Hemma

Jahaa, Så var det fredag, vart en hel vecka hemma nu då.. men känns som bara en helt vanlig helg, Tiden går så fort, men det ändrar sig säkert om nån vecka, då kommer man väl bara gå runt o klaga på att dagarna går så segt istället.
har ju fått en hel del gjort denna veck aiallafall, Hämtat vagnen, vart i ullared och shoppat,rensat ur ett par kartonger och ändå vilat en hel del.
Just nu så tvättar jag, så ska strax gå ner och lägga i nya maskiner, sedan blir de väl att plocka några kartoner idag också så man får bort allt från lillens rum, Nu vill man ju bara göra iordning det till ett fint litet barnrum , men måste först inhandla lite hyllor,en säng osv..
Idag kanske vi ska åka och kolla på nytt matbord och en byrå till hallen. får väl se om de saker vi ville ha finns kvar nu,hoppas på det.

Fint väder idag också,Soligt och Fint. Tråkigt med Snön och det kalla men tyvärr så måste man ju gå igenom den årstiden också, Skönt sålänge det inte är blask och regn.

Missade ljuspartyt igår hemma hos Linnea också, men mådde inge vidare under dagen sen när man väl mådde bättre så var det fullt upp, fixa massa här och sedan laga mat ,äta och plocka undan,tiden bara flög iväg,men vi han med att titta på en film också innan det var läggdags.

Ikväll ska jag till faster Annika som firar sin 50års dag ,Blir väl där ett litet tag iallafall, Kul natt träffa lite folk för en gångs skull sen får man väl se hur länge ja orkar vara kvar. Grattis Grattis !! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0