Lördag

Lördag

Dagen började med att det kom en kille och köpte Fredde´s sista högtalare, så nu har vi inga kvar =P och han letar efter nya men de han vill ha duger inte för mig, Tycker alla bara är så stora och fula, haha, Vi får väl se vad han hittar på för något. Sedan blev det att baka scones till frukost ,Himla gott det, snabbt och enkelt. Då kom Sara och hennes syster Malin hit också, Jag skulle fixa Sara´s hår till hennes kusins bröllop, Med tanke på att det blev lite stressigt så kunde jag inte fixa och trixa som jag hade tänkt, utan det fick bara bli lockar och lite vågor, sen satte vi upp två fina blommor också :



Sen var det dags för oss att traska ner mot rinman där Fredde´s bror Alex skulle springa ut , vi gick i regnet från stenby till rinman, inge vidare alls, men när vi väl var nere så slutade det efter en stund, skönt det, tråkigt väder för studenterna, det hade ju kunnat vara soligt och fint istället, men det verkade inte vara så många som var ledsna över vädret, de var lika glada ändå :) Roligt att se, skulle verkligen kunna göra om den dagen alltså, helt underbart kul !
När vi hängt prylar runt halsen på honom så bestämde vi oss för att gå en sväng i stan, kikade då alla åkte runt på sina flak och hade det trevligt, Vissa kanske var lite väl onyktra , stackarna, fast iof så har de bara sig själva att skylla.
Sen skulle vi ta en buss till stenby tänkte vi, Fick stå och vänta i en timme typ, under den tiden hade vi lika gärna kunnat gå och vara hemma en stund också, Ah, vi var slöa och det fanns ju ändå en hel del att kika på.
När vi väl var hemma så var det bara att ge Liam mat och fixa presenten vi skulle ge till Alex, Blev två champagne glas och en flaska gott =P Vi knöt fast glasen korsade på flaskan och fixa lite med snöre och krumelutter :) Så fint så, fast det såg mer ut som en bröllops present. När vi hade mummsat i oss massa smörgåstårta och annat gott så var det efter några timmar dags att åka hem, Fredde skulle ner på stan och kika men jag ville hellre stanna hemma, då Liam ändå skulle sova och jag kände inte alls för att gå ute i detta skit väder som det var,Så jag och Liam gick och la oss i sängen och somnade strax efter 22.00 :) Jätte skönt faktiskt.

Lite bilder från dagen :

Alex på flaket






Liam ligger i vagnen med hans snygga lurar

 





SÖTNOS <3


Kommentarer
Postat av: Sara - Alicias mamma

Haha ja det gör inget! La precis en intresseanmälan på en lägenhet här i stenby.. får väl se

2009-06-08 @ 19:04:54
URL: http://saralovdahl.blogg.se/
Postat av: Emilie-Mamma till Liam

Hej !

Gud vad söt din lilla grabb är, och ett helt underbart namn han bär också =)

mvh

2009-06-08 @ 19:19:36
URL: http://grese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0