Hemma

Nu är vi hemma igen, har haft riktigt trevligt och ätit en vääldigt mumsig tårta, Selma fick en massa fina presenter och blev jätte glad över att få träffa sin lilla kusin :)

Nu sitter jag och Fredde här och funderar på vad vi ska hitta på att äta, Vill ju att det ska gå snabbt och också gott , Hehe, Men jag är ioförsig inte så jätte hungrig efter all fika men måste få i mig nått vettigare idag också. 
Ska gå och kika vad som finns i skåpen . 

Älsklingen



Selma och fina tårtan

 

Kommentarer
Postat av: Åsa

oh vilken fin tårta den måste ha vart god :D jo jag kan säga att det är jätte jobbigt att jobba, deT är jätte tungt. Värk i rygg o ben när man kommer hem står ju hela dagarna långa, och bär massa tunga saker. =/ men snart så får man väl gå hoppas jag !

2009-04-27 @ 20:41:20
URL: http://matttssons.blogg.se/
Postat av: Sara

ja! ;) jag lovade mig själv att jag skulle ta det ganska lungt idag med lite pyssel hemma bara men icke! övningskört, storhandlat och storstädat. magsår snart förmodligen :( jättekul med första tanden! det är inte omöjligt att han får snart, seline har haft "på gång" i säkert 3 mån :)hur gammal är han nu?

2009-04-27 @ 20:43:17
URL: http://saerras.blogg.se/
Postat av: sara

Vilken fin tårta :)

Jo så är det nog..

2009-04-27 @ 20:43:33
URL: http://saralovdahl.blogg.se/
Postat av: bella

hehe ja nej men det är lite mycket runtomkring bara, Max har fått astma, jag har fått foglossning, vi har separerat och lite sådär, så lite jobbigt nu bara :) ja men visst får vi ses nån dag :D hälsa familjen :) kram

2009-04-27 @ 21:34:26
URL: http://metrobloggen.se/maxmamma

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0