30:e Maj

UNDERBART !
Gick precis upp ur sängen, bara legat och myst nu i några timmar, men nu var jag tvungen att gå upp,Det fina vädret lockar ju, Liam somnade så jag tänkte fixa lite mat och sätta mig på balkongen en stund innan han vaknar, för då vill jag ut och promenera lite istället .



Ska nog plocka lite här hemma idag också, Ser ut att behövas som vanligt, men det är bara lite små saker här och var så det går ganska snabbt kan jag tänka mig.

 Vad ska ni ha för er denna härliga lördag ?




Härlig dag

Nu är jag äntligen hemma igen och ska strax hoppa ner i sängen, tidigt för en gångs skull, men känner hur trött och grinig jag vart nu ett par dagar så jag behöver lite mer sömn.

Träffade Frida på tuna park, vi gick en sväng där sen blev det en fika på en filt ute på gräsmattan , så mysigt, fast inte ibland då det kom avloppslukt i vindarna , Phuuu. vi valde nog lite fel ställe att fika på tror jag.
Sen när Frida åkte hem så var det bara att skynda sig hem för att byta om och sedan åka på kalas hos Fredde´s morfar, mycket fika blev det, först smörgåstårta sen vanlig tårta och lite kakor, Tur att jag inte bestämt mig för att avstå från det också, nu handlade det ju bara om mitt beroende av godis,chips och dricka, och det har jag klarat av galant även denna dag, Såå nöjd !


¤Dag 6 är avklarad ¤

29:e Maj

Godmorgon !
Vilket väder, Det gör en på riktigt bra humör, känns skönt att redan ha duschat och fixat så att man strax kan ta en promenad i det fina :) Ska äta lite frukost bara så jag har det gjort innan den här gången.

Vad ska ni hitta på denna härliga dag ?






Nu Kommer det svåra, 5 dagar har jag klarat utan dricka ,godis och chips, men nu kommer ju helgen ?! Hur sk adet gå, Jag ska kämpa på, får väl mummsa bananchips istället,kanske inte nyttigt de heller men nu var det mitt beroende av godis,chips och dricka som det handlade om, det är de jag måste dra ner på. Och jag har klarat hela 5 dagar utan så då ska jag ta mej tusan och klara helgen också.


Ingen bra film ?!

Jag sitter här och är jätte trött, men kan inte sova fören min älskling kommer hem, måste ju veta att han är hel innan jag somnar, Haha, man vet ju aldrig med dessa matcher. Sen sover jag bättre med honom brevid , Liam ligger här och sover på soffan, har inte velat lägga in honom i sin säng än för det är så mysigt att bara ligga och titta på miraklet <3 Nått man inte kan få nog av.
Hoppas på fint väder imorgon, isåfall så ska jag nog promenera hem till Frida, ner på stan eller var vi nu ska ses, sen blir det till Tuna park för att träffa Fredde och fixa present till hans morfar, sen vill jag också till babyproffsen :) haha, vet inte hur jag ska hinna allt innan vi ska åka på kalaset, Men som sagt, tänker inte promenera till babyproffsen imorgon om det är sånt trist väder.

Någon som hört det ska bli för väder i helgen då?

Lång dag. .

På Tuna park så hittade vi lite smått och gott, började turen på systemet då Fredde skulle ha lite öl till fotbollen ikväll,sen bar det av in på coop, och mitt sug efter choklad och dricka blev absolut inte bättre, Var nära på att köpa en festis innan jag precis kom på mig själv att jag inte skulle dricka dricka, så det fick bli en Ramlösa Balans med persika smak, den var god den med.
Sen gjorde vi ett klipp, hittade ett soffbord på Duka till super pris, så snart får vi väl hem det också :) Och idag fick vi höra att vårat matbord har kommit så vi kan hämta det också , och så ska vi äntligen ha ett med 6 stolar, haha, så nu har vi plats när det kommer fler än 4 för en gångs skull, haha. Kul med lite nya möbler.
Sen gick vi hem och efter bara en kort stund så åkte Fredde till Sthlm för att kolla på fotboll och jag skulle åka och storhandla med mamma.
Så vi åkte till Willy´s, men eftersom att vi kom på att vi skulle handla precis innan vi kom innanför dörren så hade vi inte kikat igenom allt som behövdes och inte, så jag glömde såklart en hel del, sånt som händer.
Får skylla på huvudvärken som gjorde att jag bara ville hem.

Nu sitter jag här och äte lite bananchips, mummsigt det, men ska ta mig en smörgås eller nått istället,lite bättre när magen kurrar,Men innan ska jag bara tvätta och ta på Liam pyamas så att han är klar för läggdags, han ligger här brevid och gäspar så det är lika bra att gå innan han somnar här <3



Kärlek <3





 


28:e Maj

Nu är vi uppe, jag missade öppna förskolan idag, jag vaknade 09.20 och då skulle Liam äta, jag var så trött så orkade inte hoppa upp och stressa iordning oss, sen så hade han vart vaken sen 06.30 så han var jätte trött och somnade ni strax efter 10.00, han hade väl ändå bara vart grinig och somnat när vi skulle sjunga då som han gjorde första gången :)
Nu ska vi äta lite frukost sen blir det att gå en sväng till tuna park idag igen, vi måste hitta något till Freddes morfar som fyller år imorgon, alltid ute i så tid för sånt, att vi inte lär oss nångång.

Hade lite myspys med älsklingen nu på morgonen

  





Ute dag. .

Idag har vi vart ute och gått hela dagen lång, kom hem nångång strax innan 20.00. och vi gick ju 13.00 så det är ganska många timmar det :) Jätte skönt men det blåste väldigt mycket. Vi började att promenera till Nyfors där vi träffade Fredde´s gamla arbetskamrat i hennes lilla butik,sen vidare ner på stan och kika lit efter kläder till Liam, men det verkar inte finnas någonstans i hans storlek, vill ha finbyxor,skjorta,väst och fluga, ska det vara så svårt ?!
Efter ett par timmar på stan så gick vi vidare mot tuna park, mest för att vara ute och promenera, så hade inte riktigt nån anin gom vad vi egentligen skulle göra där, men alltid kul att kika lite, sen tog vi oss en fika innan vi började traska hemmåt i blåsten och kylan.

Nu ska vi precis ta oss lite te och nybakat bröd :)

  

27:e Maj

Godmorgon. . Idag var jag väldigt trött, låg och drog mig fram till klockan 11.00, jätte skönt, och Fredde var redan uppe och hade diskat och gjort så fint i köket, Inte vanligt att han är uppe före mig inte. 
Nu ska vi strax gå ner på stan och fixa lite saker, så ska jag leta efter finkläder till Liam också tänkte jag.
Hoppas på att träffa Frida idag då :) Annars vet jag inte vad som händer senare, men idag ska det iallafall få bli mycket tid ute med tanke på att vi inte var ute nått alls igår.
  

Mätt & Belåten

Mätt och belåten,nu är det sängen som lockar, Trött som tusan, har knappt nån orkt till att gå och tvätta bort smink och borsta tänderna, men ska försöka ta mig lite ork till det strax så att jag får gå och sova sen.

Nu har vi ätit av mina goda bergisar, de blev jätte goda, dock så kom jag på att jag glömde göra de mer avlånga denna gången också, haha, så det blev nästan en rund, så väldigt långa skivor blir det när man skulle äta sen, men det gjorde inget lika gott för de.




¤Dag 3 är avklarad ¤

Bergis & melon

Nu står mina bergisar på jäsning och ska sedan in i ugnen om ca:30 minuter sen ska de stå där inne i ugnen ca:25 minuter, huh, jobbigt med tanke på att magen kurrar lite och det skulle vara super gott med nybakat bröd,Men under tiden så ska vi mummsa lite melon, kom på at jag kunde köpa det nu istället när jag inte ska äta godis under dessa 30 dagar, haha, Men det är nästan godare med melon också, men har fortfarande väldigt sug efter choklad hela tiden, men jag ska kämpa på :)


Mina snygga bergisar :



Mummsiga melonerna


Inne. .

 
En riktig hemma dag har det vart idag, vi skulle ut och gå förut men somnade en stund istället,Så nu ska vi gå utanför dörren iallafall, jag ska gå upp till ica och köpa mjöl och jäst så ska jag baka bröd ikväll.
Liam spydde precis ner hela mig, Det var mitt eget fel också, jag matade honom precis sen fick jag för mig att vi skulle fluga flygplan ( Han ligger på benen och jag lyfter upp och ner =)  )  Haha, ganska dumt att trycka så på magen när han precis ätit, Men han tyckte bara att det var kul och det är ju det viktigaste :)
Nu måste jag börja gå så att jag hinner hem och laga mat innan Fredde kommer hem, tänkte försök aha det klart den här gången, sen vill jag ta en liten extra sväng med tanke på att vi inte vart ute idag.


Sötnos !


Tråkigt. .

Någon mer som bara sitter hemma och känner att man vill hitta på något??! speciellt nu när det är så fint väder ,jag blir galen, Liam bara sover och sover, haha, Jag har tröttnat på all städning och vikning av tvätt så nu vill jag snart göra något, Får väl gå ut och promenera i det fina vädret, Frida var hos sin mor så vi skulle kanske ses imorgon istället.  Nu ska jag iallfall gå och plocka ur diskmaskinen, sen får jag väl äta lite mat i väntan på att Liam ska vakna så att vi kan gå ut, man vill ju inte missa dessa underbara dagar.
Det är nu som man skulle ha det fina huset med en stor tomt så att man kunde vara ute och pyssla hela dagarna =D
Det kommer nog med tiden, nångång ska vi allt hitta det perfekta huset för oss.


26:e Maj

Klockan är bara strax innan 10.00 och jag har redan hunnit tvätta,duscha,matat Liam två gånger och äta själv ska ja precis göra,annars brukar vi bara ligga och dra oss tills nu ungefär :)

Idag kanske vi ska träffa  Frida och bebis i magen :) Det får vi se lite senare, annars har jag inga planer alls, ganska skönt att bara ta dagen som den kommer ibland .Oftast så har man ju nått inplanerat.

Sötnosar

Vilken dag det har vart, vi åkte till Torshälla för att träffa Natalie,Gabbe,Cassandra  och tvillingarna Selina och Miranda, de var ju pytte små, så söta, nu fattar man hur fort tiden har gått, Tänk att Liam var sådär liten och till och med mindre för bara 4 månader sen, helt sjukt, tiden går jätte snabbt, nästan så att man glömt att han vart så liten,Vågade knappt peta på de små liven , hehe, De låg och sov så sött i soffan, tog ett kort med Liam brevid också för att jag ville se skillnaden, haha, Stora klumpen han nu ju :D



  

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket,borsta tänderna och sedan hopp in under täcket :)




¤Dag 2 är avklarad ¤


Enkelt & skönt

Idag får det bli bara något enkelt och väldigt skönt, leggins och ett linne, var tvungen att ta ett par strumpor i samma färg när jag såg att jag hade det . haha.Nu ska vi strax börja promenera mot tuna park, ska lämna Freddes namn bricka tänkte jag sen bara gå tillbaka, Skönt med en promenad såhär i värmen, sen hoppas jag bara på att jag hinner med disken innan jag ska åka till Natalie, Inge kul att se den sen när man kommer hem. Mycket går väl in i diskmaskinen också så det går säkert snabbt att få bort, men just nu så vill jag bara komma ut så disken får vänta ett tag till.
Liam har redan somnat i vagnen så nu är det dags att gå ut :)

Lite ego kort och ett på min underbara bjuds det på här då.


  


25:e Maj

Godmorgon
Vilket underbart väder det är, hoppas att det håller i sig hela dagen, nu vaknade man iallafall verkligen upp på rätt sida, glad och pigg :)
Nu ska det strax bli en stor god frukost också, sen ska vi nog ta en liten promenad innan det är dags att åka och hälsa på Natalie och de små tvillingarna, ska bli jätte kul att få träffa de små liven, och mammsen också, var ju ett tag sen nu jag träffade henne.

Liam låg och kikade på grodan när vi vaknade

 

Myspys

Nu sitter jag och gubben min och kikar på film, Wallander "Hämden"  fick det bli ikväll,eller vi tog precis en paus för att duka undan vår kvällsmat. Liam ligger och sover i sin säng, men jag hoppas på att han ska vakna snart igen så att han kan äta innan jag ska gå och sova, annars kommr han aldrig sova hela natten så då måste jag upp mitt i nångång=P

Tog en bild på Liam när han låg så sött i vagen då vi var uppe på ica och handlande :)



¤Dag 1 är avklarad ¤
Och jag är såå stolt över mig själv som lyckats
Nu har jag bara 29 dagar kvar.Haha.

Hemma.

Ja då var vi hemma igen , men man ville knappt gå in, det är ju helt underbart väder ute, det blev nästan för varmt för att gå runt på stan också, När det var dags för att köpa något att dricka och äta som vi kunde ha på vägen till bilen då blev det lite kämpigare, jag som så gärna hade tagit en Cola, en Mer eller annan dricka igentligen fick den här gången ta en ramlösa, smakade med mango och den var då ioförsig helt okej, men de andra drickorna lockade mer kan jag ju säga , haha, sen fick jag ta en fralla att gå och mummsa på istället för en chokladbit eller liknande som jag annars tagit, Ahh, det funkade och änsålänge så har jag ju klarat av den här dagen galant :)

Klade också av att inte köpa massa saker som jag gärna velat , köpte bara ett klädesplagg till Liam, vet inte om det är en pyamas egentligen, men jag tycker det ser ut som det så det ska han få ha som pyamas :) såå söt med små apor på, betalade endast 55kr ocksåså det var ju ett bra klipp.



Sen så träffade vi på Liam´s farmor och farbror inne på leklust,då fick han en spelande vovve av henne, som han verkar gilla mycket :)



Älsklingen med vovven



Nu ska jag fixa nåt litet att äta, magen kurrar och Fredde skulle inte komma hem ännu så får jag väntar lite med mat tills han kommer hem, får kanske bli en toast nu eller nått ,väldigt sugen på makrill  också:)

24:e Maj

Nu har man precis kommit upp ur sängen,men inte har jag sovit sen klockan 07.00, slumra till en stund men sen låg vi bara och myste.
Tog lite snygga kort på min lilla skrutt också =)


 



  

Nu ska jag strax åka ner på stan med mamma, vet inte riktigt vad jag ska göra där för inte behöver jag köpa nått, ska försöka låta bli det också, men kul att bara vara sällskap, Hon skulle väl kika på nått iallafall.
Måste slänga i mig lite frukost och fixa oss klara till hon kommer.


Som vanligt. .

Så ställs godis skålen på bordet, usch , Nu måste jag lägga av med det här ! Tror ni jag klarar att inte äta godis,chips eller dricka dricka på 30 dagar ? Skulle ju vara ett mirakel, Jag ska fasiken prova, och försöka allt jag kan .

Men kan tyvärr inte börja idag , för nu sitter jag ju här med en stor skål godis framför mig, och en jätte god dricka med smultron smak .  Haha, så får ta det imorgon, Jaa ! Tametusan, så får det bli !

Kan säga såhär, att dricka kan det bli näst intill varje dag, och godis blir det iallafall några dagar i veckan så det kommer bli kämpigt men ändå kul.


Hur länge tror ni jag kan hålla mig då? ;)



Besviken. .

Men bara på mig själv, Jag som bestämt mig för att gå en långpromenad men så blev det ju inte direkt, jag gick upp till ica, där fick jag ide´n om att jag kunde ta bussen till sveplan för att sedan gå hem, då skulle jag ju hinna kolla lite där borta,visst , jag tog bussen men tror ni att jag gick hem eller ?! NEJ för jag blev super duper kissnödig så jag hade aldrig orkat gått hela vägen hem, då hade jag fått magknip till tusen, visst det finns toaletter på sveaplan men vem vill gå på de ? Jag är inte så mycket för att gå på toa ute sådär, brukar oftast inte vara så fräscht, haha, så nu sitter jag här hemma igen, fick mig en liten promenad från stålfors skolan till sveaplan iallafall, alltid nått.
Träffade på Fredde´s mormor och morfar också, de var ute och gick med hunden så jag sällskapa de en liten bit innan vi gick åt olika håll.

köpte detta till Liam på barnens hus, men det var igentligen en annan sak jag ville köpa, men det får vi ta lite senare istället om det finns då .



Knasigt väder det har vart iallafall, när jag nästan var framme vid sveaplan så började det regna lite smått men när jag kom ut igen så var det fint och inge regn sen när jag klev av bussen här i stenby så öste regnet ner, men bara i några minuter sen blev det sol och fint igen.

Nu ska jag äta ostfralla och vänta på att älsklingen kommer hem från jobbet.

Promenad

Ja äntligen är vi klara för att ta oss ut på en promenad, blev en aning senare än vad jag tänkte men det gör inget,Får se om vi tar barnens hus någon annan dag istället, det stängde klockan 16.00 så känns lite tajt där, men vi ska iallafall ta en lång promenad på nån timme eller två.Fortfarande fint väder så det ska verkligen bli skönt at få komma ut lite.

Trötter



Väntar på att få hoppa ner i vagnen och sussa lite


23:e Maj

Morrn morrn, här sitter jag med en lite grinig Liam, tror att han är lite trött, även fast han sov ända tills klockan 09.00 , Tänkte ta en lite längre promenad idag, håller vädret i sig så ska jag traska till sveaplan och kika efter leksak till lill skruttis :) Om det ens är öppet på lördagar ? Det visar sig , kollar jag upp det nu och ser att det är stängt så kommer ja bli slö och inte gå ända dit .haha, lite knep måste man ta till, lura sig själv lite för att ta en lång promenad :)
Skulle behöva en termos också, var hittar man det då? jag vill ha en liten och smidig så att det inte känns så jobbigt att ta med sig överallt.






Igår så köpte jag super snygga jeans till Liam, dessa som ni ser på bilden fast jag köpte de mörka, de gillade jag massor, sen fick det även bli en vit skjorta också.Hittade ingen bild på skjortan på deras hemsida så jag tog helt enkelt ett kort :)
 
  


Si sådär då somnade lill prinsen, jag ska passa på att göra mig klar och plocka lite här hemma innan han vaknar igen och ska äta :)




Vad har ni för er denna lördag då ?


. . .

Nu har älsklingen kommit hem och det är snart dags för att äta lite mat, men innan så ska Liam få bada ock jag ska ta en dusch, har också bestämt med mig själv att ikväll sk adet inte bli någe mer data !
Jag ska bara mysa framför tv:n.

Finaste







?!

Blev precis tillsagd att jag var dålig, som det uttrycktes, Men såhär är det, att är det en person man ser nånstans, man ser att den personen tittar på en och bara drygt kollar bort, varför ska JAG då hälsa för ? Vet inte vad ni tycker men enligt mig så ska jag inte behöva vara trevlig och hälsa då jag bara får en dryg blick?!  Sen att vi växt upp i samma ort och även gått i samma klass ska inte spela någon roll tycker jag, har aldrig varit omtyckt hos den personen och det vet jag, Men ändå finns det inte några anledningar till varför, jag har heller aldrig riktigt " förstått mig på" den personen men jag har alltid kunnat vara trevlig när man väl setts eller så, men att du tyckte att det var dåligt av mig att inte hälsa på den personen det förstår jag inte,Nu när det var som det var. Det skulle bara bli falskt ! Sen att man förändras med tiden det är ju vissa som inte förstår, vissa kanske inte gör det men jag vet att jag har förändrats en jäkla massa sen högstadiet. Så jag har verkligen ingen anledning att vara otrevlig och inte hälsa, det hade jag gjort om jag inte fått en sån blick.
 
?!

22:a Maj

Idag har jag varit dålig på att blogga, Jag vet ! men nu var det såhär att Liam och jag låg och sov ända till 11.15 haha, Han måste ha varit trött, annars ska han aldrig ligga kvar i sängen, Det var skönt men ändå fick man lite panik att man sov så länge, men vi snabba oss upp ur sängen, åt lite frukost, sedan hoppa in i duschen,sminka och klä på mig, Liam fick sedan mat och kläder efter det så började vi knalla mot Tuna park, Jag skulle äta lunch med Fredde sen springa in på coop och köpa lite saker, men såklart så glömde jag en del så nu ska vi snart traska upp till ica igen :) Måste först komma på vad vi ska äta ikväll för gott..
 Ska kolla lite vad vi har här hemma så ska jag sedan börja gå,sen får det bli att plocka lite här hemma och leka lite med Liam, idag har det ju inte blivit så mycket lek, när vi kom hem från Tuna park så kom det förbi nån och pratade om böcker sen fick Liam mat och vi slumra till en halvtimme. Så det får bli massa lek och mys nu när vi kommer hem från ica istället :)

Vad gör ni idag då?

Mor & Son

 



Nu blir jag galen på blogspot ! Jag har försökt kommentera ett flertal gånger men det står bara hela tiden(( "Din begäran kunde inte bearbetas. Försök igen."))

Så nu får jag helt enkelt svara här till dig Sara svarne :)

Svar : Nej jag ska inte gifta mig, antar att du syftade på det där med klänning :) Jag vill ha en klänning då jag ska på ett bröllop i sommar + som jag kan ha nu till studenten då det är några som ska firas :)


Mys pys

Jag och Liam gav oss ut på en promenad, vi gick en sväng här i Stenby sen började vi trask amot tuna park för att möta upp Fredde, Stannade såklart till vid stenby gård och kika på de söta kossorna, haha, De ville vara med på bild idag också :) Jätte skönt ute var det och det flög inte lite tussar från maskroser,ligger som snö efter vägkanten.


 




  

När vi mött upp Fredde vid Tuna park så gick vi till ica och handla, och såklart så blev det en stor påse godis till i helgen också, Har redan börjat mummsa lite, Men är så mätt efter maten, idag slängde vi fram grillen och la på peppar biffar och till det hade potatis klytor, jätte gott !
Nu sitter vi här och kikar på film,Liam ligger och pratar inne i sin sing, han verkar inte vilja sova ännu men vi får väl se om han lyckas somna om en stund, annars får jag väl gå och göra honom sällskap en liten stund :) Han sov en stund tidigare på kvällen kan vara därför han inte är så trött.

Imorgon tänkte jag kanske gå till Babyproffsen och sedan ta en snabbis in på H&M för att köpa en skjorta till Liam, Någon som inte har några planer och vill följa med på en liten promenad ?
Nu ska jag kika film och äta lite godis.

Tråk torsdag

Usch vilken dag, man har bara gått och väntat på att något ska hända, Känns som om jag frågat de flesta om de vill hitta på nått men inget svar får man eller så är de upptagna, Phuu. . Vill flytta till nyköping så ja kan träffa min bästaste Magnus varje dag :)  <3 

Klänning
Jag sitter här och letar efter klänning, men hittar ingen som jag verkligen vill ha, finns många fina , men det ska ju vara lite mer speciell tycker jag :) så ska den passa också men det problemet får man ta sen, haha, Sen skulle jag vilja ha skjorta,väst,fluga och finbrallor till Liam , men det är också svårt att hitta, om man inte vill betala över tusenlappen då vill säga,hittar jag inget så får det väl bara bli skjorta & slips, också fint .Åhh,längtar verkligen tills i sommar <3

Nu har jag och Liam legat i sängen och myst  och busat ett bra tag så jag funderar på att gå ut på en promenad igen, orkar verkligen inte baka bullar nu så, det måste jag vara på humör för annars är det bara tråkigt och jobbigt ,Tss. .Men nu blev det ju toppen väder ute så det passar bättre med en promenad också.

Vår älskade Liam 



  



♥      ♥     ♥


21:a Maj

Halloj !
Sitter här och äter smörgås,fruktsoppa och äggröra, Mumms det !
Liam somnade precis efter sin måltid, förstår inte hur han kunde göra det för vi var nyss ute och promenera strax över en timme och då sov han hela tiden , tröttis . Det var jätte skönt att gå ut och gå , men nu ser det ut som om att det ska börja regna när som helst.
Vad har vi för planer idag då?! Inga alls faktiskt, tänkte diska lite strax sen blir det nog bara att ta det lugnt, ligga i soffan och mysa, och när Liam vaknar så ska jag busa lite med honom :)
Senare ska jag baka bullar, om jag inte får nått annat för mig förstås.




Funderar på hårfärg,

Mörkt eller Ljust ??

Vad tycker ni ? :)







Wild & Crazy

SÖTNOS <3


Pizza

Sådär ja, Nu har vi inga högtalare kvar , känns lite tomt här inne nu, tss.
Jag gjorde nyss pizza som vi mummsa i oss, jätte gott med hemlagad pizza ju, så är det alltid kul att variera och testa lite nya saker på. Idag hade jag på annanas,skinka,paprika , xtänkte ha på champinjoner men ångra mig när jag hade haft på de andra, den såg helt enkelt bar ut som den var, Ser dock inte lika mummsig ut på bilden som den var i verklighet =)




Vad har ni för er ikväll då? Jag funderar på att gå och lähgga mig ganska skapligt idag också, Så är man pigg och glad imorgon också, och imorgon så måste ja ta med Liam på en långpromenad för idag blev det bara en väldig snabbis ute i friska luften.

Nu är det dags att mata och natta Liam

Städning

Idag har jag vart riktigt duktig :) Liam låg och sov flera timmar här på dagen så jag hann med en hel del,Jag har diskat all disk,tvättat all tvätt, damsugit och skurat golven i hela lägenheten,torkat av de flesta möbler,bäddat, och vattnat blommorna. Sen kom även Johanna på besök, vi satt och snacka skit åt massa bullar och chokladbollar och hade det allmänt trevligt.

Våra fina Pachira aquatika bara växer och växer, nu är de riktigt stora och fina :)



Nu kom precis älsklingen hem från jobbet, han sitter här och väntar besök, det ska komma en kille och köpa hans högtalare så vi får väl vänta med maten lite, men magen kurrar. . Phuu :)

Liam sitter i soffan och kikar


Stickad

Haha, Liam provade mössan som jag stickade lite på skoj, det skulle bli en halsduk tänkte jag men sen orkade jag inte mer och bara sydde ihop den , Så söt va !?
Han kommer dock inte få ha på sig den ute bland folk, Haha, jag får sticka en ny tills i vinter istället :)






Nu ska pyamasen av,blöja bytas och på med kläder så att vi kan gå ut och gå om en stund.

20:e Maj

Godmorgon inatt blev det många timmars sömn, Vaknade 07.00 och matade Liam, trodde att han skulle vaka runt 05.00 kanske med tanke på att han somnade så tidigt,Men han sov så gott, Så nu vaknade man verkligen på rätt sida idag, många timmars sömn,solen skiner och allt känns då såklart på topp.
Ska strax ta och äta lite frukost sen blir det att bara mysa ett tag framför tv:n.

Nyvaken


Söta Kossa !

Åhh Så underbart med en lång jätte varm dusch , Skulle kunna stå kvar en timme till, Men tyvärr så måste jag försöka komma i säng snart, Så att jag är lite pigg imorgon, Liam har ju fått för sig att vakna lite oregelbundet igen, Nu vet man aldrig när han vaknar, men imorrse var det klockan 07.00 så det var skönt, Nu ikväll så somnade han ganska tidigt så nu lär jag få gå upp innan 06.00 säkert. Imorgon hoppas jag på att det finns tvätt tid, Nu har vi fått en stor hög igen, ändå tycker jag att man tvättar här hemma titt som tätt, men det blir ju när man byter sängkläder som tvättpåsen blir överfull.Kan vara skönt att få bort allt på en dag då genom att tvätta i tvättstugan, hemma då blir det bara att hänga tvätt överallt som tar tid innan det torkar.
Har inga planer alls annars imorgon, ska ta dagen som den kommer, antar att det blir att sitta hemma och tråka och kanske ta nån promenad, det måste jag göra så att Liam får komma ut lite. Massa lek med Liam också såklart :)
Så kom över på en fika om du/ni är allt för uttråkade :) Haha, alltid trevligt.

Bjuder på en bild på de söta kossorna på stenby gård,Skulle kunna tänka mig att ha en kossa, de är så söta så, det får bli sen när vi hittar vårat hus, Haha, om nu Fredde skulle gå med på det ;)



Godnatt

//J

Trevlig dag

Idag har vi haft det riktigt trevligt, Åt god mat med kusinen inne på 21:an sedan träffade jag på min farmor och faster som jag inte träffat på flera år, de kände inte igen mig så ni kan ju tänka er hur länge sen det var, Mycket trevligt !

Sen träffade vi Melwin, Maria och John, vi traska ett tag på stan, köpte gips och plast som vi sedan skulle göra avtryck i, det gick väl sådär, haha, Vi höll på ett tag inna vi blev nöjda, Får tänka ut annat sätt tills nästa gång :) Då vill vi ha en liten fin ram runt de också.

Liam i sin nya mössa som pappa kom hem med igår då han vart och kollat på fotboll.



Och så en bild på våra gips avtryck som ska torka innan vi får se hur resultatet blev, och en bild på min lilla älskling i vagnen

 

Jag gick var precis en snabbis på ica då jag köpte jordgubbs sylt " Utan bitar  =) "  och ett paket mjöl, betalade endast 12 kr, haha, annars kostade sylten 27kr och mjölet brukar väl kosta runt en 10kr eller nått sånt, Vilket klipp, Ibland är det bra att vara medlem.
Nu ska jag börja steka pannkakor så att det är klart tills Fredde kommer hem.

19:e Maj

Godmorgon !
Nu är jag och Liam lite sena, vi ska hinna med 11.35 bussen är det tänkt, men han ska ha mat och sedan kläder  så vet inte hur vi ska göra,
Sen ska vi äta med Paulina, min kära kusin.

Vad sk ani hitta på idag ? :)

Städning

Liam ligger och sover och jag städar för fullt, Började med att jag lagade lite mat, blodpudding, Inte alls gott men ibland måste det tryckas ner, haha, Nä men vi köpte det för att ibland om man har bråttom/Inte orkar laga mat så är det lätt att göra,ingen av oss är speciellt förtjusta i det men med en massa lingonsylt så funkar det,Efter maten började jag att diska lite sen fortsatte det med att torka av överallt i köket,hänga tvätt och lägga in allt i garderoberna,koka nappflaska+napp, rensa igenom alla tidningar/Reklam som vi kollat i och kunde slänga och nu tog jag precis en paus mitt i allt, sist kollade jag igenom Liam´s kläder, vad som ska bort och inte, men tröttnade ganska snabbt på det, nu ville jag bara sitta och ta det lugnt ett tag, Jätte sugen på lite te men känns som om att det kanske är för sent ? Hm, Får se vad jag tar för beslut om en stund :) Innan så ska jag plocka upp alla kläder jag kastat ut över golvet där inne, Tss.


En väldigt trött sötnos



Det bästa som hänt. .





Mammas Älskling



Älskar dig Liam



chokladbollar

Nu har jag stått och gjort kanske det tråkigaste man kan baka, phuu ! Jag var jätte sugen på chokladbollar igår, och en del av dagen idag, tills  jag stod och gjorde smeten , man vill ju bara spy, sen när man ska rulla de i pärlsocker så tröttnade jag efter ca 10 stycken, och det blev en väldig massa fler än det kan jag säga, men jag tog mina pauser där emellan, gjorde några med kokos på, som jag tror är godare men minns inte riktigt, kan tänka mig det iallafall, men nu tänker jag vänta tills imorgon innan jag smakar de där.



Imogon kommer det nog bli en lika trevlig dag, men hoppas på bättre väder också så blir man gladare utav bara det :)
Har bestämt att jag bara ska vara hemma och mysa med Liam fram tills klockan blir 12.00, för då ska jag ner på stan och träffa min söta kusin, sen vid 13.00 så ska jag och Liam träffa Maria och Melwin igen, då ska vi pyssla med trolldeg och gips=)
Fick våra fina grabbars händer som vi gjorde sist på öppna förskolan och blev sugna på att göra lite fler hemma. Får se hur vi lyckas med det.


Liam´s hand <3



Måndag

Usch vilket väder det har varit idag, jag och Maria kom fram till att vi skulle skippa Tuna park och istället ta oss ner på stan när vi satt och kika ut genom fönstret på öppna förskolan, bara regn ! Vi hämtade upp Fredde och sedan åkte vi ner på stan i regnet, Melwin fick en ny keps och vi åt på american pizza . Sen gick de hem till sig och vi gick och skrev på kontrakt, så nu är radhuset vårat :) Hoppas att vi kan flytta tidigare också , Men vi vill ju riva en vägg först så att vi får  ännu större vardagsrum, känns onödigt med en 4:a för oss.

Nu åkte min älskling precis till sthlm, han ska kolla på fotboll, vad ska jag hitta på här ikväll då?! Tänkte väl baka nu strax, sen ta mig lite te och smörgås eller nått och bara mysa framför tv:n.


18:e Maj

Godmorgon !

Det har varit en lång natt. .Och när jag vakna var det väl inge vidare, Phuu, men nu ska jag ta mig igenom denna jobbiga morgon och försöka bli på bättre humör. Mina grabbar ligger kvar i sängen och sover, jag ska strax äta frukost men innan ska jag platta håret lite snabbt, då är jag helt klar sen när Liam vaknar så då kan jag bara göra honom klar innan vi ska gå mot öppna förskolan,idag blir det att gå lite senare,sist var vi där vid 09.00 men idag får det bli 10.00.
Det står i tidningen att det ska bli regn, Det hoppas jag verkligen inte att det blir men just nu ser det ju inte så lovande ut,det ser bara kallt och ruggigt ut.

Vi som skulle traska till tuna park, får se om vi gör det eller inte sen, så sugen är man inte på att promenera dit om det regnar, sen ska vi ner på stan senmare också.

Nu måste jag börja fixa klart här så att jag är klar när det är dags att möta Maria och Melwin :)

Scones. .

Kvällen börjar närma sig sitt slut för min del, Vi åt precis scones och drack lite te :)
.



Bra bild va ? ;)

Det blev scones istället för chokladbollar, ska ta och göra de imorgon istället , Men innan så har jag en hel del planer först.
Vi ska träffa Maria och Melwin, så ska vi ta en promenad till tuna park en stund, sen måste jag hem och hämta upp Fredde innan vi ska ner på stan och skriva kontrakt och kika lite.

Nu är det dags för att borsta tänderna och lägga mig i sängen, Hoppas på att Liam vill sova inatt, nu natten som var så vaknade han tre gånger som han annars inte brukar , Han tycker väl ja vart för bortskämd med att fått sov apå nätterna fram tills nu, haha. Ne jag hoppas att det bara var en engångs grej.

En dag. .



Idag har det vart jätte bra väder, Hoppas på att det blir det imorgon också då vi ska promenera ner på stan och skriva
kontrakt och kika lite.

Nu har vi precis ätit god mat, idag blev det kotletter,ris,massa grönsaker och champinjonsås :)
Blev så sugen på chokladbollar nu så det ska jag ställa mig och rulla ett par stycken.
Sen är det bara att hoppas på att det är något bra på tv så att man har nått bra att titta på ikväll, för idag ska datorn få vila, man kan ju inte sitta framför datorn varje kväll heller.


Söndag !

Då är vi hemma från tuna park igen då, Var riktigt skönt att gå en lugn liten promenad dit och tillbaka, Det tråkiga var väl bara att mamma åkte hem när vi kom tillbaka hem hit från tuna park, så nu vet jag ändå inte vad jag ska hitta på.

Bild från imorse då Liam låg och vänta på att få komma upp ur sängen men mamma ville dra sig en stund till :)



Nu har jag precis matat Liam,han somnade så jag tänkte passa på att fixa nått litet till mig också men har ingen aning om vad,inte speciellt sugen på något alls men jag måste ju äta. 

Liam sover och maten han aldrig hann svälja innan han somnade rinner ut =P






Love Love Love 

  

Stackarn har rivit sig på näsan och kinden
Bara att passa på att klippa naglarna nu medans han sover.

17:e Maj

Godmorgon !
Igår på morgonen så provade vi att ge Liam flaska, men då ville han inte alls ha den, han bara skrek ,men vi var så jäkla stressade också så hade inte tid att knappt försöka så jag fick gå och amma honom istället, men senare på kvällen så tänkte vi prova igen, Denna gång tog jag honom i tankar om att han kanske vill känna lukten av mig eller så, då kanske det går bättre, och det gjorde det verkligen, han tog den direkt, Kom på också att på morgonen så skrek han ju bara av hunger så han provade inte ens att suga på den, och då med andra ord så kunde han ju inte veta att det skulle komma mat, även om vi droppade lite då men de funkade inte, Men nu gick det iallafall jätte bra, så nästa gång får Fredde prova igen :)



Idag så kommer Liam´s mormor hit, vi kanske ska gå en sväng till tuna park , vet inte riktigt vad hon skulle ha där men nått var det.  Nu ska jag strax hoppa in i duschen ,äta frukost och sedan göra oss iordning med de sista innan hon kommer.

Lördag

Oj vilken dag det har varit, Inte en stund över till datorn, ganska bra det också ioförsig.
Tog bussen hem från ärla 17.10, gick av vid sveaplan och kika lite, men glömde såklart det jag skulle ha där inne på coop, Ahh, vi klarade oss ganska bra ändå, idag blev det pommes,lövbiff,wokgrönsaker och sås :) Mumma !

Nu ikväll så har jag bara myst med Liam och kollat på en film, inne på andra filmen nu , Men Liam somnade så jag tänkte att jag skulle sätta mig framför datorn en stund då jag inte kollat på hela dagen, förutom en snabbis då,men jag börjar bli trött så ska strax gå och sova jag också.

Vad har ni gjort denna härliga lördag då? Det har varit underbart väder ute också, vi har suttit ute hela dagen näst intill.


16:e Maj

Ojdå, nu har det visst blivit lite sent med bloggandet idag, men det beror på att vi hade massa mys på morgonen, låg kvar i sängen jätte länge, prata,läste tidningen och myste :)  Sen kom jag plötsligt på att jag skulle ju åka på 80års kalas idag !! Så det blev väldigt stressigt att fixa iordning mig själv och Liam innan vi skulle åka.

Så nu har vi vart här ett par timmar och hjälpt till att fixa iordning lite och så, nu är det dags för alla gäster att komma så jag ska gå och vara lite social.

Får helt enkelt skriva lite mer om dagen senare :) hoppas ni har en underbar lördag .



Följ Mig

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/529589/j-e-n-n-y?claim=vkjdncjnyvz">Följ min blogg med bloglovin</a>

Söker du lägenhet ?

Då har du kommit rätt  ;)

En 3:a på 86,5 kvm i Stenby Eskilstuna

En lägenhet i mycket omtyckt barnvänligt område. Närhet till förskola och affär.


*Stor balkong
*Rymligt badrum med badkar och plats för tvättmaskin finns
*Diskmaskin om så önskas :)
*Jätte stor garderob ,ett stort +



Bara att hojta till =)


Fredags mys

Idag fick det bli wok till middag. Kyckling,nudlar och massa grönsaker , Jätte gott var det, länge sen vi åt det också.
Har aldrig sett Liam så trött som han var idag, Vi badade och fixade honom för läggdags redan då var han väldigt trött och gnällig, men när vi var klara på blev precis maten också klar, så jag tänkte att jag skulle försöka hålla honom vaken tills jag hade ätit klart själv, Och det var inte lätt, så fort man kolla bort så började ögonen stängas, det gällde att prata och peta på honom hela tiden, men tillslut så hjälpte inte ens det, Fredde tog upp honom och satte honom i knät, han höll upp huvudet en kort stund sen somnade han sittandes, så söt, men precis då var jag tvungen att ta honom så att han skulle få äta lite, och när han väl fick mat så vaknade han till lite iallafall, men efter en halvtimme då han var matad ,rapad och klar så la vi honom i sängen och han somnade på bara några minuter igen :) Nu hoppas jag att han sover till 6-7 imorgon iallafall.

Våran älskling 





Det blev inte att prova flaska idag pga hur stressigt och så allt blev, och jag behövde få ut lite mjölk också så lika bra att amma honom så får han ta flaska imorgon istället, Fredde är ledig så då får han prova mata på morgonen<3




Nu ska datorn stängas igen och jag ska sätta mig framför tv:n istället med den stora godis skålen och mummsiga pringles, Provade på de här Rice infusions , men de smakade ju ingen skillnad från vad jag minns de andra smakade . Vad tycker ni ?
men den har ju iallafall texten:

Naturally
Lower In Fat*

Haha, för de som bryr sig vill säga

Lite sugna blir ni allt va !? ;)





Fredag !

Vi hade det jätte trevligt idag, träffade Heidi, belv att gå på stan några timmar, sitta och prata,äta lite och så blev det lite shopping som vanligt, idag kom jag hem med detta till Liam :



En hatt jag hitta på rea, kan ju vara bra att ha i sommar, en kort ärmad jätte fin body och fyra par byxor, Köpte även ett linne till mig, som satt perfekt ! Haha.



Dagen fortsatte sedan med en promenad i det underbara vädret, dock så blåste det en hel del men det var riktigt skönt, man fick pendla mellan långärmad och kort ärmad hela tiden :)
Jag gick från stan upp parken zoo, förbi tuna park och sedan den vägen hem, När jag väl var hemma och kom innanför dörren så tyckte jag att det inte alls kändes bra att sitta inne när det var så bra väder ute + att Liam låg ändå och sov i vagnen , så jag hoppa i skorna igen och gick sedan en väda här i stenby, och upp till ica för att hämta två paket och köpa lite mumms till kvällen, lite godis och sen blev jag otroligt sugen på pringles så det åkte också ner i korgen.

   



Nu har Liam och jag vart hemma ett tag igen, blev att ligga och vila en halvtimme sedan en massa bus och nu kommer snart pappsen hem så då får han ta över leken med Liam och jag ska ställa mig och diska tänkte jag , visst låter det skoj ?! Ah , det måste ju göras , tror ändå det är ganska mycket som ska in i diskmaskinen så  blir nog inte mycket över att diska för min del.

Liam leker med en bok som prasslar, den verkar han gilla.

 

Staden

Har precis moffat pannkakor som jag hade i en matlåda bara för att jag inte orkade laga någon mat. Phu mätt blev jag iallafall.

Nu ska jag och Liam åka ner på stan, får bli en promenad hem där ifrån sen men just nu vill jag bara komma ner och orkar inte gå.

Dagens Outfit :)

 

Vi ska träffa denna söta tjej :)



Heidi & Jag för ett väldigt bra tag sen . Kul hade vi iallafall !

En trött kille



En riktigt trött Liam, Jag tog upp honom i famnen när jag satt och åt frukost, han somnade på nån minut och såg helt utslagen ut , Sötnos !

15:e Maj

En skön morgon, vaknade 03.30 av att Liam låg och prata lite för sog själv, Låg och drog mig ett tag innan jag tog upp honom för att ge honom mat, sedan somnade vi om till 8.30 :) Jätte skönt.

Igår blev det att sitta uppe ett tag till efter att ja skrivit här, jag pumpade till Liam så idag ska han få prova flaska för första gången, får vi se om han tar den, men det tror jag :) Så ska hans kära far äntligen få prova på att mata honom också.

Idag har jag inga planer alls, ganska skönt faktiskt, så det får bli en massa lek och mys med Liam , och kansk elite små plock här hemma,Sen får vi se om vi kanske skulle träffa Heidi sen men det skulle visa sig senare under dagen :) Skulle vara riktigt trevligt !

Nu blir det frukost

Ögonsten

Saknar min bästis Magnus massor nu !
Så jobbigt att ni ska bo i Nyköping, det är för långt bort tycker jag, vill ju kunna träffa er ofta.Nu får ni allt ta och flytta hit snart :)
Liam och Joel skulle kunna leka med varandra jätte mycket =P  , så kul att det bara skiljer en månad på de små liven.


Joel
Han har så himla fina ögon






Nu är det läggdags för oss här hemma, Liam kommer antagligen inte sova länge alls nu med tanke på att han sov flera timmar nyss, vakna och åt och nu ser han hur pigg som helst ut, men hoppas att han ska somna ganska snart så att jag också kan få sova en stund .

Natti natti

// J

Torsdag

Härliga torsdag !
Vi började med att gå en promenad på en halvtimme innan vi träffade Melwin och Maria, sedan gick vi vidare mot öppna förskolan, där vi började med att göra handavtryck, trodde att det skulle gå lika illa som när jag gjorde det här hemma men Liam var så duktig så, blev super bra på första försöket :)
Melwin däremot var lite envis, han ville inte riktigt, hehe, men det blev bra tillslut iallafall efter några försök , så fina, hoppas det blir lika bra nu när de har hällt gips i de men det tror jag.
Sedan satte vi oss och lekte lite ett tag innan vi skulle ner på sången, och Liam var vaken under hela tiden den här gången, och han verkade gilla det mycket också, speciellt vissa låtar då han fick röra på sig lite.

Sen blev det en kort promenad innan det var dags att väga och mäta :

6580 gram    64 cm


När vi kom hem så fick vi besök av Fredde´s mormor och morfar, Mycket trevligt.
Efter att de gått så sprang vi till tuna park, eller tog iallafall en väldigt snabb promenad, Fredde skulle klippa sig  så jag följde med för att få en liten promenad.
Gick även in på coop, hittade lite saker man vill ha nu när vi ska flytta =D
Kollade grill osv. Längtar !

Nu ska vi laga mat innan klockan blir allt för mycket.

14:e Maj

Då säger vi Godmorgon igen då, dagarna går ju jätte snabbt.
Ser ut att bli väldigt bra väder idag, får hoppas på att man inte lurar sig, tänkte ta en liten promenad innan jag ska till öppna förskolan  för att sist så somnade Liam precis när vi skulle sjunga och vaknade direkt då det var slut, så ska försöka få honom att sova en stund innan den här gången, för vi var uppe klockan 06.00 idag också.

Lite bilder från denna tidiga morgon.

En väldigt trött och fundersam Liam:



´Haha, Såå söt !



Nu ska jag ta och äta lite frukost , fixa iordning oss för att sedan gå mot öppna förskolan.

Filmkväll

Nu har vi preis kollat klart på "Allt flyter" och den var väl helt okej. Kan jag väl rekomendera lite iallafall, Det var väl ingen film som man tänker "WOW" om men det var heller inte dålig.

Sitter här och kollar på hopp gunga, men alla är så jäkla dyra, hitta den billigaste av just den varianten jag vill ha kostar 900kr och då pratar vi inte ny. Så det känns lite dyrt för nått som han ändå bara kan ett tag, tror det var upp till 12kg.
Men han verkade ju gilla den jätte mycket hos Seline :)

Nu ska jag gå och borsta tänderna innan läggdags, måste vara lite pigg imorgon iallafall, Mycket planer för imorgon :)

Imorgon ska vi till BVC också, kolla hur det går för Liam , vikt och längd och snacka lite annat .
Har ju ännu inte börjat ge honom något annat än bröstmjölken, Jag kämpar på men ska väl prova flaska snart iallafall, haha, försöker dra ut på de så länge det går med tanke på att amningen är ju det bästa helt enkelt,barnet får den bästa maten för åldern och massa närhet :)



Äntligen så har vi kommit ett steg närmre huset,kommer nog att bli mycket grillat och gott i sommar =D
Ska bli jätte kul, och skönt att få komma ifrån den här lyan då det är väldigt med allt stojj  här ovanför.



Nu säger jag godnatt och sov så gott på er ! Klockan börjar bli mycket med tanke på att jag måste vara pigg och glad klockan 09.00 imorgon. Phuu..


Toppen dag !?

Idag har vart en riktigt bra dag, Med lite blandade känslor men mycket lycka :)
Hade trevligt på kalaset, blev en jacka i present men tyvärr så var den lite stor, han växer väl i den eller om han kanske vill byta.

Liam var väldigt glad idag hos sin farmor. Sötnos !

  

Snyggt med röd body och grön dreggel klapp va ?! Haha.





Jaa, vad ska man säga. . .Glädje,lycka,ångest !

 Ibland har man helt enkelt turen på sin sida och ibland inte, Det är så det är här i livet !
Denna gång var det min tur :)




Jag har finaste grabbarna i världen <3

Kalas

Nu ska vi börja traska mot Tuna Park för att köpa present, sedan blir det att gå till borsökna och fira Freddes bror. Nu måste vi stressa lite så att vi hinner och inte kommer hem allt för sent :)



WOW !!


13:e Maj

Godmorgon
Blev en gansk ajobbig morgon, Jag vaknade 04.00 och såg att Liam låg och vred och vände på sig, tillslut vaknade han och jag gav honom mat, han somnade inte direkt utan vi låg och myste fram till klockan 06.00 ,Jag halv sov väl lite då och då.Men sen vaknade han igen strax efter 08.00.
Nu sitter vi här och kollar på barnprogram, det gillar han, mycket färger och rörelser, Men ska snart gå och göra iordning för frukost.

Får se om Fredde kanske får se honom rulla idag då , kanske, kanske inte.

Dagens Outfit =)

  

Matad & Nattad

Då ligger våran prins och sover , han somnade direkt efter ditt kvällsmål :) 
Så jäkla söt när han precis ätit och sover så sött :



Tänkte på en sak, på de flesta kort så ligger den där filten under, haha, har den bara för att han dräller och dreglar så mycket, Så slipper han blöta ner våran säng, därför jag lägger alltid den då jag matar =P

Nu la vi honom precis i hans egen säng, och såklart ska han mysa med handen i ansiktet :)  :



Där ser man hans märken i pannan han nyss fick då han låg och gnodde mot filten på golvet då han var så trött stackarn.

Jag ska gå och ta bort smink,borsta tänder och förbereda för läggdags nu, ska komma i säng innan 23.00 idag tänkte jag, Önska mig lycka till ;) Kan behövas.

Natti Natti

// J

Rulla runt. .

Bör bara några minuter sen så rullade vår älskling från mage till rygg för första gången =D Jag som har väntat sålänge, hehe, men när jag la tillbaka honom så vägrade han ju göra det igen såklart, Tråkigt var det att Fredde kom precis innanför dörren och när han tog av sig så rullade Liam precis så han hann aldrig se. Ah det kommer väl igen snart . Så duktig våran älskling.





Blev inte så jätte mycket städat, Liam har vart jätte grinig så han har bara velat sitta uppe i knät, bara då han varit tyst, men jag fick ju bort lite skit iallafall, Tror inte att jag har några planer för morgondagen förutom att vi ska på kalas lite senare med tanke på att det inte blev av idag.


Städning

Nu är jag hemma igen och det blev bara att äta lite ostkaka med grädde och sedan sätta igång med städning, Plockade undan lite små saker som ligger här och var men tröttna lika snabbt så jag satte mig här, Men måste snart ta tag i det igen, ska diska och dammsuga iallafall.

Så söta de är, Seline och Liam, Var trevligt att träffa den lilla familjen och se hur de bodde också :)
Nu får vi se om de träffas igen på torsdag kanske annars måste vi ju ta det igen en annan dag tycker jag .
Skulle ju viljat haft några söta bilder på de små liven men de glömde jag helt bort , haha.


Nä nu ska jag sätta igång innan man blir allt för trött. Ska försöka tävla lite med mig själv så blir allt mycket roligare, Kansk eman får en del gjort här hemma iallafall, skulle jag lägga mig ner nu så skulle jag somna på tjilivippen så det är lika bra att hålla igång.


Tisdag

Äntligen fått i mig lite mat och nu är det dags att åka, Ska ta en promenad till Konsum och sedan ta bussen där ifrån, Liam är ruskigt grinig men tror det bara är att han är lite trötter, han somnar nog direkt i vagnen.

Får se om det blir kalas sen ikväll eller om vi ska ta det imorgon, Fredde slutar klockan 19.00 så han kanske tycker det blir för sent ikväll.

Vad gör ni idag då?=)


 


12:e April

God morgon !
Idag har jag mycket att hinna med, Vi ska åka till Sara,Johan och lilla Seline lite senare under dagen och innan det så måste jag hinna städa,duscha,sminka,föna,mata Liam och äta själv, Men klockan är bara strax över 08.30 så det är lugnt tror jag, Sen kan jag ju alltid fortsätta lite med städningen när vi kommer hem igen om det nu skulle vara så.
Vi skulle ta bussen till skogstorp vid lunch nångång, så det borde bli ganska lagom.

Nu ska jag gå och fixa iordning en stor god frukost då jag är jätte hungrig redan,även fast jag nyss klev upp ur sängen.

Kom på igår kväll att jag glömt lägga in ett litet grattis till Liam som igår blev 4 månader, Klantigt av mig eller hur =P

GRATTIS LIAM , 4 Månader 11/5-09


Bild : Januari 2009

Tänk vad tiden går fort, Bara att njuta av den här tiden med våran lilla älskling för snart står han här på sina egna ben,tjatar om vilken tid han ska få komma hem,hur jobbigt det är med skola,att han ska ja pengar till dittan och dattan osv. haha, Sötnos !

lång kväll

Kvällen har varit lång, känns som om tiden går jätte sakta, men ändå så fort, Nu är klockan redan efter 00.00 och som vanligt sitter jag uppe, måste verkligen bli bättre på att lägga mig tidigare, jag vet ju hur trött jag är på morgonen, några förslag om hur jag kan lära mig det  ?? =P

Sitter och funderar på om  jag ska köpa parken Zoo kort, någon som är intresserad av att ägna lite tid där i sommar med mig och Liam så skriv gärna en kommentar ? ?  =D
Vet ju inte , om det inte är nån som vill dit så kanke det inte blir av att man går och då känns det bara onödigt att köpa det, har lyssnat runt lite och det  finns väl nån men ändå.


Parken Zoo - Räddar världens djur

. . .

Kom precis innanför dörren , Hade vart en trevlig dag , Vi träffade Maria och lilla söta Melwin :) Gick runt lite på stan,snacka skit och satte oss sedan och tog en fika med lite gott.

Nästa gång måste ju våra krabater få leka lite , Melwin var lite hostig och så idag så vi tänkte att det kanske var smartast att ta en sväng på stan så att inte Liam också skulle bli sjuker.

Efter några timmar på stan så bestämde jag mig för att åka till Tuna Park, var där nån timme i väntan på att Fredde skulle sluta så att vi kunde promenera hem.

Nu ska jag bada Liam sedan blir det äta lite mat och mysa framför tv:n.

Liam idag :)


Staden :)

Sitter här med Liam på axeln i väntan på en rap :)  Vi ska strax börja traska ner mot den "stora" staden där vi ska träffa Maria och Melwin , tänkte passa på att kika efter en tröja till Liam också.
Inte sådär jättte roligt väder men vi ska ändå ta en promenad ner på stan, man behöver lite frisk luft och sen är det bara skönt att få röra lite på sig .Hoppas på att det inte kommer regn bara.

Var har ni för er idag då?

11:e Maj

Godmogon
Vaknade ganska utvilad idag iallafall, Fick sova ända till 07.30 idag :) så skönt så. Och när jag matat Liam så villa han ändå ligga och sova en stund till.



Nu blir det att ta en dusch och äta lite frukost


Äntligen hemma

Så skönt, jag har vart jätte nu sista timmarna, Inte så konstigt kanske, Idag var vi så slöa att det fick bli att köpa pizza. var jätte trevlöigt i Ärla idag. Kul att träffa kusinerna och övrig släkt, denna vecka känns det som om jag har massa inplanerat men ändå inte, Vi får helt enkelt se vad dagarna har att erbjuda :)

Ni får ursäkta men idag känner jag inte alls för att sitta här, har huvudvärk till tusen och är trött som bara den, ska gå och fixa för läggdags, men efter att sminket är borta och tänderna är rena så ska jag sätta mig här brevid min älskling  en stund och bara mysa, Vi har ju inte setts på hela dagen, han låg och sov när jag åkte och nu när jag kom hem så åt vi mat och sen fixa Liam för natten, så måste ha lite mer tid för varandra idag tycker jag.

Ha en super trevlig söndags kväll.

10:e Maj

Med tanke på att jag somnade från ca :  18.00 till 21.00 igår så var jag såklart jätte pigg på kvällen, Fredde och jag satt här och först kollade på film, sen fastna man framför datorn ett bra tag med nån film igång på tv:n, kikade på klockan efter ett tag och det stod 03.00 !! Shit, och Liam vaknar ju runt 07.00 tänkte jag så måste gå och sova, men när jag fixat allt för läggdags så had den lilla skrutten vaknat av något tydligen, så 03.29 var det bara att börja mata honom igen, Han vägrade somna om , han låg och vela och verkade inte alls vilja somna, Det började bli ljust ute och jag kollade på klockan igen, 04.09. När ska jag få sova ?! Jo, Jag la mig ner med handen insträckt intill Liam´s kind, rädd att jag skulle somna så med armen mellan spjälorna på sängen så försökte kämpa emot att somna tills han somnat, Ville heller inte kolla på klockan för då skulle jag bara bli stressad utav att den var så mycket.
Men jag måste somnat och armen är hel som tur va, haha, Nu Var det bara det att Liam skulle upp sin vanliga tid,07.13 vaknade han, Phuu, Nu vill jag bara gå och sova men vet inte om jag får det, Liam blev väldigt arg då jag la honom brevid mig i sängen och försökte somna om igen, så det var bara att kliva upp, känns som om att jag ska svimma , inte alls i form, Idag kommer jag nog inte att bli något trevligt sällskap, och ci som ska på kalas, usch, ska prova lägga mig i sängen en stund till nu och se om han vill ligga still tyst en stund iallafall. För snart ska vi ju åka till Ärla så kan inte ta speciellt långvarig sömn iallafall. HEMSKT ! Varför skulle jag somna där vid 18.00 för ???


Macarons

Macarons





Ser de inte underbara ut ?



Var kan man hitta dessa fina bakelser , Någon som vet ? De ser ju verkligen jätte mummsiga ut.

Kämpar på

Liam vill nästan bara ligga på mage nu, eller sitta upp hos oss, Han är inte speciellt nöjd då han får ligga på rygg , inte nu de senaste två dagarna , då försöker han bara vända sig så nu gör han nog det snart, vet inte riktigt när de brukar rulla runt ? Alla är ju så olika också.

  

Ursäkta alla dåliga bilder, det är min mobil, orkar aldrig springa och hämta kameran så blir alltid att jag tar med mobilen.

Imorgon blir det kalas, Vet inte riktigt när jag ska åka med det lär bli på morgonen tror jag,Såg att bussen gick 10.30 eller nått sånt, men ska försöka få pappsen att hämta mig istället :)

Nu vaknade Liam igen så ska passa på att tvätta och ta på pyamas så att han får somna om igen snart, Sen får det bli att glo på film för min del.






Yeah !

Då var vi hemma igen efter en snabb visit på Tuna park, Jag gick till intersport för att byta ett par skor jag köpte i mars, Killen som gav mig de då ja köpte de sa att de skulle töjas lite men så fasiken heller, Jag har gått och gått, hur mycket som helst i de skorna men får bara skavsår och jätte ont i fötterna efter bara några minuter, Så jag var envis och skulle ha ett par nya, Vill ju ha ett par skor som jag kan gå i en längre sträcka utan att få dunder ont i fötterna, Och nya skor fick jag :) hoppas ¨å att de blir bättre men det tror jag nog att de kommer att bli .
sen lämnade jag tillbaka linnet  innan vi promenera hem igen, jätte skönt ute idag men mycket blåst.

Nu ska det stekas några pannkakor så ska vi äta nått annat lite senare sen , som vanligt blir det att vi kommer äta runt 20.00,21.00 nångång inte bra men vi lever ju ännu  iallafall.=P

Lördag



Liam somnade nu när jag matade honom, Så jag tänkte passa på att kika lite här sedan sminka mig och torka håret, Vill komma ut i friska luften snart, Ska väl gå och byta linnet jag köpte förut och sen om Fredde följer med så kan vi alltid kolla något till hans bror, Men man har ju ingen aning om vad han vill ha ?

Vad gör ni denna härliga lördag då?

9:e Maj

Då var det lördag igen då, Idag är Fredde ledig också, Så blir väl att hitta på något med honom, Kansk egå och leta present till han sboro som fyller på tisdag. Vi får väl se vad man ska hitta på där, Jag är iallafall klar med min syster presenter nu, Ska åka dit imorgon och fira henne  tänkte jag.
Liam vägrar ligga still i sängen så jag var tvungen att kliva upp, Inge kul när man ser fredde ligger kvar och sover så skönt, hehe, men sånt man får ta helt enkelt, jag ska väl mata Liam snart igen så då får jag ju ligga och vila en stund till , kanske han somnar också =P



Skruttisen och jag igen då,har inget roligare att bjuda på :)



Fredag

Mor & Son


Tråkliga fredag, När ska man ha ork till att börja hitta på saker igen ? förut längtade man till helgen för att man alltid hade helt fullbokat, Nu är en lördag som vilken dag som helst, men är inte alls lika glad på fredagar som man var förut, Kan vara för att man inte jobbar längre ioförsig , jag är hemma med min underbara son istället som också är väldigt kul och mysigt, men jag saknar ändå den här glada minen på helgerna som man alltid hade förut, kanske kommer tillbaka när man börjar jobba, fast då kommer man väl vara super glad så fort man slutar för att komma hem till sin lilla underbara familj istället :)  Nä Måste ta tag i körkortet nu (PÅ RIKTIGT) så att man kan hitta på lite mer saker, komma ut lite mer ,åka bort, tänk vad det skulle vara skönt :) Ska iallafall dra med mig Fredde till västerås eller nånstans här i närheten nångång snart när han är ledig igen, vi måste göra något tillsammans, det var alldeles för länge sen, västerås kanske inte är så kul, haha, men skönt vart man än åker för att bara få komma bort från den här staden en stund.

Denna underbart söta lilla Franska bulldog jag såg idag! Vill ha dig till vår lilla familj, du saknas här :)

Måste avsluta med en bild på mina jätte goda thekakor , Idag lyckades jag riktigt bra med dessa.



Visst de blev inte runda men jag orkade inte göra som det stod, jag bara knåda ut de , blev lika goda för det.
Jätte enkla att göra också, Det måste ni prova på .

Nu är jag helt död så funderar på att gå och sova strax, ska lägga mig en stund framför tv:n bara, om det nu är något intressant.

Vad gör ni denna fredags kväll ?





Bara vi

Fredde åkte till garaget så här sitter jag och Liam i ensamheten :)  Men han skulle inte vara borta så jätte länge det är ju tur det för nu börjar min mage att kurra .

Nu ska jag och Liam gå och kika på hans kläder , måste rensa bort av det han inte kan ha,hittade tillexempel en jätte söt keps idag som han aldrig använt och nu är den på gränsen till för liten :(






 


Skönt

Hemma igen, Det var jätte skönt med en liten promenad, och så hämtade jag ut paketet på posten också, Det var från nalle phu baby klubb :)  Så nu har Liam fått lite fina böcker och andra prylar.
Nu är det dags att mata min lilla älskling sen ska det bakas, thekakor , se om jag lyckas bättre denna gång .

Lite trötter, Ena ögat är större än andra på denna bild, lagt märke till det ?=P hehe, han kikar med ena .


Jobbig morgon

Åhh, Liam har vart grinig hela morgonen nu,fick ha honom i knät när jag skulle äta, i bärsele när jag skulle diska och han vägrade ligga själv i babygymmet eller sitta i baby sitter,  sen skrek han oavbrutet i 40 minuter, "stackars grannar ,Haha" jag försökte med allt, tillslut somnade han efter 40 minuter bärande och vaggande i famnen, la honom i sin säng och där låg han och sov i ca 10 minuter ?? Sen skulle han upp igen men då var han så pigg och glad så det var väl bara den där lilla 10 minuters sömnen han behövde knasigt nog. Nu Ligger han och leker så fint :

Liam Ligger och kikar på den fina ankan som han fick av sin farmor, Mycket intressant ljud i den tycker han:)


   

Vilket härligt väder, man blir ju jätte glad av detta fina väder, nu ska jag äta lite mat sedan gå ut en sväng, Vill inte börja baka och städa ännu, Vill vara ute lite innan,Funderar på om jag ska gå och lämna tillbaka ett linne jag köpt för några dagar sen och sen handa på coop, eller om jag bara ska gå upp till ica och handla och ta en vända här i stenby , Vi får se vad jag känner för efter att jag ätit och fixat klart oss för utgång .

8:e Maj

Godmorgon, Härliga Fredag !
Idag blir det lugn och ro, med lite bakning och städning, uppe med tuppen så man hinner nog göra en hel del, nu ska äta lite frukost, sen bara mysa med Liam ett tag tills man vaknat till lite och orkar ta sig till ica, måste hämta ett paket , som jag inte har en aning om vad det är, trodde bara att jag väntade paket från go boken men det här verkar vara nått annat, kände inte alls igen avsändaren iallafall, kanske nått av de grejer Fredde beställde .
Blev ju medlem i nallephu klubben men har inte fått något där ifrån ännu, var ju länge sen nu tycker jag , hm, får väl se om det kommer något där ifrån annars får jag väl hojta till.
Ser ut att bli ganska bra väder idag :) Sol och fint nu iallafall, Nu har Liam tröttnat på att ligga själv där ute i babygymmet hör jag ,så ska gå dit och äta lite frukost så att han får sällskap:)



Kväll

Jag var visst inte så duktig som jag tänkte att jag skulle vara, myste med Liam så glömde helt bort att damsuga och tvätta golven =P haha, men jag bytte iallafall sängkläder och hängde tvätt efter att Liam somnat, Nu ska jag bara byta i våran säng och sen får jag väl ta en litrn hemma dag imorgon, får bli med lite städning och bakning här hemma, så är det någon som vill komma över på fika så är ni mer än välkomna :)

Nä, är ju kväll igen och vi har fått i oss lite mat för ett tag sen, det blev potatismos och fiskpinnar, känns som om vi nyss åt det ? Hm.. Men nu börjar magen få sug efter dajmtårta igen, haha, Så det sk astrax få bli en liten bit tårta för våran del, jobbigt med detta beroende men det är ju underbart gott !  Snart smäller det väl till så rullar man fram =P

Ikväll är det fullmåde igen , var ju tvungen att ta en liten bild, orkade int ehämta kamera så det fick bli med mobilen, en riktigt bra bild eller vad säger ni ?! Haha.


Utvilad

Ja nu känner jag mig helt plötsligt jätte pigg, Jag sov 1 timme och 30 minuter där efter att vi kom hem från tuna park , helt underbart,  kanske ska börja sova middag lite oftare :)  Så slipper man vara så trött på kvällskvisten :) Nu känns det som om att jag har lite ork till att plocka och dona, skulle behöva städa av lite här, kan iallafall städa golven , damma och skura kanske,tänkte baka lite thekakor också men såg nyss att vi inte hade nån mjölk hemma , så det får kanske bli imorgon det.

Det tråkiga vädret gör att jag inte orkar gå till ica just nu, Usch , regnar och blåser för fullt här utanför.



Liam är också pigg och glad nu , Han sov ett par timmar så nu kanske han kan vara vaken tills han ska sova ikväll sen :) Igår somnade han 19.00, så jag fick ställa klockan på 05.30 för att jag inte ville att det ska dröja allt för länge tills att han äter, men Fredde vaknade innan klockan ringde och då låg redan vår lilla prins där och kikade så fint som han gör varje morgon, men när han ser att vi kollar på honom då kan han börja gnälla, förstår inte varför han inte säger något innan,sålänge vi inte rör oss allt för mycket eller att han ser att man kikar på honom då ligger han där tyst som en mus och bara tittar, Ibland kan det vara ganska så skönt för då kan man ligga och dra sig ett tag :)



Våran älskling <3


7:e Maj

Halloj allesammans !
Dagen började i lite smått stress, då vi sagt att vi skulle gå till öppna förskolan idag,  Blev bara att hoppa upp,äta och fixa  sen springa iväg, Var mycket trevligt, En väldig massa bebisar var det där idag, Liam somnade precis då vi skulle börja med sången sedan vaknade han precis då vi var klara, Lille skrutt alltså, Det var ju den jag trodde han skulle tycka var lite intressant, haha, Men Det kommer ju fler dagar, blir nog att gå dit nästa torsdag också :)
Det ända jag faktiskt inte förstår är hur man kan gå dit med sitt barn som sitter och hostar nästan hela tiden, snoret rinner HELA tiden och hon verkade vara väldigt förskyld, Varför inte tänka på alla andra barnen också för ? Då kan man väl lika gärna vänta en vecka för att låta barnet bli friskt och slippa gå och stänka ner alla andra barn med massa baciller, Hm, ja men som sagt, alla tänker ju olika, vissa tänker väl inte så långt helt enkelt, kommer jag ihåg från att jag  hade praktik på dagis, vissa barn kom dit även fast de var dunderförskylda,hade feber eller inte mådde alls bra, hm, vilka föräldrar alltså, Man fick ju ändå skicka hem barnet  senare på dagen iallafall ibland.

När vi var klara där borta så gick vi med Sara och Alicia till Tuna park, Jag gick åt ena hållet och de åt andra, Jag skulle gå en sväng och kika innan Fredde skulle gå på lunch, när han väl kom så smaskade vi i oss från wok köket. Gott det !
Det tråkiga var att det regnade när vi skulle gå hem, Inte speciellt mycket kanske men det blåste och var urrigt, Jag som bara hade en tröja på mig, nästa gång ska jag nog lita på vad som står i tidningen när det gäller vädret, det såg jätte fint ut på morgonen där men nu ser det inte alls lika roligt ut.

Liam har sovit nu sen jag började traska hem från tuna park, ca 12.45 !  Han borde väl vakna snart och vilja ha mat tycker  ja, Själv tog jag precis en smörgås för att magen börja kurra :)


?

Funderar på om jag ska ta en promenad ner mot stan imorgon när vi vart på öppna förskolan, hoppas på fint väder då bara. Ska passa på att gå in till nån skräddare nånstans var det nu finns nån ? Har ingen aning om var de håller hus.

Någon som vill ta en fika eller en sväng på stan imorgon ? :)

Visning

Lägenheten gillade jag jätte mycket, förutom lite små saker då som vanligt, Hyres kan aldrig bli perfekt så, Den var mycket bättre än den vi har idag ,det stod tredje våningen men det var en jäääkla massa trappor, läste man på tavlan inne så stod det våning 6 !  Skulle aldrig orka bära på våran lilla skrutt upp och ner där, + att om  man har handlat så skulle man ju aldrig klara av det ensam heller.
Så vi får helt enkelt leta vidare, tur att vi har det helt okej nu så att det inte är nån panik, Leta i lugn och ro är alltid bäst.
Någon som hör nått om en 3:a till uthyrning så hojta till ;)

Liam ligger och sover här brevid , Ska väl lägga in honom i sin säng strax så att han kan sova i lugn och ro.

 


Nu ska jag mysa framför tv:n innan det är dags för att sova, ska för en gångs skull försöka lägga mig innan klockan slår 00.00 .



Onsdag

Älsklingen ligger och sover i sin säng, Är han inte världens sötaste ?!  <3
Jag får väl väcka honom om nån halvtimme om han inte vaknat för jag måste hinna mata honom innan vi ska åka och kolla på lägenheten sen, nu var det ju 4 timmar sen han åt så får han ingen mat innan så blir det nog ingen tyst visning =P



. . Kärlek . .



Sitter här och letar efter påslakan med döskallar, VILL HA ! Alicia hade ett så fint där hemma i sitt fina rum så jag fick för mig att ett sånt, eller liknande måste ju Liam också få till sitt döskalle rum . Men sen måste jag nog sluta upp med alla dessa döskallar innan det blir för mycket.

Imorgon ska Liam få träffa lite andra bebbar på öppna förskolan, Måste gå dit nu, jag har tänkt att jag skulle gått för länge sen men det har inte blivit av, men imorgon så är det bestämt ! Sara och Alicia skulle också följa med, och ingen Ikea blir det imorgon heller så kansk ekan ta en promenad med de till Tuna park och sedan tillbaka igen.


 


6:e Maj

Det blev inget Ikea idag, det kanske bli imorgon istället :)  Så jag gick över till Sara och Alicia när jag hade ätit frukost, Smakade hennes goda muffins hon bakat :P haha, Var inte så sugen p ådet då så jag fick bar ai mig en liten pytte bit, de var så söta så, Men fina blev de och de passar nog jätte bra på Alicias kalas sen iallafall :)  Blev bara en snabbis där för sedan kom Liam´s farmor på besök då var jag ju tvungen att gå hem igen :)

Nu sitter vi här, Liam somnade precis i Farmors Famn och vi ska ta och äta lite mat nu, falukorv och makaroner får det bli, snabbt och hyffsat gott.



 


Tårta

MÅSTE sluta med det här, men det är ju så jäkla gott så det går tyvärr inte, haha, Åt precis en bit dajmtårta, Nu sk ajag strax hoppa in i duschen , Liam ligger och sover så då kan man ta en dusch i lugn och ro, + att Fredde är hemma iof då går det ju också men så trött på att ta en snabb dusch innan fredde åker iväg till jobbet bara för att jag ska slippa lämna Liam själv eller vänta tills han somnar med att duscha, Nu kan jag stå och bara njuta av varmvattnet i timmar om jag så vill, haha. Underbart !

Haha , Gillade Sara´s komentar :

Känns det som dolly parton på ena och en kinesisk gymnast på andra? BEEN THERE DONE THAT! :)

Haha, precis så kändes det  denna morgon.

Nä nu ska jaggå in i duschen så att man sedan kan mysa lite framför tv:n innan läggdags, Imorgon bär det av till Ikea förmodligen :)


skönt !

Ja helt rätt, Det var jätte skönt att komma ut, tog en vända till Tuna park ( vad annars) haha, Träffade Fredde och gjorde honom sällskap då han åt mat sedan gick jag en sväng där inne, Hittade då TVÅ tröjor till MIG ! Helt otroligt, Och så kom jag inte hem med ett ända plagg åt Liam, Men det var tugnt de kan ja lova, hehe såg en massa fint jag ville ha till honom, men har satt lite köp stopp där, han har jätte mycket kläder .

Var tvungen att ta kort på dessa sötisar när vi gick förbi stenby gård :)



Någon som har smakat nya Festis ?? Päron och kiwi, jätte god, jag brukar annars inte gilla festis så jätte mycket så de bara är så söta men den här är helt okej , Köpte på mig 3 stycken på Lidl, bara 20 kr för tre stycken , kanon ju ! Lidl kanske ska få ett litet + iallafall, de hade ju också min mummsiga dajmtårta där som jag fastnat helt för.



Nu måste jag ta bort bajsblöjan på Liam sedan blir det att kika vad man ska hitta på för mat tills älsklingen kommer hem.

Tråkigt väder

Riktigt tråkigt väder idag, jag sitter här och funderar på om man verkligen ska gå en promenad ?!
Det ser kallt och tråkigt ut så inte blir man så sugen på att ta på sig kläderna för att gå en promenad men jag måste ! Liam måste få komma ut i friska luften och vi kanske ska träffa Pontus sen också hoppas jag på. Ska fixa lite små plock här hemma och sedan får jag väl ta på oss kläder och ut i allt detta tråkiga =P
Man kommer nog inte ångra sig efteråt ändå.

Bilder på sötnosen från idag

 

♥ 


Aj Aj Aj !!

Har fruktansvärt ont i ena bröstet , känns som om att de ska sprängas, Liam har ju inte ätit på de sen 23.00 igår ! Phuu, Nu ligger han ju och sover, som han såklart annar inte brukar göra den här tiden, haha, Men vill inte väcka honom för att äta så jag får väl pinas ett tag till, tänkte om jag skulle pumpa ur och prova ge honom flaska för första gången men vet inte.Ska vänta en liten stund till och se om han vaknar snart, står inte ut länge till iallafall så då får väl pumpen åka fram.
Jag är ju så smart och bara ammar honom på ena sidan i taget, var så krångligt och så med att amma på båda varje tillfälle då han bara brukar äta ca 10 minuter oftast. men men, bara jobbigt såhär på morgonen så de kan göra väldigt ont annars är det ju lugnt. Ser ganska kul ut iallafall =P
Nu Börjar han kännas så stor att amma, haha, Så jag har tankar på att sluta amma honom, iallafall dagtid, kan ju amma på kvällar hur nu man ska lyckas med det, lär väl sluta helt om jag nu ska sluta, Han börjar kännas för medveten och då känns det bara jobbigt, men han drar ju iallafall inte i tröjan när han vill ha mat så än sålänge är det ju lite lugnt, haha.
Sorry för samtalsämnet, inget ni vill veta dirket kanske men var tvungen att skriva av mig lite då det gör så jäkla ont.

Nu ska jag spela lite crash i väntan på att Liam ska vakna , vad har ni för er ?




5:e Maj

Klockan är bara 09.00 men ändå skriker magen efter mat, Matade precis Liam och hoppades på att han skulle somna om men det ville han verkligen inte, han är super duper glad och vägrar ligga still, så det var bara att dra sig upp, Nu ska ja äta lite mat sen ska jag sätta mig och spela Xbox idag igen, kommer väl bli beroende av det där tillslut.


Idag står det i tidningen att det ska bli regn, det hoppas jag verkligen inte att det blir men som det ser ut nu så kommer det nog börja regna när som helst, kanske ska ta mig ner på stan och leta efter en tröja ja vill ha på H&M, den fanns inte här på Tuna Park så måste ju kika nere på stan.
Men får se om det blir idag eller om det får vänta, beror helt på vädret.


Sömn

Min lilla älskling somnade tillslut iallafall,  han sov ungefär 1 1/2 timme sen var han super duper pigg, Nu har jag pecis matat honom och han somnade i våran säng så får väl lägga honom i hans säng nu när jag ska gå och sova strax, jag somnade till jag också med Fredde kom och väckte mig =P  Ska ta en vända på Xbox sedan gå och fixa mig för läggdags.

Till kvällsmat fick det bli the och mini baguetter, jätte gott med massa grönsaker :) Ingen riktigt bra dag då det gäller maten, tidigare idag blev det pannkaka , men får väl ta igen det imorgon och äta lite bättre då.
Blev inte att kika på lägenhet idag, vi ska göra det i veckan istället för att de inte hade tid att visa den idag, så man får vänta ett tag till tråkigt nog.
 Nu säger jag gonatt så ska jag slå ihop datorn för idag, Natti natti

?

Ska inte barn på 4 månader sova en liten stund på dagen iallafall ? Min kära son var vaken hela dagen igår som jag skrev, och idag har han vart vaken sen klockan 09.00 , han somna till då vi gick ut nyss men vakna efter ca 10-15 minuter, Det jobbiga är att man ser hur trött han är och gnällig är han men han vägrar sova vad man än gör, phu, skönt att han sover hela nätterna iallafall, förut sov han runt klockan 12.00 ca 2-3 timmar och sen lite senare på dagen också nån timme minst, var ju bara några dagar sen. Kul att han är vaken men inte när han är så gnällig hela tiden =P





Fredde åkte precis till garaget så nu ska jag sätta mig framför Xbox ett tag.


4:e Maj

Godmorgon

Sitter hät trött som tusan och kollar på lite träningsövningar " Corewellness" Träning för mage,rygg och bäckenbotten, Ser mest roligt ut när de gör dessa övningar,Men som sagt, det är viktigt och ja gör de ju ändå hemma där ingen ser.
 Man glömmer ju lätt bort att göra dessa knipövningar som sägs vara så viktiga, kommer på mig själv ibland att jag inte gjort de  på några dagar men nu ska jag försöka göra lite varje dag.
Ska försöka göra de varje gång jag ammar Liam, ett bra tillfälla att komma ihåg och då blir det av några gånger om dagen.

Kanske ska kika på lägenhet idag ,Hoppas på det iallfall, tråkigt var bara att det inte fanns nån hiss som jag gärna vill ha pga vagnen och allt bärande det annars blir, men skulle lägenheten vara super duper fin så kanske man tänker bort det.

Nu börjar magen skrika efter mat så ska ta mig en titt vad vi ska hitta på för frukost idag . Idag blir det frukost med älsklingen som är ledig från jobbet :)

Vår lila prins bara en dag gammal, så söt !


Finaste


Gokväll

Här sitter jag och kollar på Van Veeteren-Fallet G samtidigt som jag kikar lite på Ikea, jag och Johanna funderade på att åka dit nu i veckan , Skulle vara kul om det blev av, få komma iväg lite + att det alltid är trevligt att ta sig en runda där, kommer ju alltid hem med nått, lite ljus eller annat små plock är väl vanligast, haha, men nu vet jag att vi behöver nya skärbrädor,lådor till Liam´s hylla,en liten matta till sovrummet och lite annat krims krams, Skulle vilja fixa till Liam´s rum nångång också, men vi har ännu inte riktigt fått ordning helt i vår stora garderob, men äntligen har vi fått in två hyllor så nu kan vi få in en massa mer skit där inne som står i Liam´s rum just nu.

Har iallafall satt upp hans nya super snygga gardiner med döskallar :)  In med hans bord och stolar  också de med döskallar, men nu ska jag sätta stopp för döskallar ett tag , det får inte bli för mycket.

Idag tog jag och Johanna en promenad till Apoteket där jag köpte en ny kräm till Liam, sedan gick vi in på coop för att hadla lite mat, Johanna skulle köpa grillad kyckling med de hade märkt fel så istället blev det revbens spjäll eller vad hon nu sa, Knasigt och dåligt av personalen på coop ! Så kika noga innan ni köper grillat där.

 Vill göra om min design här på bloggen, men har varken tid eller lust till det, är inte alls haj på hur man gör så tar bara massa tråkig tid att sitta och läsa och fixa, Nån som vill hjälpa till kanske ? Haha, Säkert ! Hojta till isåfall.


Min älskling ligger och sover så fint i sin säng, han har vart vaken nästan hela dagen idag, han sov sammanlagt ungefär en timme på hela dagen, bara somna till några snuttar på 5-10 minuter några gånger men inte mer, så blev väl sammanlagt 1 timme kan jag tänka mig, nu såg han också pigg ut som bara den men jag envisades med att lägga honom i sin säng direkt efter maten idag och vet ni vad ? Jag gick in 10 minuter senare och han sov ! Helt otroligt och jätte bra, nu kommer han nog sova gott hela natten hoppas vi på :)


3:e Maj

Inte riktigt bestämt vad som ska hända idag, om jag ska till Ärla eller inte, MEn vad sk aman annars göra, varenda kotte är ju upptagen om dagarna så kanske kan vara roligare att ha lite sällskap där ute.

Måste till apoteket iallafall så kanske ska ta en promenad till Tuna Park, orkar inte det heller just nu så det får vänta lite :)
Nu är Liam´s skorv borta, bar pytte pytte lite kvar så snart slipper vi det kladdiga håret, blir kladdigt och flottigt utav den här krämen jag har, men det försvinner ju iallfall, tråkigt bara att han tappar så mycket hår då skroven lossnar, hehe, Ah det växer ju ut tillslut igen .

Nu ska han få lite mat sedan får vi helt enkelt se hur pigga vi är på att börja promenera eller om vi ska vänta ett tag till.


Hemma

Nu är jag äntligen hemma igen, var jätte trevligt där ute, Min bror fixade mat åt oss, det blev grillad flintastek med pommes och sallad, Jätte gott var det, Sedan bev del att spela lite kubb med syster men då vaknade Liam ganska snart så vi hann bara spela en gång innan vi var tvugna att gå in för att ge Liam mat, men efter det fick vi för oss att spela lite kort, Himla trevlig dag :)

Imorgon kanske ska åker dit igen, då ska jag kanske köra lite bil med pappsen, det måste ju bli av, tiden bara springer iväg.

Nu är det das att mata sötnosen igen och sedan sk ajag vila nån halvtimme innan det är dags att laga lite mat .

Ärla

Jahaa, nu bär det av till Ärla, orkar inte sitta hemma, skönare att åka ut på landet, så får Liam hälsa på mormor och morfar :)

Ska snabba på nu så att  jag hinner .

Nån som har några bra planer för ikväll ?=)

2:a Maj

En underbar morgon, Liam vakna som alltid 06.30 då han fick mat,han har inte somnat om då på jätte jätte länge,han vill ju alltid vara uppe då några timmar, men inte idag, han måste vart trött för att han somnade om direkt efter maten och sov tills 9.30:)  jätte skönt med lite sovmorgon.

Nu ska jag pula i mig lite frukost sedan ut på promenad,på ca 30 min  blir det väl idag igen.


Fredag

Min kladdkaka måste det vara nått fel på, haha, Glasyren vägrar ju stelna, kanske hade för liten form så det blev för tjock, ställde in den i kylen så får vi se hur det blir :)

 Jaha, nu sitter vi här med Liam´s farfar på besök :)  Precis fikat och nu sitter vi och kollar då Fredde spelar Xbox, så kul har vi, haha, Nja men sk aväål strax börja laga lite mat, Potatisgratäng och fläskfile tror jag det blir idag.

Nu ska jag vara lite social här hemma  vi får väl se om jag återkommer med nått intressant senare, Inte för att det skrivs så himla mycket intressant här men ändå=P



Älsklingen lekte i gymmet tidigare idag

   

 



Sol & Värme

Underbart väder så jag skulle gå ut och sätta mig på balkongen, kunde sitta där och läsa i ca 5 minuter !! haha, jag är ju ingen "SOL" människa direkt, klarar inte att sitta i solen, blir vara varmt och jobbigt, sen blir jag röd som en kräfta på ett tjilevipp , Hehe. Vi har inte en plätt där jag kan sitta och få skugga på balkongen , Hmm, Liam ligger ju så skönt i vagnen där ute så han slipper ju solen. Jag tröttnade så jag gick in och satte mig här, men tänkte baka en kladdkaka nu, hitta ett gamalt hemligt recept ;)  från ett litet cafe där min kompis jobbade en gång i tiden :)  Får se om jag lyckas.


1:a Maj

Godmorgon på er !
Denna dag har börjat utmärkt, vaknade klockan 07.00 matade Liam och låg och myste en timme, sedan hoppa jag in i duschen och så blev det att fixa lite här innan det var dags för en morgonpromenad, Gick en rask promenad på 30 minuter, jätte skönt, Nu suger magen efter mat, nästa gång ska jag äta frukost innan jag tar min promenad så att man slipper gå hem pga. hunger.



Fredde åkte till jobbet och slutar klockan 17.00 , då skulle han väl kanske åka med Chrille och fixa luckor till våran tv bänk som han fortfarande inte är nöjd med, men han är ju duktig som sågar,målar fixar och donar helt själv, även om det tar lite tid  ;) och att han är väldigt petig, jag tycker att den ser bra ut som den är men inte han tydligen, sen ska det väl vara glas i de övre luckorna.



Nä nu ska jag ta och äta lite god frukost och få min lilla prins att sova, han är jätte trött ser man på honom men han vägrade sova i vagnen,då ville han hellre kika på himlen och träden :)

RSS 2.0