På gång. . .?!

Oj vad det har hänt mycket nu, Vi har äntligen köpt oss en spjälsäng, blev inte den vi kollat på från Ikea utan de fick bli en från barnens hus istället, så gulligt, vi har redan prov bäddat och de är jätte gulligt. Längtar till vår lilla älskling ska komma hem och få se allt fint vi pysslat fram till honom/henne :)
Nu har vi snart tvättat klart allt också, har bara en maskin kvar med kläder sen är det bara alla sängkläder och handukar kvar ,vi har en del saker till den lille nu, skönt att allt är klart

 Nu har jag redan börjat små kollat lite vad man ska packa ner i väskan som ska med när det är dags att åka in , shit vad alla säger olika, men får försöka tänka till själv och ta de som är viktigast bara, Fan,vissa verkar ju packa  med halva hemmet.
Känns som om det kan va bra att ha väskan packad och klar så att man inte glömmer något sen istället. Nu är det inte alls långt kvar, och de börjar kännas i kroppen, Man flåsar för minsta lilla steget man tar, ska inte tala om hur det är när man ska ta på sig skorna, haha, alltid samma problem, att komma upp ur soffan och sängen är jätte jobbigt, man får inte vara stressad nu inte.
Igår fick ja sån smärta att ja inte visste var ja skulle ta vägen, som tur var så höll det bara i sig i några sekunder men det kom tillbaka sen efter ett tag igen, usch, och de är bara början på det onda, och det goda då iof.
Man får väl helt enkelt försöka tänka att all smärta är verkligen värt  och att det bara är att hålla ut.

var på sjukhuset med Sara igår, Vi tog en fika medans vi väntade på att hon skulle in och där brevid oss  satt en mamma med sitt nyfödda lilla barn, Jätte pytte liten ju, Fick bara tanken, " Hur ska man klara av att ta hand om en sån liten krabat" Helt underbara små liv, och Alicia såg inte alls ut som en liten bebis längre brevid den där lilla snutten :)

Idag har ja vart på tuna park med Johanna , köpte lite baby kläder,en filt och en jätte söt overall till lillen, och så blev det en parfym,och en väska till mig .

sedan åkte vi ner på stan och käka pasta, vet inte vad stället heter men gott är det , jag åt där ifrån igår också så nu får det inte bli på ett tag då kommer man väl tröttna på det.
Sen gick vi ner och träffa mamma , johanna åkte och jobba strax där efter så mamma och jag tog en vandring på  stan, hon skulle ha julklappar men kom inte hem med något alls.
Själv tror jag att jag är klar med alla julklappar nu , jätte skönt, ska kolla igenom alla igen så att man verkligen har allt man ska .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0