Ny lya

Äntligen sitter vi här, i den nya lyan. Känns skönt att ha fått in de flesta sakerna och möblerna, Skulle ha tagit hit lite mer nu ikväll men jag känner bara för att gå och sova, så just nu sitter jag och väntar på att Fredde ska komma hem med tandborstar och lite små saker som behövs för ikväll och imorgon.
Liam somnade 20.00 ikväll, han vaknade 06.00 och har bara sovit ca 20 minuter på hela dagen ?! :) Kul att han är vaken men så lite tror jag aldrig han sovit under en hel dag. Jag som trodde att han skulle vara lite tröttare idag med tanke på att han vaknade 01.00 inatt och kunde inte somna om på ett tag, sen vaknade han 06.00 och klarade av hela dagen iallafall :)

Idag har jag bara ammat Liam vid 06.00, känns jätte bra just nu, har inte alls ont eller något så jag hoppas på att det börjar sluta producera nu så att jag kan sluta helt, jag har vart så himla duktig att ha ammat honom i snart 7 månader, Det är ju precis vad de rekomenderar, Nog för att min bvc sköterska tycker att jag ska fortsätta men han känns alldeles för stor och medveten nu så nu har jag tröttnat på att till och med amma morgon och kväll bara.
Liam är super duktig på morgonen med gröten, den försvinner på ett nafs dock så går det mindre bra med maten nu, han vill bara ha någon sked sen tycker han att det räcker, förut så åt han iallafall en halv burk eller lite till. Får se hur det går, hoppas att han snart vill börja äta mat igen, Kan ju inte vara gott att jämt dricka ersättning =P Ska också prova ge honom välling igen, imorgon tänkte jag,Sist jag gav honom det så gick det ett litet tag sen var hela han och sängen full med upp spydd välling, Usch,Kanske var magen som reagera lite på det nya bara hoppas jag,Nu har jag iallafall en annan sort och hoppas på att det ska gå bättre, Imorgon ska jag ge honom det på morgonen eller tidigt på dagen för att slippa det som hände sist, Så jobbigt och läskigt när han spydde sådär då han ändå sov .

Nä nu ska jag lägga ner det här, sitter här med big brother på tv:n framför mig, verkligen värdelöst men ändå har de stått på sen det började, så kom precis Fredde innanför dörren nu så nu är det läggdags för min del om en kort stund :)
 Natti Natti på er alla

Fullt upp !

Idag har jag haft det fullt upp hela dagen lång, kom precis innanför dörren, åkte ner på stan med Linnea då vi var och kollade i församlings hemmet där vi ska hålla Liam´s dop fika,Då vi kollat och pratat klart med de där så träffade vi min bror :) Gick en sväng på stan och köpte lite presenter, blev tre saker till Alicia och fyra saker till mamma som fyller snart. Så nu har vi det avklarat ,skönt att slippa tänka på de nu när jag har så mycket annat att tänka på,Linnea stannade på stan medans jag och min bror åkte hem till mig,Kikade även in i nya lyan där Fredde var och dona för fullt,kommer bli jätte bra det där, med lite renovering och piff här och var så blir det mycket bättre än vad vi har, Ska bli så skönt att få flytta och slippa dessa grannar ovanför ;)
Pappa kom förbi och hämtade en tv och Sebbe åkte även med hem igen, jag började packa och dona här hemma sen körde vi ner lite saker till nya lyan, Dock så var det mindre kul att komma dit, Deras städning kan man ens undra om de gjort ??! Det var jätte smutsigt överallt, mat stänk på luckor,lådor bänkar,kylen såg jätte äcklig ut,smulor och skit i lådor, och jaa behöver ja säga mer ? Usch, så vi tog massa kort på skiten och sedan var det bara att börja storstäda, Kul att få storstäda två lägenheter , NEJ ! Men med tanke på att vi bara vill flytta nu på en gång så var vi tvugna,annars hade jag sagt åt de att de fasiken fick städa om allt. Ah men nu är iallafall nästan allt i köket flyttat till den nya, inställt och klart i alla skåp, Så då kan vi ta allt annat imorgon, Ska bli skönt att bara få dit allt så att man sen bara kan vänta på omtapetsering,ny spis,gräs? och lite annat som de ska fixa. Sen ska vi även riva en vägg mellan vardagsrum och sovrum så att vi får det lite större på nedre våningen.

Nu är jag helt slut efter all städning och allt plockande så ska gå och sova, för imorgon ska vi köra igång igen strax efter 09.00 :) 

Natti natti på er alla.

Gott, snabbt & enkelt

Vi tog en promenad till garaget idag, Jag och Liam följde med då Fredde skulle fixa lite saker där, Härligt att få vara ute ett par timmar.
Nu sitter jag här och väntar på våra varma mackor som ligger i ugnen, Ska bli gott, Var ett bra tag sen vi åt så man är ju lite hungrig nu.

Imorgon är en dag jag ser fram emot,jag ska få träffa Linnea igen , Vi ska ta en promenad,sedan gå och kika lite där vi ska ha fikat och så på Liam´s dop tänkte vi.Sen får vi väl försöka hitta på något annat också tycker jag.
Senare så kanske min bror skulle komma in till stan , Tänkte att han skulle hälsa på här och också ta en sväng o kika lite presenter på tuna park, Vi får se om han bestämmer sig för att åka in till stan eller stanna hemma.

 Nä nu är de klara :) Så ska sätta mig ner och äta innan de blir kalla.


29:e Juli

Idag var vi uppe med tuppen :) 07.30 så klev vi upp, Liam fick lite mat och sedan strax efter 08.00 så kom hans morfar förbi på fika och samtidigt lämnade han en pirra som vi ska ha då vi flyttar, Så till frukost blev det nybakta frallor, mumms de, sen så köpte han även med en wiener krans, om det är så det stavas ? Ah iallafall så sitter jag just nu och mummsar på det, jätte god, från kungsörs bagarn .

Idag har jag även fixat lite med garderoberna, det är mer än vad man tror alltså, massa sängkläder,handukar,kläder,väskor osv.
Nu har jag vilat en stund och ska strax fortsätta men innan ska jag fixa lite mat till Liam, själva så får vi väl äta lite rester från igår tror jag, blev ,massa över och just nu så orkar man inte laga mat så.

Vad har ni för er idag då?

27:e Juli

Halloj
Vad händer idag då?  Tror att det blir att packa lite,Ska snart gå och bada med Liam sen en liten promenad kanske, det är fint väder ute så bäst att passa på.

Börjar få lite ångest över att man ska börja jobba snart, Hur ska jag klara mig hela dagarn autan min lilla prins ?! Hehe, men det ska nog gå bra, ska bli skönt också att få göra lite annat än att bara gå hemma hela dagarna, sen så är det ju bara två månader jag ska jobba nu, Sen får jag vara hemma med Liam ett tag till innan han ska bli stora killen och börja på dagis, Phuu.. Fast det kommer han nog gilla, få träffa massa andra barn och leka av sig massa :)

26:e Juli

Idag har vi haft en riktigt härlig morgon, Jag och Liam klev upp 07.30, han fick lite mat sen hoppade jag in i duschen, När jag var klar så tog vi oss en promenad, Svängde förbi ica också och köpte en jätte baguette, skulle haft frallor men det fanns tyvärr inte så det fick bli en baguette, När vi kom hem få fick Liam gröt och nu somnade han nästan vid bordet så jag la in honom mi sin säng och det tog väl sisådär 20 sekunder sen sov han, haha, Väldigt trött.
Nu sitter jag och väntar på att Fredde ska vakna till liv, han har sagt att han ska komma upp nu tre gånger, Min mage kurrar för fullt så snart äter jag själv istället, Ska fråga en gång till bara om han vill ha nu eller sen.
Lite senare idag så ska vi till Fredde´s mormor och morfar som ville bjuda på mat, grillat tror jag att det skulle bli :)
Men innan dess så tänkte jag att jag skulle försöka pcka lite från Liam´s rum, så att man får något gjort denna vecka, blir jobbigt om allt ska komma i helgen.
Hade velat åka på marknaden i malmköping men det blir väl antagligen inte så idag kan jag tänka mig, Hittade lite saker där förra året som jag hade hoppats på att de skulle finnas igen, oftast så brukar det ju vara samma saker på ett ungefär.

Nä nu blir det ett nytt försök till att väcka slöhögen där inne :)

Aldrig som man tänkt.

Ne inte för min del, Iag skulle jag fixa garderoberna, Men icke sa nicke, Istället så tog vi en promenad till Tuna park och kikade lite, Nu när vi kom hem så kände man inte driekt för att börja plocka med kläder så det blev att sätta sig en stund här för att vila sig lite, Nu ska vi strax börja med maten sen ikväll blir det att glo på film,äta gott och bara mysa.

Dags för Liam att hoppa till sängs snart också,Fast hur det ska gå det vet jag inte, han ligger här brevid och biter i lite leksaker och flaxar med ben och armar för fullt, ser inte ett dugg trött ut.

Bilder från när lill plutten äter gröt för någon dag sen, Något han älskar:)

 

Härlig morgon

Åh vad det har vart en skön morgon, jag gick upp 07.30 för att ge Liam mat, Sen gick jag och la mig igen när han ätit, somnade och vaknade igen 11.20 :) Jätte skönt, då när jag klev upp så hade Liam fått gröt och badat med sin kära far :)
 Jag som vaknade i lite panik att det skulle bli jätte knasigt nu med Liam, För han skulle ju snart få mat och så hade han missat gröt osv, haha. Men de tankarna försvann så fort ja såg mina två nybadade grabbar kom ut från badrummet, Liam var såå nöjd, Kanske för att han för en gångs skull hade fått ätit och badat med pappsen ;)  Bada brukar ju hända på kvällarna men vi brukar alltid ha ätit frukost innan Fredde gått upp ur sängen nästan. Men indag var det mammsen som var slö.

Nu ska jag strax börja med maten så att inte klockan blir allt för mycket innan man får nått i sig.



Äntligen hemma

Det blev en promenad till borsökna idag, skönt med en lite längre promenad:) När vi väl kom fram och plingade på dörren så var det ingen som öppnade :P haha, Vi slog en signal och de berättade att de skulle komma hem om en stund, så vi satt på gräset och hade mysigit ett tag, Sen fick Liam träffa sin nykläckta faster, När bebben grina så började Liam också att gråta, Min lilla sötnos,Kanske också ville ha lite uppmärksamhet,även om han fick massor såklart :)

När vi kom hem så blev det för Liam att hoppa ner i sängen direkt, han somnade på bara någon minut , då var det bara att börja fixa tacos för mig och älsklingen, Nu ska vi nog kolla på någon film och ta fram chips och dipp.

Imorgon får det bli en liten hemma dag, fast med promenader också, Måste komma ut lite, Tänkt att jag skulle fixa garderoberna nu i flera dagar, men det är bara Liam´s som är klar så har en hel del kvar att kolla igenom,Men skulle vara skönt att få det gjort innan flytten så ska ta tag i det imorgon.
Dagen får väl börja med ett bad tillsammans med Liam :) Massa gröt till oss och sen en promenad kanske. Så att man har ork till att rensning sen.

24:e Juli

Idag blev det ingen fika med pappa på morgonen som jag planerat, det regnade så man var inte så sugen på att promenera till andra sidan stan. Det får bli en annan dag, istället så har vi bara vart hemma och slöat, Nu ska vi ta en lång promenad någonstans med tanke på att vi inte vart ute så mycket de sista dagarna.
Det regnar ju inte just nu så jag hoppas på att det håller sig såhär några timmar till nu.


Tråkiga väder !!

Vilken tråkigt väder vi har nu då, det bara regnar, vad är det för sommar ? Jag vill ha det soligt och fint, nu går man bara runt och blir deppig av det tråkiga vädret, mycket pga att man sitter inne då det är såhär. Men idag har ändå vart en hyffsad dag, vi gick ut och gungade med Liam en stund iallafall, det gillar han jätte mycket, skrattar och skrattar :) Sen tog vi även en sväng till ica , så det blev att vara ute lite iallafall.
Sen åkte Fredde till garaget då kom mamma hit, Så trevligt så. Hon åkte precis hem och nu sitter jag här och väntar på att Fredde ska komma hem med pizza , Mumms ! Ingen vidare bra mat idag alls, tidigare på dagen så blev det våfflor och nu pizza, phuu, Måste skärpa oss, men man orkar inte laga mat nu när klockan blev så mycket.
Bakade även en gräddfilskaka som jag egentligen hade tänkt att bjua mamma på men den blev klar strax innan hon skulle åka hem igen, Kanske blir en fika i helgen eller så istället.

Liam somnade precis i våran säng, han har bara sovit en timme och 20 minuter  på hela dagen så förstår att han var trött.


23:e Juli

Godmorgon
Vad tråkigt väder vi har idag, hoppas att det ändrar sig under dagen,Här hemma har vi precis fått i oss lite gröt och Liam somnade om igen,Själv tänkte jag ta en dusch,kika igenom min garderob lite,måste rensa bort lite som man ändå knappt använder,Nu när vi ska flytta om en vecka så kan det vara skönt att ha rensat bort lite,annars kommer det bara ligga där och skräpa iallafall. Sen kanske vi skulle träffa Maria,Melwin och lilla vovven Saga:)

Blivade gudmor. .

Har precis haft det jätte trevligt, Min fina kusin Paulina var här, vi pratade massa skit ,kika lite på tv och mummsa vattenmelon. Frågade också om hon ville bli Liam´s gudmor och det ville hon såklart, Blir jätte glad :)
Vi bestämde att vi ska ta en sväng på parken zoo snart också då det blir lite bättre väder, Nu var det ett tag sen man var där så ska bli trevligt, måste ju utnyttja kortet man köpt innan sommaren är över . 

Idag fick vi även veta att vi sk aflytta den 1:a Augusti , känns jätte kul men lite stressigt blir det kanske, Skönt att få flytta in en månad tidigare iallafall, jag börjar ju jobba 1:a september igen så det hade blivit så knas att flytta precis då, skönare att ha det gjort.

Nä nu ska jag kika lite på filmen som står på, sen blir det läggdags för min del.

Mycket trevlig dag

Idag har jag haft det trevligt , vi åkte ner på stan och träffa Maria,Melwin,Linda och Melanie.
tog en sväng på stan sen blev det hem till Maria där barnen fick leka, Så himla söta.
Måste göras om :)



Fått in lite kort från bröllopet:









'

Ska kika på den bättre kameran imorgon där vi tog mycket mer kort :)
Nu blir det läggdags för min del så att jag orkar upp imorgon för att rensa i garderober och fixa lite här hemma, sen skulle min söta kusin komma och hälsa på :)

Ännu en dag..

Har gått till spillo..jag har inte gjort ett skit , var knappt utanför dörren, vi tog bara en promenad till ica det var allt, Usch säger ja bara, att det aldrig ska bli som man planerar, så himla tråkigt. men imorgon då ska ja vara ute, men skulle inte förvåna mig och det blir regn och rusk bara för det.

Vad har ni gjort hela denna söndag då?


Nu ska jag gå och göra mig klar för läggdags, fast blir nog att kika lite på tv innan man går till sängs.

Duktiga Liam står. .

Med hjälp. .



Vår lilla prins har alltis varit en liten "spagetti kille" Haha, Alltså han har aldrig velat stå då man håller i honom, Nu,sen igår så gör han inget annat :) så fort man håller i honom så vill han stå upp, Konstigt att det bara kan vända på en dag, Från att inte stå överhuvudtaget till att stå i flera minuter på raken,Har provat att bara hålla honom i handen också, det har han klarat några gånger under dagen men det blir lite ostabilt efter en kort stund. Så duktig <3

Nybörjare. .





Precis klar med mina kakor, de blev ju inte riktigt som man hade tänkt men goda är de nog.
Super enkelt recept men sen gäller det bara att lyckas med utsidan, som jag är väldigt dålig på , haha.
Får bara prova igen nångång, nu vaknade precis min älskling så ska gå och mysa lite med honom.


       

19:e Juli

Godmorgon
Här sitter jag med Liam i knät, Tänkte äta lite frukost strax, blir gröt för oss båda,Sen ska jag nog promenera upp till ica i det tråkiga vädret,Tänkte baka cupcakes och se hur det blir, visserligen så blir de väl platta men ändå, smaken som avgör :)

Bröllop

Idag åkte jag tidigt till min bror med familj, där jag skulle fixa bruden's hår så fick lov att åka strax innan 11.00 för att hinna, Det gick snabbare än jag trodde så jag hade tid fixa lilla tärnorna's hår lite också.
Hur underbart är det inte med bröllop ?! Jätte fint, det var inte lätt att hålla tårarna borta i kyrkan, dock så såg jag bara att det var på mig som det rann lite tårar, men fler som sa att det var svårt att hålla de borta där efter, Allt var så himla fint,Nästa gång kanske det är min tur att stå där framför släkt och vänner , vem vet ;) Men det dröjer nog ett tag till innan det händer,Vill ju helst ha det utomlands men då kan det bli ganska svårt att få dit alla som man vill ha där, hehe, Om man inte vinner på lotto eller något så att man kan bjuda alla på resan, haha, ja drömmar är ju alltid tillåtet.
Vi tog massor med kort men ska fråga brudparet om det är okej att jag lägger ut lite bilder innan jag gör det :)

Nu ska jag börja fixa klart för läggdags, är riktigt trött efter denna dag och sen så har jag en hel del att göra imorgon, Tänkte städa och fixa lite,Sen hoppas jag på att det blir av att träffa Heidi också om hon inte har andra planer för sig.


 


Fredag´s mys

Idag fick jag för mig att baka cupcakes, Men jag kom inte så långt med den saken, jag bakade de så kallade muffins bullarna som ska vara till men insåg ganska snabbt att de är för platta och tråkiga, men ska ändå försöka fixa de imorgon med lite krims krams, Måste lära mig göra muffins som står upp ovanför formen ? HJÄLP ? Kanske om man har en muffinsplåt ? Ah ja har ingen aning men mina bara rinner ut i formen och blir nästan platta.
Vi tog en snabbis på tuna idag för att hämta ett paket med lite gosaker till Liam.
Kom hem och gjorde tacos och nu sitter vi med en skål godis framför oss :) Ska kika på film nu sen måste det bli läggdags för att imorgon är det bröllop och det ska bli himla trevligt.

17:e Juli

Godmorgon !
Uppe tidigt även denna dag,klockan är bara strax efter 09.00 och ändå har jag redan duschat och fixat , Tänkte snart gå och fixa lite frukost.grabbarna ligger och sover så ja ska passa på att dona lite innan Liam vaknar.
Fortfarande ont  i halsen,Ska nog ta mig lite the så brukar det kännas bättre.
Vad har ni för planer idag då?

Negativ och tråkig. . .

Åhh så trött jag är på min lilla gosse just nu, han vägrar sova, ändå ser man att han är super trött, och så fort man rör honom så blundar han, Nu har han skrikit 1 och 1/2 timme , jag har gått in till honom ungefär var 5 - 10:e Minut för att lägga på filten,stoppa i nappen och bara ge
 honom lite ro,men det duger inte, han blir knäpptyst då ja kommer in och så ger han mig bara ett sånt gulligt smile att man knappt kan hålla minen.Men snart orkar jag inte mer och kommer väl ta upp honom, Som man INTE ska,Jag vet ! Men han brukar vara duktig och somna hyffsat snabbt själv i sin säng och just nu när jag mår såhär piss så orkar inte kroppen med all skrik och gnäll.
Tror han har tänder på g också, hoppas verkligen de ploppar upp snart om det nu är de som spökar.


Ja, vad har hänt idag då... jag har lyckats få dunder ont i halsen så jag ska svälja,wow ännu en sak att gå och irritera sig över, men nu känns det mycket bättre med mjölkstockningen iallafall, så det känns bra det, skulle inte förvåna mig om jag skulle bli dunder förskyld nu till helgen då det är bröllop och så.





Fick en kommentar från en " Anonym "  Någon som bara uttalar sig om saker som han/hon ändå inte vet något om.Men visst den kanske den peronen tycker eller tänker så.
"äkta vänner behöver inte höras/ses varje dag, man vet bara att dom finns där."
jag har aldrig skrivit att man måste höras/ses varje dag, inte ens att man måste göra den på en månad, Men när man hörs bara nån enstaka gång på ett  halvår och det bara är den ena som hör av sig så verkar man inte betyda så himla mycket i den personens ögon,Just därför så känner jag inte alls att den personen finns där för mig när jag verkligen har behövt det, Som jag många gånger nu skulle ha gjort, Man känner sig bara som inget alls för den personen !
Det är min åsikt och så jag känner just inför det här, Men vi alla är ju olika som tur är.

Helt paj. . .

En jobbig dag. . Har ont under höger revben så fort jag ska gå, vet inte vad det kan vara, nu har det vart såhär i tre dagar, ont gör det, känns som om att man har håll ibland och när jag ska gå så blir det oftas mycket värre än håll men ungefär samma känsla ?! svårt att förklara men det är iallafall jätte jobbigt. Och nu helt plötsligt så har jag väl mjölkstockning på g IGEN !  Orkar inte alltså, Anledningen är väl troligast att jag har gått ute med för lite kläder, eller om jag råkat sova på mage under natten. Sitter här med en varm vetekudde på brösten,inlindad i en filt och bara deppar men hoppas att det är bra imorgon. När ska jag få må bra ?!! Vara den jätte glada och pigga som jag var förut, Nu känns allt bara tråkigt och jobbigt, Alltid ska man ha ont någonstans,fel någonstans,känna sig ful och hängig varje eviga dag, trött som bara den hela tiden även om jag bara vilar och vilar, full av stress och oro, Hur länge orkar man ?  Nu vill jag att allt bara ska vända och bli bra, vill må som jag alltid gjorde förut !
Visst nu har jag världens underbaraste,finaste,sötaste,snällaste,goaste,BÄSTA lilla son man kan ha så ska väl inte klaga iallafall, Men joo ! Varför blev man bara så trött,hängig och tråkig ?

15:e Juli

Tidig morgon, vi sitter här och busar lite i soffan jag och Liam, är jätte trött så jag skulle kunna lägga mig och sova en stund till, men ska försöka hålla mig uppe, kanske ta en promenad om ett tag.
Liam brukar vilja sova lite till vid 10.00 ungefär blir nog precis lagom om jag går ut då han börjar bli trött igen.
Idag tänkte jag gå och köpa gröt till Liam, han har ännu inte fått prova det så nu är det dags tycker jag.





Vänner är väl till för att finnas vid din sida,kunna höras och ses, Vet inte om man ska kalla det vänskap då man aldrig hör av sig,snackar massa skit,undviker och aldrig vill ses ?! Det är jätte tråkigt att det blivit såhär men jag kan tyvärr inte kalla det vänskap! Jag gav det miljoner med chanser men man orkar inte hela tiden försöka då man aldrig får något tilllbaka, Nu verkar det vara över , kommer alltid minnas våra år av vänskap.
Synd att ett litet barn ska behöva vara orsaken bara.Men vissa förstår visst inte att man kan göra näst intill  precis allt som man gjorde innan man blev gravid.
Att inte vissa bara kan vara glada och se det som en possitiv sak då man går vidare i livet.



14:e Juli

Idag var vi som sagt på bvc för Liam´s 6 månaders kontroll, Allt var bra med honom :) Nu vägde han 7460gram och var 67cm lång. När vi kom hem så var jag och Liam så trötta så vi gick och la oss en stund, Jag sov till 11.00 och Liam sov vidare lite till.
Sen var det dags för oss att träffa Linnea efter att vi fått i oss lite mat , inget blev som vi planerat men vi träffades och hade det trevligt iallafall, det är väl huvudsaken :) Fick även träffa Lina en snabbis idag, och hennes lille kissemisse, så himla söt,nästan så att man själv vill ha en kisse igen,saknar ju min jag var tvungen att lämna bort enormt mycket, svarta lilla tussen, Men ska vi ha katt så får det isåfall vänta tills man skaffat sig ett hus, hund står längre upp på listan också.

Idag när vi kom hem igen så hade Liam och jag bara en massa myspys, Fredde åkte till Chrille precis då vi kom innanför dörren , tråkigt men vi hade det så bra här hemma iallafall, Han har ju semester nu i fyra veckor så vi hinner nog umgås en hel del iallafall :)
Vi badade,läste bok och bara pyssla om varandra, eller jag pysslade väl mer om Liam då iof :)

 
  
 



Hemma igen :)

Nu är vi precis hemma igen, Vi tog en promenad till Fredde´s mormor och morfar, där de bjöd på korv med bröd och lite bullar :)  Trevligt, länge sen vi träffade dem nu när de vart på semester.
Nu ska vi kika på film, sen ska man upp tidigt imorgon för Liam har 6 månader´s  läkarkontroll imorgon 8.15, Phuu, Hoppas man kommer upp i tid bara så att man slipper stressa som vi alltid gör.

13:e Juli

Godmorgon på er , Nu känner jag mig utvilad och vaknar på topp med ett underbart väder utanför fönstret.
Jag gick upp klockan 08.00 , Liam fick lite mat sen blev det bara lite mys tills jag skulle hoppa in i duschen, När jag kom tillbaka så låg båda mina underbara grabbar och sussade för fullt med öppna munnar, haha :)
Blev lite lugn och ro för mig denna morgon, åt frukost och läste tidningen säkert en timme, sen gick jag in och la mig igen ,somnade ett tag och nu vaknade vi strax efter 11.00 igen allesammans.

Snart ska jag börja med maten, spagetti och köttfärsås blir det idag, senare mot kvällen så blir det fläskfilé och potatisgratäng,Mumms !

Nyvaken Liam

 



12:e Juli

Även idag startade dagen med en promenad på 45 minuter, Jätte skönt väder idag också, Blev till och med lite varmt med en tunn tröja och ett linne på sig, Hoppas att det fina vädret är påväg tillbaka nu, Tycker att det har vart allt för mycket regn nu de sista dagarna.

Liam ligger och sover , Han somnade i babysittern då jag satt och mata honom, Helt plötsligt så sov han bara, Men nu fick han ligga i sin säng istället, Mycket skönare kan tänkas.
Jag har plockat lite här hemma, men man tröttnade ganska snabbt på det så det blev till att sätta sig här en stund, Ska strax försöka rensa igenom alla Liam´s kläder, Han har väl säkert en hel del i lådorna nu igen som han har växt ur, Hittade två pyamaser som jag skulle prova men de var alldeles för små, ändå var det storlek 68 på de. Han växer så det knakar min lilla prins ♥

Ännu en bild då prinsen sitter i vagnen, tagen idag på våran promenad, alldeles nyvaken :)




Riktig slapp dag

Idag har vi slöat hela dagen lång, Blev en promenad på 1 timme ungefär ,var hemma strax efter 11.00 och då blev det bara lite mat för Liam sedan låg vi i sängen och bara hade mys , jag somnade en halvtimme och Liam låg vaken och super glad när jag vaknade igen, Så söt ! Sen blev det mat för min del och vi tog en promenad upp till ica för att handla, Liam somnade i vagnen så när vi kom hem så skulle jag passa på att sova en timme jag också, men det blev nästan 3 timmar, Vaknade inte av alarmet jag satt på mobilen så vi vaknade  17.00 Jätte skönt, När man ändå inte hade något att göra så kunde man lika gärna sova, men inte är jag piggare ikväll för det inte, Känner mig helt slut i kroppen, kanske blev för mycket sömn under dagen.
Idag var vi väldigt slöa, Fredde kom hem strax efter 19.00 och vi skulle börja med maten, Men precis då vi skulle börja kom vi fram till att en kebabpizza skulle sitta fint, så vi slog en pling till Bella pizza och Mmmm så gott det var, Han hittade inte riktigt hit först men pizzan kom fram tillslut :) Nu ska man bara se till att det inte blir någon vana.

Nu ska jag fortsätta komma på filmen Ondskan som går på tv 4 .


Lite bilder från dagens mys

  


Promenad

Nu är vi precis klara för att ta oss ut i det härliga vädret, Ser ut att vara jätte skönt ute idag, Hoppas att vi slipper regn, fast i tidningen står det att det ska komma lite regn,men det kan man ju inte alltid lita på.
Liam ligger redan och sover i vagnen så det är väl lika bra att man börjar ta på sig nu innan han vaknar igen och vill ha mat, Hinner nog gå en 45 minuter iallafall och det blir alldeles lagom.

Liam ligger och myser medans mamma äter frukost


11:e Juli

LIAM 6 MÅNADER

Tänk vad tiden går fort,redan ett halvår, det känns som om att det var alldeles nyligen jag låg där med våran bebis i famnen på förlossningen. Tiden bara springer iväg.

Här på bilden ligger Liam en dag gammal.


10:e Juli

Fredag idag då, Dagen började med besök  av paret som ska ta över våran lägenhet den 1:a September, riktigt trevliga.
Sedan tog jag mig en rask promenad till Tuna park, helt underbart måste jag säga, Länge sen jag var ute och gick i lite snabbare takt , och just nu när det är sånt här väder så är det helt perfekt, Det var när värmen kom som jag inte orkade sen har det hållt i sig med slöandet, Men nu har jag bestämt med mig själv att jag måste börja ut och promenera lite mer som jag gjorde förut, Annanrs blir man bara så slö i kroppen, ska försöka ta det på morgonen som jag brukade göra förut,Precis lagom då Liam oftast brukar vilja sova lite till. Nå , väl på tuna park så gick jag in till Fredde där jag skulle lämna hans bankomatkort, sen skulle jag ha åkt direkt till Frida men det blev att göra honom sällskap på hans lunch först och sen springa iväg till bussen, Som dock var full av barnvagnar så jag fick vänta på nästa.
Trevligt att träffa Frida igen, nu var det ett tag sen och magen bara växer och växer, Så himla mysigt, Snart är hennes lilla bebis äntligen här, Såå efterlängtad :)

Tog sedan en sväng till Johanna, vi stod och pratade ett tag på hennes gård innan det var dags för henne och hennes karl att åka iväg på kalas, Så glad för din skull gumman<3
Nu får vi inte ses på en hel vecka igen ,men när du kommer hem så ska vi allt baka och ha det trevligt :)

Med tanke på att båda töserna bor väldigt nära sveaplan så gick jag dit en sväng och kikade på barnens hus,Hittade en gunga som jag ska köpa till Liam, Perfekt nu när vi ska flytta, kan han få ha en egen gunga ute på lilla tomten, även fast vi kommer ha ca : 5 meter till lekplatsen men ändå :) Köpte små byttor också som jag ska ha till Liam´s mat, Perfekt , då kan jag laga mat och sedan frysa in i dessa små byttor istället för att ge honom burkmat från affären, När jag väl gjort mat till honom så har jag fryst in i små iskuber men de här kommer nog att bli bättre .

Bestämde mig för att ta en långpromenad i det fina vädret som kom fram under eftermiddagen, Gick från sveaplan  upp förbi tågstationen runt tuna park och hem , jätte skönt med en sådan lång promenad, Samla mycket tankar och visa Liam lite av världen =P

Här sitter han och kikar på bilarna




Världens sötaste



Äntligen !

Nu har vi äntligen vart och handlat igen, Alltid lika kul att få kylen,frysen och skafferiet fullt :) Dock så blev det en väldigt massa vi handlade idag, strax över 1900kr, haha, Men det räcker å andra sidan en månad ungefär.
Sen blev det saker som vi inte kommer behöva handla nästa gång heller.
Idag somnade Liam vid 20.30 ungefär, Jätte skönt att han somnade så tidigt,Igår fick jag hålla på i flera timmar innan han ville sova pga att han sov lite vid 17.00. Men det är så svårt att hålla de vakna då de är jätte trötta, igår somnade han sittandes i farmors knä och då är man väl trött.

Nä nu ska jag lägga ner det här, ska kika lite på tv istället innan läggdags.

Våran sötnos, Sitter med lite stöd av min hand :)

  

9:e Juli

Godmorgon !
Idag är Fredde ledig så vi började dagen med att bara ligga och dra oss ett tag , läste tidningen och myste med Liam i sängen , när vi gick upp så åt vi  frukost ,nybakta tekakor som jag gjorde igår , jätte gott, liam fick även lite potatis och morots puré med tanke på att klockan var 11.30, Blev sen frukost för oss, efter det så gjorde vi avtryck, Liam´s fot, så nu ska det bara torka sen ska vi försöka göra hans hand också. Nu ligger han och sover, somnade så fort jag la ner honom i sängen, Ville ju gå ut på en promenad så att han får komma ut lite med det regnar ju som tusan, inatt var det ännu värre, då öste det verkligen ner.
Nu sk avi spela lite Xbox, eller jag iallafall :) Fredde kanske inte vill vara med , jag ska ju spela crash. Haha !


8:e Juli

Då var det Onsdag igen då, vi tog en sväng på tuna park idag som vanligt, haha, men hittade inget speciellt alls, När vi kom hem så blev det lite städning och sen kom Liam´s Farmor och hennes Peter, Känns väldigt knasigt nu alltså, man vet inte riktigt hur man ska bete sig med alla dessa tankar,åsikter och känslor, Men men, vad ska man göra, Allt är bara så himla komiskt och pinsamt, men jag får försöka klara av dessa känslor och hoppas på att de går över, För Liam och Fredde´s skull :)

Liam satte sig upp i vagnen igår då jag och Linnea var på coop, helt knas, sen satt han så jätte länge utan ryggstöd :) Och nu vill han sitta hela tiden, Så söt.

Skulle ladda upp bilder men det verkar vara något knas, fick upp en bild iallafall då Liam sitter i vagnen när vi var ute på en regning promenad en kväll :) Får lägga in fler bilder från dagarna som vart sen istället.




Nu kommer det lite fler bilder från dagarna som vart:

Liam

 

En Mycket brun Linnea "Avis" och en vit JAG ute i regnet





Liam sitter och donar med varukorgen på coop

  

Nakenfis




 


6:e Juli

En väldigt seg dag, vi har bara vart hemma och myst hela dagen, Går inte att göra så mycket annat när man inte har någon ork alls i kroppen och Liam skriker så fort man lägger honom själv, vet inte vad det är med honom idag, han har inte ens kunnat ligga själv några minuter och lekt idag,När jag skulle diska så gallskrek han tills de att jag var klar. Kanske är tänderna som spökar eller så är han bara väldigt trött idag precis som mig, just nu så ligger han och sover och jag gjorde precis våfflor , fick i mig tre stycken sen efter en liten paus så tog jag en halv till, nu mår man inge vidare, phuu,så mättande det är.

Idag känns det lite lite bättre med mjölkstockningen, imorse så jag ammade Liam och så fick han äntligen ut lite och det kändes helt underbart, äntligen kan jag röra mig lite :) Tog en sväng upp till ica med Sara och Alicia men sen blev det att bara gå hem igen,Men känner mig fortfarande helt öm i hela kroppen, som om att man legat sjuk en vecka eller något, usch, men imorgon hoppas jag att allt är bra igen, för då ska jag och Linnea ut och promenera.
Ska kika lite hur det ser ut i församlings hemmet där vi ska ha fikat på Liam´s dop dag och kolla hur det ser ut i kyrkan också tänkte vi.

Nu ska jag lägga mig brevid Liam där inne i sängen, kanske man kan slumra till en stund innan han vaknar,Sen måste jag plocka undan i köket som jag nyss lämnade i kaos, haha, all disk efter maten osv.



Mjölkstockning

Usch vilken smärta !
Vet snart inte var ja ska ta vägen, det gör så jäkla ont , bara jag rör på mig så känns det värre.
Några tips någon om vad man kan göra??
Har pumpat och matat honom ett antal gånger men det blir inte bättre.
Ska läsa vidare lite här och se om det finns nått vettigt att göra åt det.

Ska snart gå och ta ett bad igen, det kändes lite bättre iallafall.

5:e Juli

Vilken konstigt väder vi haft de sista dagarna, ena stunden öser det ner regn, åskar och blixtrar massor sen några timmar senare så är det strålande sol . Nu är det jätte fint ute, solen skiner och det är lagom varmt :) kanske blir varmare senare under dagen också.
Klev upp för nån timme sen men funderar på att vila en stund till nu, Liam ligger här super pigg och glad, han roar sig med sin snuttis och en napp som verkar vara god att bita på.
Fredde ska upp om en halvtimme ungefär så det blir en lagom stund att vila.

4:e Juli

Nu ska jag äntligen gå ut en sväng, vi har vart inne hela dagen,Jag har tvättat,diskat,lagat mat och bara försökt leka lite med lilla tjuriga Liam, Han har gnällt hela dagen änsålänge, duger bara att vara uppe i knät . Jobbigt. Men nu börjar man se en vit liten prick i tandköttet så kanske är den som spökar :) Hoppas att den ploppar upp snart så att han kan bli lite gladare isåfall, haha.

Lyckades få med ett litet smile nu när jag tog kort på honom iallafall.






Njä nu blir det att gå en sväng till ica för att handla lite fika så att vi har nått att bjuda på då Liam´s farfar ska komma och  hälsa på lite senare idag.

3:e Juli

Godmorgon !
Vi vaknade precis här hemma, skönt att sova ut lite, men känner mig bara tröttare än vad jag brukar, Kanske beror mycket på det tråkiga vädret som vi har idag.
Blir inget parken zoo för våran del idag, det får kanske bli nästa vecka istället :)
Idag får det bli en hemma dag för mig och Liam tror jag, om man inte blir på lite bättre humör sen och vill hitta på något .
Nu ska jag iallafall få i mig lite frukost.

2:a Juli

Idag har vi haft det jätte mysigt med Linnea, Vi började med en snabb sväng på stan, Mummsade på subway och lämna tillbaka kläder nu igen, som vi köpt men som inte passat sen när man väl provar, fick även hem en jätte fin skjorta till Liam :)
Sen gick vi vidare hem till henne, där vi satte oss utanför i parken, dukade upp med choklad kaka,en påse lösgodis,vindruvor och smörgåsar :) Sen satt vi där i flera timmar och hade det jätte trevligt och  mycket mysigt.

Imorgon blir det parken med Hanna och hennes barn, sen skulle hennes kompis och hennes barn med :) Trevligt, får se hur länge man pallar om det ska vara sån här värme, Sen tänkte jag försöka hinna med en sväng på tuna park , hitta nått fint att ha på sig till bröllop och dop :)


1:a Juli

Vi har haft en jätte trevlig dag , Vi gick hem till Sara och Alicia på förmiddagen ett tag sen hem igen för att äta innan vi skulle träffas igen, då gick vi ut här i stenby och satte oss , jätte härligt att bara sitta på en filt med lite fika, snacka skit och mysa med barnen. en underbar dag, sen började det åska och blixtra så då blev det snabba puckar där ifrån, Haha.

Imorgon blir det väl att bara sitta hemma, Har inga planer alls, skulle vilja ner på stan en sväng men ändå inte, får se hur det blir och vad vi känner för imorgon, tråkigt att bara sitta hemma också.

Magen kurrar som tusan, ändå åt vi mat strax innan 20.00, ska nog gå och fixa en toast :)


RSS 2.0