blöja och kanske mata honom lite sedan blir det läggdags för oss. Natti Natti
2009-04-02 @ 01:19:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


1:a April

Nån som blivit lurad idag då?
Själv har jag ingen aning om jag har blivit det än iallafall, Var uppe med tuppen klockan 6 imorrse, Myste med med Liam,åt frukost,duscha,locka håret,tvätta och baka kakor allt de innan klockan 11 ;) Det är bra det för att vara mig iallafall, Annars brukar jag gå upp runt den tiden, Men verkar som om att jag vår vänja mig vid att vara uppe vid 7 på morgonen iallafall, Liam vägrar somna om direkt när han ätit runt den tiden så man måste vara vaken några timmar sen får man isåfall sova igen men då kan man lika gärna vara uppe, ganska skönt också faktiskt, Hinner göra så mycket mer och man förlorar inte hela dagen, klockan 12 så tog jag,älskling och vår lilla son en promenad, först förbi tuna park för att hämta lite papper på jobbet och sedan blev det att traska ner på stan, mycket trevlig dag, avslutade med att gå till svea plan för att kolla matbord, och vi hittade ett som vi kanske ska köpa, får se vad vi kommer fram till, men ja gillade det iallafall, skönt att få plats 6 stycken runt bordet när man får besök, nu har vi bara plats för 4 stycken .

Fredde åkte till garaget nu så jag tänkte baka lite fler sorters kakor, vet inte riktigt vad jag ska hitta på än sålänge, ska gå och kolla i lite kokböcker nu :)


Man blir så lycklig av detta väder !!
Jag blir iallafall på mycket bättre humör nu när det är så fint , idag behövde man ju inte ens nån jacka, var jätte skönt ute
2009-04-01 @ 18:49:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0