Baka ...

Oj Oj vilken dag , haft jätte mysigt , jag och Johanna har bakat idag,det blev bondkakor,drömmar och chokladmuffins, och allt blev såklart jätte gott, vi lyckades väldigt bra med våra bondkakor även fast det var första gången vi båda tog på oss de uppdraget, haha, och MIN Älskling som tycker om de där kakorna jätte mycket,ska bli kul att se vad han säger, men tänker inte säga att de är bondkakor de ska han isåfall få säga själv, Kul att se om han känner vad de är för några,han Älskar ju sin mormors bondkakor så får se vad han tycker om våra..
men jag tror att han kommer gilla de också, våra drömmar blev också jätte goda, och det var mer johannas förtjänst:) Hon som gjorde jobbet med de kakorna..
så plockade vi upp alla lillens kläder ur kartong och plastpåsar för att lägga de i byrån, Måste ändå tvätta allt sen men känns skönt att få bort alla kartonger från lägenheten äntligen, har en del kvar som ja nyss höll på att plocka och kika i.
men nu fick de bli en paus i jobbet för att ta två toast med makgrill och ett äpple, Får äta nått bättre sen när Fredde kommer hem från jobbet, så tråkigt att laga mat till sig själv bara.

Frida fråga om vi skulle ses imorgon , Absolut att vi ska, det var länge sen nu.Saknar dig tjejen.
får se vad vi hittar på då,kanske en fika eller så som vanligt :)
sen skulle jag ju försöka ta mig ork att gå till jobbet och plocka ur allt i mitt skåp, eller iallafall en del kläder och så, man vet ju inte om man kommer komma tillbaka till de där stället, Njaa, men skönt att få hem lite mjukisar som ja gått omkring i på jobbet förut,nu skulle de va skönt att ha fler att välja på här hemma.

Ahhh !!!  såg precis att det bara är 36 dagar kvar till det beräknade förlossnings datumet, shit vad tiden går fort. snart är lillen här hos oss, helt underbart,hur kommer de kännas sen? Måste kännas jätte konstigt att det är helt tomt,tyst och stilla i magen, men ändå helt underbart för att då har man ju den lille på utsidan vid sin sida istället :)
Åhh, Man kommer nog sakna att vara gravid också, dessa mysiga stunder då man bara ligger och tittar och känner hur den lille rör sig i magen,ser hur magen bucklar sig och åker från sida tillsida, Jätte mysigt, sen alla dessa hårda sparkar och trycket mot revbenen kommer kanske vara ganska skönt att slippa, men förstår den lille att de är trångt där inne så de har väl inte speciellt mycket plats alls att röra sig på.
idag har det gått 34 veckor och 6 dagar, så imorgon går ja redan in i v,36. Tiden går så fort, Måste passa på att njuta av detta livet nu för sedan kommer man aldrig att vara ensam och det kommer antagliegn aldrig bli som det har vart. Känns faktiskt jätte bra ändå, tror inte att nått kommer bli sämre alls, bara destå bättre<3
åhh, vi längtar sååå mycket efter dig <3


Nu ska jag äta klart här sen ska jag ta och plocka lite till i lillens rum.


                                                                                                                                                                              Fredrik<3 <3 <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0