31:a Mars

Go´kväll

Vilket härligt väder vi haft idag, och det ska visst hålla i sig har jag hört , underbart !
Idag hade jag tänkt att vi skulle gå till överskottsbolaget bara för att ta en långpromenad, ingen aning om vad jag skulle ha där men kul att bara kolla lite. Tyvärr så blev det inte en sån lång promenad, jag skulle gå förbi mekonomen för att lämna lite papper till Fredde som han glömde hemma när jag ändå skulle gå den vägen, men precis när jag kom dit så skulle han gå och äta, så det blev att vi gjorde honom sällskap och sedan ångra jag mig ,orkade inte gå till öb längre så vi gick hem istället, tänkte att jag ska gå dit imorgon istället om det blir fint väder, och då är Fredde ledig så då kanske man får sällskap också :)

Såg ormar idag när jag gick också, bor visst flera stycken här mellan stenby och tunapark, Johanna och jag såg ju två stycken sist också, de ligger och solar i gräset och på stenarna. Då kommer man väl snart att få se de äckliga spindlarna också.

När vi kom hem så fick vi besök av Freddes mormor,morfar och lilla vovven, mycket trevligt,sedan blev det lite snabb städning, gick igenom Liam´s kläder, Shit vad mycker kläder som jag var tvungen att rensa bort nu, han bara växer och växer :) Tur att jag har en del att fylla upp med i storleken han behöver nu och den efter, så klarar oss ett tag sen får vi väl köpa nytt igen, blir dyrt och bra =p Med tanke på att man inte känner nån som han kan ärva från, alla får ju töser nu för tiden. Så Liam kommer ha många flickor att välja mellan när han blir större ;)

Nu ska jag gå och fixa för läggdags ,börjar bli lite trött nu, hungrig som vanligt också så vet ändå inte riktigt vad jag ska välja, men tror det får bli att somna hungrig denna kväll.

. . .

Nu har jag precis badat Liam, han var så trött att han blunda till några gånger i badet och somna till när jag torkade och fixade honom, Stackarn, och jag envisas med att han ska bada,Men nu är det gjort iallafall så nu är han ren och fin igen :)
Funderar på om jag också ska gå och lägga mig snart, skulle vara riktigt skönt faktiskt, ska bara mummsa lite bulle och kolla runt lite här innan .

Kokos gifflar

Då var jag precis klar med alla gifflar, blev visst inte speciellt många men de blev riktigt goda, nu ska jag ta en promenad , Ser ut att vara riktigt skönt ute så det måsta man ta vara på:)




Enkelt Och Gott

30:e Mars

Godmorgon

Pigga och glada här hemma, Liam ligger och roar sig för fullt i sitt babygym ,jag springer runt lite här och där för att städa undan lite skit, Nu ska jag strax diska, sedan baka kokos gifflar och sen har jag lovat att ta med Liam på en lång promenad :) Tänkte att vi ska gå till andra sidan stan, Hälsa på hos pappa på stenkvistavägen, följa med mamma och köpa klännng och lite så.

Hoppas att vädret håller i sig !

29:e Mars

Idag har det hänt nått som jag längtat efter väldigt väldigt länge , Jag fick äntligen träffa min bästaste bästa :) Magnus ! Jätte trevligt,Det var dop för Joel idag i Nyköping så vi åkte dit och hade riktigt trevligt, Joel är så söt ! Jag glömde såklart kamera i all stress imorrse men koivu tog lite kort som han sedan skulle skicka hoppas jag på =P

Minns inte om jag har planerat något för imorgon ?  Tror inte det så jag tänkte att Liam och jag ska ha en dag hemma med bara mys och lugn, ta någon liten promenad också, med tanke på att idag fick han sitta i sin stol hela vägen till Nyköping och hem sedan när vi väl var där så låg han stora delar av tiden bara i sin vagn, så imorgon måste han få lite extra kärlek =D

Nu ska jag lägga mig brevid honom i soffan här och kolla på tv en stund, sedan blir det nog snart att gå in till sängen, riktigt trött idag.




28:e Mars

Gick upp väldigt tidigt , matade Liam vid 07.30 och vid 09.00 tog vi en pomenad till ica, handlade lite saker som jag skulle ha till min bakning, tyvärr så han jag bara baka en sockerkaka, med kokos och kanel, Jätte god blev den :)
Åkte till Ärla och firade min bror, hade så trevligt så, en massa små barn var det där, kul att träffa alla.

♥♥




Nu sitter jag här och tittat på robinson, mer pga att det inte finns något annat vettigare på tv just nu, Mor och far var här och åt pizza med oss ikväll också, de åkte precis, så kanske blir att kolla på någon film snart istället, ska höra med min underbara vad han tycker.


Liam sitter i bilen påväg till kalaset



Liam med kusinen Selma

 

Liam så fin <3



  ★    ★    ★    ★    ★    ★    ★    ★    ★    ★    ★    ★    ★    ★    ★    ★    ★    ★





27:e Mars

Nu har vi vart på bvc, Liam vägde nu 5930 gram och var 60 cm lång, Stora killen nu ! :)



Idag känner jag mig bara trött och frusen, känner bara för att sitta hemma och slöa och mysa med Liam, Frida frågade också om vi skulle ta en fika men just nu känner jag inte alls för att åka ner på stan, får se om hon vill komma hit istället, hoppas på det så att man får träffa henne :)

En väldigt gammal bild på oss:



Nu ska jag slänga i lite tvätt i maskinen sen tänkte jag lägga mig ner brevid Liam i soffan ocj vila nån halvtimme, ser så skönt ut sen så behövs det nog om jag ska orka diska och plocka lite sen =P

Senare kanske Koivu kommer hit också, Vi ska prova så att vagnen får plats i hans bil så att vi inte står där på söndag och så får den inte plats , haha. Jätte länge sen man träffade honom, och nu sk aman få träffa hans tjej också :) Ska bli trevligt.

. . .

Idag har jag lyckats gjort allt jag hade planerat för en gångs skull, tvättat golven, fixat all tvätt,bytt sängkläder hos oss och Liam , gjort matlåda tills imorgon, köpt present till bror och dop present till Joel. Och nu är jag helt klar ! Ska nog sätta mig i soffan framför tv:n en stund för att varva ner sen ska jag gå och lägga mig när Liam vaknat och fått i sig lite mat.

Känns verkligen som en toppen bra dag !
Hoppas att imorgon  Fredag blir en lika bra dag med lika fint väder, tror att det är vädret som gör att man mår mycket bättre, är ju det här man längtat efter så länge nu.

Imorgon ska jag till bvc med Liam, Ska vi se hur mycket han växt sen sist :)
Ska kolla upp hans små exem också, måste fråga vad det kan vara ifrån,om hon nu vet det.
Han har börjat smy massa nu också, lite små spyor kommer det lite då och då, han har ju aldrig spytt annars såhär så det kan ju vara från de att jag började med mjölkprodukter igen, har hållt på sen dess ungefär iallafall, jobbigt för att man måste hela tiden byta kläder och tänka på var man har honom,Men han verkar inte alls må dåligt utav det som tur är :)

Bara att hoppas att han har gått upp som han ska iallafall, men det tror jag, han bara växer och växer känns det som =D



Nu ska jag lägga ifrån mig allt och bara ta det lugnt sen blir det att hoppa i säng, Natti Natti !



Vår

Jätte skönt ute, jag och Johanna tog en promenad, mycket fågel kvitter och så såg vi två ormar också.
Och snön börjar äntligen att försvinna helt, nu hoppas vi på att det inte kommer nått mer.

Jag har äntligen köpt dop present till Joel och present till min bror , Kan ju hoppas på att han blir glad för det men det tror jag att han ska bli, ingen skulle väl tacka nej till det så =P
Nu har mina saker från babyshop kommit också, ska strax gå och hämta det tänkte jag, måste bara få ort den jäkla huvudvärken, kan ju bli så att det får ligga och vänta på posten tills imorgon också, skulle vara skönt att bara ligga hemma i soffan och vila idag, men det går inte det heller, för nu har jag lovat mig själv att jag ska ta vara på tvätten och att tvätta golven.


Har precis suttit och pratat lite med Mange, Saknar såå ! Men på söndag ses vi äntligen.




 


Kate Voegele

Kate Voegele


26:e Mars

Helt under bart väder ute idag igen, Man vill bara ut och promenera i det.
Men själv sitter jag inne och har precis kommit upp ur sängen, trött som tusan, men ska äta upp min gröt sedan ta en dusch så att man kanske vaknar till lite.Ska träffa Johanna lite senare men innan det så tänkte jag att jag ska hinnatvätta golven och ta och vika ihop den sista tvätt en som jag inte hann med igår.

Skulle ha träffat Natalie idag också men hon var förskyld, och jag som precis har kommit ifrån det vill inte bli sjuk igen, så vi får helt enkelt ta det nästa vecka istället :)

Liam verkar vara ganska trött idag också, han ligger fortfarande kvar i sängen och sover så gott.

Kärlek

Nu sitter man här såhär sent igen och äter, idag blev det mini baguetter , Inte bra alls att äta såhär sent men vad ska man göra ? Vi var ju hungriga, Liam ligger och sover, han har vart vaken hela dagen nästan, han sov bara på vägen till Tuna Park och sen var han vaken från att vi kom dit tills att vi skulle gå, så fort ja klätt på honom så somna han och sov hela vägen hem, sen dess hade han vart vaken så nu somnade han nyss så gott , Kan ju hoppas på att han sover hela natten nu också :)


Tänkte på en sak idag, Man skulle ju absolut inte blondera håret när man är gravid fick jag höra så då hoppade jag det då men hur är det med amning?  Det kan väl inte vara samma sak iallafall. . Jag vill ju prova att göra lite ljusa slingor, tänkte att jag skulle köpa idag men stod där och vela, och tillslut så blev det inget, Funderar på om man kanske ska göra det hos frisören istället också, Då kanske det blir en aning bättre + att om det inte blir bra så får dom ju fixa det tillsman blir nöjd så :)

Någon som vet ?




S ö t n o s

   


Promenad

När vi var ute och gick så tog jag lite ointressanta kort, Nu är våren här :) Hoppas verkligen att det inte kommer ner mer snö nu. Nu vill jag ha sol och värme !

               

Var jätte skönt ute idag, Mera sånna dagar vill vi ha !!



Han var väldigt trött redan när vi skulle gå, ena ögat är nästan stängt :)
Världens Underbaraste <3


Hemma

Då var vi hemma igen, Jag träffade på Fredde så vi passa på att äta lunch tillsammans, Wok blev det idag, Sedan gick vi in på Cubus och pratade lite med Liam´s farmor , Där vi också lät Liam vara modell , Vi fotade honom för en tävling :) Så får vi väl se sen hur det går med det men man kan ju alltid hoppas att vi vinner =P

Hittade tyvärr inget till min bror, men nu vet jag iallafall vad jag ska köpa antar jag, Men vill inte skriva det här OM han läser denna blogg ! Som jag inte tror att han gör men man vet ju aldrig. Det var ganska svårt att få det att bli bra, han kan ju inte stå själv ännu =P

Sparade två bilder som inte är med i tävlingen men visst var är han en liten snygg modell ?! ;)

 

Äntligen hemma, nu ska vi äta båda två, sedan blir det städning !
Fick med mig en hel del kläder till Liam också:



Jag fick också lite små prylar med mig hem :

. . .



Älsklingen är nyvaken så han ska strax få lite mat, sen är det dags att gå mot Tuna park, Kom precis på att jag måste hitta nån dop present till lilla Joel också. Vi ska på hans dop på söndag och då måste vi ju ha en liten present :)

Pröva Liams keps idag,den passar ju suveränt :D
Lite stor då ioförsig men det är ju bara bra det då har han nått att växa i .

  

Frukost

Då var det dags för frukost, jag och Liam har varit vakna nu i en timme :) Bättre än igår med andra ord :) Vi har tagit massa kort,provat lite kläder, han växer ju ur allt nun för tiden , Måste rensa igenom allt så att  jag vet vad han kan ha och inte, så att det han inte kan ha bara ligger där och tar upp plats, För nytt kommer det ju hela tiden så det blir ju inte mer plats direkt.

Jätte fint väder ute. men antar att det är väldigt kallt, Jag ska nog promenera till Tuna park idag för att hitta nån present till min bror som fyller 18 år. Jätte svårt , vet inte alls vad jag ska köpa för att det ska bli bra, haha, så tråkigt att få massa flytta hem ifrån grejer även om det är riktigt bra att ha så att man slipper köpa allt sen på samma gång. Men hur kul är det ? Sk aförsöka hitta på något annat. Förslag tack ?

Nu väntar den "mummsiga" havregrynsgröten på mig så jag måste gå,sen tänkte jag att vi ska gå till Tuna park,för att vara hemma i tid så jag hinner städa lite idag också om jag orkar. 

Kate

Kate Voegele - I son't Disagree


 


I Like :)

25:e Mars

Godmorgon


Liam har börjat blivit morgon pigg,annars när han ätit såhär tidigt så brukade han alltid somna om på direkten men nu vägrar han, han är pigg och glad så jag vill ju inte lägga honom då heller, Kanske det han börjar lära sig, att jag stannar uppe och busar lite med honom för att sedan somna om efter nån timme eller två igen.Han ligger här och äter på händerna som vanligt ,stoppar in de så långt att han håller på att kräkas flera gånger, Hm, Han borde lära sig snart tycker man ju men det verkar inte som om att han bryr sig,jag får gå och dra bort hans händer hela tiden men lika snabbt är de tillbaka varje gång,Bara man tittar på honom nu igen och säger något så skrattar han, haha, så söt ! Fick dock väldigt dåliga bilder med mobilen.

   

Jaha igår så blev det iallafall att beställa lite saker från babyshop,Varorna skulle komma inom 1-3 arbetsdagar , Helt kanon ju !

Nu ska jag gå och krypa ner i sängen igen och hoppas på att somna om ganska snart.

Godnatt

Efter min dusch så blev jag väldigt sugen på scones, Så jag ställde mig och baka det, nu sitter vi här och dricker te och äter scones såhär på kvällskvisten =P  Eller vi är väl precis klara, sitter och vilar magen.
På tv:n visas Björn Gustafsson men jag sitter hellre och kollar på barnkläder här, Inne på Babyshop.se där man nu får fri frakt, Inget Wow direkt men de lurar ju dit kunder, Som mig tillexempel =P Tss, Hittat en del små prylar nu, men vet inte riktigt om jag ska köpa det eller inte. Får väl rådfråga Fredde först . Haha..





Nu ska jag nog börja fixa för läggdags,Hoppas på att inte Liam vaknar igen när man ska bära in honom till hans säng, just nu ligger han på soffan som vanligt på sitt sköna fårskinn.
Vill gå och sova nu snart så att jag inte ligger och sover bort hela dagen imorgon också.

Natti Natti


Mat i magen

Nu har jag äntligen fått i mig lite mat, idag fick det bli något väldigt snabbt och lätt lagat, det blev pasta med bacon och broccoli sås, blev gott det .

Haha, sitter och småskrattar för mig själv, Lina skicka en bild där hon har på sig en sumo dräkt , Riktigt snygg alltså !

Liam sover fortfarande så jag sitter här och funderar på om jag ska gå och duscha och göra mig klar så att det bara är att hoppa till sängs sen när han har vaknat och ätit, Måste bädda rent i sängen och mysa lite i soffan först innan jag ska sova ioförsig:)  sen har vi en jäkla massa tvätt som vi måste ta reda på, har inte orkat lägga in allt i de garderoberna som det ska ligga i så allt ligger kvar i dessa snygga blå Ikea påsar,haha, och så hänger det en massa på torkställningen som måste vikas och sedan in där det ska ligga. Det får jag nog ta imorgon istället, Träffar jag inte Pontus som vi sa att vi kanske skulle göra så kan jag ju ta mig i kragen och storstäda lite, tvätta golv,fixa tvätten och damma överallt, det sitter jag och säger här och nu men tror ni att det kommer bli så? Haha, ja vi får väl se vilket humör man är på imorgon:)

Nu blir det att hoppa in i duschen iallafall.

Trevlig kväll.

Jag har haft en jätte trevlig dag / kväll hos Lina,  Vi åt massa gott fikabröd och hade väldigt trevligt. och så kom det en pöjk och kollade på hennes lägenhet en sväng också. Vi kom precis hem och eftersom det bara blev en massa onyttigt fika så måste jag fixa någon lite mer riktig mat nu, strax kommer älsklingen hem så då vill jag ha det klart, eller iallafall ha börjat :)

Panik !

Vi gick och la oss klockan 10.00 , tänkte då att vi bara skulle sova en timme till så jag ställde klockan på 11.00 ! När tror ni att vi vaknar ? Jo klockan 13.07 !! Helt galet, vi skulle ju börja promenera 13.30, men nu gick det inte alls som planerat , det var bara att mata Liam, slänga i mig lite mat, kladda på lite smink och sedan byta blöja och kläder på Liam, Nu är vi precis klara och ska gå, men tror vi hoppar på bussen istället, ser ut att blåsa så jäkla mycket..


24:e Mars

Godmorgon

Tog lite morgon bilder på min lilla älskling när han precis ätit,så han var nöjd och glad :


   



Det är tidigt på morgonen men vaken är jag :)
Inte ofta det inte, funderar faktiskt på att gå och lägga mig en stund snart igen,Sitter bara och väntar på att Liam ska bli lite trött, känns dumt att lägga en så pigg och glad liten krabat i sängen  för jag lär ju somna om direkt om vi skulle lägga oss.
Funderar till och med på om jag ska gå och göra lite frukost och sedan gå och vila lite igen.
Blir väl havregrynsgröt idag igen .

Solen skiner ,vill bara ut och gå i det fina vädret, men jag är alldeles för trött för det just nu, så jag hoppas att det håller i sig ett par timmar till.

Bild från vardagsrummet:


Lilla Hjärtat

Pizzan blev väldigt god :) och tur var det för jag var väldigt hungrig så nu är jag mätt i magen igen.

Hittade en bok idag där jag kan skriva om Liam, Köpte den på VILLAGE och den heter "Lilla Hjärtat"
Den kostade 179 kr ,Det fanns även en annan bok där man skrev om varje år, upp till 18 år tror jag att det var, kollade bara snabbt igenom den boken, den kan man ju köpa lite senare sen istället,eller kanske lägga på önskelistan till Dop/Namnkalas =P
Vet ju inte hur vi ska göra med det där, Själv känner jag att det inte spelar så stor roll om han döps eller om vi har ett litet namnkalas för släkt och vänner, men jag vill görna ha något både för att all släkt och vänner får träffa honom och för att det kan vara riktigt mysigt och kul att berätta senare att vi gjorde något för honom när det gäller valet av hans namn.
Namn kalas skulle vara jätte kul, tror att jag lutar mer åt de hållet än ett dop, Fredde vet väl inte riktigt heller, men han är inte döpt själv så förstår honom ändå att det kanske inte är så speciellt.
Vi får se vad vi kommer fram till helt enkelt men något blir det om jag får bestämma :)



www.karleksforklaring.se

I länken ovan kan man läsa om alla dessa böcker



Imorgon ska jag och Liam bara vara hemma och mysa fram tills klockan 13.30 då jag ska börja promenara hem till Lina, om det är bra väder då vill säga, annars blir det inte en sån lång promenad det har jag ingen lust med.
Ska bli trevligt att umgås imorgon igen, träffades ju en snabbis på stan idag också.
Man blir så mycket gladare.

Vi köpte en spis och lite prylar till den , En bilbana med massa tillbehör och även en lära gå vagn till Liam idag också, Han får ioförsig vänta ett tag tills han får använda det men den dagen blir han nog väldigt glad över det :)

Nu ska jag gå och tvätta Liam sedan dags för honom att få mat och sova.

Pizza

Sitter här och väntar på pizzan som står i ugnen, ska bli väldigt gott, inte ätit på ett bra tag nu, blev så upptagen med annat, vi gick runt på stan, köpte lite prylar till Liam och så träffade vi Pontus :) 
Jag och Pontus åkte hem till oss och Fredde gick till Chrille.
Jätte trevlig dag har jag haft :) Hur har ni haft det ?
 
Färgade håret idag också, det blev väl sådär, inte hundra nöjd men bättre än innan iallafall.

Nu är pizzan klar och jag ska gå och äta, återkommer väl kanske lite senare igen.



Den ser väl bra ut eller hur ?!
Hade på lite av varje, nu ska jag gå och smaka om den blev lika god som den ser ut :)

23:e Mars

Ny dag och nya tag ! Började morgonen med att mata Liam som vanligt, sedan blev det havregrynsgröt för min del, sedan sprang jag ner med lite tvätt i tvättstugan, som är klart om ca en timme, innan dess så ska jag hinna färga håret tänkte jag. Får vi se hur det resultatet blir denna gång då, tog en mörkare nyans än vad jag brukar ha, tycker den jag brukar ha blir ljus så fort. Nu hoppas jag bara på att det inte ser svart ut ! Dags att börja så att jag hinner innan jag måste springa ner till tvätten igen .
Sedan kommer resultatet ;)

Kväll

Har precis kollat på Beck, Hade redan sett den som vanligt när det gäller Beck men ändå är de lika bra, bara tråkigt att man kommer ihåg vad som händer för det mesta.
Liam har somnat i soffan som vanligt, Fredde mummsar popcorn som vanligt och jag sitter här. . . Som vanligt..

Men nu hade jag tänkt att säga godnatt , ögonen börjar bli svåra att hålla öppna och magen börjar kurra, Men kan inte ta nått att äta såhär precis innan läggdags så det är lika bra att gå till sängs, ska se om jag får med mig mina grabbar också eller om de ska sitta kvar här en stund, Älsklingen är ledig imorgon så kanske man får umgås lite med honom, skulle vilja ner på stan och köpa lite prylar till Liam som jag hittade i reklamen som kom idag. Haha, sen så ska jag färga håret så fort jag kommit upp ur sängen, Är så jäkla less på den här utväxten men har absolut inte haft någon ork till att färga, men nu har färgen stått här ett par dagar och det börjar bli dags att ta tag i det så man får det gjort.

Natti Natti på er !




<3 Hjärtat mitt <3


Söndag !

Vi tog en kort promenad på 20 minuter bara, Gick runt och kolla bland de fina husen som finns här, men så började det snöa så då gick vi hem igen, Väl hemma så fick jag för mig att jag skulle slänga i tvätt i maskinen och laga lite mat, det blev rotfrukts wok och nudlar :) Inte varje dag det inte,gott var det, hade i lite för mycket vitkål för min smak bara, men man lär sig ju av sina misstag och kan inte bli perfekt första gången heller.

Liam har börjat dregla som tusan, eller han bubblar med munnen så de bara rinner :P haha , så söt. han fick nyligen mat, lite för mycket visst för nu så spydde han ner sin kära far för att visa sin kärlek ;)  Tss. . Ne han blir jätte glad när Fredde kommer hem, han tycker väl det är tråkigt att bara se mig hela dagarna =P  

Nu ska jag gå och hänga tvätt , sen blir det en lång skön dusch och så ska vi börja med maten sen :)
och kaaaanske färga håret, har inte haft tid,lust eller ork att göra det ännu.

. . .?

Då blev det inte att träffa Linnea idag då, Hon hade öroninflamation så det får bli en annan dag, Tråkigt. Hoppas att hon blir bra snart bara.
Vet inte riktigt vad man ska hitta på då ?!

På lördag fyller lillebror 18 år,Har ingen aning om vad man ska hitta på i present.
Måste väl börja kolla det i veckan så jag hittar nån i tid denna gång, Kanske några prylar som är kul eller bra och ha saker tills han flyttar hemifrån för det ska han väl göra nångång framöver .
Nu ska jag gå och fixa lite havregrynsgröt, sedan får vi se vad som händer, skulle behövas städa och tvätta men det är ju inget jag igentligen har lust till att göra idag, Fredde jobbar och står i så kanske jag också skulle göra det idag. Får väl se !

22:a Mars

Uppe med tuppen, Liam vägra somna om, han bara låg i sängen och prata ockh skratta för sig själv och så fort man titta på honom så det kändes dumt att låta honom ligga där om jag somnade om så vi gick upp en stund, nu funderar ja på om vi snart ska gå tillbaka till sängen då jag är väldigt trött och Liam har börjat gäspa några gånger :)

Ser ut som om det kommer bli ganska bra väder idag också, det skulle vara skönt så att man kunde ta en lång promenad igen. Så kanske det blir att umgås med Linnea idag:)

Någon som vet var de har en fin och bra "mina försa år" bok, där ja kan skriva om Liam ?
Kan kanske kolla lite i bok affärer idag men är det någon som har nått tips på nån bra från kanske internet eller nån affär så tar ja gärna emot era tips :)

Skratt & Tårar

Idag tog jag en promenad ner på stan, klarade det på 25 minuter, Gick med andra ord ganska snabbt, även om jag stannade till ett par gånger snabbt för att kolla och fixa till lite hos Liam i vagnen :)

Gick förbi pasta huset och vilka satt inte där om inte P,Malin och S, Sprang in där och hälsa sedan bar det av och träffa Lina, Hur trevligt som helst, Var verkligen jätte kul att få träffa henne igen, Så arg på oss att det aldrig blivit av förnen nu !
Blev en hel del skratt och mycket prat, vi tog en sväng på stan, skulle ju lämna tillbaka en skjorta ja köpt till Liam men när jag väl var där så bytte jag bara till den gröna istället :) Så han får behålla sin skjorta iallafall bara att han fick en annan färg.

Vi åkte hem till mig ,åt lite goda frallor sedan blev det mys i soffan, Dock fick ja mysa i min egna lilla hörna då Lina tog över Liam =P Så somnade han så sött i hennes famn.
Hoppas att vi ses snart igen gumman !

Älsklingen kom hem från jobbet och vi lagade tacos, Mumms det ! När Fredde gick iväg för att diska så hade jag lyckats somna i soffan med Liam i famnen,han sov han också, Usch, så läskigt det där, att bara somna utan att ha koll på honom, Man vet ju aldrig vad man kan få för ryck när man sover, Men tror man ändå har lite koll fast i sömnen, Som när han ligger mellan oss i sängen, så fort man ska vrida och vända på sig så vaknar man alltid till för att man är rädd att man ska lägga sig på honom. Nu när jag vaknade kändes det som om klockan var mitt i natten , haha, men den var bara 22.30 . Funderar ändå på om man kansk eska gå och lägga sig snart,men just nu så fastnade jag här med mina lättsaltade skruvar som jag inte kan sluta äta för ögonblicket.

Har haft en riktigt trevlig lördag, hoppas på en lika trevlig söndag imorgon också,Inga planer just nu men något ska jag allt försöka hitta på, hoppas på lika bra väder idag så att man vaknar upp med rätt humör då också :)

Kärlek

I


 .Love . Love . Love .


  Fredrik & Liam


  Evig Kärlek !



21:a Mars

Godmorgon !

Vaknade upp och känner mig pigg och glad för en gångs skull på morgonen , Solen skiner ! Underbart !
Tänkte slänga i mig lite havregrynsgröt sedan blir det kläder på och ut i fina vädret, Tänkte om jag kanske skulle ta en promenad ner på stan för att byta en skjorta jag köpt till Liam för någon dag sen och hämta en bok till Liam på biblioteket, Men fundrar på om det är öppet idag,Någon som vet ?

Sedan om man hinner så kanske det kan bli en sväng till Ärla idag, Det får vi helt enkelt se när vi är nere på stan vad klockan blir. Annars vet jag inte vad som händer som vanligt, Blir kanse till att färga håret,baka något och senare kanske glo på någon film.

Nu ska jag ta och fixa iordning här så att inte Liam hinner somna innan vi ska gå.









 


20:e Mars

Stora delar av dagen satt jag bara framför tv:n, Varken Sara eller Pontus hörde av sig tråkigt nog och jag fick inte tag på de heller, så hela dagen bara försvann, ville ju inte hitta på nått annat fören jag visste nöär vi skulle ses med tanke på att vi bestämt det, Trist det där. Men jag tröttnade på att sitta inn och inte göra någonting så jag åkte till barnens hus, där jag träffa mor, Det blev en del kläder och saker med hem nu igen.
Sen gick vi upp till pappa och väntade på att han skulle stänga så att vi kunde åka hem.

Nu blir det mys med mina grabbar <3



Sötnosen ligger och myser med min hand och den söta speldosan :)



 


19:e Mars

Idag fick man träffa Pontus igen :) Trevligt, vi tog en promenad till Tuna park för att köpa en amnings bh till mig, blev även 2 st skjortor,ett par jeans och 4 par strumpor till Liam. Kan visst inte gå i affärer utan att komma hem med nått till Liam också :)

Tänkte att jag skulle färga håret idag, men det får nog bli imorgon istället kanske, ska träffa Sara och Pontus ,Ska bli trevligt, var verkligen jätte länge sen man träffa Sara.

Nä nu tycker jag att Liam får vakna, han har sovit i 6 timmar nu,så han lär ju vilja vara vaken inatt istället, har gått och petat på honom lite då och då men han bara rycker till och somnar om igen, lilla sömntutan, Nu ska jag hoppa in i duschen så får vi se om han är vaken tills att jag kommer ut , vill Mata honom innan jag ska sova så att jag inte bara får sov anån timme och sen måste upp igen.

Jag har sett då man läser igenom min blogg att jag är expert på att stava fel, eller jaa, det är jag som slarvar så mycket och inte läser igenom det ,är väl därför det blir så mycket onödiga felstavningar, men hoppas att det int eär nått ni mår dåligt utav ;)

Godnatt !


19:e Mars

Vem fan är det som öppnar våran post ovh sedan tejpar igen och kommer och lämnar den igen ??? Man blir ju inte lite förbannad, Jävta city mail, att de aldrig kan göra något rätt ! Ska det vara så jäkla svårt att läsa på dörren vad det står för namn ? Ni borde fan få lektioner i att lära läsa !  Hur ska vi veta vad som saknas i breven eller om nån tagit vår post ?!
Har hänt flera gånger nu att ni inte kan sköta ert jobb !

Nu ska jag ta en promenad i der fina vädret sen får vi se om jag går till Sara :) Beror väl på hur lång promenad det blir .

Världens finaste



Hur kan man vara så söt ?! <3
Där har vi allt lyckats :)

Igår hos tandläkaren så gick allt jätte bra, fick ta några kort för att de skulle se vilken grupp jag tillhörde, och det blev den lägsta, Så 35kr i månaden för min del=D
Tänkte att det är lik abra att ha de där avtalet.Trodde att jag skulle ha minst ett hål men icke sa nicke, det klarade jag mig ifrån, allt såg så bra ut, hade början till ett hål men de sa de sist också, händer ju aldrig nått med det, Den turen har jag.


Idag gick jag till Tuna park i det underbara vädret,Där jag åt lunch med Fredde, sedan tog jag mig ner på stan där jag träffa Honka, Gick in på ett jätte mysigt fik sedan blev det att traska runt i lite affärer, Liam fick lite kläder idag igen, Hittade dessa söta: en cool gubb keps, en fin ljusblå tröja och ett par rutiga fina brallor :)

   

För nån dag sen så fick han denna jätte fina tröja av hans gammelmormor som hon stickat :)



Nu ska jag börja göra iorning mig för läggdags, Känner mig trött och sliten :P Ont i halsen har jag lyckats få också Hoppas på att det är bättre imorgon, Natti Natti


 


Varför ?

Vad lyckades jag med nu då här innan ?? Texten syns ju inte nån som vet vad jag råkat göra, andra gången nu.

17:e Mars

Idag ska jag till tandläkarn, inget man vill men något som måste göras ibland för att kolla läget , Vilken tur vi verkar ha med vädret iallafall, förut så spöregna det men nu är solen framm och det ser jätte skönt ut, Jagska strax börja traska mot jobbet för att fylla i lite papper och sådär,Sen kanske ja ska promenera till sjukhuset för att möta upp min mor när hon slutar, får se vad klockan blir när jag är klar på jobbet först, Skulle vara skönt med en lång promenad för att möta henne och tillbaka men det får vi se om vi hinner, ska vara hos tandläkarn 16.10 så det kan bli tajt.

Ska börja fixa iordning lite här sen måste jag byta på Liam, han ligger här breve i soffan i sin nya pyamas som han fick för någon dag sen :)


Besök och pizza

Ja då hade vi besök av P idag då, Jag bakade en massa kakor och sedan fick vi för oss att vi skulle äta pizza lite senare på kvällen så jag och P tog en promenad till Ica för att inhandla lite, Vi skulle prova att göra pizza sallad som vi aldrig gjort förut, och den blev ju super god, fast den fick bara stå inne i kylen ett par timmar ,stod att det skulle helst stå ett dygn innan man skulle äta den men våran blev god ändå, får väl prova att låta den stå inn lite längre nästa gång.

Tog lite bilder så vi var hos min bror på Liam och hans söta kusiner:



   

Sen har vi på deras " Mini " Gris Nasse och en utav de två veckor gamla kaninungarna. och deras bamse kanin.

           

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan fixa Liam innan läggdags.

16:e Mars

Samma sak idag igen då, Vaknade inte före klockan 11.00 idag heller, Blev sen frukost och lite mys med  Liam, nu är klockan redan halv 2 och jag måste ju snart börja med maten igen ?!  Annars kommer man ju efter helt idag också.
Fredde åkte iväg för att han skulle klippa sig , funderar på om jag bara ska gå och möta honom när han ska hem igen så jag får en liten promenad idag också, sen vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske städa upp lite här hemma, men sen då? Jag hade ju hoppats på att det skulle bli lika bra väder idag men det ser inte ut som min önskan slår in tyvärr.

Nä nu ska jag ta och mata en hungrig liten Liam här sen ut på promenad

 

15:e Mars

Vi kom precis hem från min bror som firade sin 25 års dag idag, Vi gav honom en brödrost med plats för fyra skivor bröd som han sagt att han ville ha, Så där blev det smörgås tårta ,kladdkaka och dricka :) Jag var j tvungen att äta lite gott nu när brorsan ändå fyllde 25 =P får väl se hur Liam reagerar på det , Åt ju inte jätte mycket iallafall , men kunde inte hålla mig borta helt, inte ätit smörgås tårta på över ett år nu så det var jag värd :)

Idag fick Liam en massa nya fina kläder : Två pyamaser,tre bodys och två par strumpor av sin kära mor och far,Hittade inte några fin kläder till honom idag, ville ha skjorta eller nått annat fint tills vi ska på lilla Joels dop men vi har ju ett tag kvar på oss och leta.Hittade en jätte fin skjorta,kavaj,byxor och slips eller fluga som jag ville ha,får se om det får bli det :) Det såg så gulligt ut till en så liten, var i storlek 80 tror ja.

Sen fick han en jätte fin brun/vit stickad tröja av hans gammel mormor, och när vi kom till bror min så fick han en jätte fin ljusblå och vit body och byxor av han kära kusiner.

Nu ska jag hoppa in i duschen sedan blir det att mysa framför soffan, Ska baka lite scones idag igen tänkte jag.

Kladdkaka

Gjorde en kladdkaka , tog receptet från Arlas sida, Tycker inte att den blev någe vidare, visst den blev precis som det stod att den skulle bli : (( Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. )) Men Jag har ätit en del godare.
Nu ska jag strax gå och sova, men kom precis på att jag har en hel del att röjja upp i sovrummet, Massa kläder som ligger i högar överallt, Jag gjorde inte riktigt klart där inne förut sen glömdes det bort och såklart kommer jag på det nu när jag är jätte trött och bara vill gå och krypa ner under täcket.
Men men, ja får väl ta reda på det där innan nu då.

Imorgon får jag träffa underbara Linnea äntligen=D Vet inte vad vi ska hitta på men det visar sig väl, kan ju hoppas på bra väder så vi kan gå ute en sväng iallafall.

Vad kan man hitta på till bror min då som fyller 25 år på söndag. Nått förslag någon?

Fredag !

Woow föresten, Hittade äntligen ett par skor igår :P haha efter allt letande så fick det ändå bli mitt tredje par av ett par adidas good year, inga ser ju precis lika ut av de jag har men ändå ganska tråkigt, Ah ja var så trött på att leta och de skorna är så jäkla sköna som jag då vet efter min erfarenhet av de då jag haft två par sen innan.


Nu tänkte jag kolla om ja har allt för att baka kladdkaka, Liam ligger ju bara och sover idag, Måste vara riktigt trött för såhär mycket brukar han inte sova, kanske börjar bli sjuk? Nä.. vi får hoppas på att han inte kommer bli det,han är nog bara lite trötter idag.

Vet inte om du läser min blogg men känns jätte bra att vi pratade lite på msn idag, Och hoppas på att vi kan ses i helgen eller i veckan och prata lite. Känns tråkigt att bara kasta bort allt,förut hade vi alltid så skoj men så blev det att vi sågs mindre och mindre och nu är det såhär ! Jätte tråkigt ! Hoppas att det ska funka igen.

 

13:e Mars

Äntligen har jag börjat ta tag i det där med garderoben, nu är jag strax klar, och allt jag ville få in verkar få plats nu när man fixat om lite.

Sitter här och funderar, Nu Börjar ja få tillbaka mina tankar om att flytta till en annan stad, skulle vara så jäkla skönt att få prova på nått nytt, Börja om med allt,Nu När man ändå blev av med jobbet här så kan man ju lika gärna söka någon annanstans?!När man ändå måste söka menar jag. Och vi vill flytta från den här lägenheten så då kan man ju lika gärna kolla i en annan stad ?
Ah ja lär ju få ha mina tankar om detta för mig själv för Fredde vill ju inte flytta här ifrån vad han sa förut iallafall och antar att han inte vill det nu heller.
Man kan ju kan ju kanske ta upp det igen iallafall för att se vad han säger ;) haha.
Är ju Liam och Jag mot honom =P

Så tråkigt att alla andra var så upptagna idag då , blir en dag hemma i ensamheten igen, eller ja har ju Liam då ioförsig :)  Fredde skulle åka bort direkt efter jobbet så jag och Liam får väl ta en  dag / kväll för oss själva igen , fast ja börjar bli van av alla dessa dagar som gått sen man sluta jobba.
Fredde kommer väl hem vid 21.00 hoppas ja, Brukar inte vara borta längre när de ska åka till dit så kan ju hoppas på det idag också.

Nä nu ska jag ta med mig Liam ut på en promenad,måtste ut i friska luften en stund, blir bara deppig av att sitt här inne hela tiden.


12:e Mars

Mycket trevlig dag än så länge, Vi gick upp vid klokan 09.00 för en gångs skull, eller ah, Liam somna om ganska snart igen och sov tills klockan12.00 :)  Sedan bakade jag kakor och fixa lite här hemma innan Liam´s farmor kom hit, och efter ett tag till så kom hans farbror. Fikade och pratade som vanligt :)

Nu har de precis åkt och jag ska väl fixa lite med garderoben och sen ta en promenad till tuna park för att hoppas på att hitta några jäkla skor och kanske ett par byxor, då jag fortfarande inte kan ha alla mina jeans som jag hade innan graviditeten, skönt att jag inte går ner mer i vikt men ändå tråkigt att ja måste köpa nya byxor för att jag inte har några ja kan ha, alla går att dra upp precis ovanför knäna sen tar det stopp.


. . .

Sitter här och kollar lite ,Hittade massa fina kläder på tradera till lille skrutten men ville inte lägga några bud idag, Får bli att vänta med det, Känns som om jag har en hel del just nu så måste kolla igenom allt först för att kolla vilken storlek jag inte har speciellt mycket av.  Tv:n står också på med big brother =P haha.

Oj nu vaknade vår sötnos och vill ha lite mat, sedan blir det att gå till sängs.

Natti Natti

11:e Mars



Liam
Grattis Grattis
2 Månader idag
 <3

Idag har vi vart hemma hela dagen än så länge,Plockade om lite i garderoben så att mer ska få plats sedan kom Natalie med sin jätte stora mage :) De väntar sina tvillingar som är beräknade i Maj.
Förstår inte hur hon orkar gå omkring med denna stora mage men snart är det ju över och hon har sina sötnosar hos sig.
Jag kanske skulle åka och hälsa på henne igen nästa vecka,Så får man se hur de bor också,var jätte länge sen vi sågs så det var trevligt att träffas igen.

Nu ska jag snart ta med mig Liam på en liten promenad,Ska passa på att slänga ut sopporna som står här inne och luktar illa.


Stort grattis till lilla Joel som blir 3 månader idag också =D
Snart får vi äntligen träffa er,längtar så otroligt mycket.

10:e Mars

Oj vad tiden går fort, nu är våran lilla älskling redan två månader imorgon, idag var vi hos läkarn, hon tittade på hur Liam mådde och allt såg jätte bra ut precis som det ska :) Han vägde nu 5460gram och var 58cm lång.

Johanna och jag tog en promenad till fröslunda där vi träffa läkarn och sedan svängde vi förbi apoteket och ica ocks.

När vi kom hem så lagade vi makaroner och falukorv, Värsta middagen , haha, men gott var det.

Nu ska jag och älsklingen kolla på film, Liam ligger här och sprattlar brevid, han gillar att kolla på tv han också verkar det som, Släpper inte blicken när han väl har hittat tv:n =P



Söta magen :)


 

9:e Mars

Idag var vi på efterkontroll, vi pratade lite om allt som hänt sen sist vi sågs och det är ju en hel del :)  Var trevligt att träffa henne igen. Nu gör man väl inte det kanske fören nästa skrutt är påväg =P

Tog en promenad från stan och hem idag, det var ganska skönt att gå den biten nu när det var lite bättre väder, det jobbiga var väl bara att jag kanske inte hade rätt skor precis, Klackar i de jäkla gruset är bara jobbigt.

Åh så träffade jag på Natalie på stan idag, Shiit vilken mage, Såg både jätte mysigt och jätte jobbigt ut, haha. Och hennes dotter har blivit jätte stor sen man träffa på de sist:)  Så henne kanske man skulle träffa i veckan igen :)

Sedan kom P hit på besök, vi bakade kokos kakor och havreflarn så det blev fika och prata skit :)

Nu funderar jag faktiskt på att gå och lägga mig snart, är jätte trött och imorgon så ska jag ju på läkarbesök med Liam sen kanske träffa Johanna :D Då måste jag komma ihåg pengarna på kylen ! Du får påminna mig om du nu läser det här .


 


Beck

Sitter här och kollar på Beck och äter scones :) Myser i soffan hela familjen <3

Imorgon ska jag på efterkontroll och på tisdag  ska Liam träffa läkare så lite planer har jag iallafall denna vecka.
Idag har jag bestämt mig för att jag MÅSTE ta tag i det där med körkortet nu!
Ska ha som mål att ha det tills jag fyller, September alltså, Får väl se hur det går med det men nu är det verkligen dags, Så jobbigt att inte ha det så nu blir det plugga och köra för fullt i vår, Det jobbiga och tråkiga är att läsning går in och ut i mitt huvud:P haha, På alla prov man hade fick ja lov att läsa på precis innan man ska göra det sen efter så glömmer man ändå allt. Fast ioförsig så är det här lite viktigare och en aning roligare när man väl klarat det så det kanske blir lite annat än ett matteprov =P

8:e Mars

Sitter här med min "goda" frukost, Nu får jag äta havregryns gröt varje morgon istället för yogurt,macka osv. inge kul men det funkar. Nyttigare om inte annat.
Ska kanske till mor & far idag också, idag skulle bror och hans barn dit också så kan ju vara trevligt att träffa de.
Pallar inte att bara sitta hemma hela tiden, När Liam kom så försvann vännerna ,Eller jaa, Många verkar gått och gömt sig, Varför? Om det är så att alla tror att ja inte har tid så är det helt fel, jag har all tid i världen, eller jaa nästan iallafall,Trodde det skulle bli tvärt om när han kom, Att alla skulle börja höra av sig och att man nästan aldrig skulle få tid för sig själv, haha, men så var det verkligen inte, finns ju de som man umgicks med massor förut som inte ens har träffat honom. Så tråkigt.

Nu ska jag äta upp den goda gröten sen blir det att hoppa in i duschen  !

Byee..


Haha, Tänk när man tog det här, EGO
Så kul att kolla på alla kort såhär ett tag efter jum hittar massa roliga kort.

Scones

Mmm, till mat blev det potatisgratäng och fläskfile och sedan gjorde jag scones lite senare, det blev ju jätte gott även fast man var tvungen att använda sig utav havremjölk och annat margarin.
Gillade inte havremjölken så speciellt mycket när jag skulle smaka att bara dricka den, Men den fungerade bra till matlagning och bakning.

Imorgon ska jag nog ta tag i det där med garderoben, Måste plocka iordning lite och sedan försöka göra plats för en hel del till om det nu går.
Nu blir det iallafall att dra mig mot sängen, Börjar bli väldigt trött och Liam ligger och sover här på soffan så det är väl lika bra att ja också går och lägger mig.
Godnatt !




Jag
Älskar
Er

Världens
Finaste

Fredrik
Och
Liam

<3


Ärla

Det blev att åka till ärla idag iallafall, Men jag somnade om imorse och så låg vi och sov ända fram till klockan 11.00 sp jag missade bussen som skulle gå 11.35.
Men min kära mor kom och hämtade oss.
Funderar på vad man ska äta ikväll ? Så svårt nu när det är så mycket jag inte får äta, Nått förslag någon snälla??
Köpte havremjölk idag och det var väl inge vidare alltså, Men den funkar väl till matlagning och bakning iallafall,brukar ändå aldrig dricka mjölk bara sådär, det blir oboy nångång men det är också väldigt sällan.

Nu ska jag fortsätta umgås med familjen här :)

Hittade kort från dagen då ja kom hem från BB här, men kommer fler sen :)
 


7:e Mars

Godmorgon !
Jag sitter här och funderar på hur jag ska göra idag, om jag ska åka till mina föräldrar i Ärla,till P i Kjula och fira honom eller bara stanna och försöka hitta på nått här,känner inte för att sitta och åka dit ut alls just nu.
Men om det inte är nått alls som kommer hända här då?! Då får ja sitta i denna jäkla lägenheten idag med som jag gjort hela veckan, Inte alls kul det ju.
Men ja går och lägger mig igen och hoppas på att somna om nån timme så får jag se då vad som händer.


Tvätta & Mysa

Började tvätta klockan 10.00 imorrse, Kom precis upp med det sista nu 18.00 ! Hade så jäkla mycket tvätt så ja har tvättat hela dagen, Jätte skönt att få bort allt, Första gången vi använde tvättstugan sen vi fick vår tvättmaskin. Kanske blir en aning billigare om man tvättar där ibland också.
Nu tänkte vi kolla på film och ta en liten paus från allt här hemma, Sedan efter filmen tänkte jag byta sängkläder ,fortsätta kolla igenom kartonger och nåla upp gardinerna som jag pratat om att jag ska göra ett tag nu, det har inte blivit av, men hur kul är det att nåla upp gardiner? Sedan kommer väl bara nålarna sitta där ett tag tills man får tid,lust och ork till att sy upp de.

Lite bilder på Liam nu igen ;) Man får ju inte nog av de helt klart, Sorry =P
Han har sina fina kläder som han fick av sin gammel mormor och så gosar han med dessa söta filurer som jag hittade på Ikea, Två mjuka skallror som han verkar gilla, han somnade nu precis med en också.

       



      


5:e Mars

Pigg och glad !
Här sitter jag och känner mig jätte dum,Liam åt klockan 07.00 och sedan somnade vi om direkt,vaknade för ca en halvtimme sen,alltså typ 08.30 av att han skriker som tusan, ja tänkte han kan ju inte vara hungrig,låter inte som det gör när han har ont i magen så vad kan det vara?! Jag låg med knappt öppnade ögon och klappa,gosa och stoppa in nappen hela tiden som han bara spottade ut,men så trött som jag var så märkte jag aldrig att han var jätte blöt från rumpan upp till armhålan, stackarn hade ju kissat och så hade de läckt ut,Tur att jag fick nog av skrikandet och satte mig och tog upp honom annars hade han väl legat i det där ett tag till:( Dumma mamma!!
Men nu är han ombytt,torr och glad igen:)

Idag känner jag för att bara vara hemma och städa, tvätta och plocka massa,kanske får ta en liten promenad också ioförsig.
Vi får väl se hur det blir med de tankarna lite senare :)

. . .

Idag har jag mått jätte bra, ville ändå inte göra något och träffa någon igentligen ifall att man skulle ha baciller kvar i kroppen. Men så frågade Sara om vi skulle ta en litem promenad, och jaa, varför inte tänkte jag, då bord eman väl inte smitta om man är ute, Kan ju inte vara så stor risk iallafall:)
Alicia hade spytt sen när de kom hem stackarn. Så antagligen så fick väl hon baciller av oss om det inte var hon som bar på de när de var är hos oss i måndags. Usch, hoppas det bara var en engångs spya iallafall.Så jobbigt när de är sådär små ju.

Vi gick till Apoteket och köpte kalktabletter till mig  nu när jag ska sluta äta mjölkprodukter.

Åhh Kommer du ihåg det här Mange ? Hade ju riktigt trevligt, Var dagen då jag fyllde 20år har jag för mig ?!

Jag , Tim och Magnus
<3



Nu ska jag kolla igenom lite kartonger här så vi kan slänga ner de i källarn sen.
Natti Natti

4:e Mars

Liam ligger och gosar med sin snutte groda





Igår kväll så hände det mig ! Usch ! Jag brukar inte råka ut för kräksjuka men nu var det min tur. Redan idag mår jag mycket bättre, känner mig bara lite tom i magen, Har fått i mig lite mat nu senare på dagen iallafall, och det behövs ju verkligen med tanke på att Liam får inte den näring han behöver om jag inte äter bra.
Fredde kom hem tidigare från jobbet och mådde mindre bra han också, han har sovit en hel del nu sen han kom hem, Får hoppas på att det inte är kräksjuka påväg där också.

Nu ska jag strax gå och sova tror jag, Fast med tanke på att jag har sovit nästan hela dagen så är jag inte alls trött, men vill ju ändå inte sova hela dagen imorgon också. Mår jag bättre imorgon så vill jag tvätta och städa massa här hemma, Ingen som haft ork till det dessa dagar så det behövs nu.

Sötaste

   

2:a Mars

Vilken natt det blev , inte alls kul, klockan två fick ja panik över hans spy attacker så jag ringde sjukvårds rådgivningen och berätta, eftersom det kom igen och igen hela tiden. De visade sig att vi fick åka raka vägen upp till akuten med honom. Fick en jätte trevlig sjuksköterska som var jätte bra, myckedt pga att hon pratade och var så lugn och då blev jag också det, jag var ju helt uppe i varv, blir ju jätte rädd att det skulle vara nått allvarligt , som tur var så var det inte jätte allvarligt. Han har ju vart väldigt skrikig och haft mycket problem med magen, att få ut gaser och så.
Problemet är komjölksprotein ! Han är känsligl mot det och jag tar in för mycket tydligen. jag läste på internedt förut att man kunde börja med lite laktosfria produkter och äta lätta produkter, tex lättmjölk.
men mjölkproten finns ju tydligen i det också så det var ju såklart att det inte hjälpte,så nu vet man ännu säkrare att man inte ska tro på all information som står på internet.

Fick en lista med saker som jag inte ska äta, ska börja en vecka och se om det blir bättre så det hoppas jag verkligen att det blir nu.
Detta får jag inte äta :

-choklad
-creme fraiche
-filmjölk
-glass
-grädde
-gräddfil
-gräddpulver
-kasein
-kaseinat
-kesella
-keso
-kvarg
-kärnmjölkspulver
-laktos
-margarinost
-margarin
mesost
-messmör
-mjukost
-mjölk
-mjölkalbumin
mjölkchoklad
-mjölkprotein
-mjölkpulver
mjölkäggvita
-natriumkaseinat
-nougat
-ostpulver
-ost
-skorpsmulor
-skummjölkspulver
-smältost
-smör
-ströbröd
-torrmjölkspulver
-vassle
-vasslepulver
-yoghurt

har några exempel : -pulversoppor  -potatismospulver  -buljong  -godis  -smör  -korv  -leverpastej  -mannagrynsgröt/risgrynsgröt  -blodpudding - fiskbullar  -bröd  -kakor  -kex  -ströbröd -färdiga såser

Vissa av dessa finns tydligen utan mjölk så det var ju bra det.
Kan fortsätta skriva hela dagen om det är så. Men så intressant är det ju inte =P
Bara några goda råd till er som har småbarn som har problem med gaser i magen :)

Idag ska jag bara ligga hemma och ta hand om min stackars son, Sen ska man väl försöka laga nån mat, men vi har ju tråkigt nog inga produkter alls nästan som inte innehåller mjölk.
Så det får väl bli sallad eller nått sånt om jag inte ska gå och handla nått. Åhh vi som precis var och storhandla.

Nu ligger han och sover så fint här i soffan, hoppas på att han snart ätit ur det som jag har nu och att han blir bättre nu när jag börjar med detta.


1:a Mars

Två dagar har gått. . jag har inte suttit framför datorn något alls, Ganska skönt också faktiskt, Men jag har haft fullt upp, och när jag väl har haft tid för att bara ta de lugnt så har ja väl inte velat sätta mig framför datorn.
Igår så åkte vi och handla på willy´s när vi hade kommit upp ur sängen ,duschat och ätit, vi kom hem och plocka upp alla varor ,laga mat och sedan åkte vi iväg till Fredde´s pappa. Där blev vi bjudna på jätte god mat, Fläskfilegryta :)
Kom hem runt 20.00 och då hoppa jag in i duschen direkt, var inte på bästa humöret och så var det riktigt kallt, och då kan man ju stå i duschen nån timme, Helt UNDERBART ! Så kommer man ut sen och mår bättre än någonsin :P på med mjukis kläder, kolla på tv och mysa med älsklingarna en stund sen gick jag och la mig vid 23.00 .

Idag däremot har inte varit en lika rolig dag, Började med en jäkla massa spy attacker från Liam. Vet inte vad som hände, men hela morgonen kom det stora fontäner, har bara hänt en gång innan så man blir ju lite skraj när det sprutar ur både munnen och näsan, usch, Stackarn.  Men han verkade bli lite bättre så vi åkte ändå som planerat till västerås, Där vi var på  Nisse´s en sväng och sedan gick jag och Anna till sko punkten där vi hitta skor, jag fick två par och Anna ett par , Och jag som ville ha nya skor, Dock så var det inte alls sånna skor jag skulle ha, Jag ville / Behövde  ju gympadojjor men det blev det inte. Sedan åkte vi till Ikea och där hittar man ju alltid massa smått och gott. Vi köpte med oss lampa,bestick,skålar,nalle,skallror och lakan till Liam, sen ljus,blommor och några pinnar man ska ha som prydnad i vas=P  sen var det säker något mer men inget jag kommer på nu.
Liam låg och sov hela tiden, jag matade honom vid 17.00 och vis 18.00 när vi höll på att klä på oss så kom det en ny spy attack, massa i soffan och ännu mer på golvet, Vet inte vad det kan vara, Magsjuk? Hm, Han verkar ju ändå må så bra, Mamma pratade om att det kunde vara nått med magmunnen , kunde vara så hos barnen när de är så små. Det är så jobbigt att inte veta vad det är för då kan man inget göra heller.

När vi kom hem så verkade han må sådär, gnällde väldigt mycket,röd och rinnande ögon,jag tyckte att han var varm så vi kollade men han hade 37.7 så antar att det inte är någon fara, nu har han ätit igen och ligger här brevid och sover,Han verkade må lite bättre bättre när han vakna till en stund förut, och han är inte alls lika varm längre, Skönt för honom att han somnade om igen. Hoppas att han mår bättre imorgon min lilla älskling.

Sötnosen Lipar


Mor & son
<3


RSS 2.0