Utvilad

Ja nu känner jag mig helt plötsligt jätte pigg, Jag sov 1 timme och 30 minuter där efter att vi kom hem från tuna park , helt underbart,  kanske ska börja sova middag lite oftare :)  Så slipper man vara så trött på kvällskvisten :) Nu känns det som om att jag har lite ork till att plocka och dona, skulle behöva städa av lite här, kan iallafall städa golven , damma och skura kanske,tänkte baka lite thekakor också men såg nyss att vi inte hade nån mjölk hemma , så det får kanske bli imorgon det.

Det tråkiga vädret gör att jag inte orkar gå till ica just nu, Usch , regnar och blåser för fullt här utanför.



Liam är också pigg och glad nu , Han sov ett par timmar så nu kanske han kan vara vaken tills han ska sova ikväll sen :) Igår somnade han 19.00, så jag fick ställa klockan på 05.30 för att jag inte ville att det ska dröja allt för länge tills att han äter, men Fredde vaknade innan klockan ringde och då låg redan vår lilla prins där och kikade så fint som han gör varje morgon, men när han ser att vi kollar på honom då kan han börja gnälla, förstår inte varför han inte säger något innan,sålänge vi inte rör oss allt för mycket eller att han ser att man kikar på honom då ligger han där tyst som en mus och bara tittar, Ibland kan det vara ganska så skönt för då kan man ligga och dra sig ett tag :)



Våran älskling <3


Kommentarer
Postat av: Ida

fy satan vilken söt bäbis:D

2009-05-07 @ 20:37:03
URL: http://allaslillaidaa.blogg.se/
Postat av: Elin

vilken liten sötis :D

2009-05-07 @ 20:56:32
URL: http://ellee.devote.se
Postat av: Jacqueline

hehe jo det kommer nog bli rätt jobbigt med trapporna, men jag är så förälskad i vår lägenhet! Så förhoppningsvis kommer man fortsätta att känna att det är värt det! Andreas jobbar hela helgen så det lär ju bli rätt lungt för vår del! Men på söndag sen ska vi på "övningskörningskurs" så vi kan börja övningsköra ihop! Så det lär ju bli lagom roligt att sitta där i 3 timmar när man är höggravid! Vad ska ni själva hitta på?

2009-05-07 @ 21:23:13
URL: http://jacqueline87.blogg.se/
Postat av: Ida

hehe tack så mycket:D

Jadu, det är mycket jobb.. speciellt om man ska göra det i ps:) som tur är så har jag ju hunnit lärt mig en massa i skolan under det här året.

2009-05-07 @ 22:07:01
URL: http://allaslillaidaa.blogg.se/
Postat av: Ida

haha;)

jadu, jag gör inte mycket, ska nog snart gå och nanna kudde, själv då?:)

2009-05-07 @ 22:30:50
URL: http://allaslillaidaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0