Ännu en dag. .

Jaha då har det gått ännu en dag, och ingen liten bebis har tittat ut  idag heller.. H*n kanske har bestämt sig för att bli årets första bebis ?!   Eller årets sista kanske?! vem vet . .

Idag har det blivit en hel dag med älsklingen, först gick vi till tuna park och hämtade ut ett paket från Lindex, Hade beställt lite kläder till lillen för ovanlighetens skull.. Sen åkte vi till svea plan och skulle berätta lite om hur våran säng såg ut som vi köpte där ifrån, Var en del märken på den. men gick inte att göra nått just då och där så vi skulle komma tillbaka för att visa sängen, korten vi tagit räckte tydligen inte.. Men men, på nått sätt får de lösa det där, kan ju inte köpa en säng som de är märken på utan att fixa de.

Sen åkte vi och handlade på ica maxi, massa mat och lite prylar :) Så nu har vi ett tag till..

Älskar dig gubben<3 
Tänk att snart är vi en liten familj :) Vilken dag som helst kan det ju bli nu, bara 9 dagar kvar till beräknat och man hör ju en hel del som får tidigare fast de är först födda barnet så inte kan man lita på de som alla säger att man kommer gå över tiden, för det vet man ju aldrig. .

vad händer på nyår då?? :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0